106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"lézerkard" -
ne szopassál már itt senkit jó!
-
Úgy hallottam van valami LÉZERkard benne -
Nekem meg itt a haver valami Csillagok háborúját ajánlgat, hogy azt nézzem meg, mert állítólag jó. Tényleg érdemes megnézni? -
na azért az se lenne sza@r xDDDD
#46483: de ezen nem tudom túl tenni magam xD írhattál volna Rambot, Alient, Star Warsot, de a Terminááááátor a legnagyobb!!!!! :D:D:D
mindjárt átmeek a szomszédba a 80 éves öreghez, és elmesélem neki ezt, és jön és szétvág! xD mer még ő látta a Terminátort :D na várjál csak...hívom XDD -
xxxpaulxxx #46483 JólvannaXD -
ez olyan mint ha női mellet csak 80éves korodban látnál először
-
váááááááááááá hát hol éltél te eddig?? :D
én úgy tanultam meg járni h schwarzit utánoztam(najó nem de azért jólhangzott) :D
ha kidobnának a sivatagba egy terminator dvd-vel, túlélném! xDD
de h vki 2009-ben látja először az elsőt, a legnagyobb klasszikust...
-
xxxpaulxxx #46480 Hát pedig nem:D
Láttam már a 2-t vagy 10szer a 3mat kb 3szor de ezt még egyszer sem:D -
"VÉGRE megnéztem..."
LOOOL -

végre megnézted?????????????? azt ne mondd h eddig nem láttad...
-
xxxpaulxxx #46477 Terminator 1
Végre megnéztem, nem csalódtam, jó volt nagyon
Swarcinak viszont jobban áll a jó terminátor szerep:D
8/10 -
Friday The 13th 2009
10/10
Jason;) no comment -
csak ennyit mondok Asylum! Nem értem Uwe Boll h nincs még ebben a csapatban... -
váá, itt az év filmjének az előzetese!
Transmorphers - Fall of Man -
Punisher: War Zone
Az, hogy egyeseknek az első rész önmagában - tehát a képregény alapot nem figyelembe véve - jobban tetszett, az egy dolog. Az, hogy egyeseknek Thomas "Szépfiú" James szimpatikusabb(a képregényalapot ismét mellőzve), mint Ray Stevenson, az is egy dolog. De az, hogy Ray Stevenson illetve a War Zone nagyságrendekkel "punisher-ösebb", mint az első matiné, az hétszentség.
6/10 -
Prof William #46472 Főleg az a gyík Terminátor sorozat olyan nagy pofon lehetett a jövőnek hogy ez lett a végeredmény. :) -
De az T1, T2 óta megváltozott az a jövő amit Kyle Reese és a T-800-as ismert. -
gabeszg #46470 Ez így van.Írhatnám hogy Bale nem volt valami nagy szám(ami sajnos kivételesen igaz) de Worthington játéka meg szerepe szerintem nagyon jó volt(és az "alternatív vég" szerintem jobb lett volna),Na mindegy lényeg, nem ilyen jövőt "jövendöltek" az 1 meg a 2ben szóval szerintem ezért nem volt tökéletes. -
ez az első részre is igaz szerintem.:)
-
-
viizo #46467 a kettőnél soha nem lesz jobb terminátor rész. túl tökéletes. -
Seten #46466
"Jar-jar és a népe nélkül már egész kellemes film lenne"
A VI.-ra és az ewokokra ugyanez áll. :)
-
gabeszg #46465 Terminator 4 10/8 Nekem tetszett, de nem volt jobb a 2-nél(többinél szerintem jobb volt). -
James Cameron's Avatar -
Jó volt a zene? Volt egyáltalán benne zene? :) Mikor kijöttünk akkor sem tudta egyikőnk sem felidézni csak a tü tü tü tütü-t. Nyilván bennünk van a hiba, de valami nagyon semmitmondó zene lehetett benne. A hangokból egyedül az maradt meg, hogy marha hangos az egész, meg a dög nagy robot vooommmm hangja. -
mert? -
sandor8206 #46461 nyugi, semmi extra nincs nagy csavar vagy ilyesmi, tök átlagos vége van. Nézd meg nyugodtan, majd akkor kiderül. -
Prof William #46460 Mi a T4 vége? Nyugodtan elspoilerezhetnétek nekem nem rontja le az élvezetét. Azt halottam hogyalég nagy hülyeség lett szóval nyugtassatok ( vagy erősítsetek meg ) hogy végül is mi történt.
Persze PM-ben hogy más ne tudja meg. -
sztem is -
sandor8206 #46458 sztem 0, jellegtelen -
viizo #46457 érdekes, mert a kritikák a T4-nál általában a zenét emelik ki, mint egész jó dolgot a filmben :)
nekem is megvan az OST, és elég komoly filmzenegyűjteménnyel a birtokomban merem azt mondani, hogy egészen kellemesre sikerült Danny Elfman zenéje. -
ba32107 #46456 Akik látták a T4-et: melyik volt az a rész, amikor Bale kikelt magából a forgatáson?
Én kettőre gondoltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elkapják Marcust, fel van lógatva, és Bale faggatja, vagy pedig az, amikor a végén a tábori ágyon fekszik a műtét előtt. -
sandor8206 #46455 T4
Annyira érződött rajta, hogy s*arrá van vágva, darabos volt az egész, jelenetek egymás után pakolva, dramaturgia semmi. Ha egyik jelenetet kivágom és arrébb raknám 10 perccel semmi jelentősége nem volna. Bale/Connor semmi extra el sem tudnám képzelni, hogy ez a csávó vakarja ki az embereket a s*arból, a többi mellékszereplő 0 karakter. Az egyetlen pozitívum Marcus/Worthington, ő tényleg jó volt. A sztori semmi extra, sőt sztem nagyon banálisra sikeredett. Ebből is rakunk bele valamit, abból is, mindenből egy kicsit de még sincs komolyabb vezérvonal.
Zene borzalmas!
Látvány, nem értem mi került ebbe a filmbe 200 milkóba, jó ezt sarkítva mondom, hisz egy T-800 CG-ja is gondolom ugyanannyiba kerül mint egy Harvesterré, az még is látványosabb. A film közepén van egy látványosabb 5-10 perces eksön, ami tényleg egy future apokalipszis utáni Terminátor filmtől várható, tehát nagy monstrumok fight emberek. A többi ezerszer látott akcióklisék, 1-1 elleni küzdelmek stb. de semmi extra ilyen téren a régi Terminátor filmek látványosabbak.
Az előző filmekre való utalás valahol klappol, de általában nem! Yelchin/Reese beszólása "..Gyere velem,ha élni akarsz.." ok, de a többi Bale-Visszatérekje+GunsNRoses nem passzol, erőltetett. De a legrosszabb sztemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arnold cameoja, nem lenne vele semmi komolyabb gond, csak jobban hangsúlyozni kellett volna képileg, hosszabb beharangozó snitt, így el volt bagatelizálva + amikor színre lép a zenei aláfestés borzalmas, kibas*ottul nem klappol. Megy valamilyen ócska jellegtelen zene, megjelenik Arnold, bevágva 3 másodpercre a klasszikus tödöm, dömm,dömm,dömm és utána átvált vissza az ócska zenére
Szóval nem csodálom, hogy annyira lehúzták a kritikusok, bár nem annyira rossz mint várható volt, de gondolom bennük is benne volt a szálka, hogy ennyire elcseszték a filmet. Sok fórumon, sokan írták, hogy ÜRES a film, való igaz. Egyszerűen 0 karakterek, nincs kit "szeretni" a T2-ben a GÉP Arnold "szerethetőbb" volt mint itt együttvéve mindenki. Sztori erőltetett, a minimális csavar hülyeség
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Marcus titkolt célja az volt, hogy Reese és Connor elkapásában segétkezzen, erre kivel találkozik a földig rombolt kietlen világban először, na kivel? igen Reese-sel. Nagy mákja van az biztos.
Szóval sima filmként, olyan 5/10, átlagos semmi extra
Terminátor filmként, hááááát nem jó na! T1-T2 közel sem. T3 s*ar volt de legalább szórakoztató, itt még az sem. -
csak nehogy nagy csalódás legyen
am már én is kivácsni vok mi lesz a nagy áttörés...
-
így van, de dec 18-án eljő a mostani vizuális-effekt korszak vége
-
ba32107 #46452 lehet -
a Transformers 2 meg magasan veri majd a Terminatort.... -
sandor8206 #46450 "...A látvány viszont elképesztő volt, a Transformerst magasan verte!..." ???
A film közepén volt egy kb. 5-10 perces jelenet, ami látványosabb volt. Ennyi. -
Lipi1980 #46449 Lehet, hogy a Fekete Mamba végzett vele...
Na jó ez egy kicsit morbid poén volt!
Sosem felejtem el, amikor a Magányos Farkas főgonoszaként karatézott Chuck Norissal. Vazze az a film is már több, mint 25 éves!!!!
RIP