106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Spancserek
    Mikor megláttam a stáblistán Paul Rudd nevét, már tudtam h ez megint kellően agyament vígjáték lesz. Kicsit sajátosan éli éli bele magát a karaktereibe, ezért szeretem a srácot. Nos ez a film egy jól eltalált pasi film lett, végre nem a nő kerül a középpontba! Pár faviccet és odanem illő poént leszámítva iszonyat nagyokat röhögtem! Minden karakterből tudtak egy idétlen oldalt kihozni, igy még a legnegatívabb szereplőn is lehet jókat nevetni. Az év vígjátéka eddig a Másnaposok nálam, de ez felzárkozott a 2. helyre. Persze nem mondom h tökéletes a film, talán annyira nem is lesz emlékezetes, de egy baráti társaságban, vagy csajoddal tuti h lesz egy vidám másfél órád!!!
  • szucsy89
    ez igen jónak tűnik
  • SötétBarom
    Vótmá, én linkeltem :P
  • ProGabe #47742
    "manapság úgyis nagyon ritka, leszámítva persze a teenager-vámpírsorozatokat"

szerencsére lesz egy-két ígéretes film. egyik:

• sorrow
    30 days of night.
    Korrekt vámpírfilm, néhány nagyon szépen fényképezett jelenettel. (manapság úgyis nagyon ritka, leszámítva persze a teenager-vámpírsorozatokat)

My bloody Valantine
    Az első 15 perc nagyon! tré volt annyi következetlenség, alkotói logikátlanság volt benne, utána átfordul egy szimpla csütörtök esti horrorba.
  • Shep
    Kampókéz 3

Sikerült alulmúlni a nem túl acélos 2. részt is. Gyakorlatilag semmi nincs amit ne láthattunk volna már az első 2 részben. Az első rész hátborzongató hangulata sehol nincsen, a jelenetek ötlettelenek gyakorlatilag csak a főszereplő hozható fel pozitívumként, na nem a színészi játéka miatt :)

5/10
  • Montanosz
    Mimic 1,2,3

Az első rész annak idején nagyon betalált nálam, most is jót szórakoztam)))
    A második rész egyszer nézős, némi poénokkal.
    A harmadik rövid,iszonyat gyenge, és unalmas.
    És persze leszedtem Az utolsó mimic c.filmet is mert azt hittem ez a sorozat utolsó darabja.
    Nem tom ki volt a fantáziatlan emberke aki ezt a magyar címet kitalálta mert persze hogy semmi köze a sorozathoz.
    Azért hálás is vagyok érte mert nagyszerű sci-fi filmre bukkantam és ilyen izgalmakat, hasonlót csak a Harmadik tipusú talákozásokkal éltem meg....Jó film!
  • Lipi1980
    A törvény gyilkosa

Valamiért a "Szemtől Szemben" 2. részét vártam. De egyáltalán nem az lett. Hogy ez jó hír-e vagy sem, azt a fene tudja, bár így hogy egymás oldalán álltak, egész más volt a leányzó fekvése.
    Elegendő akció, elegendő izgalom, és a végén még csavar is volt.

Nekem tetszett!
  • Montanosz
    ja, egyetértek.
    meg hát megnézed melyik tárhelyen van, ott regisztrálsz és ingyen megnézed vagy letöltöd a moovie kiiktatásával.( a webes divx plaxernek van download funkciója)
    gondolom az eddigi ingyenesség "beetetés" volt(((
  • Tyler1
    a mozi is fizetős lett, a torrent még nem!
  • Shep
    Azt nem értem ebben mi a jó az egyszeri embernek? SMS warez olcsóbban és leszedi ami kell aztán megnézheti milliószor, ha veszi a fáradtságot akkor meg utánanéz kicsit és ingyen is letöltheti. Vagy ebben a fizetős formában legális lenne? Hát nem hiszem.
  • Tikal #47734
    Inkabb brad pitt már akkor is jo volt...
  • Montanosz
    egy kicsit - bár filmbarátok érdekelheti - OFF
    a Moovie fizetős lett((((
    a Netmozi még nem)))
    ON
  • Tyler1
    best best best film, ami csak létezik :D
  • PJack
    Fight Klub

ezt a filmet is úgy néztem meg hogy semmit nem tudtam róla. egy életfilozófiát közvetít, miszerint "Csak akkor lehet igazán szabad, ha mindent elvesztesz" - és pontosan ez is történik benne.
    aki még nem látta (bár kétlem hogy lenne ilyen), nézze meg.
    ja, és Brad Pitt még mindig zseniális színész.

9/10
  • Sephi
    En harom ejszakaja nem aludtam es chromot hasznalok!!!!! :DDDDD
  • Seth
    Te csak ne szólj be

HINT
  • Sephi
    Sikeres link bonusz!
  • Real13
    The boat that rocked (2009)

Vannak olyan filmek, amiket nem kritizálni kell, hanem átérezni és élvezni. A Rockhajó pontosan ilyen.A Rockhajónak nincs igazi sztorija: egy csapatnyi rádiós őrült mindennapjait követhetjük figyelemmel laza történeti szálra felfűzve, amelyben az egyetlen igazi bonyodalmat az ellenük fellépni akaró politikusok jelentik. Minthogy azonban a Rockhajó kicsiny, de annál különlegesebb csapatát nem nagyon érdekli a veszély, és minden körülmények között remekül érzik magukat, jókedvük a nézőre is ráragad. Miközben a legnagyobbak slágerek szólnak, és a hajó fedélzetén vicces és drámai helyzetek váltakoznak, csak egy valami biztos:a töretlen jókedv.

9/10
  • sandor8206
    Auschwitzi gázbuborék

Eléggé régi, de még csak most láttam.
    Egy zsidó csávó dokumentum-filmje Auschwitzról és annak történetéről. Elég érdekes, bár némely helyen eléggé erőltetett és belemagyarázós a kötekedése a gyereknek. A holotudosok azért kemények benne, néha olyan mintha ott helybe találnák ki a mesét a kérdésre, 1-2 keresztkérdés és kopp :-)
    Na mindegy, nem rossz de nem is nagy szám, eléggé házi készítésű azt hittem kicsit profibb lesz, bár ki adna ilyenre lóvét :-)
    A gyereket biztos kitagadta a családja.
  • hapi
    egyetértek kivéve tintaszív.
    Ezt az ötlet bárki jobban megcsinálta volna. Jó ötlet szar kivitelezés sajnos.
  • CSOCSO
    siman.. hiszen jackie chan se szinesz ugye?:D
  • Sir Quno Jedi
    ögrí
  • Blasta
    Hiába mert majd jönnek a balfaszok akik látták 3 filmjét (2 batmant és a T4-et) és megmagyarázzák neked, hogy Bale nem szinész, és amit csinál azt akár még ők maguk is megtudják...
  • Tikal #47721
    Harsh Times
    ez tényleg jó film... christian bale pedig nagyot alakit...
  • stonesour
    The Shawshank Redemption

elképesztő 10/10

The Wrestler

Hatalmas 10/10
  • sandor8206
    HP 3. részét is lehet nyugodtan ajánlani, mert azért az tényleg jó lett. Meglátszik, hogy hozzáértő ember készítette.
  • Tyler1
    én még moziba de nem is tervezem a folytatásokat megnézni a köv. 100 évben.
  • Montanosz
    potter helyett inkább a
    Holdhercegnő
    Szikraváros
    Tintaszív
    Titkos kert
    cimű mesefilmeket ajánlom, ha már valaki felnőtteknek is szólókra vágyik)))
    Ezek sokkal szórakoztatóbbak is mint a potter félék.
  • ForzaInter
    én az első részt láttam anno az hbon, annyi elég volt belőle:D
  • Tikal #47715
    áá, már kinőttem ebből :) biztos érdekes mese, de már nem ezek kötnek le...
  • stargatelost
    olvasd inkább, megéri
  • Tikal #47713
    egy harry pottert sem láttam, ciki? :D
    nem is tervezem, gondolom nem hagyok ki sokat :)
  • sz4bolcs
    Bedazzled (Bájkeverő)
    A film nem nagy durranás, de szórakoztatásban 10/10

"Mío sztáblosz" "kokaííína" xDD
  • Bulykin
    Blow

furcsa volt látni Johnny Depp-et ilyen szerepben:D nagyon jó film, hamar elrepült az a majdnem 2 óra
  • CSOCSO
    Harry Potter 6 (half blood prince)

szeretem a "meseket" de ez egy kicsit keves volt. nem irnam le annyira mint a tobbiek ( foleg nem 2/10 re) de tenyleg nem volt valami jo.
    6.5/10

jo film volt de a tobbi HP filmhez keves.

nagyon sok jo jelenet volt benne szal nem ertem minek pontozzak masok a 0 hoz kozelebb.
  • sandor8206
    Heri Potter 6.

2/10, nagyon nem jó film sztem! Unalmas, nem szól semmiről stb. hoki-film. Bár a többi is az, de ennyire mégse :-)
    Sőt a 3. remek film.
  • sadvagabond
    igen.valahogy a régi szinkronok nagyon el voltak kapva.
    a halálos fegyvereket is jobban szeretem úgy.
    biztos szentimentalizmus is van a dologban...
  • pauly
    Én is imádom,már sokszor láttam,de nem lehet megunni :P Mondjuk szerintem a magyar szinkron sokat dob rajta,nagyon jól sikerült.
  • Sir Quno Jedi
    He, konkrétan mi a fasz bajod van éppen?! Belém akartál kötni (megint), egyelőre ez a tényállás. Ha szépen meg tudod fogalmazni, hogy mi bajod (nem hinném, hogy sikerülne), "talán" segíthetünk.