106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stonesour

The girl next door

sokkoló... nem is tok beszélni rola. hihetetlen hogy igaz történet. beteg

http://www.imdb.com/title/tt0830558/
  • Seten

Egyet értek. Profin kivitelezett az egész.

Remek dialógok, jól megválasztott és bevágott zenék (ja, kíváncsi vagyok ki veszi majd észre a "Kelly hősei"-ben is hallható egyik zenei részletet), szóval nem csalódtam Quentinben. :)

• Real13
    Inglourious Basterds

Talán nem mondok nagyot azzal, hogy ha kijelentem: sokan féltettük Tarantino-t, (mi, fanatikusok) hogy nem válik-e nevetségessé az általa képviselt irányvonal egy második világháborús filmben. Emberünk azonban úgy gondolta, hogy nem ő igazodik a háborúhoz, hanem az igazodjon hozzá, a végeredmény meg egy igazi, hamisíthatatlan Tarantino mozi lett, amelyet vétek lenne kihagyni.
    10/10

És igen, a cím link egy hosszabb, általam írt íráshoz, nem kötelező rákattintani, csak ha érdekel valakit, remélem így nem zavar senkit.
  • Szabi84
    bénán néznek ki azok a kék lények, de nagyon várom
  • SötétBarom
    Nau wat?
  • Montanosz
    én csak jókat olvastam róla....talán annyi, hogy nehéz volt több év történését belezsúfolni 2 órába.
  • FlyHigh
    Ellenállók.
    Szerintem jó film lett, nem tudom, hogy miért húzták le, Daniel Craig ráadásul nagyon jó színész és jól is játszott.
  • stonesour
    ja :D

• Tyler1
    abban legalább a csaj jó :D
  • Montanosz
    Ha horrort akartok nézni akkor ott a
    Dorm (Dek-Hor) vagy a The Wig meg a Grotesque....van felirat hozzájuk))))
    És libabőr bejátszik...)))

Shadowheart
    Gyengusz western, nulla akció, gyermeteg történet....
    Elhiszem hogy a vadnyugaton némi káosz volt meg anarchia...De hogy
    gyilkosságért körözött bűnözőt elfognak, megszökik, aztán tovább polgármesterkedik a városban a bérgyilkosaival és ezen senki nem lepődik meg? Főhősünk felnő, de az ellenfele semmit nem öregszik, sőt fiatalodik mert közben rászokott a borotválkozásra....
    Ja és persze van egy indián testvérpár aki megmenti a lelőtt hőst, holott utálják a fehéreket. Ja hogy, a rezervátumban semmi dolguk, perfekt english, még fejből biblia idézetre is futja, holott fél éve még csak bámulni tudtak...Ehhh.....

My Name Is Bruce
    Bruce rajongója nem vagyok, kivéve hogy minden filmjét láttam, némelyt többször is (ilyen-olyan halottak).
    Szórakoztató komédia, amiben önmagát adja....
  • stonesour
    a the unborn-t nézd meg akkor :D az a jó vígjáték :D
  • Tyler1
    jó azt én nem láttam lehet az is egy szar, csak a netes kritikákból idéztem :)
    de hát ez a babás dolog ez már inkább humoros sztem :D
  • Kmarha
    angol már van, magyarra varni kell.. fogalmam sincs meddig
  • Kmarha

Hát nekem inkább ez, mint a vén cigány asszony átka, aki paplan alá bujva ijeszgeti szegény leányt, ki nem adott neki hitelt a bankban :D

Izlések és pofonok :D
  • stonesour
    pfff.
  • Tyler1
    jézusom ez horror??? :D elején aszittem Chucky baba visszatér xDDD
  • stonesour
    ez király. mikor lesz felirat hozzá? :(
  • Kmarha
    dmth mint az év horrorja? klisés de vicces unalomnak tunik a trailer alapjan. en a Grace-t inkabb varom (illetve mar csak magyar felirat kell csak hozza :D)

Grace bemutató
  • xxxpaulxxx
    XDXDXD
  • Tyler1
    D9: district 6 megfilmesítve csak idegen lényekkel!
    DMtH: idei év legjobb horrorja lehet
  • I.C.ram
    Mar leirtam parszor, hogy semmi koze hozza. De a Cloverfieldhez sincs semmi koze. Ez nem egy katasztrofa film, vagy egy "megtamadtak a vilagod az idegenek film" Semmi koze hozza. Inkabb egy aktualpolitikai problema, mindenki altal fogyaszthato filmbe tomoritve.
  • Montanosz
    nem, tényleg jó film.
    gettóba és nyomornegyedekben élő, kukázó földönkivüliek, kitéve az emberi faj állandó "rasszista" zaklatásának?
    jó ötlet....)))
  • Blasta
    "Ha Independence Day-féle turbóratyizmus lesz, akkor kihagyom."
    Nem olyan, erről már jópár "kritika" és egyéb beszámoló, plusz maga a tréler is meggyőzhetett
  • Atisz #48083
    Ha a D9 olyan lesz mint anno Cloverfield, akkor jöhet. Ha Independence Day-féle turbóratyizmus lesz, akkor kihagyom.

Ez a Pokolba Taszítva tűnik érdekesnek, bár eléggé hasonlít a Stephen King-féle Sorvadj El-hez. Eddig csak jókat hallottam róla, látta már valaki?
  • Montanosz
    igen ez így van velem is, csak felhoztam példának hogy lehet amikor erőszakot tesznek az események jómagamon....

amúgy szoktam hallgatni sg hozzászólókra, van pár bejáratot "emberem" akire hallgatok itt...)))
  • Tyler1
    nem csak 10 pontos filmeket nézek, de olyat ami abszolút nem érdekel, oylat tuti nem nézek. Nem akarom a Fightingot magaslatokba emelni, mert ismerem az ilyen típusú filmeket. De annak aki alapból nem szereti ezeket, annak jóhogy nem fog tetszeni. Ez olyan mint a tv-ben a Tour de France közvetítés...kiafaszt érdekel ahogy másfél órán keresztül csak tekernek a tv-be?? de van aki meg vért izzadva, rekesz söröket gallér mögé vágva követi figyelemmel minden állomását. De aki nem szereti ezt a sportot az ne nézze :)

#48077: hűűű ha vki az SG hsz-ekből von le következtetést egy filmről az már régen rossz! :)
  • Montanosz
    miért?
    És ha mondjuk haverokkal néztem némi sörszagú ropogtatni valóval?
    ne mond hogy te csak 10 pontos filmeket nézel meg és mindre vársz fél évet hogy jókat írjanak róla?
    vagy egyszerűen csak kiváncsi vagy egy filmre és meg akarod nézni, közben kiderül hogy mégsem az eseted mert pénisze van)))
    szóval egymillió ok lehet hogy megnézek engem nem érdeklő filmet....és lehet hogy más is így fogja látni az adott filmet.
  • Riddick21
    "vonzódsz a férfi vs férfi pucér testkontaktos filmekhez"
    Csakhogy ez nem így van. Az ellenkező viszont ki lett jelentve a másik fél részéről. Pont a lényeget nem érted...
  • zaki
    poént vágod-e?
  • ProGabe #48077
    ez igaz. ezek alapján én is el tudom dönteni, hogy érdekel-e valami, vagy sem. de sokan ezzel nincsenek így, vagy csak kényelmesebbnek tartják azt, hogy elolvasnak egy-két véleményt
  • Ams
    ilyen felfogással mondhatjuk azt is. hogy neked fölösleges értékelni a fightingot, mert vonzódsz a férfi vs férfi pucér testkontaktos filmekhez(hint hint), és elfogult vagy.
  • ForzaInter
  • Riddick21
    "a többiek honnan tudják, hogy mire számítsanak?"
    Cím, tartalom, trailer, háttérinfók...
    Egy olyan valakinek a véleménye, aki alapból idegenkedik az adott műfajtól, semmivel sem fest objektívebb képet, mint bármilyen száraz anyag, amit a neten megtalálsz fél perc alatt... Sőt!
  • Italo4ever
    'Alapmű, mindenkinek kötelező!!!!"

gyalázat xar!

10/1
  • ProGabe #48072
    ha páran nem írják le ezt, tehát nem nézik meg, akkor a többiek honnan tudják, hogy mire számítsanak? mindig kell, és mindig van egy-két kísérleti egér :)
  • Tyler1
    ha nem érdekelt akk mért akartad megnézni?? ez mondjuk a többi Fightingot leszóló embernek is szól, ha nem szeretik az ilyen filmeket, mért nézik meg? én nem láttam még szal nem tudom, h tényleg ennyire szar-e vagy nem, de érthetetlen számomra h olyanok szólják le, akik nem is szeretik.
    Az ilyen jellegű bunyós filmek, a emberek olyan rétegének szól, akik szeretik a verekedéses, többnyire gyenge sztorival ellátott filmeket.
    Tavaly ez volt a Never Back Down-al is. Mindenki oltotta, mert h milyen szar film, de a kritika végén oda irta h " egyébként én nem szeretem az ilyen filmeket..." Tény h annak sem volt története, csak highschool keménykedés ment végig, de nekem nagyon bejött. Szóval aki alapból se szereti a bunyós filmeket, és mondjuk Van Damme-ot is hírből ismerik, AZOK NE NÉZZÉK MEG!!!!
  • tommygear
  • Sir Quno Jedi
    Bakker telibeköptem a tft-met kólával, vaze! :D
  • Montanosz
    Feldobtad a költői kérdést, igyekeztem rá válaszolni az én szemszögemből.)))
    Amúgy persze én nem néztem végig kétségtelen, nem igazán jön be az ilyesmi, a vicces nagyi is idegesített, meg a rózsaszín plüssmaci, de Zulay Henao szép....
  • karajjj
    S_:DAF_SA:D_FSAdfasdf