106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hat hogyne magyarazd meg.
Feleslegesen teped a szad, mindketto ugyanaz az elfogultsag.
A rajongo az tulertekeli meg a szart is, az antifan meg leszarozza a jot is. Ennyi!!!! Hiaba is erolteted, az nem olyan mert az nem elfogult csak kicsit mashogy lat nevezetu szinjatekot. -
Node nem is rólad beszélgetünk itt! :D Hanem aki azzal kezdi, hogy nem szereti Tarit, de beült rá mer ingyenjegye volt. Ennyi erővel mérnem modern balettre ült be, azt is utálná! -
Én az új filmjét még nem láttam, szerintem nem is fogom ,de eddig számomra 1 jó filmje volt, igaz ott csak íróként és színészként szerepelt, ez pedig az Alkonyattól pirkadatig. A többi számomra élvezhetetlen celluloid szemét. -
Szeretem QT filmjeit, a adott korszakról meg végképp, mégis csalódás volt nekem ez a film, mint a két nézőpontból: mint történelmi bizonyság, mint rendezői munkásság.
Igaz nekem a G.I. Joe: The Rise of Cobra is csak egy bárgyú akció film volt, a Transformersek meg egyenesen selejtes végbélkúpok, más meg itt lelkendezett rajta )))
-
Egy Tarantino kedvelő jobban különbséget tud tenni egy jó és egy rossz Tarantino film között (nekem is megy), mint aki eleve MINDET szarnak tartja alapból, akár látatlanul is. -
SPOILER
Bazeg, konkretan 2 darabb fegyveres or volt az egesz epuletben, azok is
Hittler szobaja elott. Erted mar mire mondom? -
Eleve hypeolva ult be ra, mert Tarantino a kedvenc es neki meg az is tetszik tole, ha belebarnaz a WC-be.
Mi a kulonbseg ? Semmi. -
Figyelem! aki érzékeny a nemzetgyalázásra az ne olvassa tovább)))...
Mihai Viteazul
szóval a románoknak is van afféle Tenkes kapitány meg Kőszívű ember fiai féle nagyvolumenű történelmi filmje: a fentnevezett Mihai Viteazul
Több román kolléga volt a nokiánál amíg ott serénykedtem, most meglátogatot egy, így kihasználtam és beállítottam szinkrontolmácsolási üzemmódra....
Azt kell hogy mondjam hogy tényleg mint a valós megtörtént eseményekből tudjuk, teli van csatajelenetekkel, intrikával, árulással,hazaszeretettel,satöbbi mint az amúgyis efféle heroizáló filmekben.
Mihai egy rövid időben egyesítette a három fejedelemséget (moldávia,havaselve,erdély), persze se a magyaroknak se a lengyeleknek, se a törököknek, se a bécsi udvarnak nem tetszett egy feltörekvő új hatalom. Alá is vágtak becsülettel, aztán Basta őt is meggyilkoltatta mint a jó emlékezetű Báthory Andrást.
Elég hiteles lett a kor bemutatása, semmi dákóromán elmélet meg ilyen hülyeség, már amennyire a kollága tolmácsolásában megértettem. Jó történelmi film, már annak maki ért románul....
-
Eleve prekoncepcióval ült be rá, ha nem tudta volna ki rendezte, lehet, még tetszett is volna neki, de legalábbis nem húzza le ennyire. -
"de ha mégis, hát akkor sem fogja azt mondani rá, hogy JÓ!"
Már tegnap is mondtam, hogy használd a szemed arra amiért ott van!!!!
Részemről ennyi, nem vitázom tovább. -
Jah es meg valami a masik kifogasod is marhasag, mert a srac nem szereti a Tarantinot meg is megnezte. Tehat a borivos hasonlatod is igencsak santit. -
"Lófaszt ugyanaz a helyzet." Pedig pontosan ugyanolyan.
Vegul is akkor valoban nincs olyan, hogy az en kertem a legzoldebb, az en p*cs*m a legnagyobb, az en ruham a legszebb. Vegul is jah ha valaki elfogult azzal amit szeret, akkor az nem ugyanaz mint ha elfogult lenne azzal szemben amit nem szeret. Itt latszodik a szemellenzo es a kettos merce. Mind a ket oldal ugyanolyan. Egyik kutya, masik eb. -
Szegény apám (Isten nyugosztalja) kiskoromban kivitt a meccseire az amatőr ligában. Ő bazi lelkes volt és jól is játszott, de én kb. lefontam a lábamat és rámjött a sikongató lábrázás, mert azzal még sem sérthettem meg az ősömet, hogy könyvet veszek elő és olvasgatok, míg ők rúgják a bőrt, viszont a meccs nézésénél és unalmasabb dolgot el senem tudok képzelni (talán a pecázás, apám pecázni is mindig elvitt, de míg ő nyerte a díjakat én meg kurvára sajnáltam szegény halakat (pláne meg sem eszem őketm)). :DDD -
Ez pont így van. Én pl. teszem azt zsigerből telibeutálom a sportjátékokat, így kb. egyikről sem tudnék véleményt mondani (Fifa 90210 :D), merthogy nem ismerem őket és NEM IS AKAROM megismerni őket jobban. :D Magát a game kategóriát nem csipázom úgy egyben, kölün-külön nyilván nem tudnék rosszabb, vagy jobb elemeket kiemelni közülük (ojektíve pláne nem). -
Lófaszt ugyanaz a helyzet.
Aki utálja a bort az elé oda lehet tenni bármilyen überkirály bort, dunszt sem fogja megkóstolni, de ha mégis, hát akkor sem fogja azt mondani rá, hogy JÓ!
Aki szereti, az viszont képes különbséget tenni szar, közepes, jó és legjobb között.
De látom nem érted, semmi baj nincs, előfordul az ilyesmi netszerte!
Napá -
Nem kell a blabla, ha te leszolsz mast hogy elfogult, mikozben kinyilvanitod, hogy Tarantinot talan le is spangliznad, ha megtehetned, kb ugyanaz a helyzet az elfogultsag kerdesevel szemben. -
És ha már kimásoltad abból a kommentemből a részletet, másoljuk már ide az egész bekezdést is, úgy lesz teljes, ha nem baj!
"Én se járok művészmozikba, (a hideg kiráz az oda járó emberektől is) nekem Tarantino, Boyle, Richie, (és talán Scott) jelentik a filmezés művészetét, viszont nem is fikázom egyik művészben látható filmet se, egyszerűen konstatáltam, hogy nem nekem készítik Őket (najó, néha 1-1 film jó a művészben is)"
(mellesleg 2004 óta már nem egyszer jártam a művészben, legutóbb a Plasztik szerelem c. filmet néztem ott) -
Te sem vagy komplett bazmeg, 2004-es kommentet visszakeresel???
Remélem vagy 10 percet elvett a kis életedből
Amúgy igazad van, hibáztam, kösz a javítást, a helyes szó a KOMPETENS lett volna. Az objektivitás nem ide való, sry.
De lefordíthatom magyarra is, ha netán még kedved lenne kötekedni:
Marci kritikája lófaszt sem ér, ha olyan dologról ír amit ELEVE nem szeret.
Én sem szeretem a pl. a focit, nem is megyek el egy meccsre sem, hogy utána jöhessek kritizálni, hogy milyen fostartály egy játék ez...
Nemtom érthető-e a dolog?! -
"Én se járok művészmozikba, (a hideg kiráz az oda járó emberektől is) nekem Tarantino, Boyle, Richie, (és talán Scott) jelentik a filmezés "
Innentol kezdve nem objektiv a kritikad neked sem, ha igy nezzuk: Blasta 2004. máj. 16. 08:55 | #12912 -
"Nem szeretem Tarantinot"
Innentől nem túl objektív a "kritikád", meg is spórolhattad volna.
-
jövök egy kólával, már azt hittem velem van baj))) -
OFF
Moovie újra ingyenes
ON -
Inglorious Basterds:
Tesommal neztuk meg egy amerikai moziban. Nem szeretem Tarantinot, de kaptunk ket ingyen jegyet, es beultunk ra. Hiba volt....
Ilyen egy szar, unalmas filmet, en mar regen lattam. Kozepes szineszi jatekkal. Viszont azt el kell ismernem, hogy a szinte ismeretlen Christopher Waltz lejatszott mindenkit a filmben. Zsenialis a figura. Jateka hasonlitott Tim Roth-era. A parbeszedjei baromi jok voltak. De sajnos meg o sem mentette meg a filmet. Egy gyenge szar volt. Tarantino meg megint agyon lesz hypeolva, mert osszehozott egy szandekosan szar filmet, ami trendive teszi.
4/10 -
Real13 #48446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De az még a mozi épületében van... -
Inglourious Basterds
...egyelőre fogalmam nincs,...lehet, hogy fasza film volt :D...meglesem még egyszer, meglátjuk... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vászon mögé, gyújtogatni :) -
The Trap
Nehéz a prémvadászok élete a kietlen északon, ahol megvannak az életben maradás törvényei, és egy kis hiba is végzetes lehet....
Két emberről szól ez a szívbemarkolóan szép történet, szerelemmel és drámával, csodaszép kanadai tájakon.
Vadon szava és Farley Mowat filmjeit kedvelőinek tetszeni fog. -
Real13 #48442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hova ment ki? -
hát jah... idén még mindig a watchmen a némberván nálam, de ennek is ott a helye mellette -
Neger csavo megis kiment es senki sem volt ott... -
Real13 #48439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A biztonsági főnök Landa volt, ráadásul azt nem láthattuk, de valószínű, hogy inkább a mozin kívül ellenőriztek rengeteget, mintsem bent:) -
IB-ben egy dolog zavart.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na nehogy mar ott van Hittler a szinhazban es nincsen csak KETTO darabb or az ajtaja elott... egesz szinhazban ugy setalgattalk ezek ahogy akartak... haggyuk mar...
-
Az ilyen is ritka -
terminator 4:
tetszett, korrektül megállja a helyét az első és második rész mellett.
örülök hogy mostmár közeledünk a "jövőhöz", és jó volt az emberi ellenállók szemszögéből is látni a cselekményt, nem csak az időutazós múltban harcolunk végre.
a cgi arnie, meg amikor conor "elejtett" egy olyan motoros terminátort, közben ugye a terminator 2 zenéje a "you could be mine" szólt, ez külön tetszett...szóval ezek az apró "easter eggek" hozták a hangulatot is:)
marcus karaktere és "mellékszála" pedig érdekes, az utolsó akciójelenetben úgy éreztem magam mintha valami mérkőzésen drukkolnék az embereknek:D
persze volt néhány lapos üresjárat a filmben, ami szerintem nem kellett volna. csak így tovább, várom az új részeket.
8/10 -
Real13 #48435 Kösz a dicséretet, de a blogot 13-an írjuk, igaz, ebből inkább 4-5 ember az , aki ténylegesen aktív.:) -
Jó érzéssel, és kielégült bosszúvággyal.
De az első 10 percben tudni fogod, mivel nem zsákbamacska, hanem megtörtént eseményt dolgozz fel.
+ bónuszban láthatunk 88mil német löveget amint oda pörköl))) -
"Elképzelem ahogy hazaérek, ledöntöm az asszonyt, majd nyílik az ajtó és TE OTT ÁLLSZ EGY FÉNYKÉPEZŐGÉPPEL"
:DDDDDDDD -
Ez mélyen depresszív, vagy a végén azért jóérzéssel lehet lefeküdni aludni?
Amúgy ha már szóba kerültek a VH-s filmek, a Memphis Belle-t ajánlom, egyik kedvencem :) -
Fighting....10/3 egy loszar..a csavo verekedni se tud -
Igen kösz a reagálást, olvastam is a blogodon.
(rendszeres olvasód vagyok, ha némely kritikával nem is értek egyet - no ez sem fizetett bók)))