106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ha önálló fantasy film lenne akk 0/10 mert fogalmad sem lenne ki az a Harry Potter, meg mér varázsol, mér van ott ahol, ki az a picsa, meg a vörös köcsög....értelmetlen történet lenne, max a CGI pontozhatnád. Ahogy irtad is feépitett történet és szereplők kapcsolódnak egymáshoz.
Egy sorozatnak nincs "önálló" része! Van eleje meg, közepe, vége, ami sorozattá teszi.
Ez olyan mintha Jedi visszatérre mondanád h önálló filmként is fasza lenne, de nem önálló mert az a Dzsedáj valahonnan visszatért ugye :) -
hype+értékelés=false értékelés -
Sosem értettem ezeket a "ha önálló fantasy filmként kellene értékelni" feltételezéseket.
Ha a Transformers 2-t művészfilmként kellene értékelni, akkor 0 / 10-re értékelném. De nem kell:) -
Félvér herceg
Szerintem jó volt, bár kicsit nekem furcsa a vége, nem teljesen erre emlékszem a könyvből, sőt, bizonyos jelenet(ek) szerintem még csak nem is szerepelnek.
Egyébként, ha önálló fantasy filmként kellene értékelni, kapna egy 6 / 10, így mint a sorozat része, felépített történettel és szereplőkkel:
7.5 / 10 -
Lipi1980 #47581 Hét élet
Az elején nem nagyon állt össze a kép, de a végére minden kitisztult... Nekem nagyon tetszett. Akárcsak a Boldogság nyomában.
Elég ütős kis dráma. A "végkifejlet" elég szívbemarkoló. -
A tengerészgyalogos / The Marine
Hát ismét egy újabb WWE-s hőst láthatunk mozivásznon Jonh Cena személyében! A történetben hősünk egy katonát alakít, akit leszerelnek parancsmegtagadásért, aztán feleségével éppen kirándulni indulnak, amikor belecsöppenek a rosszba, és a csajt elrabolják. Cena barátunk utánuk ered és összehoznak egy C kategóriás filmet. A szereplők jellemzését hagyjuk, talán Robert Patrick(t-1000) neve lehet ismerős, de ő sem erőltette túl magát. A párbeszédektől legszivesebben kiszaladtam volna a világból, talán a szinkron volt hatásromboló! Az akciójelenetek ollllllyyyaaan szuppeer rambósak voltak h majdnem befostam XD aszittem az ilyenek kivesztek Sztalón óta...de nem :D szóval aki szeret néha nem blokbászter A+ kat. filmeket nézni, az nyugottan álljon neki és szórakozzon 1,5 órát :) (jah 20th Century-s film öreg nehogyasziddd) -
hiper KOCKA #47579 Pls ilyesmit ne.
-
Outlander
Jóféle B kategóriás film. Arról szól, hogy egy csávó lezuhan az űrhajójával a Földre, Norvégiába, a Vikingek idején, és vele együtt jön egy sárkányszerű lény. Na azt a dögöt kell legyakniuk.
A "Beowulf"-hoz és "A 13. harcos"-hoz tudnám hasonlítani.
Látványtéren odatették magukat a srácok, de ennyi. Aki egy látványos zúzdát szeretne nézni, annak ez jó választás. (A sci-fi részeknél érdemes kikapcsolni az agyunkat.)
Ismertebb színészek a filmben: James Caviezel, Ron Perlman.
6/10
I Now Pronounce You Chuck and Larry (Férj és férj)
Sokkal viccesebbre számítottam.
Adam Sandler szerepe idegesített, Kevin James jobban lökte a poénokat. Sandler nagyon laza, macho karaktert kapott, és szerintem túl is játszotta. Egyszerűen idegesített.
Ettől függetlenül néha voltak benne jó poének. Közepesre értékelem
5/10
(PS: Jessica Biel jó bula
)
-
nem -
ultraslan #47576 www.tinyurl.com/nllu7j innen lehet filmeket letölteni(: remélem segítettem pár embernek -
Ip Man
Egy szuper Kung fu film Bruce Lee tanítómesterének az életéről (9/10)
Chocolate
Az Ong Bak rendezőjének új filmje. Itt a női Tony Jaa... (10/10)
-
The Broken
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).
Á l'intérieur
olló+terhes nő hasa a fószerepben.
Splinter
újabb ökohorror a nézhető, végig izgulós fajtából.
Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretőt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...
-
The Broken
hasonló téma mint a Mirrors, de sokkal körömrágósabb szerintem))).
Á l'intérieur
ólló+terhes nő hasa a fószerepben.
Splinter
újabb ökohorror a nézhető, végig izgulós fajtából.
Visitor Q
ennél betegebb filmet még nem láttam, de biztos hogy az "élet" írta a sztorit. Elég ha belegondolok hogy nem rég az utcánkban két elszabadult roti összemarcangolt egy kisgyereket, meg az egyik hat gyerekes szomszédom lebukott hogy 13 éves szeretőt tart.
Szal a hétköznapi, velünk is "megtörténhet" horror a legdurvább...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kussolsz -
xBalázsx #47571 első kép az új Freddy filmből!:) -
ezek szerint az elmegyógyban 10 után van netes foglalkozás -
csak megtanultál spojlert használni -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csira... -
Alice in Wonderland Movie Trailer -

-
thxvm -
R2 - a bűnözőből pszichopata agyából készült robot (Kane) lemészárolja a készítőit (előtte pedig régi barátait/embereit, akik szerinte halálában elárulták), annak ellenére, hogy a kedvenc drogjával tartják féken
R2 - RoboCop egy utcai elektromos elosztóval leégeti a rendszereit, hogy törölje a programozását, ami vigyorgó idiótát varázsolt belőle utcai harcos zsernyákból
DM - a jégbörtönből kiolvasztott Simon Phoenix 1xűen utasítja az egyik emberét, hogy nyírja ki a tiszteletest, akit ő az átprogramozása miatt nem képes lelőni
-
milyen beng? mivan?:D -
A mozitörténelem talán két legnagyobb failsafe ("beng!" :) ) buktája a RoboCop-ban (talán a másodikban) és a Demolition Man-ben van. :)
-
Nananaa. Organikusok megbízhatatlan masinériák ám! Jobb a beng. AZ a tuti. Csak a halott szájborg a jó szájborg! -
én is fejlesztő vagyok és eszembe se jutott, a "BENG" :)..én valami alprogrammal ráerőszakolnám magam -
Nos Marcus más tészta, mert ő inkább afféle cyborg. Így tudták annyira emberinek hagyni, hogy megtévessze az amúgy rohadtul gyanakvó embereket. Jelzem ez egyben problémát is okozott, szal. némi failsfa eáramkört én azért beterveztem vón (nem engedelmeskedik, beng és már halott is). Najó én szoftverfejlesztő vagyok... :DDD -
Ráadásul annyira síkhülyék, hogy már a saját egységeiknek is kénytelenek a szájukba rágni, hogy mit is akarnak tulajdonképpen. Szabályosan győzködik őket, a -ne feledjük!- microchipek által vezérelt robotokat (Helena B. Carter mondókája Marcusnak a SkyNET főhadiszálláson)...
-
De. Kiderül. Elmondanak mindent szépen szájbarágósan, többször is. Már ha nem alszol el rajta. Én nagy Termi fan volnék, nekem még a sorozat is bejött nagyon, de ezt a filmet nehezen bírtam én is(se). Főleg, hogy a SkyNET-et egy agyhalott muslinca intelligenciájával ruházták fel.A végén én is bexartam, hogy emmár dúúúúva. Ha ennyire síkhülyék a gépek, akkor hogy tudtak a kicsi humanoid tökünkre lépni...ehhh... -
szimpatikus nagyon... ez egy baromság, ha van is mögötte valami, a filmből nem derül ki. -
Na és?! Nem köti a többiek orrára, hogy őt a faterja érdekli, mert szeretne megszületni, azok meg bíznak benne (addig is bíztak benne), mert azt hiszik a túszokat/foglyokat akarja kiszabadítani és ha ők kinyírják a sajátjaikat, akkor mennyivel jobbak ők a gépeknél és blablabla. Ennyi kb., szépen átveri a saját embereit is. Ezé lesz ő a góré, miután a vezérkar megy Kusztóékhoz... -
hát ez az! abban a pillanatban, amikor ez elhangzik, Connor egy senki! -
Lipi1980 #47553 Most látom az IMDB-n, hogy "manjd valamikor" jön a Szellemlovas 2??? Nekem az 1. rész sem tetszett egyáltalán... De hát ízlések és pofonok. -
Lipi1980 #47552 Knowing
Nekem tetszett. Mostanában tetszetős filmekben játszik (World Trade Center, Next, Nemzet Aranya 1-2, és az örök kedvenc az Ál/Arc)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár kissé furcsa lett a x-aktás és ádám-éva 2 féle befejezés -
az a lényeg h a skynetet 2-3 szaros robot védi xD állítom a sarki olajozóban többen voltak
-
sandor8206 #47550 de azt ki nem szarja le -
FL Zoli #47549 "Miért ne lehetne porig bombázni a SkyNet főhadiszállást? Kyle Reese miatt? Connor azt mondja, ha megteszik, vége a jövőnek. De miért?"
Erre van válasz:) Mert akkor nem küldi vissza Kylet-->ergo ő se születik meg
-
lol, tényleg. shame on me -
de látom az agyad használata nem... -
oda van írva h spoileres, ne olvasd tovább:D