106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Magyarazkodj megint. Mondom mellettem mar hangosan kacagnak, a vergodeseden. :"D
Friss lista, hat hogyne, mikor vegeztek a felmerest a reklamkapmpany elott, esetleg a listaban megeloz olyan konyveket mint teszem azt peldaul a Quo Vadis ? Jah hogy az nincs is rajta, mert hiszen a Watchmen az jobb. :D Vagy sorolhatnak rengeteg muvet, amit egy kepregeny meg sem kozelit. Elgondolkoztam magamban vajon azon a listan mondjuk szerepel a Haboru es Beke ? Folytassam ?
Jah hogy a Times magazenen ilyenek szerepelnek "The Lion, The Witch and the Wardrobe" Huha ezek am a top 100-ba valok a Watchmennel egyutt, a hulyegyerekeknek. :D
-
Igazából én érdekesnek találom ezt a vitát, szóval tőlem mehet :) Majd jön az illetékes és takarít (vagy nem). -
na tényleg mentem... byez -
Senki sem akar meggyőzni senkit. Az egyiket ugyanis úgysem lehet meggyőzni, még akár észérvekkel sem, ezt már tapasztaltuk. Attól még persze nem kell ráhagyni a hülyeségeit, mert egyre jobban elfajul. -
Ejj de belinkelnem MJ-t popcorn-al :DDD -
az nem baj, 1-2 szám meg szó egyezik máris gyártja az elméleteket:) -
Te nem is tudsz angolul! Ez csak most esett le nekem! Köszöntem! (figyelmetlen voltam) -
Nincs itt bunyó, csak összetalálkozott a két legönfejűbb, ki ha én nem személy és ez lett belőle :) Pedig beláthatnák már végre, hogy egyikőjük sem fogja meggyőzni az álláspontjáról a másikat, ha bele gebednek akkor sem. -
Arról nem is szólva, hogy az egy régi lista és a döntnökök nem valószínű, hogy valaha olvastak képregényeket (pláne scifit). Inkább a saját kiadásaikat nyomatták a listába. A Times felmérése legalább frissebb és az olvasók is 5-re pontozták a Watchment, nem csak a kritikusok. Sehol máshol nem fordulhatna elő, hogy képesek objektívan nézni egy képregénysztorira, mivel máshol el sem ismerik irodalmi műnek a műfajt... Vaskalapos banda uralja a bizniszt. De azért szép lassan felenged a jég. -
le is forditsam neked ? Nem o adta el, hanem amiota elad :D Ketto kozott nagy kulonbseg van arany baratom. valamint osszefuggesben van a ket elotte levo mondattal, miszerint a kritikara vonatkozik, a megallapitas. :D
Annyira nem is volt hiteles, hogy itt a New York Times : http://www.nytimes.com/library/books/072098best-novels-list.html
Ezt ismet bebuktad. -
bunyó van
-
Idéznék:
"...it was a "sales gimmick", since most of the titles in the list are also sold by Modern Library."
Forrásod olyannyira hiteles, hogy még csak! :D -
sztem nem lenne szar, mert jól kivan találva az ötlet, meg birom h spanyolba nyomják és nem a kibaszott Washington a színhely. Hát a visszaemlékezések télelg szarul lettek megcsinálva, nem párhuzamosan megy hanem mindig az elejéről...idegesítő. Bár én 50 percben láttam tehát igy nem tudom értékelni, de már szedem a teljest és megnézem újra! de felbaszott rendesen h megvágnak egy filmet, még ha szar akkor is...
Vaccsment hagyjuk már. Ez olyan mint a Dark Knight, hiába tett le az asztalra mindent ez a film, mégis van aki szerint a legszarabb Batman film. Kb. úgy bele lehetne kötni mint a Vaccsmenbe, de sajnos elkell fogadni h KIBASZOTT NAGY FILM lett. -
Ilyen hazugsagokat, ami ellentetben az allitasoddal megcafol teged ? :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Modern_Library_100_Best_Novels
Oh ne, ez nem a Times amerikai felmerese ? :D -
Semmi gond, úgyis indulnom kell. Majd hétfőn, vagy eseteleg ha lesz időm hétvégén. -
Minden szektorban/topikban eljátszotta már szinte, csak neki lehet igaza, haggyad! :D -
Tudnánk tőled egyértelmű hazugságokat (és baromságokat is) linkelni, de valszeg. már ismernek errefelé alregeiddel együtt is. :D -
DE ezekután ugye TI kizárólag Patyomkint nézhettek oda-vissza lejátszásban, mert más nem méltó hozzátok, majd mi nézzük a többit is... :DDD -
hat hogyne. GYere holnap is. :DD Annyira szanalmas vagy ezzel a kapalozassal, hogy az ember mar mar hangosan felnevet. -
TE FERDÍTESZ! Hazudozó barátom! -
Nemmind1?! Elaludnál rajta, mint tudjukki... :D -
Persze ilyenkor jon a nekem full mindegy.
Igy lehet a tenyeket elferditeni, mikozben a valosaghoz koze nincsen. -
A "novel" kicsit mást jelent angolul amúgy mint magyarul. Mindenesetre egy listában van a Neuromancer-rel, az 1984-gyel és A Gyűrűk Urával... Ha ez neked kevés, akkor sajnáltalak... -
Hú, azt imádtam, jó hogy eszembe juttattad. A rendezői más kicsit, vagy csak bővebb? (megnézném..) -
jah. -
Contact az a Judy Fosteres Contact? -
Nekem aztán fullmind1. Nekem akkor is tetszene, ha a 100 legutolsó közé sorolnák bárhol, mivel nem ezen múlik. Nem én szapulom a filmet zsigerből.
Gondolom te a Contact rendezőin is elaludtál, aztán meg hőzöngtél, hogy ezdeszar... -
100 legjobb konyv koze ? Talan a 100 legjobb amerikai novella koze.
Na persze nem mindegy.
http://www.guardian.co.uk/world/2002/may/08/books.booksnews -
Abszolúte hülye vagy?! Aki kicsit is tud oroszul annak azonnal nyilvánvaló volt a "film címe", aki esetleg gyengélkedik etéren, az meg bemásolja gúgliba és voilá(!) máris mindent megtudhat róla.
Neked is az a nagy bajod, hogy 12 évesekre gyúrtál, így nem bírsz a felnőttekkel, mint mi. Szánalom... -
az epic fail az, hogy már ment rá egy smile, de ugy éreztem többet nem érdemel :D de hog megint felhozta, már nem hagyhattam szo nélkül, az is fail hogy nem figyelsz... bár bevallom a ciril betük bekavartak :D -
Na látom jakuza haverjai megjöttek, vagy csak ő maga ír két alregen, hogy elhitesse velünk hogy vki egyetértek a hülyeségével?:D -
Te is nagyon okos lettel azota, amiota kiderult a film cime. :D
Inkabb ez az epic fail. -
Amúgy az is vicces, hogy ha a Patyomkint a 100 legjobb filmalkotás közé sorolják, az valszeg. meggyőző érv szerintetek, de ha a Watchmen-t a 100 legjobb könyv közé, az meg nem?!?!? Kettős mérce? Ismerős?
Amúgymeg nehéz összehasonlítani a kettőt, nem is igen lehet. -
Szerintem te elnézted a topicot... tényleg azt hitted menő leszel ha bedobod a patyomkin páncélost? :) ahogy már mondták: EPIC FAIL :D -
Dehogy volt jobb, ugyan kerlek, hiszen melyseg volt az unalomban.
Meg amugy is hat nem erted 7.9 az IMDB-n.
A melyseg meg az unalom okozta mely alomban volt, ami a horkolasban csucsosodott ki. :DDDD -
Mit mondtam! :DDD -
Idefigyelj cicabogár. NEKEM kötelező volt megnéznem anno, nem is 1x, de az új korosztály nem ezen a 25'-ös fekete-fehér okosságon nőtt fel, így ismertsége is konvergál lassan a zéróhoz (hiába ez volt Chaplin egyik kedvence).
Gondoltam amúgy, hogy ezzel fogsz jönni, de ez EPIC fail részedről. Én nem 12 éves hülyegyerek vagyok, ne tévessz velük össze.
Amúgy most már mesélhetsz is róla, főleg a mélységeiről! Telis-teli a net elemzésekkel, gondolom úgyis copy-paste-zni fogod, nemde?! -
Még mindig itt tartotok? Fogadja már el mindkét fél végre, hogy van aki szerint unalmas volt(az volt na, öntörvényű maszkos hülyék garázdálkodása büntetlenül, némi mondanivalóval megtűzdelve), van aki szerint meg a világ legjobb filmje. A mélységet meg megmondom én miben volt. Abban a 3 óra unalomban ,na abban volt a mélység. :) Látom felmerült itt Schindler listája is, azért abban gondolom megegyezhetünk, hogy az nagyságrendekkel jobb film, mint a Watchmen? -
( ismeri, csak állandóan nagy kitartással szeret Jakuza mellett érvelni, legyen az bármilyen téma valami oknál fogva ahogy Kurafi alreg? is )
-
Én auzt mondanám, hogy akit nem érint meg Rorschach monológja a Watchmen motion comic elején, amit maga a legendás Alan Moore ad elő (egészen más értelmet és hangulatot adva neki, mint bármely más verzió, mégiscsak Ő írta), annak kár is bármit tovább nézni, vagy bármit is tudnia a Watchmen-ről. Ő is nyugodtabban alszik majd és mi is.