106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #49549 Péntek 13 (2009)
Összességében nem rossz, de szinte minden motívumot láthattunk már más horrorokból. Az hokimaszkos néma gyilkos, Jason itt sem humorizál, ellenben gyorsan és kegyetlenül mindenkit eltesz láb alól a Crystal Lake körül. Aki látta anno a Texasi Láncfűrészes egészen jól sikerült 2003-as verzióját, annak ismerős lehet az atmoszféra, és néhány beállítás - Marcus Nispel visszatért vissza a kaptafához a fájdalmasan gyenge 'A Barbár - Legenda a szellemharcosról' filmje után.
10/6
A Kilencedik Kapu
Polanski neve sokáig elriasztott a filmtől, ám ezúttal tévesen: jó kis thriller ez a javából. Aki szereti az okkult témákkal foglalkozó feszült nyomozósdit, az nem csalódhat. Johnny Depp kisujjból is kirázza a tőle elvárhatót, de a sztori is jó, a feszültségkeltéssel egyetemben.
10/7 -
Road House(Orszaguti Diszko)
Egy kis Patrick Swayze nosztalgiazas,es hiaba gyerekkorom egyik meghatarozo filmje,meg felnott fejjel is tetszik.Vagy talan epp azert?Fenetudja.
7/10
Appaloosa
A szineszek miatt kezdtem bele,vegulis 1x nezheto.Semmi extra,Renée Zellweger klasszul alakitja a totalisan unszimpatikus ribancot.
5/10
-
Nem értem mi a gond. Teljesen hétköznapi reakcióról beszélek Te még soha, sehol sem mondtad, hogy "rossz ez a film", "ez egy szar film", helyette mindig azt mondod "nekem nem tetszik ez a film"? Ugyan már. -
Na, latom azonnal reagal a defence force. -
Hajsza a föld alatt (?)
Travolta és Denzel páros, ...én untam magam rajta.
(az új pontozási rendszer alapján)
4 pont -
Wittgen #49544 Tegnap néztem meg a Trick 'r Treat c. jó kis horrorvígjátékot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon kellemes csemege. -
Inquisitor #49543 Esetleg odaírhatja, hogy mi vagy miért nem tetszett. Pl. gagyi forgatókönyv, gagyi karakterek, gáz színészi alakítás, stb.
Például ha valaki utálja a sci-fiket, annak a történet soha nem fog tetszeni :) -
Ott van mellette a neve. Ennél nem lehet személyre szabottabb a mondandója. -
Ha azt mondja, hogy "szar volt", akkor gondolom nem istenként tetszelegve akarja kimondani a büdös nagy igazságot, hanem pusztán azt akarja kifejezni, hogy neki nem tetszett. Egy ilyen mindennapos mondaton kár fennakadni. -
Nem szoktam beleszolni ilyenkeben, de nem lehetne azt irni, hogy neked nem tetszett? Mert attol, hogy neked nem tetszett, a film lehet meg jo nem?
Gondolkodjunk mar mielott irunk. -
Mi a szar benne konkrétan? -
viizo #49538 a macskafogó annyi sincs, mégis jó -.-
:) -
Inquisitor #49537 Jaj. Az a baj, hogy amit írsz az hajaz a kinti "sikerére" a filmnek ... tehát nagy durr nem lehet. -
? :) -
85 perces -.- -
ennyire szar? pedig a trailer alapján elég jónak tűnik, jó sztorival
na mind1, majd meglesem :) -
jefferson83 #49533 Ezt én is most néztem meg a minap. Valóban kicsit szenvedős film volt.
-
Miss March
Ocsem es legjobb baratom istenitettek a filmet ezert en is neki estem a felesegemmel.
Megneztuk a filmet, vegulis nem unatkoztam de egytaltalan nem volt egy nagy cucc. volt par jo jelenet de szvsz nagyon gyenge film.
Barkinek ajanlom aki szereti az ilyen ide oda utazunk egy csaj miatt poen filmeket. de sokat ne varjon. Bar ki tudja. ha a legjobb baratomnak is tetszett meg amugy is van 120 american pie movie es gondolom sokan veszek es szeretik akkor lehet ezt is sokan csipaljak majd...
5/10 -
Next Day Air
a bemutato megtetszett, megneztuk de sajna nemtom minek.
A film tele fukin fekakkal meg puta spanyolokkal.
Van egy max ket poen es amugy szamomra elvezhetetlen volt.
Arrol szol a film hogy a nagy spanyol drogbaro kuld egy csomagot vkinek viszont a hulye postat rossz ajton kopogtatott igy a csomag mashoz kerult. Es jott a bonyodalom. hurra.
gagyi film
3/10
egy ket jo pillanat volt es a spanyol chicha nagyon szep -
most jöttem haza a moziból premier előtti ingyen tiszteletjeggyel voltam megnézni Bruce Willis új sci-fi marhaságát,a Hasonmást...
...egy nagy szar az egész olyan gagyi hogy süt,még jó hogy ingyen volt...
2/10 -
running scared/halálos hajsza -
LOVE OBJECT
10/7
Kicsit beteges és bizar "sci-fi" film. Paranoia 1.0 kedvelői szeretni fogják..... -
jó western
Isten fegyvere
thriller
műanyag szerető
akció
Titkok könyvtára 3
-
Rundstedt17 #49526 Meg volt nagyon bejött.Még vmi mást? -
Rundstedt17 #49525 nem.megyek szedem megnézem.kössz -
taken megvolt már? -
Rundstedt17 #49523 Vmi agyatlan akció filmet tudtok ajánlani? -
Inquisitor #49522 Nekem az tetszett, mikor a hírhez bevágta valaki a részletes leírást a drogkarteles arc leírásához "Valami vad kinézetű fickó, mint D.T." .. és hát ki hasonlítana rá jobban saját magánál :) -
AZ IGAZI TEXASI KOPÓK
egyszer nézős 10/5
El internato sorozatdara: 10/7 -
Jesszum Pepi, [URL=http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20090929-danny-trejo-jatszik-antal-nimrod-predatorsaban-sztori-reszletek.html]"black super predator"[/URL], mi a f*sz?
(Hírek a készülő Predators-ról, origo.hu)
-
belenéztem,de szerintem kerülni kell mint a pestist)))
vagyis gyenge sztem. -
imdb
"First, this is not a remake of the original movie. This is a completely different movie which follows the original short story." -
Children.of.the.Corn.2009, ez mi ez? rimék lenne? túl sok indfót nem találni róla. Az eredeti verzió feljavított változata? vagy ujraforgatott rimék? -
Na meglestem végre én is:
District 9
Baromi nagy, teljesen hihető alien történet, ez a dokumentumfilmes megvalósítás is ötletes. A végét tényleg egy kicsit elkapkodták, de végülis a lényeg kiderült.
9/10 -
egyetértek... -
akarom mondani ideje lesz:) -
Akkor ide lesz meglesni a 2-t.:) -
sőt, HD -
Mivel hogy már kijött a Transformers 2-ből is a dvdrip verzió ! -
mi van tv-be volt tán hogy mindenki most pontozza a Transformerst????