106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
  • ForzaInter
    A kritikák pozitívak, az imdbn is nagyon jól áll (44 ezer szavazat, 8,7) és az itteniek többsége is jókat írt róla.

Mindenképp nézd meg.
  • grizzly21
    Jo az uj Tarantino film?
  • Montanosz
    THE VISITATION

Keresztény fikció...Démonok és angyalok.
    Volt már horror film efféle témában ezernyi, keresztény szellemiségű kevés, de hát ezt Frank Peretti írta.
    Mivel ő manapság a legjelentősebb író e témában, nem is kell bemutatnom, neve garancia a jó filmre.
    Jézusnak a fő szolgálata annak idején a démonok elleni harc volt, így követőinek is egyik legfontosabb célja ez.
    Keresztényeknek keresztény film, a többieknek meg sima horror)))
    Nekem tetszett.
  • tenkenorman
    Gran Torino, Nagymenők, Keresztapa Trilógia, Bölcsőd lesz a koporsód, Hullám.
    ezeket ajánlom mindenkinek ha nincs mit nézni és ezeket még nem láttátok.
  • Montanosz
    Off
    ez most nem reklám)))), de eszembe jutott hogy nekem is sokat segít filmeket válogatni.
    na, szerintem a legjobb és legnagyobb tudású műsorújság a zzEPG.
    magyar fejlesztés - zzEPG
    ON
  • Montanosz
    A Children of Men szerintem jó, már többször megnéztem.Ha madd max-es road warrior-ra gondoltál akkor az is klasszikus)))
    Starship troopers-ből csak az első rész.
  • SötétBarom

Van a listán pár film, amivel szerintem sokan nem értenének egyet, nekem viszont tetszettek. A Children of Men, a Road Warrior, meg a Starship Troopers :)
  • ProGabe #48621
    na, a horror-délután után frissüljünk fel egy kis sci-fi-vel. a múltkor volt szó úgyis ezekről, a wired meg összeállított egy listát, szerintük melyek a legjobbak a kategóriában. ez egy nagyon jó lista, érdemes szemezgetni belőle
  • Shep
    Ok, kösz.
  • wesker24
    De majd rákresek neked honnan lehetne leszedni mert több helyen is fennt vagyok persze ha fennt van !
  • wesker24
    Micsoda Én meg a Seedelés ?? Amikor kemény 1 megás netem van max 130KB/s letöltés és max 10 KB/s feltöltés ! De fennt vagyok egy két jó torrent oldalon és mindig lesem az ingyenes cuccokat mert amig tölti addig megy a feltötlés is !
  • Shep
    Nem vagy fent valahol torrenten, hogy elkezdenéd seedelni?
  • wesker24
    Jah egyszeri hentelős game-nek jó volt !
  • Rundstedt17
    "Clive Barker Jericho is nagyon jó volt"
    Hát nem mint horror,hanem egyszer végig vihető shoti.
  • wesker24
    Jah a Clive barker Undying is jó volt habár azt sose vittem végig mert a végénél jártam már amikor texutra hiba miatt elromlott a mnetésem és már csak ujat kellett kezdeni ! Aztán nem kezdtem ujra ! Amugy a Clive Barker Jericho is nagyon jó volt főleg ugy hogy magyar is volt ! Nekem Black volt a kedvencem a mseterlövész csajszi na meg a képpeségge a Ghose Bullet volt olyan hogy egyszerre 3 zombi fején ment át a golyó ! xD
  • Rundstedt17
    Hát az eleje volt parás később nagyon ellaposodott,bár én nekem is a kedvencem a műfajban,jó hangulat az megvolt(bár ha szabad vagyis az undying is túlélőhorrorba kategórizálható akkor inkább jobban kedvelem)
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amugy én régebben mivel nem találtam meg sehol ahol a Final destination 3 lett volna ezért kikölcsönöztem tékából Any DVD-vel lemásoltam mert a másolásvédelem miatt csak az Any DVD-vel lehetett lemásolni mind a 7,8 gigát ! És Dvd Shrink-el összetömöritettem 1 DVD-re hogy még az extrák is benne maradjanak!
  • SötétBarom
    BTW. valahol neten van egy ilyen interaktív zombifilm, ahol kb 2 percenként rá kell bökni, hogy mi legyen :D
  • Shep
    Hát igen. Bár közel sem lett olyan, mint amit az előzetes interjúkban adtak, de még így is jó lett.
  • wesker24
    És nem hogy csak a film jó hanem a maga a Thing játék is nagyon jó az eddigi Best horror nálam ! Nem egyszer hozta rám a frászt éjszaka amikor játszottam vele !
  • wesker24
    Igen akkor az nagyon gyanus abban tuti nincs benne az extra söt az ilyen fájl formátumú filmek ujra vannak tömöritve kodólva ezzel is kisebb a méretük !
  • SötétBarom
  • Shep
    Hát tudom, meg az albínó aligátor, meg a többi gumiszörnyes hülyeség, szerencsére régebben nem szerettem a horrort, bár a The Thing még mai szemmel nézve is jó (pár hete néztem újra)
  • mflex #48605
    Akkoriban ez volt a "menő" és Joe D'Amato ebben profi volt, és ha azt nézzük, hogy a film majd 30! éves, akkori technikával nem semmi amiket alkotott, nem csodálom, hogy több ember félve lépett ki az utcára:DDDD

• Shep
    Ha mkv a file akkor gyanús, hogy nincs benne az extra ugye?
  • Shep
    ... elmebeteg, tömeggyilkos kannibál-zombi ..., hát ez kész erre nem tudok mit mondani.
  • Shep
    Szerencsére nem olvastam végig, de egyelőre nem találtam megfelelő verziót. Találtam ilyen blueray verziókat 5,x gigával ,de nem tudom ebben benne van e.
  • Sephi
    FUNNY GAMES! 1997 .....
  • wesker24
    Amugy én csak a belektől irtozom a többi az ugy ahogy elmegy !

Pl amikor csibét végunk akkor sem vagyok ott jelen amikor kibelezik a kutya meg a macska simán feleszi !
  • Blasta
    tudom ajánlani, ez a horrofilmes ajánlgatós topik, tán többen több dologról tudtok érdemben beszélgetni
  • Rundstedt17
    Semmi gusztustalan nincs bennük,én komolyan nem értem mi undorító az emberi belsőségekben,természetes,mármint most miért kell undorodni?:D
  • wesker24
    Fear Chambert láátad ?? Mert azt is láttam hogy fennt van ! De aztán végül nem szedtem le !
  • Rundstedt17
    Kicsit vicces:D
  • Montanosz
    pár horror ami kevésbé ismert de jó szórakozás:
    The fear chambert
    Darkworld
    Silent night, zombie nightGutterballs
    és egyik kedvencem, freddy klón)))
    Fear of the dark
  • mflex #48594
    Akkor ezt főleg ne nézd meg, abban az időben (1983), mikor hatalmas szó volt a videó és az egész osztály hozzám járt filmet nézni, akkor ezt a filmet szedtem elő elsőnek, mert kemény volt, meg tiltott is meg stb kommunista faszságok

+18 vagy valami ilyesmi...

• wesker24
    Már ne haragudj de hogy van hozzá gusztusod ilyeneket megnézni ! Acél idegzeted éa Platina gyomrod van vagy mi ??
  • Rundstedt17
    Köszi,király:D
  • wesker24
    Na erről a filmről beszéltem ezt nem hogy nem néztem de még a trailerét se néztem meg !
  • wesker24
    A végét talán spoilerbe kelett volna hallod-e !

Gondolom Shep barátunk is remek angolos ha meg nem akkor vedd uyg hgy nem szóltam !