106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bulykin
    makrókba nézd meg:)
  • Atisz #47223
    Pedig piszok jó volt a Watchmen, eddig nálam az év filmje.

3 kategória létezik aminek képviselőinek megtekintésétől elzárkózom, ha moziba megyek - (3d) animációs film (figyelem, nem azonos a rajzfilmmel), tinivígjáték, képregény-adaptáció.

Na most, ha minden képregény-adaptáció ilyen színvonalas lenne, mint a Watchmen, akkor könnyen lehet, hogy függő lennék és csak ilyen jellegű filmeket néznék meg moziban.
    Angyalok és Démonok... :/
    nem tudom h kell spoilert használni szal az elemzés kimarad :P
  • green6k
    Watchmen: inkább nem pontoznám.
    Nekem ez egy nagy szülés volt...
  • Qwerty4
    A rettegés háza (The Amityville Horror, 2005):

Nagyon jó kis film.Bár az elején azt írja igaz történet, de úgy kb. 85%-ban biztos hamis.
    Mondjuk ez nem is érdekel, az a lényeg, hogy igazi horror/dráma/thriller.Minden percét élveztem, a feszültség mindig megvolt, egész végig a film hatása alatt tudtam lenni.A zene is fantasztikus lett.

10/10
  • SötétBarom
    Hátborzongató. -.-
  • Tikal #47218
    egyébként nem top 50 legfélelmetesebb karakter, jelenet, hanem top 50 gazember, és végülis HAL egy gazember, cselszövő... :)
  • Tikal #47217
    1968...
  • Blasta
    Igen, én is majd' össze szarom magam a jeleneten :DDDD
  • SötétBarom
    Végtelenül félelmetes. :)
  • SötétBarom
    33. Hal 9000 (Douglas Rain)

Kedvencem :)
  • wesker24
    Jah azt én is furcsálottam hogy Freddy és Jason hátul van és még Pinead sincs rajta ! Na az meg hogy Darth Vader az első az meg valami vicc !
    Kész röhej !
  • Bulykin
    hmmm...Freedy, Jason kicsit hátul van:D és Pinhead rajta sincs:S
  • Shep
    Akkor ezek szerint nem csak szerintem unalmas :)
  • Shep
    Nem tudom, nekem kicsit erőltetettnek tűnt már ez a rész, persze voltak benne jó részek, meg jó dumák, de pl. a SW-os racer rész azért elég pofátlan lopás volt szerintem, meg valahogy a kis hülye a makkal túl sokat szerepelt benne szerintem, én azokat a részeket valahogy már nem tudtam élvezni. Sid még mindig jó a legnagyobb poén tényleg a héliumos rész volt, meg ez a szóvicc-es rész "Szerintem mentsük meg Side-t aztán meg visszamegyünk frankóért".
  • [Jakuza]
    Ra se rants meg kb vagy ugyanannyi ideig ment volna a mult felelevenitese :D Mint egy rossz vicc. Mar annyira unalmas volt az egesz a multidezo dolog a film felenel, hogy en is csak allandoan asitoztam. Lehet hogy nekem is este kellett volna megneznem a filmet ? Valamire tehat elmondhatjuk jo a cucc....: altatonak. :D
  • Lipi1980
    Jégkorszak 3D
    Hát ez a rész 3D nélkül is nagyon-nagyon jó lett volna. A 3D csak dobott rajta meg egy nagyot.

Kedvenc részem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor beszvják a héliumos nevetőgázt, és elindul a vékonyhangú beszélgetés-röhögés.
    Na ezen sírva röhögtem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár nagyon jó ötlet volt a Motkány lány is. Már csak szegény Sid-et sajnálom, hogy neki még nincs senkije, de őt ilyen szerencsétlennek szeretjük.
  • Lipi1980
    Nem is vettem magamra...
    Tudjuk mindketten, hogy ki(k) az(ok), aki(k)kel gond van :):):):)
  • edios
    Watchmen

Nagyon izgalmas film! Lecsúszott, vagy elidősödött hősök! Olyan 40-45. perc között aludtam el rajta. De a notin továbbment, ennyi elpazarolt áram:(
  • Doddy a düdő
    The 50 Best Movie Villains

már ha valakit érdekel ;)
  • sandor8206
    Dacascostól sztem a Farkasok szövetsége se rossz film, bár abban nem ő a főszereplő
    + a Könnyező harcos is elmegy

Chuck Norris meg az Isten!
  • wesker24
    Izlések és pofonok ! Az Imdb meg magasról le van szarva !
  • Tyler1
    Játsz a túlélésért Ice T-vel?? XD az is hatalmas!!!!!!!!:D
  • ForzaInter
    legjobb a kickboxer 226!!!!!4444
  • [Jakuza]
    A szakaszvezeto jo film volt, meg az amerikai ninja 1-2 ? :D
    IMDB 4.5,4.7,3.5 :D

Akkor nem emlekeztem rosszul szerintem.
  • wesker24
    Dudidkoffnak voltak jó filmjei ott volt a szakaszvezető na meg csak az amerikai ninja 1-2 !!
  • Qwerty4
    Azért is, de nemcsak azért...egyszerűen teljes mellényúlás. :(
  • Seth
    Dudikoffnak volt egy filmje amit rongyosra néztem kiskoromban,annyira tetszett . Vmi embervadászos sztori, emlékszem egy fehér maszkos illetőre, meg az erdőre ahol bújkáltak. Nem tudja vki a címét?
  • Tyler1
    #47192-ben már belinkelte
  • [Jakuza]
    Erre gondolsz ?

• Tyler1
    jajajajaja megvan :D:D:D hatalmas XD még sztem videókazettán megvan, mer vagy 3x felvettem xDDD

amúgy Dacascostól a Csak az erős győzhet is kurva nagy :) ilyen capoeira oktatót játszik benne! én azt is imádom :D éveken át kerestem de sehol nem volt fenn, aztán ősszel megtaláltam azóta fent van gépemen - nem merem letörölni
  • PetruZ
    Platoon Leader? :)
  • Shep
    Hát ez nem sikerült
    Száguldás életre halálra
  • Shep
  • Shep
    Olyan bunyók vannak benne majdnem mint az Öld meg Rómeót-ban, meg a néger dumája is jó, egyik kedvenc filmem volt régen, bár még ma is teljesen nézhető és élvezetes annak aki szereti az ilyesmit.
  • [Jakuza]
    Dudikoffnak volt valaha jo filmje ? Na ne :DDDDD
  • Tyler1
    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Száguldás életre halálra :D mekkora film! kedvencem volt kb. 10 éve (még kis csicska koromban) de már nem vágom h miről szólt hiába olvastam el a történetét most XD
  • ProGabe #47187
    gyáááááá, ő az! tipikus esete annak, amikor egy producer szarból épít várat :)
  • Shep
    Cinthya Rotrock, vagy hogy írják, rá gondolsz? A héten is lesz egy filmje a retken :)
  • Shep
    Hú nem is, volt egy jó Dudikoff film, mikor ilyen fejvadászt játszott egy csajjal párban.