[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Taking of Pelham 123
A két "öreg", Travolta és Washington félgőzzel is hozzák a formájukat. Annyira nem volt rossz film. 7/10.
Inglourious Basterds
Hosszú idő után újra egy Tarantino múvi, ami jól sikerült. Nekem szinte minden tetszett. Megmondom őszintén a nagy hype miatt sokkal jobbra számítottam, de így sem okozott olyan nagy csalódást. Külön pozitívum, hogy angolul adta a mozi, a szinkron ezen a filmen (is) sokat rontott volna szerintem. 8/10.
District 9
Nulla ismerettel ültem le megnézni a filmet. Cím alapján megtetszett, plusz imdb -s plotline -t olvastam csak el, még a pontozást se figyeltem. És hát ez nagyon jó volt. Először fura volt ez a dokumentumfilm style, de hamar túllép rajta az ember, egy idő múlva már fel sem tűnt, igazából még jót is tett a filmnek. Azt is mondhatnám, hogy a legéletszagúbb alien múvi (fura ilyet mondani, mivel nem tudjuk, mi lenne ha ilyen történne a való életben :)). De ha megtörténne, ezt a szituációt el tudnám képzelni. Számomra teljesen ismeretlen rendezővel és színészekkel, teljesen korrekt CGI -vel és effektekkel nagy meglepetést okozott. 9/10.