106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Victor1103
    Úristen ez nagyon várós!!!
    Az elit alakult ugyan 2001-es ha jól tudom de olyan mestermű lett hogy még ma is simán megállja a helyét. De messze van még 2010:(
  • Shep
    Hát ideje lenne :)
  • Doddy a düdő
    de jó, hogy szólsz. pont egy éve szereztem be a BoB-t, de még most se néztem meg. be kell már pótolni.
  • vegicsek
    fél óra után kezd összeálni a történet, variálja az idő-cselekmény szálakat elég rendesen
  • ProGabe #46802
    ugye mindenki ismeri a Band of Brotherst? mert márciusban jön a "folytatás"

topikja ;)
  • Doddy a düdő
    nem tudom, 10 perc után kikapcsoltam
  • viizo
    kiváló film, csak olyan hangulatban kell lenni hozzá - mert eléggé depis és lassú folyású.

• Bulykin
    elég érdekes, elvont egy film...hosszú is:) a mondanivaló a lényeg, szóval nem akciódús, hiperszuper film, de sztem nagyon jó
  • szucsy89
    a 21 gramm jó film? érdemes megnézni? haver adta ide most csak nem tudom h megéri e elkezdenem nézni:D
  • Shep
    Valaki nem tudja melyik az a Marc Dacascos-os film ami az RTL-es ez lesz nyáron ajánlóban van? Annyit mutatnak ,hogy Dacascos nyitott tenyérrel öltönyben amolyan Dragon Ball-osan ellök egy fazont, ha jól emlékszem egy tetőn állnak.
  • sz4bolcs
    1012 SPOILER
  • Bulykin
    pm ment
  • sz4bolcs
    ejjha..
  • kaposi1
    Köszi a választ!
    Igen, a vége ( is ) sokkal jobb mint ami a moziban ment.
    Nem is értem miért is hagyták ki a filmből.
    Sokkal jobban megvilágítja mit miért tettek,vagy miért nem tettek.

The Hangover

Igen jókat röhögtem rajta ,de ebben a kategóriában a Ronda ügyet nálam még mindíg nem űbereli.
    8/10
  • SötétBarom
    Nevezze meg a releaset! :)
  • ProGabe #46791
    angolul néztem

amúgy a mozis verziót már nagyon régen láttam, ezért nem is nagyon emlékszem rá, de abban biztos vagyok, hogy a vége ennek az SE-nek szinte teljesen új alapokra helyezte az idegenek itt tartózkodását
  • viizo
    The Knowing - A Képlet

Elég vegyesek róla a kritikák mindenfelé, vki szidja, vki dicséri, nekem pl. tetszett.

Régen láttam ilyen jó Shyamalan stílusú filmet, még azt is simán elhittem volna ha az ő nevét írják ki a stáblista végén.

Nekem a vége is kifejezetten bejött, bár a film egy részétől sztem sejteni lehet, hogy mire megy ki a játék, csak arra vártam hogy mikor mondják már ki.

Huh, spoiler nélkül de nehéz beszélni erről a filmről... :)

10/7, mindenképp érdemes megnézni
  • kaposi1
    Szinkronnal nézted vagy eredeti hanggal?
    Csak azért kérdem mert nekem is ez a hosszú verziós DVD van meg. De mivel ez egy olyan verzió ami nem ment moziba , ezért szerintem szinkron se készült hozzá.Ezért a plusz részeknél nekem a film átvált angol nyelvre magyar felirattal.Nagyon profin meg van csinálva, nem zavaró.Csak ezért kérdem hogy neked a plusz jeleneteknél mi volt a helyzet?
    Egyébként a film nálam 10/10
  • sandor8206
  • sandor8206
    bocs, ez van :-) bár nem az a lényeg, hisz az első jelenettől lehet tudni, hogy mi van.
  • Tyler1
    Másnaposok
    Hát ez télleg sírva röhögős!!!! A szakállas srác beszólásaitól feküdtem a földön XD végre egy jó vígjáték normális történettel de beteg poénokkal :D
    10/9
    erősen ajánlott mindenkinek :D
  • Willenbrock
    Az ijesztet elírtam-áá romlik a helyesírásom
  • Willenbrock
    Dead Snow-most láttam.Mai nácizombis horror helyenként nagyon ilyesztő snittek vannak benne,a hangeffektek kiválóak.A 2. felétől van benne hentelés baltákkal,láncfűrésszel meg ilyesmikkel ami a régi zombifileknél is elhagyhatatlan volt.Helyenként jó poénok is vannak benne amitől a filmet nem lehet komolyan venni mint horrort-félig meddig egy fekete humorú vígjáték is egyben.Összességében jó a film:ilyesztő snittek és hanghatások,hentelős hagyomány és morbid humor jellemzi a filmet szórakoztató stílusban.
  • Tikal #46783
    hát igen, azért ne feledjük sokan vannak itt akik nem az a korosztály, és meg lehet őket még lepni :)
  • ba32107
    A spoiler nem hiányzott, de azért köszi a tippet. Már töltöm is.
  • sandor8206
    nem azt néztem hanem az eredetit, de jó hogy szóltál 171 perces változat? király csekkolom majd azt is valahonnan, legfeljebb megveszem :-) zseniális film, minden téren. Az a kifejezett nagy akció-jelent nincs is benne (végül is nincs is :-D) de végig izgalmas, feszültséggel teli, Cameron egy zseni! Amikor a cégén Ed Harris "beszélget" az alienekkel és megy alatta a női kórus zene, rendesen beleborzong az ember. És tényleg 89-es film és simán megállja a helyét a mostani filmekkel technikailag, ahogy a T2 és az Aliens is.

És igen Cameron for president, legalábbis halivúdban. A T2 meg a legjobb filmje 10/10
  • ProGabe #46780
    most fejeztem be a Mélység titkát :)

melyik verziót nézted? nekem - tudtomon kívül - sikerült leszednem a leghosszabb, 171 perces változatot. beszarás, behugyozás, hogy ezt megcsinálták '89-ben :O a hullámok a végén, nameg a hajók, a nagy repülőgép hordozók az élien hajón, ááááá
    a rendezés természetesen fantasztikus. a színészvezetés olyan jó, hogy... hát, jobb már nem lehet

Cameron for president!

én is "csak" 9-et adok rá, mert a T2 a 10/10 és Cameront a saját univerzumában kell pontozni :)
  • sandor8206
    Másnaposak

Tényleg jó filmvígjáték, végig mosolygós és néha meg fetrengve röhögős (főleg a szakállas fószer). 8/10

Mélység titka

Zseniális film Camerontól, jó pár év után is a trükkök simán megállják a helyüket, sztori jó + alapötlet zseniális, végig feszültség, zene király, szereplők szintén. 9/10 az egyik legjobb tudományos fantasztikus film.
  • [HUN]Crassus
    honnan lehet ezt leszedni?:)
  • The Dealer
    Ez valóban így van, bár még nem volt szerencsém a könyvhöz, viszont az őszi megjelenéskor azonnal lecsapok rá.
  • Kmarha
    azért ne feledjük, hogy a fantasztikus könyv nélkül, e film sem létezne :)
  • highlander15
    A törvényenkívüli Josey Wales

Van az az érzésem hogy Clint Eastwoodnak csak jó westernfilmjei vannak!
  • The Dealer
    "...az Engedj be! azon kiváló európai alkotások egyike, amelyeket még évek múlva is jó érzéssel emlegetünk majd. A szokatlan környezetbe ültetett romantikus film, amelynek pikantériáját a vámpír főszereplő és a svéd nyelv adja egyike a valaha elkészült legjobb filmalkotásoknak..."

Engedj be! - Let The Right One In
  • desigo
    The Hangover

7/10

jobbra számítottam.A fogatlan csávó néhol idegesítő volt...
  • xxxpaulxxx
    X-men: a kezdet

A következő véleményemet úgy írom, hogy láttam az összes x-men filmet, de ugyanakkor a képregényeket nem ismerem, a rajzfilmeket is csak fél szemmel láttam ergo nem ismerem az eredeti (nem filmes) story-t:D
    Szóval valahol többre számítottam és abszolút hiányos volt számomra ez a movie... gondoltam a végéig...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ám amikor Logan megkapta a fejlövését, amitől elfelejtett mindent... nos akkor picit megnyugodtam, hogy huhhh ok szóval akkor ezért nem tudja később, hogy kardfog (Victor Creed) a bátyja, meg hogy mi is történt vele...stb, viszont ez a helósztok én vagyok Xavier, tudok gondolatban olvasni, gyertek velem és jó lesz dolog nagyon összecsapottnak tűnt nekem, és igazából az az érzésem volt, mintha az a jelenet csak az utolsó pillanatban született volna, hogy elvarjanak egy szálat:D

Nagyon izgalmas volt számomra a film, érdekes, néhol "lélegzetelállító", de azért azt be kell vallani, hogy láttam már jobb prequelt is:)
    7/10
  • Real13
    The Hangover

3 félmeztelen férfi egy Vegasi lakosztályban ébred.. és nem, nem gruppen buz.iszexet nyomattak az éjjel, hanem sok piát és kábszert barátjuk legénybúcsúja alkalmából. A buli emlékezetesen sikerült, de nem emlékeznek semmire:hogy került a szobájukba csecsemő, tigris, és hogy hova tűnt maga az ünnepelt. Megindul a legjobb krimiket idéző nyomozás, és a végtelen poénáradat.

Kommersz vígjáték, trendi vígjáték, néhol erőltetett, de leginkább kacagtató, jó poénokkal. A film remek szórakozás, ráadásul nem korhatáros, és bár néhány ripacskodó színész akad, a főszereplő trió tagjai zseniálisak. Sokat nem fog hozzáadni a filmes történelemhez, de ez nem is várható egy ennyire nagyon nagyon mainstream, mégis eredeti, és eredeti alapötlettel rendelkező vígjátéktól. Az első kellemes csalódás a nyáron, igaz, valami ilyesmit vártam.

8/10, mert enyhe művészlelkem (xD) valami pluszt jelentéstartalmat is várt volna valamiért

UI:a stáblista zseniális a...nade spoiler lenne:D

• Bulykin
    eddig ez az egy amit láttam az ideibőlXD de tervezem a többit is^^
  • stargatelost
    az idei év after dark filmekből nekem még az Autopsy, a Dying Breed és a Butterfly Effect 3 tetszett. Meg persze a Perkins 14 is nagyon állat volt :D a többi sztem felejtős
  • Bulykin
    Perkins 14
    10/9
    Rég láttam ilyen jó horrort, jó kis zombis cucc, az elején pedig azt hittem h szar lesz, de 15 perc után nem kicsit felpörgött:) tetszett nagyon
    btw. After Dark Horrorfest-es film...
  • szucsy89
    The Hangover

haverokkal moziban nézve tökéletes esti program, jókat lehetett rajta derülni...ajánlom mindenkinek:)

8/10