106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    elég sokat foglalkozom démonológiával, szerintem jól átültették a filmbe a szellemvilág működését, persze némi hatásvadászattal.
    szóval csak annak vicc ez a film aki nem foglalkozik efféle dolgokkal.
    viszont így nyilván nem mérvadó a pontozása, minthogy más filmek esetében már megbeszéltük)))
    szóval fele sem tréfa, viccnek meg végképp nem.
    persze a japcsik jobban megcsinálták volna......
  • Sephi
    Ez a film meg vicc-nek is rossz volt.
  • Shep
    Pokolba taszítva

Ez mekkora egy poén film volt már, gyakorlatilag minden elemét az Evil Dead-ből emelték át, és éppen ezért egy percig nem lehetett komolyan venni a filmet. Nem szoktam horroron nevetni, de hát ezen nem lehetett nem röhögni. Hát mikor a megszállt fazon elkezdett táncolni, hát azon majd besz.rtam, mondjuk mikor 10 perc alatt megtelt vízzel a gödör az sem volt gyenge :)

7/10
  • lac556
    thx
  • Sephi
    2005
  • Hoz_Hun
    Cukorfalat (Hard Candy) (1995)
    Eléggé sokkoló film volt. Ellen Page nagyon nagyot alakit benne (kár hogy rövid a haja benne). Végig lekötött és nem tudtam kinek is kéne most szurkolnom. Jó film volt, na!
    8/10
  • Christiansen
    Earth 10/10
    Duel (Párbaj) 9/10
    WALL-E 10/10
    K-Pax 6/10
  • Hoz_Hun
  • poppe
    elég, nyugi
  • lac556
    foglaltam pár jegyet a 7végi mozi maratonra de most nézem rosz tel számot adtam meg. ez gáz? meg a nevemben is elgépeltem pár betűt.
    ugye jegyátvételnél elég a visszaigazolószám??? v nem?
    cinemacity aréna
  • Dynamic
    Elhunyt Patrick Swayze
  • ba32107
    :D:D
  • poppe
    mondjuk én lakatlan szigetre csak az asstraffic filmeket vinném :D
  • Sephi
    Igy van.
  • barnie1990
  • Blasta
    "szvsz semmi nem fog valtozni aze mert egyesek szerint "ennyi az annyi" "
    Természetesen. Nem is azt írtuk ki, hogy "A D9-re mindenki 9 pontot kell adjon, a T4-re pedig 5-öt" hanem csak egy pontozós mankót írtunk ki, egy javaslatot arra, milyen módon próbáljanak az ide járók pontozni. Ha valaki úgy érzi, hogy a High School Musical-t vinné magával egy lakatlan szigetre, hát nyomja a 10/10-et, szíve joga.

"btw ennyi erobol az 5os rendszer jobb..."

Szvsz évek óta mindenki 10es skálán pontoz, ezt nem kéne megbontani.
  • barnie1990
    A végső állomás

Akinek a 3. nem tetszett, az messze kerülje ezt is, a színvonal a régi, talán még csökkent is, de 7O percet elütni azért jó.
  • CSOCSO
    a pontozo rendszert majd berakom de szvsz semmi nem fog valtozni aze mert egyesek szerint "ennyi az annyi" ettol meg vkinek bejon a district9 masiknak meg nem. btw ennyi erobol az 5os rendszer jobb...
  • CSOCSO
    telcsirol vagyok.... csiripeltek a madarak hogy teljezen megzombultatok a ciganysagtol. vigyetek ezt masik topikba. jo tema. meg en is irnek bele de rohadtul nem tartozik ide szoval pls STOP IT!!
  • Sephi
    Na szolok neki.
  • Totti5
    Avatar lesz gondolom, mert volt bemutatója előtte.
  • Blasta
    Csocsoé a topik, Ő dönt. Sztem még nem olvasta a dolgot.
  • Blasta
    Neeeeeee
    ://///

Vázzze
  • desigo
    Elhunyt Patrick Swayze
  • ba32107
    Az utazás egy a föld középpontja felé egy borzalmasan szar film :D El sem hiszem, hogy moziban néztem. A film közepétől a végéig azzal töltöttük el az időt, hogy röhögtünk a különböző baromságokon :D
  • poppe
    az biztos fasza volt én most vettem itthonra 2 szemüveget, a my bloody valentine-hoz (meg az utazás a föld középpontja felé, bár az nem érdekel) remélem repül majd felém is 1-2 balta :D

2012 lesz majd 3D-ben? v avatar esetleg?
  • sandor8206
    csak még odébb van az a kár
  • barnie1990
    Miért nem teszitek ki azt a bannert?
    Szerintem segítség volna mindenkinek nem csak a pontozásban, hanem más pontozását is könnyebb volna kiértékelni, ezáltal talán kevesebb flame lenne.
  • ProGabe #49041

• motyodlee
    3D terén én erre vagyok kíváncsi
  • Zephyr Retiring
    ma akadt a kezembe a terminátor 4 rendezői változata..
    annó még moziban láttam az "eredetit", de ez a változat olyan,
    mintha most látnám először a filmet..

a "régihez" képest rengeteg új infóval, mert eddig nem is tudtam,
    hogy ennyi mindent kivágtak belőle

már csak a dvd képminőség miatt is megérte újranézni..
  • Totti5
    Imént tértem haza az első 3Ds moziélményemről, ami nem más ( nem nevet:)) ) mint a fájnől desztinésön volt. Nem volt rossz, mármint a 3D, bár kevés volt az olyan ahol a pofámba éreztem a dolgokat, de az hatásos volt kellően. A film? ugyis mindenki tudja hogy milyen... egy 3Dt megért. A következő 3Ds amit meglesek az UP lesz, jó volt a bemutatója.
  • Blasta
    A topik címe: FILMEK, AMIKET MOST LÁTTUNK...

Nem tudom mond-e ez egyeseknek vmit?
    Köszi!
  • sandor8206
    nem az, Németországból jött árkot ásni vendégmunkásként ide
  • ba32107
    The Cincinnati Kid

Hmm, jó volt! Az utolsó hand különösen izgalmas volt. Ez a 5 card stud nem is rossz! Amúgy én mondom, ezek a régi színésznők tudnak játszani. Melba akárhányszor bejött a képbe, rámjött a kangörcs :D
  • Pretorian
    Én nem hiszek semmit, a véleményemet tapasztalatokra alapozom. Egyébként amerikában jóval több magyarul beszélő magyar él, mint bárhol máshol Nyugat-Európában.

sandor8206: nem személyeskedésként, de ezek szerint biztosan nem rakétakutatással foglalkozik a kollégád.
  • sandor8206
    kicsit OFF-olok én is :-D, a franciás dologhoz! Nekem egy német kollégám, hitte azt hogy Magyarországon karikás ostorral jár mindenki (most túlzok), de ő is azt hitte hogy itt csak Hortobágy van. Meg volt lepődve, hogy teljesen ugyanaz mint Németország, semmi extra, csak itt piszkosabb, meg villanyoszlopok vannak mindenhol (németbe föld alatt vannak már) :-)
  • Montanosz
    olyan országról vitatkoztok ami nem is létezik)))...kis híján.

• Tyler1
    én nem szajkóztam semmit egyszer írtam le, illetve kétszer, mert elsőre nem fogtad fel ezek szerint. de tök mind1 mit mondok mert mindenre lehet kitalálni választ! én nem győzködni akarok senkit, mindenki gondol amit gondol erről az országról!
    az hogy az arabok tudják hol vagyunk az teljesen rendben van, ez nem is tudom h jött, ott rengetegen beszélik pl. a magyart. itt elsősorban amerikáról volt szó, persze lehet azt hinni h szar sztereotíp szöveg, mindenki hisz amit akar :) ez egy ilyen játék!
  • Dynamic
    "egyedi hangzású, ezáltal egzotikus nyelv"

Pont ezt mondtam, de Tyler bemagyararázta magának, hogy egzotikus ORSZÁGRÓL beszélek.