106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Spancserek
Mikor megláttam a stáblistán Paul Rudd nevét, már tudtam h ez megint kellően agyament vígjáték lesz. Kicsit sajátosan éli éli bele magát a karaktereibe, ezért szeretem a srácot. Nos ez a film egy jól eltalált pasi film lett, végre nem a nő kerül a középpontba! Pár faviccet és odanem illő poént leszámítva iszonyat nagyokat röhögtem! Minden karakterből tudtak egy idétlen oldalt kihozni, igy még a legnegatívabb szereplőn is lehet jókat nevetni. Az év vígjátéka eddig a Másnaposok nálam, de ez felzárkozott a 2. helyre. Persze nem mondom h tökéletes a film, talán annyira nem is lesz emlékezetes, de egy baráti társaságban, vagy csajoddal tuti h lesz egy vidám másfél órád!!! -
ez igen jónak tűnik -
Vótmá, én linkeltem :P -
"manapság úgyis nagyon ritka, leszámítva persze a teenager-vámpírsorozatokat"
szerencsére lesz egy-két ígéretes film. egyik:
-
sorrow #47741 30 days of night.
Korrekt vámpírfilm, néhány nagyon szépen fényképezett jelenettel. (manapság úgyis nagyon ritka, leszámítva persze a teenager-vámpírsorozatokat)
My bloody Valantine
Az első 15 perc nagyon! tré volt annyi következetlenség, alkotói logikátlanság volt benne, utána átfordul egy szimpla csütörtök esti horrorba. -
Kampókéz 3
Sikerült alulmúlni a nem túl acélos 2. részt is. Gyakorlatilag semmi nincs amit ne láthattunk volna már az első 2 részben. Az első rész hátborzongató hangulata sehol nincsen, a jelenetek ötlettelenek gyakorlatilag csak a főszereplő hozható fel pozitívumként, na nem a színészi játéka miatt :)
5/10 -
Mimic 1,2,3
Az első rész annak idején nagyon betalált nálam, most is jót szórakoztam)))
A második rész egyszer nézős, némi poénokkal.
A harmadik rövid,iszonyat gyenge, és unalmas.
És persze leszedtem Az utolsó mimic c.filmet is mert azt hittem ez a sorozat utolsó darabja.
Nem tom ki volt a fantáziatlan emberke aki ezt a magyar címet kitalálta mert persze hogy semmi köze a sorozathoz.
Azért hálás is vagyok érte mert nagyszerű sci-fi filmre bukkantam és ilyen izgalmakat, hasonlót csak a Harmadik tipusú talákozásokkal éltem meg....Jó film! -
Lipi1980 #47738 A törvény gyilkosa
Valamiért a "Szemtől Szemben" 2. részét vártam. De egyáltalán nem az lett. Hogy ez jó hír-e vagy sem, azt a fene tudja, bár így hogy egymás oldalán álltak, egész más volt a leányzó fekvése.
Elegendő akció, elegendő izgalom, és a végén még csavar is volt.
Nekem tetszett! -
ja, egyetértek.
meg hát megnézed melyik tárhelyen van, ott regisztrálsz és ingyen megnézed vagy letöltöd a moovie kiiktatásával.( a webes divx plaxernek van download funkciója)
gondolom az eddigi ingyenesség "beetetés" volt((( -
a mozi is fizetős lett, a torrent még nem!
-
Azt nem értem ebben mi a jó az egyszeri embernek? SMS warez olcsóbban és leszedi ami kell aztán megnézheti milliószor, ha veszi a fáradtságot akkor meg utánanéz kicsit és ingyen is letöltheti. Vagy ebben a fizetős formában legális lenne? Hát nem hiszem. -
Inkabb brad pitt már akkor is jo volt... -
egy kicsit - bár filmbarátok érdekelheti - OFF
a Moovie fizetős lett((((
a Netmozi még nem)))
ON -
best best best film, ami csak létezik :D -
Fight Klub
ezt a filmet is úgy néztem meg hogy semmit nem tudtam róla. egy életfilozófiát közvetít, miszerint "Csak akkor lehet igazán szabad, ha mindent elvesztesz" - és pontosan ez is történik benne.
aki még nem látta (bár kétlem hogy lenne ilyen), nézze meg.
ja, és Brad Pitt még mindig zseniális színész.
9/10 -
En harom ejszakaja nem aludtam es chromot hasznalok!!!!! :DDDDD -
Te csak ne szólj be
HINT
-
Sikeres link bonusz!
-
Real13 #47727 The boat that rocked (2009)
Vannak olyan filmek, amiket nem kritizálni kell, hanem átérezni és élvezni. A Rockhajó pontosan ilyen.A Rockhajónak nincs igazi sztorija: egy csapatnyi rádiós őrült mindennapjait követhetjük figyelemmel laza történeti szálra felfűzve, amelyben az egyetlen igazi bonyodalmat az ellenük fellépni akaró politikusok jelentik. Minthogy azonban a Rockhajó kicsiny, de annál különlegesebb csapatát nem nagyon érdekli a veszély, és minden körülmények között remekül érzik magukat, jókedvük a nézőre is ráragad. Miközben a legnagyobbak slágerek szólnak, és a hajó fedélzetén vicces és drámai helyzetek váltakoznak, csak egy valami biztos:a töretlen jókedv.
9/10 -
sandor8206 #47726 Auschwitzi gázbuborék
Eléggé régi, de még csak most láttam.
Egy zsidó csávó dokumentum-filmje Auschwitzról és annak történetéről. Elég érdekes, bár némely helyen eléggé erőltetett és belemagyarázós a kötekedése a gyereknek. A holotudosok azért kemények benne, néha olyan mintha ott helybe találnák ki a mesét a kérdésre, 1-2 keresztkérdés és kopp :-)
Na mindegy, nem rossz de nem is nagy szám, eléggé házi készítésű azt hittem kicsit profibb lesz, bár ki adna ilyenre lóvét :-)
A gyereket biztos kitagadta a családja. -
hapi #47725 egyetértek kivéve tintaszív.
Ezt az ötlet bárki jobban megcsinálta volna. Jó ötlet szar kivitelezés sajnos. -
siman.. hiszen jackie chan se szinesz ugye?:D
-
ögrí -
Hiába mert majd jönnek a balfaszok akik látták 3 filmjét (2 batmant és a T4-et) és megmagyarázzák neked, hogy Bale nem szinész, és amit csinál azt akár még ők maguk is megtudják...
-
Harsh Times
ez tényleg jó film... christian bale pedig nagyot alakit... -
The Shawshank Redemption
elképesztő 10/10
The Wrestler
Hatalmas 10/10 -
sandor8206 #47719 HP 3. részét is lehet nyugodtan ajánlani, mert azért az tényleg jó lett. Meglátszik, hogy hozzáértő ember készítette. -
én még moziba de nem is tervezem a folytatásokat megnézni a köv. 100 évben. -
potter helyett inkább a
Holdhercegnő
Szikraváros
Tintaszív
Titkos kert
cimű mesefilmeket ajánlom, ha már valaki felnőtteknek is szólókra vágyik)))
Ezek sokkal szórakoztatóbbak is mint a potter félék. -
én az első részt láttam anno az hbon, annyi elég volt belőle:D -
áá, már kinőttem ebből :) biztos érdekes mese, de már nem ezek kötnek le... -
olvasd inkább, megéri -
egy harry pottert sem láttam, ciki? :D
nem is tervezem, gondolom nem hagyok ki sokat :) -
Bedazzled (Bájkeverő)
A film nem nagy durranás, de szórakoztatásban 10/10
"Mío sztáblosz" "kokaííína" xDD -
Blow
furcsa volt látni Johnny Depp-et ilyen szerepben:D nagyon jó film, hamar elrepült az a majdnem 2 óra -
Harry Potter 6 (half blood prince)
szeretem a "meseket" de ez egy kicsit keves volt. nem irnam le annyira mint a tobbiek ( foleg nem 2/10 re) de tenyleg nem volt valami jo.
6.5/10
jo film volt de a tobbi HP filmhez keves.
nagyon sok jo jelenet volt benne szal nem ertem minek pontozzak masok a 0 hoz kozelebb. -
sandor8206 #47709 Heri Potter 6.
2/10, nagyon nem jó film sztem! Unalmas, nem szól semmiről stb. hoki-film. Bár a többi is az, de ennyire mégse :-)
Sőt a 3. remek film. -
igen.valahogy a régi szinkronok nagyon el voltak kapva.
a halálos fegyvereket is jobban szeretem úgy.
biztos szentimentalizmus is van a dologban... -
pauly #47707 Én is imádom,már sokszor láttam,de nem lehet megunni :P Mondjuk szerintem a magyar szinkron sokat dob rajta,nagyon jól sikerült. -
He, konkrétan mi a fasz bajod van éppen?! Belém akartál kötni (megint), egyelőre ez a tényállás. Ha szépen meg tudod fogalmazni, hogy mi bajod (nem hinném, hogy sikerülne), "talán" segíthetünk.