106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    azt hittem az új Tekkent láttad, már majdnem meg is állt a szivem
  • wesker24
    Tekken The Movie 10/8 Egészen jó kis anime rajzfilm volt !

• Sephi
    Egyszeru a valasz!

Egy teljesen uj Star Trek vonalat akarnak inditani, ezert ezt csak igy lehetett megoldani.

Ennyi.
  • mrzed001
    Star Trek
    Akkor legyen itt egy minden sorozat minden részét és minden filmet látott véleménye is :)

A film látványos, fiatalos, pörgős, szóval minden nem fan is nyugodtan elmehet és megnézheti, aki még egyet sem látott, az is, mestermunka ...
    DE
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

az első reakcióm az volt amikor kijöttem, hogy a jó k.rva any.. [BÍÍÍÍÍÍP]
    Van egy szép nagy Star Trek univerzum a maga timeline-jával (van talán 1000 órányi össz a sorozatok+filmek), eszem fel nem fogja, hogy ezt miért kellett ilyen durván semmibe venni?
    Ha valahogy mondjuk egy sorozattal vagy filmmel át tudják kötni az eredetibe, akkor még OK, különben a vélemény: ez most mégis mi a f.sz vót?
    Olyan ez, mint a Star Warshoz készült Funmade könyvek: olyan mintha az lenne, szereplők is "hasonlóak" (néha), de tesznek rá hogy beilleszkedjen az események folyamába (ezek az úgymond nem canon regények ... na ilyen lett ez a Star Trek film is: nem canon).
    Csak annyit kellett volna tenniük, hogy a vulkán nem pusztul el, és Spock anyja nem hal meg, és "fogjuk rá" passzolna.
    Az a baj, hogy a koncepciójuk sem érthető. Ha egy tüköruniverzum szerűt akartak csinálni (amik a legsikeresebb részek voltak sorozatokban) az OK, de akkor jobban el kell határolódni az eredeti sztoritól (pl ideológiában).
    Ja ideológia: Roddenberry elsődleges céljának tartotta a Star Trekkel kapcsolatban, hogy titkon tanítson, morális és etikai problémákat vessen fel és vitasson meg. Na ilyen itt nem volt, ha rosszmájú akarnék lenni azt mondanám, hogy ez nem scifi volt, hanem csak űrakciófilm.
  • Hoz_Hun
    Star Trek

8/10
    Nagyon jó film, kár lenne kihagyni. Hiába, mindig is Spock volt a kedvencem és nagyon jól hozta a színész.
    Csak...
    ...nehezen emésztem meg, hogy a Vulkánt felrobbantották.
  • Sephi
    Star Trek -

Nem ismerem az univerzumot... semmit nem tudok rola. De jo volt!

A idoutazos dolgot ha kihagytak volna akkor jobban tetszett volna. Amugy meg abszolut korrekt film volt!
  • precision
    :D
  • Gnome
    jah és azért lehet mégiscsak látens rajongó vok mert a végén kirázott a hideg az ismerős szöveg + zene miatt. ;)
  • Gnome
    Star Trek

Vizsgaidőszak miatt nemmegy az alvás és pihentetőnek megnéztem..Hát nagyon tetszett. Nem vagyok vérbeli trekkie de kb az összes sorozattal + filmmel találkoztam szal vágtam az elrejtett poénokat is:P( Damn it Im a doctor not a...:P)...sztem nehéz olyan filmet összehozni, ami annak ellenére, h óriási történeti háttérrel rendelkezik, olyan is élvezheti aki eddig nemis hallott róla de ez itt összejött.
    úgylátszik mostanában a rebootok ideje jött el a filmvilágban...kíváncsi leszek a Rodriguez féle predatorra is pl..
  • tommygear
    na ez jó film lesz

• Tyler1
    na kitől kéred a kis bannodat????? :D
  • kisspeter56
    Nem mozi, nem film, nem DVD, hanem könyv.
    A címe "Quo vadis Magyarország?"
    Innen tölthető le:

tokodymarcell.fw.hu
  • kisspeter56
    Nem film, nem mozi, nem DVD, hanem könyv. Ingyen letölthető innen:

tokodymarcell.fw.hu

Címe: Quo vadis Magyarország?
  • Tikal #46115
    StarTrek

ez egy irtó jó movie volt, wolverine elbujhat mellette... 9/10
    most még a szinkron se zavart annyira bár nagyon jó lenne ha leszoknának erről és több helyen adnák eredeti nyelven a filmeket...
  • Tyler1
    Hát ez Crank folytatás nekem se jött be! Egymás után néztem a kettőt, h ne legyen kiesés, de kilométerekkel jobba az eslő! 3-szor futottam neki, mert egyes részeknél már nem bírtam. Túl nevetséges lett az egész, értem én h kell bele poén is, de ez az egész csak egy poén!
  • sandor8206
    Hát párszor Kirk jött rá a cselekre + mit kell tenni, hova kell menni stb. az ösztön :-)

A film olyan 8-9/10, mint ST-fan mondom, jó film!
  • badsco
    Star Trek - 10/8

Mindig is utáltam a Star Treket, de ez igen bejött. A folytatásba meg több űrcsatát, kevesebb keményen kamerába nézést és kissé csavarosabb történetet rakjanak bele és mindenki heppi lesz. De legalábbis én nagyon. JJ Abramsban még nem csalódtam.

SPOILER!!!!

Ja és még valami, aki már látta a filmet. Őszintén, szerintetek a Kirk csinált valamit azon kívül, hogy egész filmben végig futott, majd összeverte mindenki. Minden nehezebb melót Spock végzett el, erre a Kirk meg ellopta a dicsőséget. :D
  • FlyHigh
    kb, nagyon elrugaszkodtak a földtől, ez már nem tett jót a filmnek. Első részben pont az tetszett, hogy egy dühöngés volt de úgy, hogy két lábbal álltak azért a földön.
  • Qwerty4
    Most már elég! (Enough) - 2002:

Nem volt valami izgalmas, szerintem egy elhibázott film.A vége volt a leggagyibb.

6/10
  • zaki
    Eden Lake

Hát tényleg szomorú, hogy ilyen bármikor megtörténhet. Olvastam a véleményeket, hogy milyen puhapötsű volt a csávó, hogy ők ilyen helyzetben ezt meg ezt csinálták volna... Hogyne, sztem a legtöbb ember ugyanígy viselkedett volna.
    Nekem a film végével sem volt gondom, a baj az, hgoy olvastam korábban róla, hogy nincs heppi end, de így is ütött. A főgengszer kis hülyegyerek meg gondolom mindenki zsebében kinyitotta a bicskát :D
    Amúgy tiszta Descent érzésem volt, ahogy olvasom mind2 filmnek ugyanaz szerezte a zenéjét + angol film ez is.

Egy erős 7/10
  • hapi
    CRANK 2
    2/10

a godzillás rész miatt meg a feliratok miatt, egyébként azért 4/10 is lehetett volna.
  • Bandee1987
    Berlin - A fal leomlik (Wir sind das volk)

9/10

Remek tévéfilm, hitelesen adja elő az NDK végnapjait. A németek remek történelmi filmeket tudnak csinálni, úgy lászik.
  • technopeter
    Nállam is 10/10 volt! Elég sokkoló télleg!
  • Tetsuo
    Jo kis krimit tud vkit ajanlani? 10evesnel ujabbat? Van olyan??
  • Tetsuo
    mikor megtudtam h ki a foszereplo, mar le is toroltem.. :)
  • Tetsuo
    az eredeti film sokkal jobb ugy emlexem ;)
  • Real13
    Nem elsősorban vizuálisan sokkol, hanem agyban.
  • Qwerty4
    Kisiklottak (Derailed) - 2005:

A thriller az egyik kedvenc műfajom, ez a film is nagyon bejött.

10/10
  • PetruZ
    Ong Bak 1+2: Van valami pletyka, hogy trilógia lesz, és a leendő 3. rész (ami a 2. rész folytatása lesz) köti össze majd a két korszakot / karaktert. Elég baromságnak hangzik, de hátha. :)
  • Tyler1
    de aki szereti az ilyen filmeket(pl. én) annak nagyon befog jönni :)
    sztem a történettel nincs baj, és látvánnyal meg főleg nem lehet! nekem inkább a zene nem jött be, azok vhogy nem lettek eltalálva, és hát h mi köze az elsőhöz azt én se tudom :) de nekem tetszett :P
  • Hoz_Hun
    Ong Bak 2

Hát pffff. Csak annak ajánlom aki kifejezetten a jó verekedéseket szereti, mert azon kívül semmi ismétlem semmi értékelhető nincs a filmben. Az eddigi Toni Ya filmek se voltak egy agyon gondolva, de ez történetileg egy hulladék. Ja és SEMMI köze az Ong Bak-hoz. Lövésem sincs miért ezt a címet adták neki.

6/10
    Jóindulatt csak a srác tudása miatt.
  • SötétBarom
    Én egyedül a voyager néztem, egészen addig, amíg a viasat lecserélte a szinkronhangokat.. Ott mondtam, hogy köszipá..

A többi nem jött be, viszont a filmre kíváncsi leszek..
  • precision
    persze, mindent fog érteni :)
  • ba32107
    Kérdés: ha csak annyit tud valaki a star trekről, hogy egy űrben játszódó sorozat, fog valamit érteni a filmből?
  • precision
    Star Trek

Én egy alapjában véve nem túl nagy Star Trek rajongó vagyok, értsd ezalatt, hogy nem beszélek klingonul vagy hogy, meg nem ismerem fejből az univerzum térképét...stb. :) A sorozatot néha-néha néztem, de csak pár részt, a moviekból egyet sem láttam. Eddig :)
    Hát kéremszépen, ez rohadt jó lett. Egyetlen egy másodpercig sem unatkoztam. Volt minden. Gyönyörű jelenetek szép CGI -vel, jó poénok, remek sztori, jó karakterek, jó színészek, remek zene. Egy "elvakult" űrszekér rajongó véleményére is kíváncsi lennék, mert ugye a régi klasszikusok fanjai általában nem szeretik, ha hozzápiszkálnak a remekművükhöz. Nálam helytállt a film, és szerintem a Star Trek fanoknál is pozitív visszhangja lesz a filmnek. Megérdemli a tízest. Remélem lesz folytatás. Mármint még több ilyen előzmény rész. A fiatal Kirk, Sulu, Spock meg a doki (nemtom a nevét :)) sokkal izgalmasabb mint a "nagypapa" korú változataik a sorozatban :)

10/10
  • Lipi1980
    Bemutató alapján nem tűnik vészesnek...
    Azért kíváncsi vagyok rá!
  • Sephi
    Eden Lake -

Spoiler veszely!

Csakis EROS idegezetueknek ajanlott a film. Nekunk elbaszta az estenket! Nagyon durva :( Viszont nem unalmas, nincs benne 5 nyugodt perc.

NEM CSAJOZOS FILM!

En szemely szerint total kivagyok.
  • Lipi1980
    Véres Valentin 3D

Hát a történet egy rakás szar. Teljesen klisé horror.

Első 3D mozi élménynek viszont nagyon nagyon tetszett!

Sajna annyira immunis vagyok manapság a horrorra, hogy akkor ilyedtem meg legjobban, amikor egy csapat 16 éves fruska ész nélkül sikongatott a legváratlanabb időpontban , és persze, hogy tele a gatya, amikor azt az őszinte mélyről jövő sikolyt halja a ember a hát mögül :):):):)

Nem tom mit reagáltak volna, ha a hátuk mögül beleszuszogott volna valaki a fülükbe, vagy megszorítja a vállukat!
  • Lantee
    Fanboys

Star Wars fanoknak KÖTELEZŐ...ismétlem...K.Ö.T.E.L.E.Z.Ő. megnézni!
    Hatalmas poénok, óriási hangulat! Aki nem fan, annak lehet, hogy sok dolog nem "jön át" - ala barnus.

10/10

Benjamin Buttom

Nekem meg ez nem jött át. Értem én, csak leszarom! Lassú, vontatott, és ha a történetről kéne 3 mondatot mondanom, gondban lennék. Számomra szenvedés volt.

3/10
  • edios
    Kaméleon

A film során a helyszíneket nyilvánvalóan nem beleértve egyszer se tűnt fel, hogy magyar, annyira lekötött a történet. Nincs benne bénulás, jópofizás, eredetinek hatnak a szereplők. Fura. Nem tudom, hogy a szkript saját, vagy csak honosított, mint az itthoni filmek többsége, de ha saját, akkor ünnepélyesen kijelenthetem, hogy háromra bővült az utóbbi idők (számomra) jól sikerült magyar filmjeinek listája. (Kontroll, Valami Amerika, Kaméleon)