106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Úristen ez nagyon várós!!! 
Az elit alakult ugyan 2001-es ha jól tudom de olyan mestermű lett hogy még ma is simán megállja a helyét. De messze van még 2010:( -
Hát ideje lenne :) -
de jó, hogy szólsz. pont egy éve szereztem be a BoB-t, de még most se néztem meg. be kell már pótolni. -
fél óra után kezd összeálni a történet, variálja az idő-cselekmény szálakat elég rendesen -
ugye mindenki ismeri a Band of Brotherst? mert márciusban jön a "folytatás"
topikja ;) -
nem tudom, 10 perc után kikapcsoltam -
viizo #46800 kiváló film, csak olyan hangulatban kell lenni hozzá - mert eléggé depis és lassú folyású.
-
elég érdekes, elvont egy film...hosszú is:) a mondanivaló a lényeg, szóval nem akciódús, hiperszuper film, de sztem nagyon jó -
a 21 gramm jó film? érdemes megnézni? haver adta ide most csak nem tudom h megéri e elkezdenem nézni:D -
Valaki nem tudja melyik az a Marc Dacascos-os film ami az RTL-es ez lesz nyáron ajánlóban van? Annyit mutatnak ,hogy Dacascos nyitott tenyérrel öltönyben amolyan Dragon Ball-osan ellök egy fazont, ha jól emlékszem egy tetőn állnak. -
1012 SPOILER 

-
pm ment -
ejjha.. -
Köszi a választ!
Igen, a vége ( is ) sokkal jobb mint ami a moziban ment.
Nem is értem miért is hagyták ki a filmből.
Sokkal jobban megvilágítja mit miért tettek,vagy miért nem tettek.
The Hangover
Igen jókat röhögtem rajta ,de ebben a kategóriában a Ronda ügyet nálam még mindíg nem űbereli.
8/10 -
Nevezze meg a releaset! :) -
angolul néztem
amúgy a mozis verziót már nagyon régen láttam, ezért nem is nagyon emlékszem rá, de abban biztos vagyok, hogy a vége ennek az SE-nek szinte teljesen új alapokra helyezte az idegenek itt tartózkodását -
viizo #46790 The Knowing - A Képlet
Elég vegyesek róla a kritikák mindenfelé, vki szidja, vki dicséri, nekem pl. tetszett.
Régen láttam ilyen jó Shyamalan stílusú filmet, még azt is simán elhittem volna ha az ő nevét írják ki a stáblista végén.
Nekem a vége is kifejezetten bejött, bár a film egy részétől sztem sejteni lehet, hogy mire megy ki a játék, csak arra vártam hogy mikor mondják már ki.
Huh, spoiler nélkül de nehéz beszélni erről a filmről... :)
10/7, mindenképp érdemes megnézni
-
Szinkronnal nézted vagy eredeti hanggal?
Csak azért kérdem mert nekem is ez a hosszú verziós DVD van meg. De mivel ez egy olyan verzió ami nem ment moziba , ezért szerintem szinkron se készült hozzá.Ezért a plusz részeknél nekem a film átvált angol nyelvre magyar felirattal.Nagyon profin meg van csinálva, nem zavaró.Csak ezért kérdem hogy neked a plusz jeleneteknél mi volt a helyzet?
Egyébként a film nálam 10/10 -
sandor8206 #46788 #46782 -
sandor8206 #46787 bocs, ez van :-) bár nem az a lényeg, hisz az első jelenettől lehet tudni, hogy mi van. -
Másnaposok
Hát ez télleg sírva röhögős!!!! A szakállas srác beszólásaitól feküdtem a földön XD végre egy jó vígjáték normális történettel de beteg poénokkal :D
10/9
erősen ajánlott mindenkinek :D -
Az ijesztet elírtam-áá romlik a helyesírásom
-
Dead Snow-most láttam.Mai nácizombis horror helyenként nagyon ilyesztő snittek vannak benne,a hangeffektek kiválóak.A 2. felétől van benne hentelés baltákkal,láncfűrésszel meg ilyesmikkel ami a régi zombifileknél is elhagyhatatlan volt.Helyenként jó poénok is vannak benne amitől a filmet nem lehet komolyan venni mint horrort-félig meddig egy fekete humorú vígjáték is egyben.Összességében jó a film:ilyesztő snittek és hanghatások,hentelős hagyomány és morbid humor jellemzi a filmet szórakoztató stílusban. -
hát igen, azért ne feledjük sokan vannak itt akik nem az a korosztály, és meg lehet őket még lepni :)
-
ba32107 #46782 A spoiler nem hiányzott, de azért köszi a tippet. Már töltöm is. -
sandor8206 #46781 nem azt néztem hanem az eredetit, de jó hogy szóltál 171 perces változat? király csekkolom majd azt is valahonnan, legfeljebb megveszem :-) zseniális film, minden téren. Az a kifejezett nagy akció-jelent nincs is benne (végül is nincs is :-D) de végig izgalmas, feszültséggel teli, Cameron egy zseni! Amikor a cégén Ed Harris "beszélget" az alienekkel és megy alatta a női kórus zene, rendesen beleborzong az ember. És tényleg 89-es film és simán megállja a helyét a mostani filmekkel technikailag, ahogy a T2 és az Aliens is.
És igen Cameron for president, legalábbis halivúdban. A T2 meg a legjobb filmje 10/10 -
most fejeztem be a Mélység titkát :)
melyik verziót nézted? nekem - tudtomon kívül - sikerült leszednem a leghosszabb, 171 perces változatot. beszarás, behugyozás, hogy ezt megcsinálták '89-ben :O a hullámok a végén, nameg a hajók, a nagy repülőgép hordozók az élien hajón, ááááá
a rendezés természetesen fantasztikus. a színészvezetés olyan jó, hogy... hát, jobb már nem lehet
Cameron for president!
én is "csak" 9-et adok rá, mert a T2 a 10/10 és Cameront a saját univerzumában kell pontozni :) -
sandor8206 #46779 Másnaposak
Tényleg jó filmvígjáték, végig mosolygós és néha meg fetrengve röhögős (főleg a szakállas fószer). 8/10
Mélység titka
Zseniális film Camerontól, jó pár év után is a trükkök simán megállják a helyüket, sztori jó + alapötlet zseniális, végig feszültség, zene király, szereplők szintén. 9/10 az egyik legjobb tudományos fantasztikus film. -
honnan lehet ezt leszedni?:) -
The Dealer #46777 Ez valóban így van, bár még nem volt szerencsém a könyvhöz, viszont az őszi megjelenéskor azonnal lecsapok rá. -
azért ne feledjük, hogy a fantasztikus könyv nélkül, e film sem létezne :) -
A törvényenkívüli Josey Wales
Van az az érzésem hogy Clint Eastwoodnak csak jó westernfilmjei vannak! -
The Dealer #46774 "...az Engedj be! azon kiváló európai alkotások egyike, amelyeket még évek múlva is jó érzéssel emlegetünk majd. A szokatlan környezetbe ültetett romantikus film, amelynek pikantériáját a vámpír főszereplő és a svéd nyelv adja egyike a valaha elkészült legjobb filmalkotásoknak..."
Engedj be! - Let The Right One In -
The Hangover
7/10
jobbra számítottam.A fogatlan csávó néhol idegesítő volt... -
xxxpaulxxx #46772 X-men: a kezdet
A következő véleményemet úgy írom, hogy láttam az összes x-men filmet, de ugyanakkor a képregényeket nem ismerem, a rajzfilmeket is csak fél szemmel láttam ergo nem ismerem az eredeti (nem filmes) story-t:D
Szóval valahol többre számítottam és abszolút hiányos volt számomra ez a movie... gondoltam a végéig...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ám amikor Logan megkapta a fejlövését, amitől elfelejtett mindent... nos akkor picit megnyugodtam, hogy huhhh ok szóval akkor ezért nem tudja később, hogy kardfog (Victor Creed) a bátyja, meg hogy mi is történt vele...stb, viszont ez a helósztok én vagyok Xavier, tudok gondolatban olvasni, gyertek velem és jó lesz dolog nagyon összecsapottnak tűnt nekem, és igazából az az érzésem volt, mintha az a jelenet csak az utolsó pillanatban született volna, hogy elvarjanak egy szálat:D
Nagyon izgalmas volt számomra a film, érdekes, néhol "lélegzetelállító", de azért azt be kell vallani, hogy láttam már jobb prequelt is:)
7/10 -
Real13 #46771 The Hangover
3 félmeztelen férfi egy Vegasi lakosztályban ébred.. és nem, nem gruppen buz.iszexet nyomattak az éjjel, hanem sok piát és kábszert barátjuk legénybúcsúja alkalmából. A buli emlékezetesen sikerült, de nem emlékeznek semmire:hogy került a szobájukba csecsemő, tigris, és hogy hova tűnt maga az ünnepelt. Megindul a legjobb krimiket idéző nyomozás, és a végtelen poénáradat.
Kommersz vígjáték, trendi vígjáték, néhol erőltetett, de leginkább kacagtató, jó poénokkal. A film remek szórakozás, ráadásul nem korhatáros, és bár néhány ripacskodó színész akad, a főszereplő trió tagjai zseniálisak. Sokat nem fog hozzáadni a filmes történelemhez, de ez nem is várható egy ennyire nagyon nagyon mainstream, mégis eredeti, és eredeti alapötlettel rendelkező vígjátéktól. Az első kellemes csalódás a nyáron, igaz, valami ilyesmit vártam.
8/10, mert enyhe művészlelkem (xD) valami pluszt jelentéstartalmat is várt volna valamiért
UI:a stáblista zseniális a...nade spoiler lenne:D
-
eddig ez az egy amit láttam az ideibőlXD de tervezem a többit is^^ -
az idei év after dark filmekből nekem még az Autopsy, a Dying Breed és a Butterfly Effect 3 tetszett. Meg persze a Perkins 14 is nagyon állat volt :D a többi sztem felejtős -
Perkins 14
10/9
Rég láttam ilyen jó horrort, jó kis zombis cucc, az elején pedig azt hittem h szar lesz, de 15 perc után nem kicsit felpörgött:) tetszett nagyon
btw. After Dark Horrorfest-es film... -
The Hangover
haverokkal moziban nézve tökéletes esti program, jókat lehetett rajta derülni...ajánlom mindenkinek:)
8/10