106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • poppe
    eleve a verekedősek távol állnak tőlem, ez a fő gondom a ong bakkal... ennek meg iszonyat gagyi a sztorija is... 2-t meg se nézem, de jó szórakozást neked! majd írj :)
    [apro]én a lasarus projectet nézem este[/apró]
  • Tyler1
    az egyik (ha nem a) legjobb küzdősport film az Ong-Bak! sőt a Sárkány bosszúja is nagyon jó lett, pont az abszolút reális harc jelentek miatt!
    és lehet h nem Hálivúdi csillagok szerepelnek a filmben, de észre sem veszed, mert hihetetlenül jól meg van koreografálva! mellesleg én 1000x inkább az Ong-bakot nézem meg, mint a hülye Jet Li féle idétlen táncoló-karate filmeket, vagy Jackie karate-vígjátékait!
    nem tudom mit találsz benne butának? ha azt h nem amerikai futószalagon jött akk sajnállak....

jah a 2-t este nézem meg, majd írok róla.
  • viizo
    pedig tinihorror az a javából

ha a Sikolyra, Tudom mitt tettél, stb-re rásütik, azt hiszem erre az egyik kedvenc inváziós sztorira is simán ráfogható :)
  • Bandew
    Azért a The Faculty-t annyira nem nevezném horrornak.
  • sandor8206
    "..de attól még buta maradt a film, mint egy kavics kb..." mint kb. majdnem minden film, szökőévben jön ki egy-egy "maradandó"-film, de mostanában még ritkábban.
  • sandor8206
    kösz!
  • jefferson83
    magyar felirat
  • poppe
    ha van dvdrip akkor van dvd is, nem? :D
    bár én hányok az ilyen buta filmektől, az egyet csak azért néztem meg, mert mondták, h nincs trükk benne, ennyire tudnak a színészek verekedni (vagy a verekedők színészkedni?)... de attól még buta maradt a film, mint egy kavics kb...
  • sandor8206
    Ong-bak 2

Most mit mondjak, Tony Jaa-fannaknak kötelező, harcművészeti-filmek kedvelőnek erősen ajánlott! Überbrutál bunyók, engem is meglepett (nagyon jók) még a sztori is elmegy (előző Tony-Jaa filmeknek nem volt erőssége, persze itt se kell "megerőltetni" az agyat)+nálam a film nagy erőssége a "tarzan"-"barbár"-"hajléktalan"-stílus, nagyon jók a kosztümök, mindenki piszkos, kócos, rongyos. A filmben szereplő A-Team (van főnök, rosszfiú, nagydarab stb.) stílusa, ruhája király. Nagyon fajintos film, kategóriájában 10/10-első résszel simán egyszinten, tom-yumm-goongot simán veri.
    Van már Dvd-rip+angol felirat, szóval meg lehet "venni" már élvezhető minőségben és érthetően.
  • ForzaInter
    Na az ami rohadt nagy ferdítés, olaszoknál az ultrákat huligánoknak állították be, közben közük nincs hozzájuk teljesen mások, huligánok a bunyózni mennek ez az elsődleges (de azért a meccset is megnézik) míg az ultráknál a meccs az első, coreok,transzparensek, végig biztatni a csapatot, náluk ez az elsődleges a bunyózni csak másodlagos, persze egy jó bunyóban mindig benne vannak, nem riadnak vissza:D
  • Blasta
    Hát akkor pláne minek általánosítasz, ha eddig csak 1 horrorban és 1 vígjátékban láttad? :DDD
  • wesker24
    Kösz az infot de én csak 2 filmet láttam tőle össz vissz !

30 nap éjszaka és a 40 nap 40 éjszaka !
  • Blasta
    Nem CSAK vígjátékban?

Halloween:H20
    The Faculty
    Pearl Harbor
    Black Hawk Down
    Hollywood Homicide
    Sin City
    Lucky Number Slevin
    Resurrecting the Champ

Csak a leghíresebb szerepeiből pár. Ebből az első kettő horror...
  • wesker24
    Szerintem se rossz a 30 nap éjszaka igazán jó egy hooror film !
    Josh Hartnetett végre nem csak vigjátékban lehet látni hanem horrorban is !
  • Lipi1980
    Az árvaház

Hát nem este tőle hasra. Sokkal többet vártam.

Majd a Tükrök és a 30 nap éjszaka jobb lesz. A Tükröket moziban már láttam, a vámpíros meg nem lehet annyira gyík...
  • poppe
    forrest gump, végre HD-ben...
    sztem a világ egyik legjobb filmje... évente 1x meg tudom nézni, ebbe a kategóriába még max 10 film tartozik
  • PetruZ
    Khoi Fai Bin (2006, http://www.imdb.com/title/tt0963915/)
    Harcművészekben és kaszkadőrökben Thaiföld szinte kifogyhatatlan tehetségbázissal rendelkezik, elsősorban persze mindenki a muay thai-ra és Tony Jaa-ra gondol az ország neve hallatán (a tájékozottabbak a Chocolate-re, a két Bodyguard-ra, és egyéb filmekre is szívesen emlékeznek vissza), és akkor most itt van nekünk Dan Chupong is, mint új wannabe akciószínész. Korábban már feltűnt pár kisebb szerepben (pl. az Ong-Bak-ban is), meg ott volt a kissé gyerekes Born to Fight-ban is, de a Khoi Fai Bin az első valódi főszerepe.
    A sztori rém egyszerű: Thaiföld megköti első kereskedelmi szerződéseit a külvilággal, megjelennek az első európai termékek az országban, többek között az első angol... traktor is. Hogy ez miért fontos? A növekvő népesség és a fejlődés miatt a déli területeken egyre több élelemre volt szükség, ami több igavonó marhát igényelt, vagyis északról elkezdték hajtani a bivalyokat délre, hogy jó pénzért eladják. De amíg egy traktor árából tíz bivalyt is lehet venni, az új csoda senkinek sem fog kelleni, tehát Lord Wang, a helyi megbízott angolmániás kiskirály összefog a bivalyhajtókat kísérő tolvajokkal és rablókkal, hogy megakadályozzák az állatok délre jutását, így mindenki kénytelen lesz traktort venni. Hősünk is zaklatja a hajtókat, de egészen más okból: egy bizonyos tetoválással rendelkező hajtót keres, aki megölte a szüleit és most bosszút akar állni rajta. Emellett szabadidejében aféle Robin Hood-ként is tevékenykedik. Amikor feltűnik Singh, tudja, hogy megtalálta az emberét. Csakhogy Singh mágikus képességekkel bír, a legyőzéséhez szüksége lesz az erdőben élő titokzatos Black Wizard segítségére is. A varázsló elmondja: Singh erejét csak egy megfelelően erős csillagzat alatt született szűz lány menstruációs vérével (nem vicc, ez van a filmben :) ) lehet elvenni, és milyen véletlen, hogy pont van egy lánya, a felnőttkorba lépő Sao, aki minden feltételnek megfelel és még pont felettébb szimpik is egymásnak...
    Nehéz a filmről elfogultság nélkül írni. :) Először is, inkább kalandfilm-szerű dologról van szó, mert van medzsik és vannak rakéták is (hősünk egy rakétaműhelyben nőtt fel :P), de a muay thai bemutatókat várók sem panaszkodhatnak, minden igény kielégítő kiszolgálásban lesz részük. Azt azért meg kell mondani, hogy a koreográfia nem egy Ong-Bak, de a készítők nagyon igyekeztek lekoppintani a stílust, vagyis térd+könyök, repülő formációkban és anélkül, lassítva, kitűnő szögekből, stunt helyzetek is, szóval mindent beleadtak, a látvánnyal nincs nagy gond. A medzsik betétek egyszerűek, nincsenek túlspilázva, nincs CG (kivéve, pl. amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Black Wizard kiugrik Wang testéből, majd vissza,
    és ezek nagyon jól meg vannak csinálva). A kisebb trükkök (pl. a rakétán repülő híró :]) egyszerűek, de látványosak, alig észrevehetőek, szóval jól megcsinálták. Van egy kicsit amatőr sufni-jellege is a filmnek, de ettől szerintem csak jobbá vált. Egyedül a színészetre lehet panasz, az ugyanis nincs, ez a Chupong gyerek még annyira sem tud játszani, mint Jaa. Az egyedüli kivétel a Black Wizard-ot játszó Panna Rittikrai, de őt azért már láttuk korábban is testhezálló gonosz szerepekben, a nagymester erre született. :)
    Összességében simán nézhető film, nekem tetszett, osztályzatban viszont nem tudok dönteni 6-7 és között, de legyen inkább egy meggyőző, erős 6-os, mint egy "kegyelem" 7-es. :)

A srác másik filmje, a Somtum, megnézés előtt, arról is beszámolok majd.
    A témához kapcsolódik, hogy az Ong Bak 2-ből van már normális verzió és angol feliratot is készítettek jótét lelkek, szóval azt is hamarosan újra kivesézem.
  • Kojiro
    gondolom a szotyi miatt
  • Tyler1
    hát nem csak az, de nem is csak a meccs miatt mennek ki!
    én láttam a Futball Huligánok összes részét, és abban elég durván kifejtik a drukkerek h miért is járnak ki a mecscekre.
  • ForzaInter
    Hát azért nem csak a bunyó érdekli őket..
  • Tyler1
    The Football Factory
    Hát ez télleg elég állat egy film! És a annyira reálisan ábrázolja az ilyen fanatikus szurkolókat, akiket már csak a bunyó érdekli!
    A főhős meg külön öröm volt számomra, mert nem is gondoltam h Futball Huligánok után ilyen filmben látom viszont!
    Totálisan kemény, reális, radikális állatokat bemutató, igazi angol focifilm!!!!! 10/8
  • Kojiro
    :)))))))))))))))))))))
  • viizo
    egészen kedvet csináltatok nekem a Doomsday-hez, így megnéztem délután :)

reggel írok róla vmi kis szösszenetet, most nem vagyok rá képes - totál lefárasztott a film :D
  • Paulie
    Mystic River
    csak neveket mondok, Clint Eastwood, Sean Penn, Tim Robbins...
    10/10
  • desigo
    Heat 10/10

hát ez még mindig nagyon nagy

Ehhez képest a Righteous Kill nagyon gyenge lett...
    Hiába a két jó színész ha a történet langyos
  • sandor8206
    még bejáratós :-)
    amúgy mad max pótlónak elmegy sztem a film, nem jó de nem is bűnrossz
  • SötétBarom
    Azér a vége se semmi, amikor a cirka 50 éves bogarat nem tudja lerázni egy 500 lovas szalonállapotú szupersportkocsi :DDDD
  • báttyó02
    amíg nem ment át a film a középkori idiótaságba addig szvsz teljesen jó film volt
    onnantol viszont 10/4 kb :-\
  • ProGabe #45493
    hát nem is egy Keresztapát vártam, amikor elindítottam. a helyén kell tudni kezelni
  • SötétBarom
    OMG ez a leghülyébb film ami létezik.
    kulcsszavak: Lovagok, gőzmozdony, bentely continental gt, visszaszigszalagozott fej, jövő
  • ProGabe #45491
    Doomsday

hm, nézhető, szórakoztató. a kliséhegyek, tehát a történések felét kihagyták volna az sem lett volna gond :D

6/10
  • Shep
    Na ez is mekkora nagy film még mindig.
  • ba32107
    Nézd már meg mire reagáltam
    Aztán vedd észre a szmájlit
  • Sir Quno Jedi
    “Rambó?.......az egy buzi!”

• sadvagabond
    ráadásul még azt az egyet sem öli meg.
  • Blasta
  • Blasta
    poént ércsed má
  • MrSpock
    Rambot nem bántani!:-)Hisz egy mérföldkő volt az egyedül vagyok,és egy nemzetnyi gonosz katonát ölünk le típusú akcióból!
    Az egy az még szolíd kisvárosi volt,hazatért katona,aki felveszi a harcot a zsarnokoskodó rendőrfőnökkel.(Bárcsak itt is lennének Rambok,a jó értelemben és eltakarítanák a szemetet)de a 2.már korszakalkotó leszámolásmegmentős filmmé avanzsált.3.az meg olyan amilyen..és ugye a 4meg tudjuk kemény lett:-)
  • joeperry
    "A Rambo egy hülye katonáról szól, akinek nincs jobb dolga mint a zsarukat piszkálni, csupa kedvtelésből, ráadásul meg is ölte az egyiküket!"

Öregem, ez a mondatod kiütött mára...
  • Shep
    Ja visszatérve a Rémbóra igazából sosem értettem miért van úgy oda érte a nép, első résznek volt valami mondanivalója, de a töbi csak sima lövölde, bár a 3-ban mikor átégette magát, na az a mai napig üt mindent:)