106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Elkeztem nezni a Termiantor Salvation c. filmet. Ekkor jottem ra, hogy en tobbet nem halgatok senkire. Mindenki azt alitotta, hogy szar stb. erre meg egy tok jo kis film. Igaz nem neztem vegig mert mar keso volt de siman semmi bajt nem lattam benne.
Majd irok rola ha megneztem, de addig kiv vagyok mi nem tetszett itt a nepnek. NEM KELL SPOILER :D Ott vok, hogy eppen most "menekult" meg Connor elol. -
Rengetegen írtak,mikor ment a moziban -
Nagyon jó volt jah. 
Végig pörgős
sehol nem unatkoztunk rajta... -
Nem hiszem, hogy az rontott volna rajta sokat. A túl felszínes sztori már annál inkább.
Utánanéztem, képregényből készült (naná), de azt mondják az sem sokkal kifejezőbb. Van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem a képi világ miatt tetszett (ami mondjuk elég sok dologból építkezik - 5. Elem, Blade Runner, stb.), de sajna ennyi. Kár.
Egyszer de jó lenne az animáció mellé egy jó kis sztorit is rittyenteni... -
rakerestem de ugy latom senki nem irt meg az uj star trekkrol !?!?
Megneztem. 1 percig nem unatkoztam!
9/10!!!!!!!!! HD ban mindenkeppen ujra nezem!!!! -
nah... mindjart star trekkezes lesz a nappaliban.
kivancsivagyok mennyire fog bejonni mivel egy reszt nem lattam a sorozatbol -
John McLane #49383 Rock hajó - The boat that rocked
Először azt hittem egy újabb hálivúdi gagyi zenés film, nemtom miért, aztán szereplők között megláttam Kenneth Branaghot és Bill Nightyt és meglestem. Hát sztem óriási film. Legalábbis én imásom az ilyen hippis zenés filmeket. Ebben a kategóriában ugyen nem veri a Majdnem hírest(Almost famous), de nagyon jó. Remek zenék, jó színészek, zsír poénok.
8/10 -
Sziasztok!
Nem tudjátok mi van a Cinemastore.hu oldallal?
Reggel óta elérhetetlen.
-
Pancserock (Airheads)
az utóbbi 2hétben 2x néztem meg (nosztalgia), namost jöjjön a matek:
az alapötlet jó, remek színészekkel (brandon fraser, adam sandler,steve buscemi), de sajna a történet szinte csak egy helyszínen zajlik!!! ez nagyon nagy hiba, legalább folytatása lett volna a filmnek, hiszen számtalan lehetőség lett volna. ja, emiatt a "linearitás" miatt kevesebb poén van benne, mint kellene/lehetett volna, de adam sandler néha azért képest mosolyt csalni az arcunkra (kár hogy sok az erőltetett gag)....
+ ízig-vérig rákenró hangulat a film :o)
az ön egyenlege:
7/10
aki bennevan ebben a szubkultúrában, annak alapmű -
és mi az 1.? :) -
Nem szabad magyarul nézni. Iszonyat a szinkron. Semmit sem ad vissza a hangulatból. Ez a film kép és hang egységére épül. -
"Először fura volt ez a dokumentumfilm style, de hamar túllép rajta az ember, egy idő múlva már fel sem tűnt"
Na, igen. Valószínűleg azért nem tűnt fel, mert kb. fél óra múlva átmegy "rendes" filmbe
-
Jaja, arra. Most volt szombaton, m1-en.
Én sajna jóval többre számítottam. A képi világ, a hangulat tetszett, de az egész sztori, meg az egyiptomi mitológia belekeverése már nem igazán. Ez is egy olyan film, amit elolvasnék könyv formájában (bár nem lennék meglepve, ha képregény lenne). -
Highlander Director's Cut 720p
Kell erre valamit mondani??! Magam nemében ez bizony 10/10. Annyira durván jól meg van csinálva az akkori szinten (is), hogy valami bődületes. Na és a hangok... Brrr... -
Lipi1980 #49375 A végső állomás
Szokásos történet, látványos halálfajták.
4/10 3D-vel 6-7/10
Sokszor szabályosan félrekaptam a fejem! Nekem bejön ez a 3D!
Plusz előtte bemutatóban (mind 3D-ben):
Toy Story 3, Fel!, Christmas Carol, Avatar -
ba32107 #49374 Én végignéztem, de csak a nő miatt. Tipikus 2 pontos :D -
nem PJ, hanem Blomkamp haverja, bár tök mindegy
Ultraviolet
omg. 30 percig bírtam! 3-ik, vagy 4-ik film, amiről ezt elmondhatom. aki ezt végig bírja nézni, annak minden elismerésem! -
az immortelra gondolsz? hol és mikor lesz, melyk tv adón?
nálam a top10-ben a második))) -
jobban mint sok hivatásos színész ezekszerint. Nekem végig nagyon szimpatikus volt. -
Prof William #49370 A District 9 főhőse ráadásul nem is színész, hanem PJ egy haverja mégis sztem nagyon jól játszik.
-
Remek dolog ez a moziünnep, bár a tv-ben is ment 2 figyelemre méltó film a hétvégén: a Halhatatlanok, és a Brazil.
A közös dolog mind2 filmben a rendkívül erős, szürreális látványvilág. Sajnos a Halhatatlanok beleesik az animációs filmek egyik nagy hibájába: többet ígér, mint amit nyújt.
A Brazil mind látványban, mind mondanivalóban ott van a szeren, nem sokat kopott 1985 óta. Aki nem látta sürgősen nézze meg. -
Taking of Pelham 123
A két "öreg", Travolta és Washington félgőzzel is hozzák a formájukat. Annyira nem volt rossz film. 7/10.
Inglourious Basterds
Hosszú idő után újra egy Tarantino múvi, ami jól sikerült. Nekem szinte minden tetszett. Megmondom őszintén a nagy hype miatt sokkal jobbra számítottam, de így sem okozott olyan nagy csalódást. Külön pozitívum, hogy angolul adta a mozi, a szinkron ezen a filmen (is) sokat rontott volna szerintem. 8/10.
District 9
Nulla ismerettel ültem le megnézni a filmet. Cím alapján megtetszett, plusz imdb -s plotline -t olvastam csak el, még a pontozást se figyeltem. És hát ez nagyon jó volt. Először fura volt ez a dokumentumfilm style, de hamar túllép rajta az ember, egy idő múlva már fel sem tűnt, igazából még jót is tett a filmnek. Azt is mondhatnám, hogy a legéletszagúbb alien múvi (fura ilyet mondani, mivel nem tudjuk, mi lenne ha ilyen történne a való életben :)). De ha megtörténne, ezt a szituációt el tudnám képzelni. Számomra teljesen ismeretlen rendezővel és színészekkel, teljesen korrekt CGI -vel és effektekkel nagy meglepetést okozott. 9/10. -
Rundstedt17 #49367
-
Inglorious Bastards
tegnap délután néztem meg...az első fejezet volt a legjobb...
amikor a zsici családról faggatja a német tag a tehenészt
(patkány hasonlat, angol-francia nyelvváltás stb.)
de utána siralmasan szar volt a film szvsz, és azt sem értem hogy a mozis csaj történetét miért kellett ennyire erőltetni, így olyan semmise film lett, két szálon futó cselekmény, de foghíjas...
aki szereti a morbid dolgokat, az adjon még hozzá 1-5pontot az értékelésemhez, ez még oké is, csakhát sajna nálam többször volt olyan a film alatt hogy a fejemet fogtam "wtf" címszó alatt
5/10 -
viizo #49365 Dr. Moreau Szigete
A zseniális H.G. Wells ismertebb könyveiből hol jobb (Az Időgép), hol kevésbé jó (Világok Harca) filmfeldolgozások készültek. A Dr. Moreau Szigete minőségben valahol ezek alatt tanyázik, sajnos.
A könyv kiváló alapanyag lehetne egy jó forgatókönyvíró kezében, de ez esetben sajnos elnagyolt és összecsapott munka született. A könyv érdekes elgondolásai nem akarnak működni a vásznon, amihez a rossz casting (David Thewlis, de talán Val Kilmer is rossz választás volt a szerepükre) is nagyban hozzájárul.
Mindezek ellenére valahogy kicsit mégis tetszett a film, de ez inkább az érdekes témának tudható be.
10/5 -
Hoz_Hun #49364 Most hogy kérded, tulajdon képpen fogalmam sincs miért A Kód a címe...
A film nálam egyébként
5/10 -
Errol van szo. Ezt kene csinalni. -
John McLane #49362 Van egy tippem, de ha amiatt Kód a címe akkor inkább 3 pontot adok rá...
spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra tippelek amikor kinyitják a széfet, és Banderas milyen ügyesen megtippeli a KÓDot(najó az utolsó számod belőle).. -
és vajon mért a kód a címe? én ezen agyaltam utána fél óráig :DDD
max 4/10
freeman meg hogy néz má ki azzal a fülbevalóval :D -
Mert azokat nem szinkronizáltál le alapból.
Ergo sehol máshol sem voltak szinkronosok.
Mázlid vót -
John McLane #49359 A Kód - The Code
Megnéztem, mert Banderas meg Freeman. Hát borzasztó, legfőképp a mindenre jó Iphone, a csodás a mindenható lézerszemű kütyü, kicsit szánalmas reklám volt.
Igazából semmi pozitívum nem jut eszembe a filmmel kapcsolatban, így részemről:
5/10. -
Hoz_Hun #49358 A Batman: The Animated Series-ben még Harley Quinn hangja is Arleen Sorkin, mint a játékban (amugy szuper hangja van). -
Nezzetek meg az eredeti, Walter Matthau -os verziot. Jo nagyon! :D
Itt . -
viizo #49356 Hajsza a Föld Alatt
A főleg negatív kritikák után kissé szkeptikusan ültünk be rá. A főcím alatti pár perces rángó-elmosódó-szaggatott kamerázás látványától már majdnem kezdett a tengeribetegség úrrá lenni rajtam, amikor végre abbahagyták és végre normálisan is elkezdődött a film.
A metrós, túszejtős móka nem ismeretlen Hollywoodban, de a sok közül ez sem nyújt semmilyen kiemelkedőt. Denzel és Travolta is öreg motorosok, így megerőltetés nélkül, kisujjból kirázzák a játszott karaktereket.
A film egyszeri szórakozásnak (Moziünnepen 500 Ft-ét
) mindenesetre teljesen megfelel, de többet nem fogom megnézni.
10/6
[apropó: a legjobb az egész mozizáson a film előtt játszott District 9 trailer volt - a közönség megtapsolta és ujjongott
így már főleg alig várom, hogy újra lássam moziban is :) ]
-
Nos az utobbi 3 filmen amin voltam Westend/Corvin, mindehol feliratos vala... -
Mom park ever, ráadásul feliratos verziót csak itt adnak a szinkronos filmekből -
Távolkeleti remake:) A Tale of Two Sisters koreai thriller amcsi változata!
Nem rossz...Persze az eredeti mindig jobb
-
*ezen:P najó aludnom kéne már bb:) -
*kegyetlen:P -
Halálos Hajsza!!
ATYAÉG ez nekem csillagos 10-es!A story a színészek a kamera mozgások az effektek mind jegyetlen! furcsa,hogy eddig nem láttam!
idézet/nem spoileres,de hatalmas/:
"Nike sporttáska 60 dollár
Nokia telefon 100 dollár
1 uncia samtex 500 dollár
................priceless":D hát ezek kész voltam:)