106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    na ha itthon leszek megnézem xD
  • ZilogR
    Ez még csak ma este lesz, de már várom nagyon! Majd mesélek!

TRAILER

Királyi 2-esen ma este 22-kor.
  • Sephi
    Ehh? En aszitem marhulunk, hogy mindenki elkezd anyazni... most kapcsolok, hogy sokan itt komolyan gondoltak.

De amugy ezt leizelem, viszont ha nekem speciel elmeseltek volna peldal a SAW csattanojat akkor tuti nem elvezem annyira. Vald be igazam van.

• ProGabe #46285
    ez hülyeség. ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    Na nekem a hatodik érzék előtt mondták el részletesen mi történik a végén és ki is valójában a főszereplő és mi van vele stb. ÉS?!?! Így is pont úgy élveztem. Aki nem tud elvonatkoztatni a már ismert információktól, az picinyt még butuska és gyermekien naív. Próbáljon hátulról előlrefele, majd összevissza olvasni könyveket, nézni filmeket és idővel ki tud fejleszteni egy mechanizmust, amivel töredékinformációkból is könnyedén össze tudja zavar nélkül rakosgatni az agya az egészet és nem problémázik majd, hogy jajajjajajajujajjajjajajuuuuuujajjajajaaaaaaaaaaj ez szpojleres vót vaze!
  • Tyler1
    Ha már ilyen a téma akk:

Angels & Demons
    Hát nekem nagyon nem a várt hatást hozta film. Valami komolyabb témájú rejtélyre számítottam, és nem arra h majdnem Sztívön Szegál film lett belőle...
    Annyira nem is összeszedett, és néhol a vágások is összeszavarnak!
    Persze én nem olvastam a könyvet, nem tudom a könyvhöz hasonlítani. Nekem a Da-Vinci kód jobban tetszett, ez persze nem azt jelenti h ez ne lenne jó, csak a sztori gyengébb sztem.

Az arc nélküli ember
    Mel Gibson első redezésű filmje, ígértem h írok róla, de igazábl sokat nem lehet, nálam 100% Gibson eddigi munkássága! Magával ragadó, szeretni való film lett, barátságról, emberi rosszindulatról és kinyisen erkölcsökről! Látni kell!
  • SötétBarom
    :DDDDD
  • Kindred Blades
  • Blasta
    ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dehulyevagyok"

Vannak dolgok, amik konstansok :)))))
  • Sephi
    Erdetileg ugy van hogy " Jezus es atyauristen ". Mivel a Jezus vegen "s" van ezert "Jezus s atyauristen" lett majd gondoltak nincs ertelme a hosszu "s s"-nek ezert kiturultek.

Tehat most " Jezus atyuarusten van " ahol a Jezus vegu "s"-re nyomunk egy erosebbet.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dehulyevagyok
  • Dynamic
    Akkor mér szokták mondani, "Jézus atyaúristen"?
  • jefferson83
    Nyugodtan megnézheted, én nem mondanám spoilernek. A vége amit leírt teljesen hülyeség, a többi az első percekben felvetődik már.
  • Blasta
    Mit gondolsz min akadtam ki? :)
  • ba32107
    Amúgy nem az Isten volt az ember, hanem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jézus. Hatalmas különbség :D
  • Blasta
    Ne aggódj, még párszor elfogom sütni, lévén hatalmas poén! :))))))))
  • macselek #46273
    Én a film lényegének teljes tudatában áltam neki, és mégis nagyon tetszett. Nekem amúgy is az tetszett ahogy elmagyarázta a dolgokat.
  • fifi
    ezt már anno elsütötted, de akkor sem volt már olyan poén, mint te azt gondoltad... :P
  • Sephi
    MIIIIIHHHHHHH???????????
  • Blasta
    Ha már így szárnyal a topik, ne hagyjuk kitörni mostani medréből, így szeretném elmondani, hogy Luke apja Darth Vader!!!!!
  • Lipi1980
    Ez a spoilerezés olyan, hogy ha spoiler tag-ben van elhelyezve, akkor is sokan megnyitják, mert kíváncsi az ember, és már csak azért is megnézem, hogy mi a szart akar előlem eltitkolni...
  • fifi

nem szoktam leugatni senkit, de most az van, hogy éppen ma iccaka akartam ezt megnézni, úgyhogy igazán köszönöm mindenki nevében, hogy leírtad spoiler nélkül a lényeget...
    b@zdmeg
  • SonicBoom
    Köszönjük szépen a spoilert, majd megpróbáljuk meghálálni!
  • Tikal #46266
    áá geccc, minek néztem be... idiotákbol sosem fogy el?
  • Sephi
    Ügyes vagy!
  • barnie1990
    Hát gratulálok.
  • Blasta
    "A végén kiderűl, hogy ő volt isten "

VVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • ba32107
    Iszonyat jó film, ahhoz képest hogy egy helyszíne van, végig magával tud ragadni
  • macselek #46261
    Az Őslakó - The Man from Earth
  • AntiHero
    Keresek 1 filmet.

Régen láttam csak nem jut eszembe a címe.

A lényeg:
    1 szobába játszódik az egész
    1 ember meséli hogy ő halhatatlan
    A végén kiderűl, hogy ő volt isten meg stb...

Van a szobába : pap, diák, fizikus, orvos stb...
  • Tyler1
    Pont az ilyen belső értékű elvont ötletei miatt szeretem! és remélem hamarosan újra lenyűgözi vagy épp megbotránkoztatja a világot :D

am most fogom majd megnézni Az arc nélküli ember c. első rendezésű filmjét, majd írok róla!
  • Shep
    Szerintem az egész film nem kellett volna :) Mondjuk van akinek tetszik.
  • CSOCSO
    Crank 2 High Voltage

jezusom.... volt egy ket jo jelenet meg erdekesseg de nagy baromsag. leggagyibb a godzillas utanozos jelenet. az NAGYON NAGYON nem kellett volna oda.
  • Willenbrock
    Szerintem is eddig jó filmeket csinált.Annak ellenére hogy szórakoztató mindíg van valami morális vagy vallási momentum is a háttérben.Filmjei mintegy belső értékrend kivetülései,gyakran történelmi vagy fantasztikus témákba ágyazva.Valóban hatással tud lenni az emberre.
  • Real13
    Star Trek (2009)

Hála Szhely mozijainak, nézhettem szar kamerás verzióban, így egyelőre a látványról nem nyilatkozom:) Maga a történet sem nagy szám. Ellenben az akció és a poénok helyükön vannak, a film ízig vérig Star Trek (nem is értem a fanyalgókat...), Leonard Nimoy feltűnése pedig zseniális húzás volt. Jó reboot, de így elsőre közel sem mondanám, hogy a legjobb ST film, az eredeti Motion Picture, a Wrath of Khan, vagy a Borgos rész nekem jobban tetszett. De mondom, ez csak első ránézésre, mert szar versiont láttam.

Ugyanakkor engedjétek meg, hogy a remélem sokatok által várt új Tarantino filmről írt szösszenetemet belinkeljem, igyekeztem összeszedni az infókat a filmről, szigorúan csak azoknak, akiket esetleg érdekel!Inglourious Basterds
  • Tyler1
    basszus kár h Gibsonna tervbe sincs semmi filmje (amit ő rendez), mert eddig ami az ő keze alól jött ki az nálam a top kategória! szóval jó lenne már 1 ötlet, mert Apocalypto óta hiány van a filmes életemben xD
  • Willenbrock
    A jelek és az Apokalipto is tetszett.Meg a Barlang(The Descent-nem a The Cave mert az nem tetszett.)
  • Willenbrock
    Persze az elemzések a neten megtalálhatóak ezért csak a címeket írnám le:The Thing,Alien 1-2,Világok Harca,A Gömb,Elsodródva.Ezek a kedvenceim közt vannak.Persze sok van még.
  • zaki
    Star Trek

Én is azok közé tartozom, akik soha nem láttak 1 részt sem a sorozatból, sem a filmekből. Ehhez képest nagyon jól szórakoztam a filmen, a történet nem volt egy Ponyvaregény szintű, biztos nem fog a forgatókönyvíró Oscart kapni. Nagyon jó CGI, faszául eltalált zene, a színészekkel sem volt gond, ezt a Kirk kapitányt játszó gyereket nem is láttam még semmilyen filmben, mondjuk Bana kicsit béna (hehe) volt, na de sebaj. Volt pár nagyon jó poén, a fagyos bolygós párc perces jelenet is tetszett, kis Cloverfield befigyelt. :D
    Ja, és a szinkron sem zavart, pedig felirat párti vagyok.
    Előszor az órámra a 100. perc környékén néztem rá, ez is jelent valamit :D

8/10, várom a folytatásokat... :D
  • sandor8206
    na, The Marine-A tengerészgyalogos
  • sandor8206
    John Cena, a Marine+Tengerészgyalogosból