106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
makrókba nézd meg:) -
Pedig piszok jó volt a Watchmen, eddig nálam az év filmje.
3 kategória létezik aminek képviselőinek megtekintésétől elzárkózom, ha moziba megyek - (3d) animációs film (figyelem, nem azonos a rajzfilmmel), tinivígjáték, képregény-adaptáció.
Na most, ha minden képregény-adaptáció ilyen színvonalas lenne, mint a Watchmen, akkor könnyen lehet, hogy függő lennék és csak ilyen jellegű filmeket néznék meg moziban.
-
#47222 Angyalok és Démonok... :/
nem tudom h kell spoilert használni szal az elemzés kimarad :P -
Watchmen: inkább nem pontoznám.
Nekem ez egy nagy szülés volt... -
A rettegés háza (The Amityville Horror, 2005):
Nagyon jó kis film.Bár az elején azt írja igaz történet, de úgy kb. 85%-ban biztos hamis.
Mondjuk ez nem is érdekel, az a lényeg, hogy igazi horror/dráma/thriller.Minden percét élveztem, a feszültség mindig megvolt, egész végig a film hatása alatt tudtam lenni.A zene is fantasztikus lett.
10/10 -
Hátborzongató. -.- -
egyébként nem top 50 legfélelmetesebb karakter, jelenet, hanem top 50 gazember, és végülis HAL egy gazember, cselszövő... :) -
1968... -
Igen, én is majd' össze szarom magam a jeleneten :DDDD -
Végtelenül félelmetes. :) -
33. Hal 9000 (Douglas Rain)
Kedvencem :) -
Jah azt én is furcsálottam hogy Freddy és Jason hátul van és még Pinead sincs rajta ! Na az meg hogy Darth Vader az első az meg valami vicc !
Kész röhej ! -
hmmm...Freedy, Jason kicsit hátul van:D és Pinhead rajta sincs:S -
Akkor ezek szerint nem csak szerintem unalmas :) -
Nem tudom, nekem kicsit erőltetettnek tűnt már ez a rész, persze voltak benne jó részek, meg jó dumák, de pl. a SW-os racer rész azért elég pofátlan lopás volt szerintem, meg valahogy a kis hülye a makkal túl sokat szerepelt benne szerintem, én azokat a részeket valahogy már nem tudtam élvezni. Sid még mindig jó a legnagyobb poén tényleg a héliumos rész volt, meg ez a szóvicc-es rész "Szerintem mentsük meg Side-t aztán meg visszamegyünk frankóért". -
Ra se rants meg kb vagy ugyanannyi ideig ment volna a mult felelevenitese :D Mint egy rossz vicc. Mar annyira unalmas volt az egesz a multidezo dolog a film felenel, hogy en is csak allandoan asitoztam. Lehet hogy nekem is este kellett volna megneznem a filmet ? Valamire tehat elmondhatjuk jo a cucc....: altatonak. :D -
Lipi1980 #47208 Jégkorszak 3D
Hát ez a rész 3D nélkül is nagyon-nagyon jó lett volna. A 3D csak dobott rajta meg egy nagyot.
Kedvenc részem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ezen sírva röhögtemAmikor beszvják a héliumos nevetőgázt, és elindul a vékonyhangú beszélgetés-röhögés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár nagyon jó ötlet volt a Motkány lány is. Már csak szegény Sid-et sajnálom, hogy neki még nincs senkije, de őt ilyen szerencsétlennek szeretjük. -
Lipi1980 #47207 Nem is vettem magamra...
Tudjuk mindketten, hogy ki(k) az(ok), aki(k)kel gond van :):):):) -
Watchmen
Nagyon izgalmas film! Lecsúszott, vagy elidősödött hősök! Olyan 40-45. perc között aludtam el rajta. De a notin továbbment, ennyi elpazarolt áram:( -
The 50 Best Movie Villains
már ha valakit érdekel ;)
-
sandor8206 #47204 Dacascostól sztem a Farkasok szövetsége se rossz film, bár abban nem ő a főszereplő
+ a Könnyező harcos is elmegy
Chuck Norris meg az Isten! -
Izlések és pofonok ! Az Imdb meg magasról le van szarva ! -
Játsz a túlélésért Ice T-vel?? XD az is hatalmas!!!!!!!!:D -
legjobb a kickboxer 226!!!!!4444 -
A szakaszvezeto jo film volt, meg az amerikai ninja 1-2 ? :D
IMDB 4.5,4.7,3.5 :D
Akkor nem emlekeztem rosszul szerintem. -
Dudidkoffnak voltak jó filmjei ott volt a szakaszvezető na meg csak az amerikai ninja 1-2 !! -
Azért is, de nemcsak azért...egyszerűen teljes mellényúlás. :( -
Dudikoffnak volt egy filmje amit rongyosra néztem kiskoromban,annyira tetszett . Vmi embervadászos sztori, emlékszem egy fehér maszkos illetőre, meg az erdőre ahol bújkáltak. Nem tudja vki a címét? -
#47192-ben már belinkelte -
Erre gondolsz ?
-
jajajajaja megvan :D:D:D hatalmas XD még sztem videókazettán megvan, mer vagy 3x felvettem xDDD
amúgy Dacascostól a Csak az erős győzhet is kurva nagy :) ilyen capoeira oktatót játszik benne! én azt is imádom :D éveken át kerestem de sehol nem volt fenn, aztán ősszel megtaláltam azóta fent van gépemen - nem merem letörölni
-
Platoon Leader? :)
-
Hát ez nem sikerült
Száguldás életre halálra -
-
Olyan bunyók vannak benne majdnem mint az Öld meg Rómeót-ban, meg a néger dumája is jó, egyik kedvenc filmem volt régen, bár még ma is teljesen nézhető és élvezetes annak aki szereti az ilyesmit. -
Dudikoffnak volt valaha jo filmje ? Na ne :DDDDD -
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Száguldás életre halálra :D mekkora film! kedvencem volt kb. 10 éve (még kis csicska koromban) de már nem vágom h miről szólt hiába olvastam el a történetét most XD -
gyáááááá, ő az! tipikus esete annak, amikor egy producer szarból épít várat :) -
Cinthya Rotrock, vagy hogy írják, rá gondolsz? A héten is lesz egy filmje a retken :) -
Hú nem is, volt egy jó Dudikoff film, mikor ilyen fejvadászt játszott egy csajjal párban.