106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
helo!
nem nagyon követem as eseményeket...
jelent meg valami jó scifi január óta amihez felirat is van már? -
3d ben nezted? -
Coraline -
FANTASZTIKUS! A zene, a képvilág a szereplők! Nagyon de nagyon tetszett! -
jaaaj, baszki tényleg, kevertem. Sry. Az oscar-jelölésre gondoltam. Az oscart Sean Penn kapta. -
The reader
7/10 Egyeseknek túl vontatottnak tűnhet, de szerintem nem volt rossz, Kate Winslet is jól alakított benne. -
Shaun of the Dead 2004
Jóak zombiparódia a két hülyével (lásd. Hot Fuzz). Tetszett nagyon, bár Hot Fuzz kiforrottabb. Ez itt-ott nekem nyálas lett.
Ajánlom mindenkink szeretettel:
7/10 -
ba32107 #45354 Kár, pedig bírom Szabó Simont nagyon, sokat vártam ettől a filmtől. Na majd meglátjuk. -
Lipi1980 #45353 Papírkutyák
Volt egy-két jelent, amin könnyesre röhögtem magam, de alapjában véve elég lapos. Sok hülye egy rakáson. -
10/1000 azaz 0,1/10?
-
lol :))) -
megnéztema puskás hungary t hát és hát le a kalappal a film elött minden elvárosmat túll szárnyalta és az egész családét télleg 10/1000 !!!!!!
Öcsi bácsi amig élek nem felejtelek el!!

-
Taxidermia
Eleg undorito 1 film, az tuti, amugy semmi extra.
-
esetleg PS3-az6tunk :P -
En is úgy tudtam. -
jah és én is csak azért néztem meg mert itt nagyon bálványoztátok :D
de télleg f@sza lett szóval köszi :P -
Running Scared
Hát ez télleg jó kis akció, bár én nem szeretem az ilyen jellegű akciókat, ez igy estére tűrhető volt! Bár nem a legjobb film, tele kisebb-nagyobb hibákkal, hülyeségekkel, viszont a kamera, a vágás, és a zene is abszolut csillagos 5-ös! 1-2 jelenet kib@szott jó lett ;)
Bár a kedvencem nem lesz de érdekes és izgi is volt(néha egy kis üresjárattal) szóval én 7-est adok rá! -
nem -
Miért, megkapta? -
Frost/Nixon
9/10 Frank Langella tényleg megérdemelte az Oscart. Remekül alakította Nixont. -
Kiss Kiss-Bang Bang
Ez k*rvára tetszett! :D
10/10 -
Pedig már három éve is dícsértük. :)
-
ba32107 #45339 Én is azért néztem meg, mert itt olvastam róla :) -
Mivel itt ennyire ajnározták a Running Scared-et tegnap én is megnéztem, bár nem igazán kedvelem az ilyen filmeket, de valahogy mégis vitt magával az esemény, bár a rengeteg szükségtelen káromkodás nagyon nem tetszett, egy idő után már én szégyelltem magam. A végén a csavar is jó volt. Az meg különösen tetszett, hogy az eseménysort egy fegyver eltűnése indította be.
Na minden esetre azt hiszem most pár évig megint nem nézek hasonló filmet :)
9/10 -
viizo #45337 az utóbbi pár évben ez volt az egyetlen film, amit áttekerve SEM bírtam végignézni :D
kölcsönadtam a dvd-t pár kollégának, hogy ne csak én szembesüljek ezzel a borzalommal - és azóta szállóige lett, ha vmi übertré dolog történik: 'bazz, ez majdnem olyan rossz mint a Zombisztriptíz!" :D
10/0 :D
És hogy Robert Englund horror-legendát mivel vették rá hogy ebben a trashben szerepeljen, hát azt azóta is találgatjuk :D
-
Zombie Strippers 2008
Elég érdekes, de már csak a zombi arctáncért is ajánlom minden kedves nézőnek! Azé van egy fanyar humora, főleg az elején, de aztán mindent beleadnak. Lesznek zombik, szuperkatonák, profi sztriptízesek és végül is ugyebár profi sztriptízZOMBIK! Már megérte!
14.4/10 :D (najó az ájemdíbí réting áll 4.4-en :D)
A csajok viszont barók benne! -
ba32107 #45335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja, de nekem már akkor ökölbe szorult a kezem, amikor a furgon ajtaját kinyitották, valahogy sejtettem hogy kicsodák. Azt, hogy gyilkolásznak, nem is sejtettem amíg a body bag nem került az orrunk elé.....sokkoló, az biztos :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pedo-s rész enyhén agymosó jellegű, az egész azt sugallja, hogy minden pedo egy elvetemült velejéig romlott állat. Viszont szerintem a pedok igen kis százaléka mészárloná le a gyerekeket.. Ami viszont tetszett, hogy a csaj gondolkodás nélkül lelőtte őket, illetve az egész epizód beteg hangulata. Ritka az ilyesmi filmekben :)
A film végi hokipályás móka amúgy valami hihetetlenül nagy jelenet. Instant classic. -
ba32107 #45333 Running Scared 8/10
Hát nagyon durva volt, végig izgalmas, a főszereplő is jó választás volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pedofilos rész pedig mindent ütött.........egyszer kapjak a kezem közé egy ilyet... -
Acélbakancs 6,5/10
Land of the dead 7,5/10
Night of the living dead (1990) 7/10 -
sandor8206 #45331 hát ja, a zsidaj halivúd szereti az ilyen hazug filmeket. -
Prof William #45330 Szükségállapot (The siege) 1998
Amerikai film
Az egész filmből sugárzik hogy mikor készült. A jó öreg 1998 –ban az „áratlanság” korában. Sajna ha jól emlékszem MO-n a TV ban olyan 2004 –körül adták amikor már inkább önmaga paródiájának tűnt a film mint könnyfakasztó hazafias műnek, aminek eredetileg szánták…
Látszik a 2001 előtt az amerikaiak által elképzelt „legszörnyűbb” terrorcselekmény kimerült néhány busz és kisebb épület felrobbantásában, amit persze néhány fanatikus arab követett el… Valamilyen szinten már zajlott az új ellenségkép kialakítása, hiszen most, hogy nincsenek a mocskos komcsik, kellett keresni másik ellenséget. Vannak tehát azok a mocskos Arabok, akiket úgy hívunk, hogy terrorista.
Persze csak alig 10 fős sejt okozza a problémát hiszen akkor elképzelhetelennek tűnt hogy egy remek kapcsolatokkal rendelkező világméretű terrorszervezet amerikaiakkal megtömött utasszállítókat vezessen a WTC-be.
Erre persze fel is tűnik a gonosz tábornok (Bruce Willis) aki rögtön olyan katonai diktatúrát vezet be hogy még… Ha már erre így reagálnak akkor 11-e után az lett volna a legkevesebb hogy atomháborút indítanak.
És persze a gonosz tábornok rögtön elkezd faji alapon ártalan arabokat börtönbe zárni mi több BRUTÁLISAN megkínozni. Még szerencse hogy amerikai ilyen sosem tett… héát persze hogy nem.
A film legszánalmasabb jelenete egyértelműen az amikor meg akarnak kínozni valakit és a főhős tart egy 5 perces szent szöveget aminek az a lényege hogy: „Ez egy emberi lény! A szabadság hazájában nem kínozhatunk embereket! Demokráciában ilyen nem fordulhat elő! És ha mégis megtesszük akkor nem NEM LESZÜNK JOBBAK A TERRORISTÁKLNÁL ÉS AKKOR KIJELENHETJÜK HOGY AMERIKA NEM A SZABADSÁG FÖLDJE TÖBBÉ!” Ez mind nagyon szépen hangzott 1998 –ban de 2004 ben és (És most 2009 -ben) tudva mi mindent csináltak az amcsik tudva guantamóról és a többiről sajnos már inkább a szánakozó röhögés kerülgeti az embert mint a hazafias hevület.
Persze a végén mindenki heppy a gonosz tábornokot is elkapták utalva arra hogy ilyent csak 1 szélsőséges ember teher szó sincs róla hogy ennél magasabb szinten bárki valaha is ilyesmibe keveredne, mi pedig sajnálkozunk hogy 2 órát marhaságra kültüttünk az életünkből amikor pedig PS2 –z hetünk vagy animét is nézhettünk volna.
-
Mostanában inkább drámákat néztem, volt mit pótolnom. Tegnap viszont megnéztem én is a Running Scared-et, rendesen sokkolt néha, nagyon fasza lett. -
több, még a goodfellasnal is több. persze úgy nem nagy kunszt, ha direkt rágyúrtak -
ez talán több mint a sebhelyesarcúban -
[URL=http://www.imdb.com/title/tt0404390/trivia]"The word "fuck" is said 328 times."[/URL] -
1-2 (Y)
3-4-5-6 vicc -
Király film nekem nagyon bejött, magyarul néztem, egy-két helyen már túl trágár volt:D A vége meg béna amerikai. -
martindante #45323 The Howling - Üvöltés
Az embervért előszeretettel fogyasztó vámpírok mellett a vérfarkasok is több évezredes múltra tekintenek vissza a népi mitológiákban. Miután az emberiség megőrizte emlékezetében ezekről a rémes lényekről szóló történeteket, a mozivásznon is szerepet kaptak: a Howling a farkasember mozik egyik klasszikus darabja, ám mindezek ellenére sem kimondottan jó film. A reneszánszukat élő, emberi elme által teremtett élőlények ( legalábbis, remélhetőleg) mégis ennek, valamint az American Werewolf in London című darabnak köszönhetik újkori felfedezésüket, azóta pedig olyan megtiszteltetésben is részesültek, hogy Jack Nicholson is megformálta egyiküket.
Az írás folytatása a fenti linkre kattintva érhető el!
-
Running Scared
Háhá, jó hogy írták itt többen, hogy jó. És tényleg! Kb mint egy hullámvasút (bár helyenként már csöppet túlzás az egész). Brutál, izgi, fasza.
9/10 -
Sztem a vége az eleje, és az eleje a vége, már ha érthető, mire akarok kilyukadni. :) Ha a vége után rögtön elkezded nézni az elejét, pár dolog a helyére kerül, néhányat SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kivéve, de azok kevésbé izgattak. :)pl. a lények eredete