106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
LOL. Az agressziv kismalac ... :DDD -
Ne te mondd meg, hányszor nézzem meg... háromszor vagy három és félszer fogom. -
Operation Red Sea. Kínai akció ...:)
Most láttam csak, tetszett, brutális pénzből készült, a látvány mindent visz ! Kétszer nézhető . -
Jurassic World - Fallen Kingdom
Hát ez szar volt. 1-2 pillanat erejéig látszott, hogy J.A. Bayona nem egy kókler rendező, de amúgy ezt akárki rendezhette volna. Az is ilyen szar lett volna. Nem is értem, hogy Owenre mi szükség volt a szigeten. Mert ami történt, az alapján nélküle is bőven megoldották volna ezt az egészet. Nem igazán csinált semmi xtrát. Wu szerint ez a géncuccolás elég komoly dolog, ehhez képest az Indominus Raptorust pikk-pakk összerakták. A kiscsaj aranyos volt, nem idegesítő (ami önmagában már teljesítmény), de a nagy relevációja teljesen random körülmények között érkezett. Semmi szükség vagy jelentősége nem volt az elmondásának...
4.5/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A veszprémi már csak ilyen sznob népség.:D
Pesten minden egyes alkalommal sírva röhögős termeket kapok ki. (Rendes fickók, Pain and gain...) -
Hogy lehet ennyire különböző nézőközönséget összehozni??? :DD
Igen, ez egy 3D, szinkronos vetítés volt. (céges) -
Nálunk meg pont, hogy síri csend volt kb végig. Leszámítva a mögöttünk ülő 3 nőt, akik azon is sírva röhögtek, amikor a pöttöm kutyát mutatták premier plánban, ahogy sétál.:D
(Egyébként szinkronosan nézted?)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden stáblistát végigülök.:P
Az egy szimpla trailer volt egy másik Sony projekthez.:P
-
Venom (2018)
Nekem nagyon bejött. A poénokon tudtam nevetni sokat, nekem is ilyen elcseszett humorérzékem van. :D Látványos volt, Tom Hardy baromi jó Eddie Brock, valósággal sziprokázik a szerepben. Szóval én remekül szórakoztam. Sokszor egyetértek a kritikusok többségével, de ennél a filmnél most egyáltalán nem. A legnagyobb negatívum, amit fel tudok hozni az a korhatárbesorolás. Látszott nagyon a finomkodás, pedig alapvetően iszonyat brutális jelenetekké lehetett volna tenni az akciószekvenciákat egy kis agyvelővel.. Na mindegy.. Nekem 8/10 -
Érdekes, mert szerintem meg jók voltak a poénok. A vetítésen amin voltam, tulajdonképpen a poénok többségén a komplett nézőtér nevetett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cast végén volt Pókemberes utalás ;) -
Aham. Ok. Nem vagyok nagy képregény fan. Szóval én ezeket a Marvel, DC karaktereket csak a filmekből ismerem. Meg kölyök koromból 1-2 rajzfilmből.
Illetve abból indultam ki, hogy valahol azt olvastam, hogy Venom, Pókember "főellensége". Vagy az sem igaz így, ebben a formában? Az egyik előző Pókember filmben azért elég gonosz karakter volt. -
Mirk #100945 Gillian Anderson még mindig jól néz ki. -
Venom (2018):
Nulla elvárásom volt felé. Azt kicsit felülmúlta. Az utsó akció kicsit kaotikusra sikeredett. Nehezen lehetett követni, ki kit ver. Illetve a poénok nem igazán voltak viccesek. Halványan hajlottak a ciki irányába.
De ezeket leszámítva egy teljesen oké film. Amit lehetett, azt kihozták a koncepcióból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén Woody Harrelsonnak örültem. Kicsit túl barátságos az arca Carnagehoz. De nem panaszkodom.:D
Egy nagyon apró Pókemberre való utalást azért elviseltem volna. -
Tucker And Dale vs Evil (2010)
-
-
köszönöm! ezt akartam leírni szinte szóról szóra.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Venom sosem volt gonosz. Csak más eszközökkel akar jót és a túlélésért harcol a fajával együtt. Ha nem talál gazdatestet, hamar meghal. És általában a legerősebbeket választja, így köt ki Pókemberen meg pl Skorpión is. Az eredeti eredetsztorija állati jó, ajánlom figyelmedbe. -
UFO (2018)
Végre egy rendhagyó és intellektuális ufós sci-fi... szakítva a Világok harca és a Függetlenség napja által kitaposott úttal, egy teljesen intellektuális alapokra helyezett kamaradrámaszerű történetet láthatunk, ahol nem próbálnak szédíteni minket dilis cgi effektekkel, kancsófejű szürke emberkékkel, drabális űrgyíkokkal és látványos hipertér ugrásokkal.
Ez itt kőkemény matek, logika, és intelligens oknyomozás. Hasonló stílusban nyomja mint az Érkezés, de még azt sem mondanám vegytisztának ebben a műfajban, mert ott láttuk a lényeket. Egy biztos: csirkeagyú embereknek nem fog tetszeni. Csak az nézze meg aki nem fél gondolkodni, tud a filmmel együtt haladni és nem veszti el a fonalat, mert azt nem nehéz, ha lankad a figyelem. Nem szégyen többször is megnézni ha nem tiszta valami, de azért nem kell Einsteinnek sem lenni hogy meg lehessen érteni.
8/10 -
Venom
Hmm.. Jó kis film lett, de annyira nem nagy durranás. Egy tipikus popcorn mozi. Annak tökéletes. Én egy picit, a trailerek alapján, másra számítottam volna. "Darkosabbra", komolyabb hangvételű filmre. Ehelyett elég könnyed hangvételű filmecske lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tulajdonképpen Venom ebben a filmben nem is gonosz. Ok, nem tipikus jó fiú, de nem is egy elvetemült gonosztevő
7/10 - Igazából meg lehet újra nézni. -
Prof William #100937 Nekem is ez ugrott be főleg amikor "fegyverszállítányt" kijutását akarták megakadályozni. Azért egy csomó villogó lándzsa még nem olyan nagy szám. Akik eddig Kalasnyikovval lődöztek, most majd sugárfegyverrel(lándzsával) teszik ugyanezt, hasonló célzási rátával. Egy átlag képzett katona is lelőne egy ilyen embert, mindegy milyen fegyvere van.
Legvégső esetben az Avengers kb egy laza délután alatt elintézné őket.
Ja és a háború. Se légerő, se tankok, csak világító effektes lándzsák meg 1-2 személyi pajzs ami felül nyitott. A szuper-fejlett Wakandai sereg max az első komolyabb tüzérségi támadásig húzná, vagy max a tankok feltűnéséig. :)
-
He's Out There (2018)
Nem egy Inception mélységű történet, láttunk is már hasoló jellegűt, de számomra izgalmasabb volt a többinél. Mert olyan a sztori, hogy akármelyik nap megtörténhet valahol a világban.
Anyuka meg a két kislánya egy mindenféle emberlakta településtől mérföldekre levő tóparti házikóban ejtőzik, mikor rájuk támad egy elmebeteg. A feszültség adagolásában elég jó a film, nem csap azonnal a sűrűjébe, hagy minket gondolkozni is hogy ki lehet a támadó, mert lassanként bontja ki a sztorit, de vigyáz arra hogy fenntartsa az adrenalint és ne fulladjon unalomba.
Teljes klisémentességet azért nem élvez a film, de csak annyit raktak bele amennyi kötelező. Alapvetően kevés szereplős történet, és erősen izolált környezetben játszódik, tehát akik bírják az ilyen jellegű stuffokat, jól fognak szórakozni.
7/10 -
Hát sok türelmet hozzájuk... 
Én most inkább kerítek valami filmet megnézni.. -
Sequoyah #100934 En szemely szerint imadom mindkettot. A vilagegyetem mukodesen agyalni, es ertelmetlen vitakat folytatni az interneten:D -
A témán rugózni, vagy nem tudni mi van odabent?
-
Mert jó érzés... -
Nem értem minek kell még mindig ezen a témán rugózni... már rég kiderült mi van benne: egy könyves szekrény. -
Sequoyah #100930 Nagyon is sok elkepzelesunk van rola hogy mi van a fekete lyuk esemenyhorizontjan tul. Bizonyitani meg sajnos az egyik elkepzelest sem tudtuk, de annal joval tobbet tudunk, mint hogy te igy minden alap nelkul kijelentsd hogy "legvalószínűbb, hogy semmi és minden elpusztul"
A fizika mai allasat ne azonositsd a te tudasoddal... -
Sequoyah #100929 Black Panther (2018)
Becsuletes iparosmunka a Marvel mercejevel merve. Semmi pluszt nem ad hozza, de a kotelezot hozza minden teren.
- A karakterek jok es emlekezetesek, a szineszek szimpatikusak, szerethetoek. Talan tulzottan is, meg a negativ karakterek es ellensegek is szimpatikusak, szoval nem is nagyon izgultam hogy leverik-e oket:D
- A tortenet abszolut klises, de a kliseket jol valositjak meg, szoval elvezheto.
- A tokeletes latvanyvilag az a Marveltol kotelezo, es meg is kapjuk.
- Rohejes, hogy a fohos nepcsoport fejlettnek mondja magat, de ahhoz kepest botokkal es kovekkel harcolnak mint az osemberek, es az allitolagos "fejlettseguket" csak az mutatja, hogy a kovek es botok kore vizualis effekteket epitettek... De igazabol az egesz film soran nem jottem ra hogy miert ne csapna le oket egy nagyobb Navy Seal osztag... Konnyen javithato hiba lett volna...
- Masik rohejes dolog, hogy a kutyuiknek a 90%-a egyetlen szuperinteligens 30 alatti zsenibogar nevehez kotodik, aki egyszerre fizikus, orvos, kemikus es meg minden mas is. A tortenetbe es a vilagba jobban illett volna, ha egy evezredes tradicioval rendelkezo K+F kozpontot mutattak volna 1nel tobb okos emberrel. Talan akkor elhiszem hogy valoban a nep a fejlett, nem csak ez a 2 ember...
A legnagyobb negativum szamomra ugyan az, mint a legtobb ujabb Marvel filmnel. A korai filmek arra a fantaziara epulnek, hogy mi lenne ha a szuperhosok koztunk elnenek. Tehat egy realis, realisztikus vilagban keltek eletre. De aztan filmrol filmre a Marvel univerzum teljesen elszakadt a valosagtol, es varazslok, es a valos fizikat hirbol sem ismero "technologiak" vannak MINDENHOL. Igy sajnos mar abszolut nem tudom beleelni magam ebbe a vilagba, ami sokat ront az elmenyen...
6/10 -
Pappa pia (2017) imdb.
Nem volt ez annyira rossz, mint amennyire lehúzták mindenfelé. Feró pedig kifejezetten jól énekelte a P. Mobil - "Menj tovább"-ját...
Egyedül a "hungarian dance-mix" nem jött be belőle, azt valahogy már kissé túlzásnak gondoltam. Ez alatt azt a pár perces zenés ugrabugrát értem, ahol régebbi és újabb hazai slágereket énekeltek egy egyvelegben. De ezt leszámítva, volt sztori, volt humor, volt szerelem....mi kell még egy romantikus vígjátékba?
Toplistás nálam se lett, de azért egy gyenge 10/5,5-öt adok rá... -
De az is csak egy ponttal... -
Skyscraper
mi volt ez? Ultragyenge. Ennel a majmos filmje is sokkal jobb volt. 4/10
-
:D -
"Még közelről sem láttunk fekete lyukat, nem hogy bele küldjünk valamit. Így nincs elképzelésünk se róla, hogy mi lehet azon túl."
Annyit már tudnak hogy jelentős kvantumhatások érvényesülnek az eseményhorizonton túl, ezt a Hawking-sugárzás bizonyítja. A tér pedig gyakorlatilag végtelenné görbül benne. Tehát amit beleküldesz az a legújabb teóriák szerint a kvantumbizonytalanság állapotába kerül, azaz egyszerre semmisül meg, és száguld át sértetlenül az eseményhorizonton. Mint az a bizonyos cica annak a kimondhatatlan nevű fazonnak a kísérletében. Még jó, hogy csak gondolatban került lejátszásra a kísérlet, mert ha tényleg megcsinálta volna, nem lennék annak az esküdtszéknek helyében, amely az ügyét tárgyalja.
"Mr. Schrödinger ön ellen a vád macskaölés és nem... az ítélet 3 év börtön ami jogerősen letöltésre kerül és nem... fellebbezésnek helye nincs és van." -
SzinesGeza #100923 A 3. rész csak egy fél film. ;) -
A 3. rész magasan a legjobb a három közül. -
The Age of Blood
A királyt testvére megöli a trónért. Egy hivatalnok vezetésével lázadás tör ki ellene, amit végül levernek, őt pedig tömlöcbe zárják. Nem sokkal később újabb ármányt szőnek a kiszabadítására és a hamis király eltávolítására. De nem számoltak az új foglárral...
Történetileg, karakterek szempontjából nem egy nagy teljesítmény a film. Helyenként érdekes, de újdonságok ebből a szempontból nincsenek. A filmek végül az akció jelenetek viszik el a hátukon, mert azok nagyon jól vannak koreografálva. Kard és közelharcok, párbajok, az íjpárbaj különösen tetszett (bár az hogy percekig felhúzva tartották az íjat kissé zavart). És bár a film lényegi része egy éjszaka alatt játszódik le, mégis mindent szépen látni, így nem maradunk le semmiről a sötét miatt. Az utolsó 10-15 perc javított a végső m egítélésén...
6.5/10 -
Ha már pénzt adtam a lemezért, csak megnézem.
De ettől még lehet igazad is akár... -
Jól hangzik
-
Szerintem is egy valag fos az Ultron Kora. Pontosan a leírtak miatt. A Végtelen Háború viszont egy profi blockbuster munka. Ami bármikor oda tud tapasztani a képernyő elé. -
SzinesGeza #100917 Ne nézd meg a harmadikat. Nem fog tetszeni.