106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blacksheep333
    Én úgy tudom, hogy QT is rendezett a "Az alkonyattól pirkadatig" -ba jeleneteket (asszem az elejét), csak aztán nem adta hozzá a nevét (mármint rendezőileg). Ezért is csak íróként és színészként van feltüntetve a neve a stáblistán és imdb-n is.
  • ForzaInter
    Ritka nagy ízlésficamod lehet akkor, már bocs..
  • Shep
    Te még mindig itt tartasz? (sajnálatos) Egyébként igen élvezhetőbb számomra, mint pl a Ponyvaregény.
  • ForzaInter
    Nem baj, a Far Cry az 8/10 ez a lényeg.
  • Montanosz
    na most újat mondtál)))
    erről nem is tudtam, igaz csak a matrix1-t néztem végig, de annyi szellemi/vallási/keleti misztikum dolgot belekavartak hogy a folytatások már nem is érdekeltek, azt meg végképp nem követtem ki írta vagy forgatta)))
  • PetruZ
    Érdekes, pl. amikor a Wachowski bratyók egyikéről pont kiderült ez, amit írsz (már a Mátrix óriási sikere után), ráadásul még át is műttette magát (a film előtt csóró volt, utána meg már dőlt a pénz), onnantól kezdve az összes filmjük sz*r lett és a netes kritikák egy része kb. pont azzal kezdődött, hogy "hát persze, hiszen nem normálisak". Ettől kezdve a Mátrix is sz*r volt. Nem azért, mert az egyik készítő "színes egyéniség", hanem mert... hát azt nem nagyon tudja megindokolni senki, de hát mennyire kínos lenne már egy ilyen készítő filmjét védeni, nem?
    Szóval ne jöjjön nekem senki olyannal, hogy ő bizony nagyon ojjektív tud lenni, mert ilyen nincs. :)
  • Tikal #48503
    Valaki itt nagyon értetlen:)
  • karajjj
    persze, ez természetes, mindenkinek más jelenti a kikapcsolódást én pl faterral régen sokat jártam horgászni, de mindig untam magam, most viszont szívesen elmennék magamtól is, nem tudom, hogy miért, csak lenne kedvem hozzá :D
  • Sir Quno Jedi
    Nos, nem vagyunk egyformák. Én az Olimpián is behalok, míg mondjuk nagymamám halálra szurkolja magát és boldog, ha aranyat kapunk, tisztára mintha ő maga kapta volna személyesen. :D
  • karajjj
    lol, micsoda férfi
  • Sir Quno Jedi
    A rajonGÓLYA nagyon szíp madár lehet! Gondolom csak cigán'telepeken él meg, mer ott sok a raj, van mire telepeggyék. :D
  • I.C.ram
    Attol meg hogy nem szeretem, nem azt jelenti, hogy alapbol lefikazok mindent, amit o csinal... Ha igy lenne, akkor be se ultem volna a filmjere.

Csak az mondhat kritikat, aki szereti? Az mar nyilvan sokkal objektivebb lenne...
  • [Jakuza]
    :D Ez kemeny volt, viszont nyilvan az elevenjukre tapintottal ezzel. :DDDDDDDDDDDDD
  • Montanosz
    ....ha QT-ról kiderülne hogy otthon magassarkú cipőben és rózsaszín ruciban illegeti magát a tükör előtt, nyilván befolyásolná a véleményemet - látatlanban is.

ugyanakkor azt is figyelembe kell venni hogy ki írja a kritikát/véleményt itt a topikban akár....
    Példa: kövér, kopaszodó 40-es egy kollégám, a homoszexuális Lady Gaga nagy rajongólya manapság.
    nyilván nem hozzá megyek életvezetési/filmnézési tanácsért.(((((
  • Sir Quno Jedi
    Magyarán csak aki NEM ismeri a rendezőt/írót és soha egy fia filmet nem látot tőle, nos csakis AZ tudná értékelni a filmet. A baj ezzel az, hogy ha már látta bármelyik filmjét, lőhetjük is agyon a nézőt/kritikust, hiszen sosem lesz többé objektív a te értelmeztésedben a következő filmnél, hiszen már látott a rendezőtől valamit és van véleménye róla már előre.

Teszemazt, ha már életedben durván harapott meg kutya, sosem fogsz tudni olyan naívan hozzájuk állni, hogy áhh ez nem is harap vaze, én még olyat nem láttam!
  • Tyler1
    törölték
  • Montanosz
    fura, csak nálam nincs #48490-k beírás?
  • Real13
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Értem, de én erre mondtam, hogy valószínű a mozi épületén kívül voltak nagy ellenőrzések :D
  • Lipi1980
    Ez a PB topikban is szar poén volt, és itt sem lett jobb :D
  • [Jakuza]
    Bogaram, attol nem lesz a mondandodban egy szemernyi ertelem sem, hogy kiemeled a mutato szocskakat es nem tudod felfogni hogy az izlest vagy izlesficamot erosen befolyasolja az elfogultsag, itt peldaul "Tari"-val ahogy te fogalmaztad (biztos kozelalltok egymashoz) kapcsolatban. Mint leirtam az emociok az ertekeles szintjen, csokkentenek vagy emelnek. Aki ertekelni tudna befolyasmentesen, talan csak az lenne aki objektiven (realisan) megtudja itelni ugy a film erteket, vagy ha az adott rendezot nem ismeri es ezert nem rendelkezik vele szemben eloitelettel vagy tulzott rajongassal es emellett eleg nagy filmes tapasztalattal rendelkezik, es igy betudja hatarolni a film valos erteket. Ellenben ha valaki eloitelettel vagy beteges rajongassal rendelkezik egy rendezohoz, az soha az eletben nem fogja realisan megitelni a film valos erteket. Foleg ha ugy kezd egy mondatot, hogy ez az en kedvenc rendezom vagy ez az a rendezo akit nem szeretek.
  • Mr Csé
    jaja 13 éveseké a világ !!!! :CCCCC
  • Sir Quno Jedi
    mű vész film, MŰ VÉSZ FILM! Arrrghhh...
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy DÁjHárd lájt lett. Ma az egész világ lájt mámorban úszik, ezé Meklénnek is kultúrálódnia kellett. Kb. itt is a vége. Nem ezé szerettük... :DDD

De ott az első 3, ha valaki igazi, hamisíttalan Brutális Vilmosos akcióra vágyik. Imádtuk(juk). Halálos fegyónak is első részei az igaziak (pedig pl. itt csipázom Jetlit).
  • Mr Csé
  • Blasta
    A végén sárga szűrőt is használtak!!! :)
  • Mr Csé
    die hard 4.0 0/10

pár napja ment hbo-n megnéztem és kb 60 percig birtam a sablon áradatot
    semmi die hard feeleing csak unalmas akcio jelenetek amik nevetségesek,
    olvasgatom a kritikákat a neten ahol áradoznak róla milyen fantasztikus meg kurvajo (gondolom 11 éves kis pöcsök akik nemlátták az első három részt)a kép végig kék szűrővel van elbaszva nehogy már egy kurva színt lásson az ember az amúgy is sokszor sötét helyszínen játszodó storyban
    ez is szar lett
  • Sir Quno Jedi
    Nem szívem. Csak írd le konkrétan AZT az embercsoportot, akinek a véleményét elfogadnád Tarantino filmet illetően (magadén kívül)! Ennyi, nem túl bonyolult még neked sem!
  • [Jakuza]
    Elmagyarazom en neked mint egy 5 evesnek, ha agyi szinten nem ert el hozzad a magyarazat. Mutogassam ugy talan derengeni fog valami ?
  • Sir Quno Jedi
    Szal. szeretni lehet! OJVÉ!
  • [Jakuza]
    Te azt irtam, hogy szereted ? Nem te azt irtad, hogy az szamodra az etalon. Ketto kozott van egy kicsi difi. Jah es lehet idiotazni, ha valaki leirja, hogy az altalad oly nagyra tartott kultfilmesrol alkotott nivo ertekeleset mi befolyasolhatja egy fannal vagy antifannal.
  • Sir Quno Jedi
    Na mondjuk még én sem ismertem olyan rendezőt, akit lespangliznék (nem én). :DDD
  • Sir Quno Jedi
    AKKOR KI?!! Válaszod csak a lényeget nem tartalmazta... (újfent)
  • Sir Quno Jedi
    Néla, ha tetszik neked a film, akkor máris RAJONGÓ vagy, tehát nem számít a véleményed. Akkor is, ha mondjuk nem rajongsz a rendezőért, sőt életedben nem is hallottál róla. Ééérted!
  • [Jakuza]
    Persze hogy igazam van mert igazam van. Az elfogultsag mind a ket oldarol elfogultsag. Csak az egyik negativ oldalrol a masik meg tulmisztifikalt oldalrol. Az egyik le a masik oldal pedig felfele noveli az ertekelest.
    Aki egyedul jol lathatja a kerdest aki realisan gondolkodik es az emociokat figyelmen kivul hagyja.
    Na az, nem eppen a Tarantino rajongo sem vagy a masik oldal.
  • Blasta
    B+, 6 éve azt merészeltem írni, hogy szeretem tarantino-t (több más rendező meleltt), erre Te ezt oda ferdíted, hogy rajongásig odavagyok érte és akár le is spangliznám????

Idióta...
  • Sir Quno Jedi
    Oké! Rendben! Legyen igazad (mégha nincs is)! Akkor mégis kinek a véleménye számít szerinted (mármint magadén kívül, mert az tudjuk, hogy neked csak az szent)?!

Kíváncsi vagyok (bár tudom, hogy nem vagy képes erre (sem) értékelhető választ adni).
  • SötétBarom
    Whoa. Imádom a trailereket :) Ez pl tetszik, pedig biztos gagyi lesz :DD Aztán persze ki tudja..
  • Shep
    Vitéz Mihályról nekem mindig az emlékműve ugrik be, jól felnyomták egy domb tetejére, a kocsi is megszenved mire felmegy oda. Az emlékmű amúgy nem fest túl jól, de legalább nagy :)
  • [Jakuza]
    Hat hogyne magyarazd meg.
    Feleslegesen teped a szad, mindketto ugyanaz az elfogultsag.
    A rajongo az tulertekeli meg a szart is, az antifan meg leszarozza a jot is. Ennyi!!!! Hiaba is erolteted, az nem olyan mert az nem elfogult csak kicsit mashogy lat nevezetu szinjatekot.
  • Sir Quno Jedi
    Node nem is rólad beszélgetünk itt! :D Hanem aki azzal kezdi, hogy nem szereti Tarit, de beült rá mer ingyenjegye volt. Ennyi erővel mérnem modern balettre ült be, azt is utálná!