106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lazarus
    köszi
  • Blasta
    Cloverfield
  • Lazarus
    Valaki tudna segíteni mi a címe annak a filmnek ami elejétől a végéig egy kézikamerával lett felvéve és arról szól hogy egy bazinagy űrlényizé megtámadja newyorkot szétbarmolja a felhőkarcolókat, az összes városlakó pedig fejvesztve menekül az utcákon az éjszakában. A főszereplők lemennek a metróalagutakba és ott is találkoznak kisebb lényekkel amiknek a harapása fél nap múlva kidurrantja az embert.
  • CSOCSO
    Amugy megneztem a Coraline-t vegre en is.
    Mar nagyon vartam, de sajna nem volt annyira jo mint amire szamitottam.

igy is siman 8/10
    de nem volt eleg torz es leginkabb a zenek nem jottek be annyira nagyon.
    Nagyon jo volt de nem lett a kedvenc animacios filmem.

nightmare before xmas jobban tetszett.
  • CSOCSO
    hm.. benne van a princess mononoke anime is :D
  • Calver
    pont h nem. nézd meg még egyszer a címet. mondhatjuk úgy is h ügyesen el is kerülted a halált.
  • Tyler1
    erről nem is beszélve: "Other notable omissions include: David Fincher’s Fight Club or Se7en, Once Upon a Time in the West, North by Northwest, Taxi Driver, A Clockwork Orange, The Shining, Spirited Away, and Aliens."

de én még ide sorolnám az Amerikai szépséget, a Hét mesterlövészt, a Pillangót stb stb.....
  • Tyler1
    tényleg kicsit elfogult lett a Yahoo az klasszikusokkal, több mint a fele 1960 elötti sztem(nem számoltam), aminek többségéről sztem senki nem is hallott még! de ha már ennyire klasszik, én hozzácsatoltam volna pár Szophoklész és Shakespeare színdarabot is, csak h teljes legyen a lista xDD
    lényeg h én tuti nem pótolok ilyen filmeket,úgyhogy sry Yahoo én a POKOLRA KERÜLŐŐŐŐŐK!!!!!!!!!! :D
  • ForzaInter
    Hét ebből kb 20-at láttam:D De pl egy 30as 40-es vagy 50-es évek beli filmekre nem is vagyok kiváncsi, nagyon régi filmeket nem nagyon csípem, persze biztos vannak közte jók, de max a 60-as évek amelyikből szoktam filmeket nézni, annál lejjebb nagyon ritkán..
  • ba32107
    Van még mit pótolnom.....csak ezeket láttam:
    (igen, nem láttam a Keresztapát :D)

12 Angry Men (1957)
    Alien (1979)
    Die Hard (1988)
    Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
    Goodfellas (1990)
    Groundhog Day (1993)
    The Matrix (1999)
    One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975)
    Pulp Fiction (1994)
    Raiders of the Lost Ark (1981)
    Rocky (1976)
    Saving Private Ryan (1998)
    Schindler’s List (1993)
    The Shawshank Redemption (1994)
    The Silence of the Lambs (1991)
    Star Wars (1977)
    Terminator 2: Judgment Day (1991)
    Titanic (1997)
  • ProGabe #45430
    egy kis érdekesség. szerintem túl "klasszikus" lett.
  • Tyler1
    Tintaszív
    Na ilyen idétlen filmet sem láttam még, de sokat nem is vártam Frasertől újdonsült gyökérkalandfilmhőstől! :D
    Voltak régen ilyen nagyon rossz mesefilmek, amik igy délután mentek a tv2-n, na hát totál ilyen feelingje van(csak kicsit több a vizuális effect). A történet meg amellett h sztem hülyeség, még totál egyszerű is, ami besorolás az ilyen egyszernézős családifilm kategóriába!
    10/6 (csak mert az Utazás a Föld középpontja felé-nél tuti jobb)
  • Riddick21
    Frost/Nixon

"...De amikor nem nagyon hollywoodi, akkor nagyon profi. Igazi remekmű, és nem abból a fajtából, amitől az ember elájul, de soha többé nem nézi meg. Ennek minden másodpercét imádtam, már a főcímmel megvettek kilóra, és egészen biztosan a gyűjteményemet fogja bővíteni. Persze, ehhez kell egy alap érdeklődés, és ahogy írtam, szerencsés véletlen volt, hogy éppen a Stone film után néztem meg, de ez mit sem von le az értékéből. Must see!"
  • Montanosz
    Chuck Norris én is kedvelem, bár inkább azért mert baptista ha jól tudom és kapott is keresztény filmes életmű díjat

bár filmjeit inkább csak egyszer nézem meg)))
  • Lipi1980
    De előtte megiszik egy pofa sört, és az ad neki erőt!!!!

Rongyosra néztük azt a filmet VHS-en, és még alábeszélős változatban!!!!!
  • Riddick21
    hogy mit csinál?
  • SötétBarom
    Lone Wolf vadállat, amikor a dzsippel kijön a föld alól, vááá. :[)
  • sandor8206
    az lesz, köszi! :-)
  • wesker24
    Az nem a Hellbound Út a pokolba cimű film ?? Abban harcol Chuck Norris egy sátáni szerzetes vagy pap ellen !
  • fifi
    Néma düh-öt ki ne felejtsd, az sztem minden idők egyik legkeményebb büntije... :)
  • sandor8206
    Missing in Action első része alapfilm! Tomboló terrort én is vagy 2 hónapja néztem újra (jó 15 év után) "remek" film :-)
    Engem meg az érdekelne melyik az a Chuck N. film amelyikben a Sátán vagy hívei vagy ilyesmi ellen harcol. Van benne az a "híres" jelenet -"Ez neked ütés" és puff Norris apánk megmutatja a fószernak, hogy mi egy ütés, még a Paul (Peter és David-Barbár Ikrek másik "alapfilm" :-D) ikrek Óvóbácsik filmjükben is leutánozzák példaképüket!
  • sandor8206
    Lehet kinevettek de sztem a Jófiúk feketében járnak kifejezetten jó film és itt még Chuck se nyom le 100 ellent egyedül (tehát nem annyira B-film :-D), jó akció-thriller a 70-es(?) évek stílusában, remek zenével és sztem jó sztorival.
  • Daell Drow
    Hehehe nekem ez az eggyetlen eredti VHS kazettám.
    Habár ezt se tudom megnézni mert már évek óta elromlot a VHS lejátszóm.
  • Blasta
    Én most ezt kaptam meg a kedvesemtől DVD-n, a napokban tuti kivégzem :D
  • Riddick21
    Hell YEAH!!!!
    Köszi :D Fúú, de imádtam anno, azonnal csáknorrisz akartam lenni!
    (in progress xD)
  • Blasta
    Sidekicks
  • Riddick21
    Sorry, hogy itt ömlesztem a hozzászólásokat, de tudnom kell: melyik volt az a Chuck Norris film, amelyikben önmagát játszotta és egy srácról szólt, akinek ő volt a példaképe? A gyerek asztmás volt, vagy valami ilyesmi, meg ilyen kis szerencsétlen balfasz, mindenki túráztatta a suliban, aztán valahogy összekeveredett Chuckkal és legyőzték a rosszfiúkat... vagy versenyt nyertek, tökömtudja, de álomjelenettel kezdődött, ahol ezek ketten fekete nindzsákat rugdostak... :)
  • Riddick21
    Újraveszem a Chuck Norris életmű fontosabb állomásait, most a Lone Wolf és az Ütközetben eltűnt sorozat következik xD
  • Blasta
    Az a mozi überallesz, rongyosra néztem anno NSZK tévéből felvett hangalámondásos verzióban (pár jelenet már fekete-fehérbe kúszott a sok másolástól :D)
  • SötétBarom
    :D!
  • Riddick21
    Invasion U.S.A. - Tomboló terror

Chuck Norris, '80-as évek, Rutger Hauer koppintás főgonosz, zéró cselekmény, teljesen értelmetlen az egész.
    Biztos mindenki látta tizenévesen a VHS hőskorában, anno USA invázió címen vált híressé, gondolom mindenki azt írta filctollal a videókazi címkéjére... xD
    Sztorija nincs, de ami van, az simán ráférne egy turbórágóspapír hátuljára: van egy gonosz tag, aki inváziót szervez az Egyesült Államok ellen. Semmiféle terve nincs, partraszáll kb. 100 ember (hiába izzad az operatőr, nem tűnik többnek) és jól szétterrorizálják az országot.
    De kormányzati épületek és katonai célpontok helyett bevásárlóközpontokat és karácsonyfákat lőnek. Igen, ennyire gonoszak. Az indítékaikról semmit nem tudunk meg, munkásságuk láttán felmerül a gyanú: talán nincs is.
    Aztán jön Matt Hunter, aki a főgonoszban néhány éve maradandó lelki sérülést okozott - amikor egy bokorban fejberúgta - és jól megöl mindenkit.
    Vannak nagyon súlyos jelenetek, pl. lopakodás rakétavetővel, sorozatlövés puskagránáttal/rakétavetővel, teljesen értelmetlen jelenetek hosszú sora, stb., de tök felesleges ragozni, '80-as évek rulez!!! <3
  • Matthew Prosac
    rocky balboa-féle "lejárt az időm, de még egyszer bizonyítanom kell"-témájú, depresszió-elmúlás hangulatú, sepia-tónusú film, a két film közötti párhuzamot nem lehet nem észrevenni...
  • Kojiro
    Szemtől szemben
    Századszor kb :)
    100/100
  • Tyler1
    hát azért nem a sírásért jelölték, ha láttál több Rourke filmet akk tudnád, h nem egy drámai színész és ez tőle elég idegen karakter volt, amit fantasztikusan formált meg!
    más kérdés h én 10-et nem adtam a filmre, de tény h jó kis múvi lett :)
  • ProGabe #45406
    ezt nem értem. neked annyi jött le Rourke színészi játékából, hogy jól sírt? :S
  • viizo
    ejj, Te kis kőszívű
  • donyyy20
    tudom h nem kapott azt, de sokan szerintem csak emiatt akartak adni...
  • donyyy20
    The Wrestler!

Megérdemli a 10 est, de nem adnék minden színésznek oscart aki tud sírni a kamerába...
  • ProGabe #45402
    Changeling

ez igen! már a Gran Torinónál is azt írtam, hogy Eastwoodot kénytelenek lesznek klónozni, mert kellenek a filmjei. ebből a sztoriból ezt kihozni :O tökéletes színészi játék, tökéletes rendezés, vágás, operatőri munka. egyedül a zenét nem találta el az öreg (ő szerezte), és talán ki tudta volna hozni 15-20 perccel rövidebből is, ebben biztos vagyok. jót tett volna a filmnek. csak szereti ezt a korszakot. ezt abból szűrtem le, ahogyan "bevezetett" minket "kilencszázharmincba". a filmet nézve én is úgy éreztem, hogy egy korabeli bőrfotelben pöffeszkedem :) és tette ezt anélkül, hogy behozott volna kötelezőket, amiket manapság minden ilyen filmben láthatunk, hogy meg legyen a hangulat

9/10
  • ForzaInter
    Deathwatch 7-8/10

Mirrors 8/10