106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sati84
    Erről van szó. És KREATÍV!!!

Hihetetlen film, nálam top 1 megosztva a Mátrixszal. Nem véletlenül az az aláírásom, ami :D
  • Montanosz
    Little Miss Sunshine
    és Sunshine Cleaning

Két család, két történet ugyanattól a csapattól.
    Pont olyan magával ragadó a története,hangulata mind a két filmnek mint a Me And You And Everyone We Know-nak annak idején..)))
  • fifi
    én kisvárosi bunkó vagyok, engem nem érintenek meg az ilyen mély filmek... :D
  • Dynamic
    Sokat fejlődtek ezek a TRON bike-ok. Már nem csak derékszögben képesek irányt változtatni;)
  • Shep
    Én meg láttam, de minek? :) Amúgy meg mi az ,hogy nem láttad, egy ilyen jó filmet, olyan mélység van benne, hogy a Marianna-árok sehol nincs hozzá képest. :)
  • fifi
    én nem láttam, és nem is érdekel...
    na ezt add össze! :D
  • Shep
    My Bloody Valentine

Sajnos szemüveg híján kénytelen voltam megnézni a normál verziót. A film nekem tetszett, a szokásos jön a gyilkos és ledarál mindenkit
    ITT SPOILER LEHET!!!! ÉN szóltam ....... én őszintén szólva az elejétől kezdve a Sheriffet gyanúsítottam, mert mondom nem lehet, hogy (mozis bemutató alapján) 1 hónapon belül 2 filmben is ellövik a visszatérő gyerek skizo és ő gyilkolja a népet, de nem, volt pofájuk 2x is ugyanaz ellőni na de hát mindegy. A film nem volt túlbonyolítva még egy horrorhoz képest sem. Látszott, hogy nagyon a 3D-re mentek rá (erről én egyelőre lemaradtam), de ennek ellenére én jól szórakoztam, bár pár helyen nekem kicsit erős volt ez az öncélú brutalitás.
    Nem egy nagy alkotás, de a műfaj kedvelőinek ideális kikapcsolódást jelenthet.
    7,5/10
  • SötétBarom
    Hát nemtudom. Elvontnak nekem nem tűnt (kivéve ugye a supermarios jelenetet), meg értelmetlennek sem, pusztán kicsit langyos volt az egész..
    Amúgy Dicaprio sztem igen korrekt színész.
  • Shep
    Mi történt mindenki látta már a Watchment és, most az Avataron megy a vita? :)
  • Qwerty4
    Terra Nova (1998):

Éjszaka volt a dunán.
    Egy nőről (és a kislányáról) szól, aki a szülei elől menekül.Egyébként hangokat hall, szóval kicsit fura szerzet.Az apja követi, keresi őt, mert az unokáját akarja megszerezni magának.
    A főhősnő majd egy ausztráliai bérlakásban kapja meg a helyét, ahol még nála furcsább figurákkal is találkozik.Érdekes személyiségek bukkannak fel, érdekes kapcsoltok.
    A képek nagyon szépek, a legjobb a tengerpart,a temető.De az egész úgy mindne klappol
    Nagyon hangulatos film.Igazán jó dráma.

10/10
  • Blasta
    Nálam szintén ugyan ez ;)
  • Blasta
    Eternal sunshine of the spotless mind
    -------------------------

Kibaszottul tökéletes film, tökéletes színészekel egytől egyig, tökéletes fényképezés, zenék és TÖRTÉNET!!!!

Ez az ami 10/10
  • viizo
    kult, alap, 10/10+, anno 2000-ben a moziban életem egyik legmeghatározóbb mozis élménye volt - és danny boyle fanságom kezdete :)

nálam ez a film egyike azon keveseknek, amit bármikor bármennyiszer meg tudok nézni. tudom, sokaknak rettentően elvont, értelmetlen, fúj-digitális-dicaprio, stb - sztem meg zseniális az egész úgy ahogy van. :)
  • SötétBarom
    A Part

Hááááátőőő.. Miután sokan beszóltak, hogy gyík vagyok amiért nem láttam, mivel ez "tök" jó, gondoltam megnézem. Hát nem egy nagy eresztés. Az egész film olyan "furi" :D Végig teljesen kiszámítható, helyenként nagyon "random" elemekkel (super-mario szerű trippelés az erdőben), és egy szerintem igen gyenge befejezéssel. Nem-rossz, nem-rossz, de korántsem az igazi..

6/10
  • Tyler1
    na erről van szó :)

amúgy h mennyire a hypeolás fújta fel a filmet, a 2011-es Battle Angelt tudom felhozni. Kb. ugyanakkor jelentte be Cameron mint az Avatart, a külömbség csak annyi h ahhoz képest az Avatar is hétvégi matiné lesz. :D
    tehát ha Cameron akkor Battle Angel :D
  • Watchmen
    Tylernek csak annyi a baja, hogy mindenhol csak az Avatart hallja:D

Tény és való én is várom mert egy Cameron film azért nem mindennapi.

De én inkább nem olvasok sok infot róla.......reméljük így még nagyobb hatással lesz rám.

''mind1 azt is teszem amit Watchmen javasolt...LESZAROM!!!!''

Tedd azt majd mikor megnézed beszélünk róla:D
  • sandor8206
    TRON 2 Concept Video!
    Az egyik Com-conon bemutatott videó jó minőségben! Na ez lesz a másik film, ami odabasz majd :-) !
  • Tyler1
    mind1 azt is teszem amit Watchmen javasolt...LESZAROM!!!!
  • ProGabe #47607
    "Ha valaki fikázza akk elmagyarázom neki h mért ne tegye"

ezt most ugye nem gondolod komolyan!? megmondani valakinek, hogy mit, vagyis jelen esetben mit ne csináljon? WTF? népnevelő vagyol-e?

"Amúgy ezeknek a fikázásoknak nagy százaléka pont azért van mert a "rajongók" túl hypeolják a filmet."

ez igaz, jelen esetben tudjuk, hogy melyik volt előbb, de azért szidni valakit (igen, az "akinek meg nem elég az verje a plakátokra" már bőven kimeríti ezt), mert oda van valamiért, elég rossz felfogás

fogadd meg Watchmen javaslatát: nézz túl az Avatar kommenteken, görgess csak át rajtuk nyugodtan. előre szólok: lesz még pár! a hírt azért szúrtam be, mert ilyen még nem volt. az meg külön érdekes, hogy ez a tény neked miért nem tetszik. miért baj, ha történik valami egyedi dolog? valami, ami megmozgatja az embereket? sajnálatos, hogy ez neked bassza a csőröd
  • Watchmen
    Tyler de komolyan le kell szarni az ilyet....vagy nem kell rá figyelni és kész....
  • Tyler1
    pont h én nem képviselek semmit. látom nem érted. én nem fikázom, ismerem a sztorit, tudom h lesz egy jó film decemberben és ennyi. Ha valaki fikázza akk elmagyarázom neki h mért ne tegye, ha valaki a nyakamba ugrik, mert csak annyit mondok h Av.. akk azt fejbebaszom. Ennyi.

Amúgy ezeknek a fikázásoknak nagy százaléka pont azért van mert a "rajongók" túl hypeolják a filmet.
  • Watchmen
    Cameron nem kell azért félteni tudja, hogy mit csinál. Azért ez az ember nem semmi mit tett le az asztalra.
    Én a modern kor legjobb rendezőjének tartom.

Engem a nagy hype nem izgat.....Cameron tudom ügyelni fog mindenre a filmben....nem kell félteni.
  • ProGabe #47603
    tudtam, hogy ezt fogod írni. én egy szóval sem mondtam, hogy jó lesz, csak azt írtam, hogy mások szerint lesz jó, mások sikítanak, azok, akik már láttak belőle valamit!

amúgy nagyon szép folyamat ment végbe: még senki sem látott semmit, a fikázók jöttek azzal, hogy "na majd ha valaki látta már". aztán ugye látta pár belsős (pl. Spielberg, Jackson, Soderbergh), akiknek nemhogy tetszett, de már a saját 3D-s filmjüket forgatják Cameron kameráival. persze ez nem volt elég, jött a "majd ha többen is látták". látták, nem volt elég, mert "majd ha átlag nézők látják" volt a válasz. látták, tetszett nekik. az "új Star Wars", az "új Mátrix", egy "új lépcsőfok a CGI-ben", a történet is kiváló, stbstb. persze nem elég, nem is kell, DE:

elhiszem én, hogy zavar a hype, de te meg azt nem veszed észre, hogy a másik végletet képviseled. amennyiben az gáz, hogy valaki sikít az Avatar szó hallatán, akkor az is "enyhén" zavaró, hogy sokan odahánynak tőle, ahol éppen vannak
  • Tyler1
    nem döntöttem el semmit veled ellentétben nem várom jobban mint akármelyik más filmet ami még jön 2009-ben! engem ez a kurva nagy hype nem érdekel, majd ha vmi érdemlegeset látok róla akk lesz véleményem!

aztán az h te meg a hozzád hasonlók akik látatlanba fossák magukat ketté, mert azt mondjáj h a világot megváltja azon én csak nevetni tudok.

Annyi fingom van mint neked ne aggódj! Többet nem tudsz te se, mint a többiek, csak mert más azt mondta h ez überbrutálbeszarásosanfasza lesz, neked is berögzült h az is lesz. Na ez a demagógia!

Én sokat olvastam az Avatarról, az új technikáról stb., és Cameronnal sincs semmi bajom, hanem az olyan emberektől akik meghalják ezt a szót h Avatar aztán sikítva rohannak ki az utcára, na azokkal már van! Szóval én reálisan akkor alakítok ki filmről véleményt ha látok is róla vmit, nem csak a hülyék után megyek a sor végén.
  • ProGabe #47601
    te simán eldöntötted, hogy ez úgy szar, ahogy van. most is kiderült, hogy halvány fingod sincs az egészről. ez a hsz-ed is demagóg hülyeség

"Nem a feleslegesen kibaszott milliók promotálnak jól egy filmet. "
    egyrészt nem felesleges, másrészt jól befektetett marketing esetén minden cent többszörösen megtérül.

tényleg nem sikerült megérteni, hogy Cameron azt akarja, hogy mindenki teljes pompájában láthassa a művet? ilyen még sosem volt! világméretű próba-vetítés, amibe belement a stúdió, mert biztos olyan szar a film. -.-

amúgy tényleg kurva jó lett volna, ha mondjuk a tegnapi vetítésből kikerült volna valami kamerás szar, hadd szidják páran a filmet. olvass, nézz meg egy-két beszámolót, aki nem csodát várt, az kb. lefosta a bokáját
  • Tyler1
    hypeolás! hűűű példanélküli marketing.... persze 20-30 milla plusz az tényleg fasza marketing hírverésre. Nem a feleslegesen kibaszott milliók promotálnak jól egy filmet.
  • ProGabe #47599
    mármint miért kell a trailer mellé(!) egy INGYENES, 15 perces 3D-s vetítés? ami csak úgy 20-30 millájába került a stúdiónak? ami megmutatja a közönségnek, miért is (az ígéretek, és most már az átlagos nézői beszámolók szerint is) mérföldkő a film? ami példa nélküli marketingszempontból, ergo máris kilóg a sorból a film, ezáltal még a story tv is beszámol róla!? tényleg, minek kell?

látom sikerült felfogni a dolog lényegét...
  • Tyler1
    világméretű Avatar-nap!

de ez minek kell??? kezd kicsit túlzásba esni ez a film. feleslegesnek tartom ezt a mézesmadzag huzogatást most! dobjanak ki egy fél perces teasert akinek meg nem elég az verje a plakátokra...
  • ProGabe #47597
    http://www.avatarmovie.com/

augusztus 21: világméretű Avatar-nap! a világ összes IMAX-ában, és a kiválasztott 3D mozikban ingyenes 15 perces vetítés lesz. persze ez "csak" a terv, a hazai forgalmazó álláspontja jelenleg ez: azon dolgoznak, hogy a traileren felül nálunk is lemenjen a 15 perces anyag^^
  • Montanosz
    Max Manus
    tetszett a megalkuvás nélküli harc, végsőgik való küzdelem a nácizmus ellen. talán nálunk sem erősödne a szélsőséges eszme újra, ha lenne következetes politikai akarat, pipogyaság és férfiatlanság nélkül(((

The quiet family
    jó kis koreai thriller fekete humorral.

A Bittersweet Life
    koreai genszterfilm, na ezek tényleg "közellenségek"

Public enemies
    a filmben többször utalnak rá hogy a főhősünk nem az eszéről volt híres.
    nem tudom mennyire követi a film a valós, megtörtént eseményeket, de tényleg csak a véletlennek játéka folyamán lett közellenség, nem pedig a saját érdeme szerint.
    A tűzharcok és lövöldözések között szerintem nagyon leül, és ellaposodik a film.

Ghajini
    nem szeretem a hindi filmeket, de ezt üdítő kivételnek tartom a mindenféle táncikálgatás meg szerelmi szál mellett is....

• Loál János #47595
    Return of the Living Dead.
  • Sephi
    Gyerekek, melik az a Zombis film, amelyben fiatalak egy temetobe valami katonai dobozt nyitnak meg amiben fust van es ez feleleszti a halottakat?
  • Tyler1
    Tisztességtelen ajánlat

de van filmcímes topik :)
  • kaposi1

Tisztességtelen ajánlat (Indecent Proposal)
    Dráma, 1993 - amerikai film

Rendezte:Adrian Lyne
    Főszerepben: Robert Redford, Demi Moore, Woody Harrelson, Seymour Cassel, Oliver Platt, Billy Bob Thornton
  • Pill
    Hali,
    egy filmnek keresem a címét, a történetből csak annyira emlékszem, hogy egy házaspárnak egy férfi felajánlja, hogy ha a nő lefekszik vele akkor segít anyagi gondjaikon. Ennyire emlékszem belőle, de nagyon érdekel, hogy mi lehet ez a film. Előre is köszönöm.
  • kaposi1
    Nézhető minőségü kópia szinkronosan máris elérhető!
    Kissé gyorsak voltak valahol.
  • The Dealer
    A Közellenségek Mann életművének egyik ékes darabja lett, közel a Szemtől szemben zsenialitásához, meghaladva a Miami Vice stílusosságát is, egy igazi remekmű. Akik még nem unják a Keresztapa óta agyonjáratott sémát, azok számára talán botrányosan újszerűnek tűnhet, de akik hozzám hasonlóan megelégelték a futószalagon érkező gengszterfilmeket, azoknak Mann festői gyönyörűségű képekkel, lehengerlő alakításokkal, hiper-realisztikus akciókkal teletűzdelt mozija maga lesz a megváltás.

A Factory oldalán elolvasható/véleményezhető a teljes kritika.
  • ProGabe #47588
    Hangover

párszor sikerült felnevetnem, sokszor volt mosolygás is. manapság 100-ból 2 vígjátékról tudom ezt elmondani, szóval a maga kategóriájában ez bizony tényleg 8/10, bár, ha adnék fél pontokat, akkor 7.5 lenne :)
  • Kandurex
    Egy sorozatot nem külön, hanem egybe kell tekinteni. Egy sorozat része is lehet gyengébb, de ettől még lehet kiemelkedően jó az összkép. Ezért KELL kötelezően értékelni különálló alkotásként is.
  • edios
    Nem erre gondoltam.