106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Abszolút egyetértek mindennel !
-
igaz, fél perc alatt lezavarták a végét kommentár nélkül -
viizo #45318 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszerűen elnagyolt az egész - amikor megjelennek pár snitt erejéig azok a fekete emberevő lények, majd a metró vezetője elmond két mondatot, hogy ezzel lehet csak tartani az egyensúlyt, majd végefőcím - hát ez bizony nagyon karcsú...
plusz amikortól belevésik a jelet a 'főhős'-be, onnantól teljesen világos hogy át fogja venni a metrósgyilkos szerepét. -
De mi nem jó a végében? Én nem olvastam a könyvet amiből készült de gondolom ugyanez a sztori. -
viizo #45316 kb 5-6 kollégámmal néztük már meg a munkahelyemen: mikor szóba került a film, mindenki a vége miatt húzta le a MMT-t - szal lehet hogy nem alaptalan a dolog... :) -
lol, mit csesztek el a végén? azzal lett az egésznek értelme. -
The Ruins 1x-szer nézhető horror semmi több ! 10/5
Midnight Meat Train 1x-szer nézhető horror ez is jó film lett volna ha a végét nem cseszik el ! Ezért csak 10/4 -
Valamit. -
martindante #45312 Hot Fuzz - Vaskabátok
Manapság egy magára valamit is adó akciófilmnek legalább két dolgot kötelező tartalmaznia, ha bizonyos körökben kult-státuszt kívánna elérni, és/vagy jelentős bevételt magáénak tudni: duplapisztolyos levegőben úszást, és a Bourne-filmekből megismert menekülős-verekedős-autósüldözős jeleneteket. Ha a kettő megvan, plusz még egy ismert arc, akinek dublőre ezeket a feladatokat elvégzi, a siker szinte garantált, de egy tehetséges rendező keze alatt (vagy Michael Bay esetében a világegyetem méretével vetekedő pirotechnikai raktár készletének felhasználásával) a fent említett két elem valamelyikének egyedüli használata is pénzbányát nyithat. Edgar Wright számára Jason Bourne nem akcióhős, a zsánert parodizáló, ám azt ezzel egy időben olümposzi magaslatokba emelő filmje előtt tehát nem kell a dohányzó asztal szélére kikészíteni az aszpirin tablettákat az állandó közelharcokat felfoghatatlanná tevő vágásoktól tartva. Levegőben siklás közben viszont lőnek benne két pisztollyal.
Az írás további része a fenti linkre kattanva megjelenik a monitor képernyőjén és átmászik a nappalidba! -
Tökéletesen igazad van, nem értem el vele semmit.
Kértem, hogy szállj le rólam, de csak nem megy.
Na írj még be valamit, hogy nyugodtan alhass, oszt hagyjuk. -
Szult valamit, hogy beírtál? Nem. Tudtad jól, hogy nem érsz el semmit itt, csak a szádat járatod hiába? Igen.
En kerek elnézést.
(nem a te direkt személyeddel van a baj, hanem mi a faxnak öntőd a benzint a tűzre...) -
Fenét a többséget! Csak azok szólnak be akik be akarnak szólni. Mint ahogy te is szoktad.
Egyébként már igazán lecuppanhatnál rólam, meg hanyagolhatnád az off-ellenző offjaidat!
Örök hála! -
jefferson83 #45308 Másik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A történet is lineáris volt, semmi gondolkodtató,meglepő nem volt benne. Hozzáteszem nyomozás sem volt benne, ami elég gáz. -
jefferson83 #45307 Ne viccelj, mindenféle mondanivalóval együtt 4/10, mert marha nagy hülyeségek voltak benne. Azt mondom jobb is lehetett volna.
Nem ma láttam, de többet nem is szeretném:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl.: Amikor a két Rambo szuperzsaru állig fegyverben el akarja kapni azt a kis gyökeret ő meg simán "felpofozza" mind a kettőt az enyhén volt nevetséges. -
gabesz012 #45306 Az utóbbi idők termése:
RockNRolla: nekem annyira nem jött be, hogy kb. 30 perc után feladtam, talán majd valamikor befejezem, de nem érzek rá nagy késztetést.
Bottle Rocket: ezzel hasonlóan voltam, pedig az általam idáig látott Wes Anderson filmek mind bejöttek (The life aquatic..., The Darjeeling limited, The royal Tenenbaums), de ez valahogy lapos volt számomra, vagy csak éppen hangulatom nem volt hozzá.
Magnolia: még régen láttam tizenévesen, akkor azért messze nem jött le belőle annyi, mint most újranézve. Nálam jelenleg simán a top 10-ben van. 10/9
Role models: viccesebb filmre számítottam, de nem volt azért rossz, jó volt újra látni Stiflert. :)) 10/6
Life as a house: na erről sokat nem tudok mondani, max annyit, hogy aki nem látta, nyugodtan pótolja. 10/8 -
Ha 10/10-es filmet akartok látni, akkor nézzétek meg az MR73-at. Vigyázat, ez nem egy hollywoodi film noir utánzat, ez az eredeti francia vonal. -
Pineapple Express 6/10
Voltak benne elborult részek de azért néha lehetett rajta mosolyogni.
Death Race 5/10
Rosszabbra számítottam.Az igazgatónő a beszólásaival meg a jellegtelen börtönőr nagyon gáz volt.Jason Statham viszont egyre szimpatikusabb. -
Max Payne
Látványos, de nem eléggé. Viszont cserébe rendkívül bugyuta. Akinek tényleg nincs jobb dolga, csak az nézze meg. Akkora ordító ökörségek vannak benne, hogy borzalom. (kedvencem, mikor kimászik a fagyos folyóból bosszút állni, és mire a helyszínre ér a semmiből lesz nála két submachine gun, amivel szétoszt mindenkit :DDD)
4/10 -
-
Te mar megint unatkozol. Többséget zavarja a link de te neked oldalakat kell vitatkozni meg OFF-olni, mert nincs jobb dolgot.
Nem fejezned be? Kurvára unalmas.
Koszi! -
Én is csak padlóztam, sztriptízbárban tényleg meztelen csajok, káromkodás, kemény vérfürdő, fröccsenő agyak, de csak annyira, amennyire kell... plusz őrült tempó és zseniális kamerakezelés, ritka egyedi látványvilága van, plusz még a végén Paul "nemtudoknormálisanmenni" Walkert is megkedvelem... -

Egyetértek, tényleg nagyon jó kis akcio film, még tavaly nyáron néztem meg, de nem gondoltam hogy ilyen jó lesz. Minden benne van ami egy akciofilmben benne kell lennie, és nem pg13... -
Running Scared
Hát ez meglepett, nem hittem volna, hogy ilyen klassz kis akciófilm lesz belőle... Ha pontozni kellene, akkor olyan 7-8 körül kapna, de nagy kedvenc lett már első nézés után, polcon a helye! -
beleolvastam ezekbe a belinkelt kritikáékba és megfájdult tőlük a fejem:D
Szekeres Viktor hozzájuk képest a Time kritikusa -
szvsz inkább egy link, mint egy 120 soros hsz :) -
De pont ez az! Nem értem miért kell minden blog-linkben aljas reklámot látni? Azért mert saját? Tudom, hogy már baromira sokan készítenek blogot és bizony nem mindegyik színvonalas, de most csak ezért fosszuk meg magunkat bármi jótól?. Na és ha 60 link van, akkor mi van? Engem nem zavarnak azok a kis kék betűk.
Egyébként elég csak az SG saját kis filmkritikus Viktorától elolvasni bármit és rögtön látod, hogy nincs nagy különbség a gáz linkek és az között.
A net tele van szeméttel, ezeket egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni, nem pedig bezárni az ajtót.
Most ez ekkora gáz hozzáállás lenne a részemről? -
he? szerinted mi linkelés elleni kereszteshadjáratot folytatunk, vagy csak a filmes blogok linkelését untuk meg kurvára? alant írta a kollega, hogy imdb, youtube (meg bármi hasznos, legyen az trailer, vagy bts, kimaradt jelenet, stb) linkek jöhetnek, csak (ön)reklám jellegűek ne!
ha meg nem szólaltunk volna fel ellene, pár héten belül nem 6, hanem 60 linket számolnál, hidd el -
Csak ezen az oldalon 6 db linket számoltam meg. Lehet hívni a végrehajtókat!
Egyébként igazad van, ez egy fórum! Olyanról meg nem hallottam, hogy itt tilos lenne a link, máskülönben nem lenne külön kirakva a parancs.
Annak aki meg blogot vezet (korrektet!), nem hiszem, hogy gondja lenne az írással.
Lehet itt kötözködni, meg makacsul ragaszkodni a saját igazunkhoz, de ez teljesen logikátlan, nomeg totál hasztalan. X két hete benyomott valami béna blog-linket, hogy reklámozza magát. Ez nyilván szúrta pár ember szemét, de hogy azóta itt egyesek már saját magukat is meggyőzték arról, hogy a link csúnya dolog (jaj csak nehogy ellent mondjak magamnak!), az már elég röhejes.
Az egész internet ma már egy hatalmas reklámmező, nézz csak körül mi mindenre tudsz így hirtelen rákattintani. Jah, hogy nem szoktál? Hát nem kötelező a linkre sem rámenni. -
Óóóóó tényleg, régi jó haverom prinsz :DDDD -
Írja be az aláírásába. Akit érdekel, majd elolvassa.
De szerencsétlen mar olyan státuszban áll, hogy akármit ír, spam lesz belőle.
-
Szvsz nyugodtan linkelheti, inkább, mint hogy bemásolja ide az egész szöveget.Még mindíg jobb,mint amit Prince koma művelt korábban(már leszokott róla), hogy a posztereket is sorra linkelte a leírásai mellé XD.
Így ha vkit érdekel az rákattint,akit meg nem az átsiklik felette -
az SG-n nincs demokrácia.
és senkit nem érdekelnek a gyengébbnél gyengébb blogok... -
sandor8206 #45288 amúgy csak, hogy én is foglaljak el egy sort a linkes témával kapcsolatban, nekem mindegy tartózkodok :-) -
sandor8206 #45287 addig jó még csak linkelget:-) -
"Továbbra sem értem"
Nem leptél meg, ugye tudod? -
:)) szerintem legyen az a címe: "linkek, amiket le se szarunk"... jó kis topik lenne :D -
na igen ezt akartam írni...ez nem link ajánló, hanem fórum! itt beirod a véleményed és nem linkelni kell más oldalakat!
azért jössz fel ide h beszélgess az adott témáról, de akk ne küldözgessenek már el 88 másik oldalra!
vagy csináljanak egy külön topicot "linkek, mert írni már nehéz" cimmel! -
"Egyébként meg mire való a net, ha nem erre?"
ki nem szarja le mire való a net? ez a topik nem erre való. ha tetszik befavozod az oldalakat és nézegeted naponta. pont az a zavaró, hogy csak egy link. állhatna linkekből az egész téma -
OFF
Ezzel én nagyon nem értek egyet. Szvsz nem kéne mindenbe belemagyarázni azt, hogy ez "REKLÁM!".
Ha valaki napi szinten berak egy linket, hogy "ez a blogom, nézzed!", az már más tészta. De ha valaki berak egy linket a blogjáról, ahova szépen összetetten leír mindent, plusz videók, linkek, csemegék a témáról, akkor már nem értem miért kell erre kiakadni. Az egész egy linket foglal itt a topicban.
Egyébként meg mire való a net, ha nem erre? Miért ne lehetne egy fórumban megmutatni a saját filmes blogodat, hogy mit szólnak hozzá a többiek? Ez még ettől baromira nem lesz reklám. Ezzel a felfogással egy darab linket nem kéne ide berakni, mert azzal csak "reklámozol".
-
ÚRISTEN!