106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    jaja nagyon komoly nő!!!!
  • Montanosz
    egy kis érdekesség:
    miközben az iszlám szélsőségesek robbantgatnak meg a nyugati értékeket gyalázzák, jó tudni hogy ők sem jobbak nálunk, mondjuk álszentségben)))
    Nem is arról beszélek hogy a szaúdi uralkodóház fele homokos, bár köztudott, hanem hogy bizony beálltak a csata sorba és nekiálltak horrort forgatni - persze effélét a korán tiltja -
    szóval most fedeztem fel hogy van "islamic horror" is)))
    La:

SEMUM trailer
    ARAF trailer
    DABBE trailer
  • karajjj
    Ellenállók (Defiance)
    kicsit fura volt a Dzsémszbondot fehérorosz zsidóként látni, de az alakítása számomra megdöbbentő, jó története van az egész filmnek és tényleg valós eseményen alapul, szerintem remekül ki lett dolgozva
    10/8
  • SötétBarom
    Neeeeeeeeeee
  • Doddy a düdő
    Uzumaki

nem tudom mit mondjak róla, érdekes. nekem elég vontatottnak tűnt, pedig csak másfél óra. lehet azért untam, mert már tudtam, mikor mi fog történni. ha valaki akar valami szokatlant nézni, akkor ez tökéletes, de én inkább a mangát ajánlom, sokkal betegebb mint a film
  • CSOCSO
    Grotesque

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na azt ne mondjatok, hogy ez a film tul durva avagy tul groteszk.
    ennel sokkal durvabb japan filmeket is lattam.
    Vartam az idiotasagokat de nem igazan voltak nagy blodsegek de a varazs megtort a film legvegen ahol a csaj levagott,repulo feje elharapta a gyilkos torkat. WTF? lol!
    egy csomo japan film tiszta hent es ilyen sci fi tv csatorna szeruen egy csomo bena cgi vel tuzdelve uber sok muverrel csinalnak gagyisztikum filmeket. ehhez kepest szvsz ez eleg jora sikeredett.
    nem volt tul durva es a legvegeig nem is volt benne olyan hatalmas baromsag mint a tobbi ilyen japcsi filmekben.
  • Shep
    Nekem a 2. még bejött, de utána úgy döntöttem, hogy elég volt a krokodilos, kígyós, cápás hülyeségekből.
  • stargatelost
    Nah, úgy döntöttem ma gyötröm magam egy kicsit, megnézem az Anakonda 3-4-et :D :D Az első rész szerintem simán jó JLoval, sokszor újranéztem régebben. A második már annál szarabb, de akkor jöjjenek az igazi gyöngyszemek:

Anaconda III - The Offsrping

the hoff színre lép! jeeee! dévid hasselfoff keménykedését annyira nem lehetett komolyan venni, mint a magát a filmet sem. Első mínusz pont már rögtön az első képkocka. Dzsungel helyett valami kis madárcsicsergős túraerdő. Kis költségvetés meg tv oké, de akkor is, ezt így miért? Mindegy, második mínusz a CGI. úúúúúristen 2008-ban ilyen gagyi animációval rukkolnak elő? Szánalmas. Nagyon gagyi volt a kígyó. Aztán a legjobb, hogy az elvileg kiképzett zsoldosok mindent eltalálnak csak a böszme nagy kígyót nem, best jelenet amikor hásselhoff a távcsövessel úgy lő, hogy bele sem néz a távcsőbe . Ja meg übergáz baki: statiszta sétálgat a háttérben
    Van azért plusz pontozás is a filmben. Egyik a csaj, aki végre nem egy agyonsminkelt cicababa, hanem igazi természetes szépség. Aztán a sminkesnek, vagy kellékesnek, vagy minek hívják az ilyet egy pacsi. A filmhez képest meglepően jól voltak megcsinálva a hullák, a belek, a vér, ilyesmik.
    Értékelés:
    2/10 (de ez csak jelképes, a film maga egy nagy nullát érdemel :D)

Anaconda 4: Trail of Blood

pfff na nem hittem volna, hogy sikerül alulmúlni a hármat, pedig bizakodó voltam. Ez közvetlen folytatása a harmadiknak, újra főszerepel is benne a szőke jócsaj. Persze most már ő a badass aztán szórja ezerrel a golyókat :D A délutáni matiné erdő megmaradt, a cgi ugyanolyan gagyi, a békafejű anakondáról meg akkor ne is beszéljünk :D :D
    Legjobb, az legelején az első áldozat, amikor letámadja az anakonda, ilyen fejet vág: kép
    A szereplők IQ-ja még az ilyen filmekhez mérten is hihetetlenül alacsony, a nullával egyenlő, mint a film. Legjobb jelenetek:
    -anakonda üldöz két embert, szemben meglátják őket hárman, majd ahelyett, hogy elkezdenének ők is futni, az egyikük egy szaros pisztollyal, mint valami idióta elkezd rohanni az anakonda felé :D :D elképesztő :D :D
    -anakonda üldözi a fegyvereseket, egyik belelő a másiknak a lábába (jah, jó mi? :D), aki így lemarad, majd szembe kerül az anakondával, és kezében a géppityuval ahelyett hogy lelőné, csak ordít mint egy idióta :D :D
    -Aztán van mégegy, csávóka benn van a házban, ami rendesen fel van szerelve, wc-vel meg mindennel, de nem, ő neki ki kell mennie egy fához, hogy csurgasson, mikor tudja, hogy kint van egy bazi nagy kígyó :D :D elképesztő mennyire hülyék és hülyének nézik a nézőt
    Értékelés:
    a csaj ezt a filmet már nem tudta megmenteni
    0/10 de inkább mínusz :D
  • Lipi1980
    Halloween

Nem szeretem az ilyen agyatlan kaszabolós filmet, de ez valamiért tetszett. Szerintem jól bemutatta azt (is), hogy milyen gyerekkora volt Myersnek, és miért jutott el idáig...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már csak az a kérdés, hogy a H2-ben (ami állítólag egyenes folytatása ennek a résznek) hogy keltik életre, hiszen - bár nem mutatták, de - a csaj szétlőtte maszkos főhősünk fejét...
  • karajjj
    Halálos iramban 4
    szép volt, jó volt, csak kicsit sok benne a need for speed, többet vártam volna tőle...
    7/10
  • Shep
    Na akkor majd várjuk a beszámolót :)

green6k: nekem a trailer is elég volt, hogy rájöjjek ez bizony nem az én filmem.
  • green6k
    Ja és nővel akartam megnézni....Még jó hogy előtte belenéztem.Azonnal töröltem a gépemről.
  • green6k
    Elkezdtem nézni a Groteszk-et de abba is hagytam azonnal.Nagyon megbotránkoztam.Ki az a beteg elmebeteg fasz akinek az agyából ilyen kipattan?A másik meg: hogy lehet ezt megnézni?
  • DoctorJohnson
    Inglourious Basterds - Tarantino ismét megcsinálta
  • Doddy a düdő
    ma este sort kerítek rá
  • Shep
    Na megnézted már? Vagy azóta sem értél magadhoz a sokktól?
  • Montanosz
    Smart people

Nem szeretem azokat a filmeket amelyek holmi nehéz gombócként akarják legyúrni a torkunkon az élet nagy kérdéseit.
    De szeretem azokat a filmeket amelyek könnyedén és finoman megteszik ugyanezt. És persze a válaszokat meghagyják nekünk.
    Jó ez a film. Többször megállítottam hogy elrágódjak a mondandón, ami semmi fejbeverős művészi vagy drámai, de mégis gondolkodásra késztető.
    A zene pedig egyszerűen passzol a lassan pergő eseményekhez.
    A film végére jóllakottságot érzünk, felejtjük problémáinkat, újra tudunk mosolyogni és örvendezni......
  • Paulie
    Ingloriuos Basterds
    minőségi Tarantino film, csak túlzásba vitte már a dialógusokat, persze voltak jók, csak sok unalmas is volt
    Brad Pitt meg Christoph Waltz viszont brilliáns.
    8/10
  • Shep
    Pedig meg fogja :) De majd kérünk beszámolót :)
  • stonesour
    nehogy megnézd ezt az idegbajt :D
  • Doddy a düdő
    ty, de már jön máshonnan
  • Shep
    ÁÁÁÁ ezzel biztos kínoznak is, de hogy az őrületbe lehet kergetni vele valakit az tuti. Nekem a trailer is elég volt, tuti nem nézem meg. Ilyenekre pénzt adni ááááááá.
  • Montanosz
    kívánságod parancs)))
    ímhol egy működő rapidlink:
    UZUMAKI
  • stonesour
    hát ez meg mi a faszom? XD :D

idióta japánok :D
  • Doddy a düdő
    ezt a mangát olvastam, nem kicsit beteg :D lehet, be kéne szerezni a filmet is
  • Montanosz
    á, ez még semmi....akkor nézd meg ezt, én már a trailertől rosszul lettem, na ez a beteges....!!!!

uzumaki maddness
    http://www.youtube.com/watch?v=fd8a6BJT2cc
  • stonesour
    egy fiatal pár sétál, egy idegbeteg gyilkos kiszáll a furgonból, leüti őket, elviszi egy helyre éshalálra kinozza őket. A végén már elég vicces. sok beteg dolog van benne de nem szabad komolyan venni mert ez egy idióta japán film, nem is tudo miért néztem meg.
  • SötétBarom
    Leírnád röviden a cselekményt? :)
  • Tikal #48118
    semmi.. beteg lelküek készítik beteg lelküeknek...
  • stonesour
    semmi :D idióta japánok...

(de azért megnéztem, haverom vett rá )
  • Shep
    Aha, nekem a trailer is elég volt, utálom az ilyen csonkítós beteg filmeket. Amúgy az ilyennek mi értelme van?
  • stonesour
    =)
  • Montanosz
    ja épp tegnapelőtt néztem.
    értékeléseddel közel egyetértek, azóta csak könnyed vígjátékokat nézek felejtésül)))
  • stonesour
    Grotesque
    japán horror

10/10 no comment :D

ez olyan alkotás amelyet mindenkinek látna kell. 9-99 éves korig.
  • Montanosz
    Ellen Page két filmjét néztem ma:

Juno és Smart people.
    - Nagyon jól játszik, ha felnő tuti híres színésznő lesz))-
    Mindkettő könnyedebb, emészthetőbb hangvitelű dráma, némi romantikával.

Testament
    Amerikát érő atomcsapás után játszódik közvetlenül, egy család szemszögéből. Jerikó sorozat kedvelőinek tetszeni fog.

Pumpkinhead
    XTRO után ezzel horrorral folytattam a 80-as évekbeli csatangolásom.
    Annak idején napokig tárgyaltuk a haverokkal, jó volt nosztalgiázni)))
  • karajjj
    Star Trek XI
    háát, tegnap este megnéztem, és nem tudom, hogy mivel kezdjem... Abrams nagyon helyretette a dolgokat, Trekkie-ként nem tudtam, hogy mire számítsak, (bár imádom a LOSTot), féltem kicsit tőle, de a karaktereket egy az egyben eltalálták és ahogy egymásra találnak a legváratlanabb pillanatokban, naz az nemsemmi :D
    10/10

Véres Valentin
    bányászos kaszabolós horror a köbön, 3D-ben biztos jobban ütött volna, meg úgy a felénél kezdett körvonalazódni bennem, hogy ki a gyilkos
    6,5/10
  • SötétBarom
    Nem fogom megnézni :|
  • Montanosz
    Ten Inch Hero

Kellemes és szerethető romantikus film.
    A szomszédlánya ugyan azt mondta hogy "cukki" meg "ennivaló", de nem kell ráhallgatni....Nem tinivígjáték, meg nyálas sem.
    Elfogadásról szól meg persze a szerelemről. Nézésre a KAMOME SHOKUDO ugrott be, csak itt szendvicsbár a helyszín, nem kávézó, de pont annyira légies a légkör, meg szerethetők a karakterek, és magával ragadó, meg satöbbi....
    Clea DuVall-t meg nagyon kedvelem)))
  • karajjj
    hát ez megvett kilóra :|
  • edios
    Én meg már kezdtem azt hinni, hogy

The Girl Next Door.

Mert ennél azért a főszereplőnőről lehetne beszélni