106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Másnaposok

Hát öccsééém!:O Ez aztán vígjáték volt:D
    Legutolsó ilyen jót buliztam előző este, nem emlékszem semmire az a Hé haver hol a kocsim volt... nah az pocsék volt:D
    De eeez... erre számítottam és meg is kaptam ettől a filmtől:D
    Így kell élni, ahogy ezekXD:D
    A creditsnél, meg hogy megnézhettük a képeket, az külön poén volt:D

8/10

És emlegettétek itt a trópusi vihart... nem csak hogy "hát még mindig jobb annál" hanem sokkal:D
  • Panzermeyer
    Most néztem, Ip Man 2 bejelentve. Utóélet? Vagy előélet? Majd kiderül. Remélem nem rókabőr lehúzás lesz.
  • Panzermeyer
    Ip Man / Yip Man

Igazság szerint nem nagyon értem a 8.1-es IMDB pontszámot. Nem azt mondom, h rossz film volt, mert nem volt az. De azt sem, h olyan hihetetlenül jó lett volna, h 8 vagy annál több pontot adnék rá. Donnie Yen egyébként jól játszotta a nyugodt, béketűrő, nagy tudású mestert, semmi kivetnivalót nem találok benne. A harcok is jók voltak, az a pár vicces jelenet is megmosolyogtatott. Lehet, h talán túl kevés volt a játékidő? Láthattunk volna némi előzményt, vagy visszaemlékezést a főszereplőtől, hogy hogyan vált a wing chun szakértőjévé, és egy kis utóéletet is, amint a tanítványait oktatja, köztük Bruce Leet. Láttam már Donniet jobb filmben is (SPL nagyon nagy kedvenc) és rosszabban is (a Dragon Tiger Gate abszolút nem tetszett). Szóval jó-jó, de nekem nem eléggé. Még a látványos verekedések és Donnie Yen ellenére is nem tudok többet adni 7 pontnál.
  • Inquisitor
    "Hawaii közelében a nyílt tengeren felépített "település" dobta meg durván a költségvetést"
    Inkább az, hogy 3x építették fel viharkárok miatt, és rengeteget csúsztak emiatt (plusz pénzek), meg azért is sokat csúsztak, mert a sok vizes jelenettől beteg volt a stáb fele.
  • sandor8206
    sztem se rossz film
  • Atisz #47981
    Jaja, nem tudom miért kapta az év legrosszabb filmje címet, imdb-n sem olyan rossz ponton áll. Gondolom ahhoz képest húzták így le, hogy mennyibe került (a Titanic-ig ha jól tudom nem készült hasonlóan magas költségvetésű film), ami mondjuk annyira nem is látszik meg a filmen (a Hawaii közelében a nyílt tengeren felépített "település" dobta meg durván a költségvetést).
    Bár valóban elég szimpla a felállás, egy átlagosnál egy picit jobb akciófilmet tekinthet meg a néző és hát - mégegyszer - enyhén szólva sem nevezhető a 1995-ös év legrosszabb filmjének (mondjuk Costnert valamiért nagyon nem szeretik Hollywoodban, lehet, hogy ő is zsidózott, mint Gibson :D)
  • CSOCSO
    Szvsz nagyon jo film volt anno....
  • Montanosz
    Altered

Erről írok már még egy vagy két mondatot mert az utóbbi évek egyik legjobb horror filmje, de biztos vannak akik még nem látták.
    Ufók által elrabolt 5 ember sztorija, akik szenvedésükért és megaláztatásukért igyekeznek bosszút állni általuk elfogott idegen lényen....
    Ám a megtorlás mégsem úgy alakul ahogy eltervezik: egyikőjük sokat tud a földönkívüliekről, és biztos benne: ha kinyírják a lényt, annak az egész emberiség fizetheti meg a kárát. Van aki megőrül: minden vágya az lesz hogy halálra kínozza az idegen lényt, és közben rendőrökre is számíthatnak hőseink.
    A film az első perctől az utolsóig nagyon izgalmas, idővel ha lehet még fokozni a feszültséget, az is megtörténik....Egy ház elzárva a külvilágtól. Egy velejéig gonosz bestia. Emberek akiknek reménye sincs a megváltásra.....mert hát a foglyul ejtett lény elszabadul....
    Nagyon, nagyon jó film!
  • DONGUBA
    aha:)
    na nem csak kiv voltam reakciokra.....de szerintem a maga idejeben elment a film
  • SötétBarom
    Waterworld

Egész jópofa film, ráadásul post-apoc, meg televan mindenféle jófajta kaszkadőrködéssel, állat díszletekkel és ötletes modellekkel. A soundtrack nagyon fasza (!!), az egyetlen negatívum, hogy kicsit sokszor kellett "nem-gondolkodni" merthátugye elég sok kérdést vetne fel a világ amiben játszódik..

7,5/10
  • stargatelost
    fail
  • Shep
    Én se :) Az a 2. részben volt Chucky beszólása mikor elásta az igazi babát.
  • Kmarha
    es ezt most komolyan is irod? :)
  • DONGUBA
    ezt a piszok tommyt nem talalom sehol pl torrentben
  • kaposi1
    Ez meg várható volt!
  • Totti5
    2 hete láttam ezt a részt a tévében, kínos vígjátéknak elment:D első rész jó a többi felejtős
  • Shep
    Hát igen, ott már tényleg nagyon elfogytak az ötletek.
  • boomsly
    Nah igen.
    Én is csak angolul láttam, de magyar szinkronnal már nem vagyok rá kíváncsi.
    A Piszkos Harry sorozatot néztem most végig.
    Még mindig üt!
  • Tyler1
    Gran Torino-t látta vki szinkronosan?? ott milyen lett Clint szinkronja(nem mintha az öreg hangját lelehetne pipálni...)???
  • Seth
    Jah, megnézni bármit meg lehet. De ahogy eljutottak IDE, na ettől kiráza hideg. Az első 2 részen még lehetett kicsit félni,a többi meg már vígjáték
  • Shep
    Azért nézhető a többi is, de a 2 a legjobb, legalábbis szerintem. "Piszok Tomy. HáHáHáHáááá"
  • ProGabe #47965
    mármint az a gond, hogy Csernák János nem próbálta utánozni Neeson hangját? én belehallgattam, szerintem nincs vele semmi gond
  • Seth
    A 2. rész után hagyd abba,mert borzalmasan rosszak :)
  • Lipi1980
    Még csak most néztem meg a Gyerekjáték c. 1988-as horrort!
    Hogy lehet, hogy ezt én még nem láttam?
    Jobb később mint soha
  • kaposi1
    Ma megnéztem a Taken DVD verzióját.
    Gratulálok a Csernák Jánosnak.
    Sikerült jól elkúrnia Lian Neeson magyar hangját.
    Még jó hogy a DVD-n rajta van az eredeti angol 5.1
  • Shep
    A mesébnen is mindig a semmiből jöttek, pont ez volt benne a jó :)
  • CSOCSO
    most mit izelsz... nem is egy kategoria.

gi. joe akcio filmnek (latvany, sok bumm, jo hang effektek, keves sztori) 7/10 es imho.

nem fogok semmit ledegradalni mert jaj ez "csak" akcio film volt.. az meg csak romantikus film. stb.
    Amugy meg vkinek ez jon be jobban. vkinek az.
    watchmen es a gi. joe kozul egyikse volt kozepes es egyikse volt huuuudefasza. szal 7/10 korulire pontoztam oket. fel pontokkal most nem fogok szorakozni.

Kulonben is vki meg teljesen lehuzta a watchment. 1/10 re meg 2/10 re.
  • Tyler1
    A barbár-legenda a Szellemharcosról
    Hát én nem tudom mit istenítettek ebben a filmben, meg h a 20th century mér támogat ilyen fos C kat. filmeket, mert én ott voltam h inkább 10 Győzike évad, de télleg!
    Az film amolyan vikinges, indiános, beowulfos, jelentéktelen nulla! Története még az elején van - bár ahogy megjelentek a nagy fekete páncélos ork vikingek, le is mondtam a filmről - aztán elveszti minden jelentőségét. Külön gratulálnék még az opratőrnek és a vágónak, akik együtt összehoztak olyan harcjeleneteket, hogy fél perc után azt sem tudtam ki kivel harcol, ráadásul a szemem is megfájdult.
    Tv2-n eltudom képzelni vmi szombatesti szuperpremierként, aztán meg majd a film+ 6x leadja egy hónapban, de én többet nem nézem meg az tuti!!!(és aki nem akar felesleges, unalmas, haláltkívánó 1,5 órát az életéből, az se tegye!)
  • Shep
    Félreértetted én is azt írtam ,hogy a Másnaposok a jobb :)
  • tigeroo
    Watchmen:
    megnéztem a filmet...durva alternatív történelem!
    nagyon jó társadalomkritika, a befejezés szintén tetszett!
    egyedül Rorschach sorsa ...ő volt az aki végig szimpatikus volt a filmben, tudtam azonosulni vele (mégha picit kettyós is volt)...
  • Montanosz
    G.I. Joe
    tényleg jó kis szórakozás a haverokkal. de tényleg csak az meg látvány))
    filmnek nem is nagyon lehet értékelni, inkább csak animáció és akció minden töltelék nélkül.

Altered
    Na ez jó kis thriller-horror, itt feszülten figyeltem minden történésre, izgalmas volt minden perc.....sajnálom hogy idáig kihagytam.

The Puppet Masters
    Testrablós horror, elég jó sztori Donald Sutherland-al....
  • Tyler1
    na erről beszéltem...
  • ProGabe #47953
    én meg pont fordítva vagyok a két filmmel. a trópusi viharon kb. 2x mosolyodtam el, a hangover meg végig 'feelgood' volt, egy-két igazán jó poénnal

ízlések és vígjátékok, így megy ez :)
  • Montanosz
    ezen gondolkodtam én is:
    a Tantúrában nem szerepel semmilyen cici meg nemiszerv emlegetése, mégis jót derültem rajta, sőt megnéztem már mégegyszer)))
  • Montanosz
    a családban egy gyereknek sem tetszett, volt aki ijesztőnek találta is.
  • Shep
    Másnaposok

Hát ez valami írtó gyenge akármi volt, túlságosan erőltetett volt az egész, a poénok is harmatosak voltak bár a tavalyi "nagy" vígjátéktól (Trópusi Vihar) azért élvezhetőbb volt.

5/10
  • lajoska7
    ez durva, mit csinált ezzel a filmmel http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=52383
  • Tyler1
    sztem kurva beteg anim.film lett :D
    nem gyerekeknek készült, de nem hiszem h vmi idióta szülő nem vitte el a gyerekét gondolván, h jó kis mese lesz, aztán csóri gyerek azóta pszichopata állat lett, aki 20 év múlva embereket öl majd kedvtelésből.
  • kaposi1
    Köszi a leírást.
    Most hogy már elérhető DVD-ben, engem is érdekel a dolog.
  • Kmarha
    bocs, a motor a kamiont azt akartam csak meg koran van.