106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sztem qrvára :D
kézikamerás spanyol horror, olvass utána, most jön a 2. része a mozikban asszemm ár szeptemberben (hogy nálunk mikor...jó kérdés), amcsik megcsinálták karantén címmel a remake-t, ami szintén kap majd egy folytatást :D
wesker kösz a tippeket, felét már láttam ezek közül, a többinek utánanézek... :d -
Descent The Cave Hills Have Eyes 1-2 Wrong Turn 1-2 Hellraiser 1-3 Texas Chainsaw Masaccre 2003 Saw 1-5 13 kisértet 28 nappal késöbb 28 héttel késöbb Planet Terror Motel 1-2 Final Destination 1-2-3 Slither Resident Evil 1-2-3 Dead Silence Creep Halott madarak Species 1-4 Madhouse Grudge 1-3 Land of the dead Dawn of the Dead The Ring 1-2 Ördögien veszélyes Underworld 1-3 Cabin Fever FearDot.com Wishmaster 1-3
Silent Hill Ghostship -
nagyon -
Dean Winchester #47902 rec mennyire jó? -
Tudtok ajánlani pár újabb horrort (2000-től)? Rec, Mártírok, A barlang, Sziklák szeme, vmi ilyesmikre gondoltam, hátha vmi jót kihagytam :D
Újak közül a The Last House on the Left, és a Drag Me to Hell már várom nagyon (na meg a REC 2-t) -
Kings of South Beach OST igy keresd
-
egyértelmü. el se merem képzelni milyen szinkront tudnanak ala rakni. -
Dean Winchester #47898 jó ötlet, köszi!
-
próbáld így keresni: "Kings of South Beach soundtrack" vagy song list vagy lyrics,...ilyesmi -
Coco #47896 stepbrothers, semi pro is hasonló, óriási mind2, de csakis szinkron nélkül :) -
errol jut eszembe, lattam valahol a reklamjat egy filmnek, Kinek a pap, kinek a papne (The Preacher's Wife) cimmel. Egesz jo szereposztassal.
IMDB-n viszont csak 5oson all az ertekelese. Valaki latta mar? -
Dean Winchester #47894 na ja :D
viszont lehet igazad van!
mert emlékszem mikor elsőnek megnéztem akkor brutál volt.
most a 4 megjelenése előtt lezúztam az addigi részeket (persze láttam már mindet csak régen) és nekem az első roppant gagyinak tűnt...
hát erre mondják,hogy kinek a pap és kinek a papné :D -
Dean Winchester #47893 igen igen
itt a stáblista :S de sajnos a zene címét nemtom az a gáz :S youtubre beírom,hogy kings of south beach theme és nem adja be pedig azt hittem így megtalálom :-(
A South Beach királyai
(Kings of South Beach)
A South Beach királyai
Kattintson a képre!
színes amerikai filmdráma, 90 perc, 2007
rendező: Tim Hunter
forgatókönyvíró: Nicholas Pileggi
zeneszerző: Rob Mounsey
operatőr: Patrick Cady
producer: Kip Konwiser, Nicholas Pileggi
vágó: Sunny Hodge
szereplő(k):
Donnie Wahlberg (Andy Burnett)
Jason Gedrick (Chris Troiano)
Steven Bauer (Allie)
Ricardo Chavira (Zoya Petrov)
Juan Pablo Gamboa (Enrique) -
lehet hogy en lattam regen.. vagy hogy gyerekkorom alap filmje volt, melyet anyam tudta nelkul, titokban tudtunk csak megnezni unokatesomnal vhsen, es igy nekem tobbet szamit a film, mint neked. Lehet.
Vagy mar uj nemzedekhez tartozol, ahol mar atertekelodott ertekrenddel rendelkeztek (hogy ebbe mennyi rend van.. kezd a munka az iras keszsegemre egeszsegtelenul hatni :D), mint mi kesobbiek (bar en sem vagyok tul idos). Sok minden lehet :) -
ja én meg 1-et értek))) -
Rob Mounsey esetleg? mintha az ő nevét láttam volna a filmel kapcsolatban. -
Lost in space
Rég láttam ezért előkotorásztam ezt a régebbi filmet, még most is megállja a helyét - legalábbis a vadi új The Terminators-al szemben))-
Jó kis családi mozi, és Lacey Chabert nagyon egzotikus arcú, csinos hölgy lett azóta)))
Village Of The Damned
Szintúgy régebbi sci-fi, de csak átlagos, szerencsére elfelejtettem 10 év alatt a sztorit...
Tin Man
A 10-ik királyság mellett a kedvenc fantasy minisorozatom. ez is már régebbi, de jó volt előszedni újra. -
Dean Winchester #47888 ja én se értek egyet :D
első rész nem jött be egyálltalán :S a visszaemlékezéseket meg rüheltem :( -
jo a hulye potencial szot nem kene hasznalnom tobbet :) -
jut eszembe, megneztem a Terminator 4/et is.
Annyi potencial lenne egy ilyen filmbe, en akar a nagy csavarok hianyat is elneznem, ha logikus, az oshoz (1-2) tortenetileg melto, az emberek keserves harcat bemutato film lenne.
de nem, kell az embereket lesulytani probalo ujdonsagok sorozata, mely teljesen rongya szabdalja a filmet. kar erte, pedig lattam benne potencialt. Meg volt egy ket resz, ami tetszett is benne.
Hat ez van, a folytatasok kozul csak keves melto az elodjere. Ez nem. De legalabb annyira nem tapostak agyon, hogy ne nezzem meg a kovetkezo reszt. De lehet az lesz az utolso.
Azt hiszem hetvegen ujra megnezem az elso kettot. Azok filmek. Mar az elso reszben Kyle visszaemlekezesei milyen utosek voltak. Akkor kepesek voltak ilyenre, ma e csodas technikaval a kezuk alatt meg nem? Felhaborito.
Sajat velemeny, nem kell egyeterteni. -
Dean Winchester #47885 South Beach királyai
elég fasza film!
Mondhatni nekem ez az a film ami a top3ba benne van mert ahogy elkezdik az első perctől kezdve tetszett!!!!
Lehet,hogy a zenének is köszönhető és itt jön a kérdésem!
Aki látta ezt a filmet az megtudná mondani,hogy ki az előadója és mi a címe annak a zenének amivel indítják a filmet? -
taplógáz :) -
sajnos azt nem lattam. Volt egy filmje, melyben hasonlot jatszott mint az altalam emlitett filmben. Arrol annyi maradt meg, hogy valami auto sport versenyzojet alakitotta (talan Nascar?).
Abban is olyan humor volt, hogy totalis komoly faarccal kepes olyan baromsagokat szolni, hogy az ember csak fogja a fejet. Persze o ezt mind olyan hangsullyal nyomja, mintha valami univerzalis igazsagot osztana meg a nezovel, mikozben elkepzelhetetlenul baromsag.
Ugysem tudom jobban megmagyarazni. 1,5 oras a film, nem a legnagyobb szepe az urgenek, nem is vilagmegvalto film, de ennyi idot siman ra lehet aldozni. Szerintem :) -
a Will Ferrel féle humor az olyan mint az Anchorman pl? mert akkor ezt lehet én is bepróbálnám :D -
The Land of the Lost (? vagy valami hasonlo)
Will Ferrel agyamentseg, beteg sokaknak fanyar humorral, nem akarhogy megalkotott vilaggal. Kaland az idok es dimenziok katyvaszaban. Nincs semmi rendkivuli benne, aki vevo az o humorjara, annak viszont kellemes kis kikapcsolodas.
A dionyi agyu, de sertodekeny Trex plusz pont. Megneznek meg par ilyen filmet. -
Watchmen
bar talan senkit nem erdekel es amugy is szokvanyos a dolog de... sem azokat nem fogom megerteni akik 10/10 et adtak re sem azokat akik lefikaztak.
jo a film... kozeleben sincs a 9 vagy 10/10 nek de szvsz kozepesnek jobb volt boven. valahol a 6.5 vagy 7/10 re tennem. -
B-13: Ultimatum
Mióta megtudtam h lesz folytatás azóta ezt vártam. Az első rész nekem nagyon bejött, nem egy kiemelkedő történetű film, de nálam viszi! Luc Besson jegyzi mindkét rész forgtókönyvének írását, de amit, vagy inkább akit sajnálok az Pierre Morel, aki az első részt(nem mellesleg a Taken-t is) rendezte, mert hogy a 2. részt már nem vállalta. És talán ez az ami elrontotta az összképet, mert nem hozta azt a szintet amit vártam.
Aki miatt érdekes az egész B13 duo, az Cyril Raffaelli a főszereplő, aki Hálivúd egyik legkeresetebb harci koreográfusa. Szóval a bunyók odabasznak de rendesen. A másik pedig David Belle, egy igazi francia parkour vadállat!
Szóval igazi francia őrület, fasza bunyókkal, panel-ugrálásos parkour jelenettel. A történet azonban már silányabb az első résznél, próbálták kicsit az előző inget felvenni de hát nem nagyon sikerült.
6/10 -
G I Joe The Rise of Cobra
Fighting
Mindkettőben az a Tatum vagy ki játszik. Az első jobban tetszett mint a másik filmje. De lehetett volna kicsit tartalmasabb is a karakterek bemutatása. -
Kindred Blades #47877 Első sokkból felszabadulva azért pontosítanám szavaim, annyira nem volt horror.
Sőt, volt néhány kifejezetten remekül megoldott jelenet.
Ami zavaró, hogy néhány szereplő jellemrajzát nem leegyszerűsítették (mint azt időspórolási célzattal a filmváltozatoknál szokás), hanem egyenesen átírták.
A könyvnek két fő funkciója volt, hogy elővezesse a végjátékot, és... egy másik. Ebből az elsőt félig-meddig sikerült megvalósítani (néhány igen fontos apróságot kihagyva, de azt majd behozzák a hetedik elején), a másikat szinte csak említés szintjén szőtték a filmbe, nekem ez tette be kicsit a kaput.
De némely jelenettől eltekintve teljesen jól betölti az esti szórakoztatás funkcióját, csak nem szabad mellétenni a könyvet, mert lyukat éget a vászonba.
De az is fix, hogy a következő film is jelentős különbségekkel fog bírni, mert olyan dolgok is kimaradtak ebből a filmből, amikre épít a hetedik könyv. -
A legtöbben ezt mondják, hogy a cselekménynek sikerült csak az egyik felét kiemelni, ami ráadásul csak mellékszál az egész sorozatban. (avagy szerelem)
Szóval lehet benne vmi igazság. Én majd szerda este mondok véleményt, miután megnéztük:) -
Kindred Blades #47875 Harry Potter 6.
Hajrá, fiatalság, röhögjetek körbe, hogy mese és gyerekeknek való (akinek nem inge ugye, de ismerjük az internetes fórumközösségek egy bizonyos rétegét), én túl vagyok már néhány X-en, de a könyveket jópofa kis mesének tartottam.
De nem is sejtettem, hogy a hatodik könyv filmváltozata horrorfilm.
Merthogy az volt. Horror.
Csak épp nem ijesztgetéssel vagy nyomasztó atmoszféra megteremtésével nyerte el ezt a címet.
Hanem maga az élmény...
Pedig próbálkoztak. Az látszott, mégis valahogy pont sikerült minden lényeges dolgot kihagyni vagy átírni, ami meg csak átkötő, események közötti ürességet kitöltő darab, azt vászonra vinni.
És amikor az előttem ülő 14 éves kislány is azt mondja, hogy "túl nyálas", akkor azt hiszem, nem velem van a probléma.
Horror. -
Dean Winchester #47874 taxi 1-2-3
jó-jó-jó :D
ha hiszitek ha nem én eddig egy részt sem láttam a taxi sorozatból.
mind 3 rész nekem eddig tök egyforma és mégse untam meg :D
mondjuk az első volt számomra a legjobb hiszen lehet akkor még az újdonság varázsa rányomta a pecsétet!Tetszett ahogy a 2.részben előhozták az első rész poénjait és tettek rá egy két lapáttal (pl.
országúton ment Daniel 309el (vagy többel) és a zsaruk nem érték utol :D ,2.részben jött a szuperzsaru járgány kontra nitros taxi :D 3.részben már " láttál valamit? -monjda egyik zsaru amásiknak
válasz. " nem, nem láttam semmit")
4.részt most kezdem kivi vok vajon ezt a poén elsütik-e és remélem igen :D
-
Dean Winchester #47873 "Fuck you, Chilios", és a "Fucking Chilios"
kegyetlen :D
am ja én is úgy vok vele mint te!
nekem az első picivel jobban bejött és ha lesz kövi része tutkó megnézem és tuti nem szinkronosan!
Jason hangja is egyedi és minden filmjét ha csak tudom angolul nézem mert egyszerüen tökéletes a hangja (igy vok Bale-el is) -
Engel & Joe
Őszintén szólva nem sok jó német filmet láttam idáig, A Hullám meg egy-kető kivételével...
De ebben a filmben minden élethű: érzelmek, gyűlőlet, szerelem, elvetettség, elfogadás, homoszexualitás, rasszizmus,stb...
Nagyon jó film!
-
bujdiii #47871 http://www.moviesea.co.cc/forum
Regisztráljatok minél többen...friss oldal.. -
G I Joe The Rise of Cobra
Aki el tud vonatkoztatni attól hogy ez csak egy szórakoztató film,az nem fog csalódni benne.
Kissé szkeptikus voltam a filmmel kapcsolatban.
De a látvány magával ragadott.
Nagyon érdemes megnézni. De ha igazán élvezni akarjátok akkor csakis moziban.
9/10
"Az utóbbi évek egyik leglátványosabb filmje sztem."
Egyetértek sandor8206-al.
-
(Azért a helikopteres és vadászrepülős részeket ma is irigyelné jónéhány cg mágus.)
főleg azért, mert nem CG. :)
amúgy nagyon érződik a filmen, hogy mekkora könnyedséggel dobták össze és élvezték a forgatás/írás/utómunka minden egyes percét. igazi akciókomédia. a szigeten, amikor Arnie nyakakat tör, és már csak a reccsenést hallani (berántja az ellent -> reccs, nekidob valamit, odafut, kamera elfordul -> reccs, és így tovább), az priceless. aztán ugye mindkét kezében fegyver, meg úgy dobálja a gránátokat, mintha csak almák lennének. utána hídas jelenet és mindezt tetézik egy laza atomrobbanással. ááááá, óriási film -
nekem ez már a nagyon beteg kategória :D nem szeretem az ilyen típusú filmeket, de Ledger miatt muszáj megnézni! -
:O
Egészen elképesztő látványvilág, simán lehetne Tim Burton-ös film is.
Várjuk!
True Lies
Cameron elég jól ért ahhoz, hogy egy látszólag sima akciófilmből időtálló, gyártás után 15 évvel is kompromisszumok nélkül (najó, win 3.1-ről nem ő tehet:) ) élvezhető mozit csináljon. Ötletes akciók és némi humor sikeres egyvelege.
(Azért a helikopteres és vadászrepülős részeket ma is irigyelné jónéhány cg mágus.) -
"Boom boom acka-lacka boom boom
Open the door, get on the floor
Everybody walk the dinosaur" yeehaaa
Jégkorszak 3
Messze lekörözi a második részt, mely lényegében az csak arra volt jó hogy a 3 új szereplőt behozta a képbe.
Gyerekeknek (nem a pici és könnyen ijedőseknek) és felnőteknek egyaránt bejöhet. Nekem tetszett. :)