106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jó -
A kritikák pozitívak, az imdbn is nagyon jól áll (44 ezer szavazat, 8,7) és az itteniek többsége is jókat írt róla.
Mindenképp nézd meg. -
Jo az uj Tarantino film? -
THE VISITATION
Keresztény fikció...Démonok és angyalok.
Volt már horror film efféle témában ezernyi, keresztény szellemiségű kevés, de hát ezt Frank Peretti írta.
Mivel ő manapság a legjelentősebb író e témában, nem is kell bemutatnom, neve garancia a jó filmre.
Jézusnak a fő szolgálata annak idején a démonok elleni harc volt, így követőinek is egyik legfontosabb célja ez.
Keresztényeknek keresztény film, a többieknek meg sima horror)))
Nekem tetszett. -
Gran Torino, Nagymenők, Keresztapa Trilógia, Bölcsőd lesz a koporsód, Hullám.
ezeket ajánlom mindenkinek ha nincs mit nézni és ezeket még nem láttátok. -
Off
ez most nem reklám)))), de eszembe jutott hogy nekem is sokat segít filmeket válogatni.
na, szerintem a legjobb és legnagyobb tudású műsorújság a zzEPG.
magyar fejlesztés - zzEPG
ON -
A Children of Men szerintem jó, már többször megnéztem.Ha madd max-es road warrior-ra gondoltál akkor az is klasszikus)))
Starship troopers-ből csak az első rész. -

Van a listán pár film, amivel szerintem sokan nem értenének egyet, nekem viszont tetszettek. A Children of Men, a Road Warrior, meg a Starship Troopers :) -
na, a horror-délután után frissüljünk fel egy kis sci-fi-vel. a múltkor volt szó úgyis ezekről, a wired meg összeállított egy listát, szerintük melyek a legjobbak a kategóriában. ez egy nagyon jó lista, érdemes szemezgetni belőle -
Ok, kösz. -
De majd rákresek neked honnan lehetne leszedni mert több helyen is fennt vagyok persze ha fennt van ! -
Micsoda Én meg a Seedelés ?? Amikor kemény 1 megás netem van max 130KB/s letöltés és max 10 KB/s feltöltés ! De fennt vagyok egy két jó torrent oldalon és mindig lesem az ingyenes cuccokat mert amig tölti addig megy a feltötlés is ! -
Nem vagy fent valahol torrenten, hogy elkezdenéd seedelni? -
Jah egyszeri hentelős game-nek jó volt ! -
Rundstedt17 #48615 "Clive Barker Jericho is nagyon jó volt"
Hát nem mint horror,hanem egyszer végig vihető shoti. -
Jah a Clive barker Undying is jó volt habár azt sose vittem végig mert a végénél jártam már amikor texutra hiba miatt elromlott a mnetésem és már csak ujat kellett kezdeni ! Aztán nem kezdtem ujra ! Amugy a Clive Barker Jericho is nagyon jó volt főleg ugy hogy magyar is volt ! Nekem Black volt a kedvencem a mseterlövész csajszi na meg a képpeségge a Ghose Bullet volt olyan hogy egyszerre 3 zombi fején ment át a golyó ! xD -
Rundstedt17 #48613 Hát az eleje volt parás később nagyon ellaposodott,bár én nekem is a kedvencem a műfajban,jó hangulat az megvolt(bár ha szabad vagyis az undying is túlélőhorrorba kategórizálható akkor inkább jobban kedvelem) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy én régebben mivel nem találtam meg sehol ahol a Final destination 3 lett volna ezért kikölcsönöztem tékából Any DVD-vel lemásoltam mert a másolásvédelem miatt csak az Any DVD-vel lehetett lemásolni mind a 7,8 gigát ! És Dvd Shrink-el összetömöritettem 1 DVD-re hogy még az extrák is benne maradjanak! -
BTW. valahol neten van egy ilyen interaktív zombifilm, ahol kb 2 percenként rá kell bökni, hogy mi legyen :D -
Hát igen. Bár közel sem lett olyan, mint amit az előzetes interjúkban adtak, de még így is jó lett. -
És nem hogy csak a film jó hanem a maga a Thing játék is nagyon jó az eddigi Best horror nálam ! Nem egyszer hozta rám a frászt éjszaka amikor játszottam vele ! -
Igen akkor az nagyon gyanus abban tuti nincs benne az extra söt az ilyen fájl formátumú filmek ujra vannak tömöritve kodólva ezzel is kisebb a méretük ! -
-
Hát tudom, meg az albínó aligátor, meg a többi gumiszörnyes hülyeség, szerencsére régebben nem szerettem a horrort, bár a The Thing még mai szemmel nézve is jó (pár hete néztem újra) -
Akkoriban ez volt a "menő" és Joe D'Amato ebben profi volt, és ha azt nézzük, hogy a film majd 30! éves, akkori technikával nem semmi amiket alkotott, nem csodálom, hogy több ember félve lépett ki az utcára:DDDD
-
Ha mkv a file akkor gyanús, hogy nincs benne az extra ugye? -
... elmebeteg, tömeggyilkos kannibál-zombi ..., hát ez kész erre nem tudok mit mondani. -
Szerencsére nem olvastam végig, de egyelőre nem találtam megfelelő verziót. Találtam ilyen blueray verziókat 5,x gigával ,de nem tudom ebben benne van e. -
FUNNY GAMES! 1997 ..... -
Amugy én csak a belektől irtozom a többi az ugy ahogy elmegy !
Pl amikor csibét végunk akkor sem vagyok ott jelen amikor kibelezik a kutya meg a macska simán feleszi ! -
tudom ajánlani, ez a horrofilmes ajánlgatós topik, tán többen több dologról tudtok érdemben beszélgetni
-
Rundstedt17 #48598 Semmi gusztustalan nincs bennük,én komolyan nem értem mi undorító az emberi belsőségekben,természetes,mármint most miért kell undorodni?:D -
Fear Chambert láátad ?? Mert azt is láttam hogy fennt van ! De aztán végül nem szedtem le ! -
Rundstedt17 #48596 Kicsit vicces:D -
pár horror ami kevésbé ismert de jó szórakozás:
The fear chambert
Darkworld
Silent night, zombie nightGutterballs
és egyik kedvencem, freddy klón)))
Fear of the dark -
Akkor ezt főleg ne nézd meg, abban az időben (1983), mikor hatalmas szó volt a videó és az egész osztály hozzám járt filmet nézni, akkor ezt a filmet szedtem elő elsőnek, mert kemény volt, meg tiltott is meg stb kommunista faszságok

+18 vagy valami ilyesmi...
-
Már ne haragudj de hogy van hozzá gusztusod ilyeneket megnézni ! Acél idegzeted éa Platina gyomrod van vagy mi ??
-
Rundstedt17 #48592 Köszi,király:D -
Na erről a filmről beszéltem ezt nem hogy nem néztem de még a trailerét se néztem meg ! -
A végét talán spoilerbe kelett volna hallod-e !
Gondolom Shep barátunk is remek angolos
ha meg nem akkor vedd uyg hgy nem szóltam !