[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tudtam, hogy ezt fogod írni. én egy szóval sem mondtam, hogy jó lesz, csak azt írtam, hogy mások szerint lesz jó, mások sikítanak, azok, akik már láttak belőle valamit!
amúgy nagyon szép folyamat ment végbe: még senki sem látott semmit, a fikázók jöttek azzal, hogy "na majd ha valaki látta már". aztán ugye látta pár belsős (pl. Spielberg, Jackson, Soderbergh), akiknek nemhogy tetszett, de már a saját 3D-s filmjüket forgatják Cameron kameráival. persze ez nem volt elég, jött a "majd ha többen is látták". látták, nem volt elég, mert "majd ha átlag nézők látják" volt a válasz. látták, tetszett nekik. az "új Star Wars", az "új Mátrix", egy "új lépcsőfok a CGI-ben", a történet is kiváló, stbstb. persze nem elég, nem is kell, DE:
elhiszem én, hogy zavar a hype, de te meg azt nem veszed észre, hogy a másik végletet képviseled. amennyiben az gáz, hogy valaki sikít az Avatar szó hallatán, akkor az is "enyhén" zavaró, hogy sokan odahánynak tőle, ahol éppen vannak