106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nah a robotok AZOK, amik aztán végképp semmilyen szinten sem hasonlítottak az eredetiekre (sehogysem). -
Ooo... nekem a robotok teszettek... semmi mas nem. -
Abban a filmben nekem semmi sem tetszett, mert már túllendült az általam elfogadható agyhalottság szintjén. Bugyuta fos. ÉN aki a Transformátorokon (olajos) nőttem fel, ÉN mondom ezt! -
NEMOND hogy nem tetszett a piramisos fight!!!! -
Na a Transformers 2-től köphetnékem volt, de sűrűn, a Dzsiájdzsón meg jóakul szórakoztam. Tán mert mások voltak a zelvárásaim velük szemben... :D
Pölö a Dzsiájdzsót meg tudnám most rögtön nézni még1x akár és talán túlélném. -
Hmm nekem aszontak, hogy egesz korrekt... -
Erről jut eszembe
G.I. Joe
5 pont
Jó indulattal.
-
Érthetőbben: van a film 10 pontos, és ezen- azon okokból kifolyólag, pl. unalmas, kitalálható, szar a zenéje, a csaj melle is gyenge volt stb. pontokat vonok le. kb. így -
Amúgy szerintem is fölösleges most erről oldalas flémet indítani, szóval elejét veszem a dolognak:
G.I. Joe (2009)
Olyan, mint Transformers 2, csak ha lehet még kevesebb karakterfejlődés, és mégtöbb semmitmondó eksön.
5/10 -
Őőő, hát úgy, hogy 10 az egész a tökéletes és ebből mennyit ért el a film, ugye itt nem osztással, nem százalékkal és összeadással, hanem kivonással érjük el az adott pontot. Lehet rajta lovagolni, de nekem természetesebb így jelölni 10/7, mint fordítva. De tökmindegy, amúgy is átálltam a banneres pontokra.
Egyébként miből gondolod, hogy a 10-ből 6 akarok venni? Nem a 4 a helyes? Ilyen leosztásba? Bár fordítható a dolog úgyis, hogy minden film nulláról indul. -
viizo #49579 mi az hogy jogosan kifogásolta? :D
ha bántja a műszakis szemeket, akkor a legegyszerűbb, ha figyelmen kívül hagyjátok az értékelés formátumát.
ne menjen már át matekba és teljesen felesleges bizonyításokba a topik
-
A következő a helyzet szerintem:
Ő azt kifogásolta (jogosan), hogy sok figyelmetlen ember 10/6 formátumban írja fel a 60%-ot, ami nem helyes, mivel erre a 6/10 jelölés a logikus.
Azt én sem értem viszont, hogy a kivonás művelet hogy került a képbe. Talán a "10-ből 6 pont" kifejezés miatt gondolhattál kivonásra, de ebben a kontextusban "10 - 6 pont ( = 4 pont)" nem egyenlő "10-ből 6 ponttal". -
Zombieland
a hivatalos oldal szerint ma mutatják be amerikába.. már nagyon vártam rá -
wut? :) Én eddig úgy tudtam, hogy 10 -ből elért pontot adunk. de...tökmindegy -
úgyvan :) -
Végre valami ígéretes
-
Reg5 #49573 Meg az Ent s2 fináléja is befigyel :S Én múlt héten láttam a filmet, de annyira nem ragadott meg. Szép volt meg minden, de üres :( -
azaz! aztán az utolsó pár évadot először valami eszméletlenül szar szinkronnal adták le, egyszerűen nézhetetlen (pontosabban hallgathatatlan) volt
pár hónappal később szerencsére leadták a jól megszokott szinkronhangokkal is -
ditto...
régi szép viasatos időkben:D -
Voyager az egyetlen Trek sorozat, amiből megnéztem egy csomó részt. Az nekem is tetszett :) -
nem mellesleg sokkal merészebb, csavarosabb volt a sorozatban a dolog, mint a filmben. tehát más is, de az alap szerintem nagyon is hasonlít
amúgy én nem vagyok Trek rajongó, de a Voyagerből jó sok részt láttam. az valamiért tetszett, talán a jó sok borg miatt, nem lenne rossz, ha a folytatásban velük is foglalkoznának egy kicsit -
Gondolom emiatt volt jelentősége, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.elcsalja a hajókat a bolygó közeléből, majd megsemmisítse őket
De attól még igazad van, abszolút nem hihető, hogy nincs más fajta védelem. Csak éppen ez nem írói figyelmetlenség miatt lett ilyen. -
amúgy simán lehetett ott vulkáni hajó, csak esélye sem volt ahogy a többieknek sem... -
hogy egyesek milyen semmiségeken képesek fennakadni, amúgy élvezed is a filmeket, vagy csak a dilibogyók miatt nézed? -
sandor8206 #49565 teljesen igazad van, mondjuk ágyuk nincsenek ekkor a Földön, de 1-2 űrhajó lehetne ott.
De ez film, el kell fogadni néha, ez még nem akkora baki
+ azért a Csillagflotta se végtelen számú hajóval rendelkezik
SPOILER
nem hiába küldték a Vulcanhoz a kadétokat, nem volt más hajó már akkor sem, azok ott ugrottak . Persze, hogy még a Vulcannal sincs egy Vulcani hajó sem, az is nevetséges. De ez van sztem még belefér.
SPOILER vége
Amúgy a film jó, minden "űrhajó-buzi" filmgeeknek ajánlott, remek szórakoztató film sztem is. Annak is aki hozzá sem szagol a Star Trek világához.
Amúgy melyik Voyager rész az?? Csak kíváncsiságból. -
ja:
buliszervíz:
hát, évekkel ezelőtt jobban ütött (de kajak alig emlékeztem rá)
sőt, az a baj hogy jobb filmre emlékeztem...vontatott szar amcsitinivígjáték, orbitálisan hülye poénokkal (de azokis ilyen pisi-kaki szintűek), egyik szereplő sem lopta be magát a szívembe, mint más vígjátéknál, tök közömbös volt számomra az egész... alig vártam hogy vége legyen, és amúgyis az utolsó fél óra is tiszta unalom volt annyira kiszámíthatóan "lineáris" a történet
5/10 -
star trek
remélem csak én nem figyeltem, és tényleg remélem, hogy lecsesz valaki, hogy ez nem így van, de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy gecinagy vezeték lóg le egy űrhajóról, ami tüzet lövell ki magából. mit csinálnak a hegyesfülüek, és az emberek a bolygón, na mit? semmit! inkább megvárják, amíg valakik leereszkednek rá ejtőernyővel és szétlövik, ill. valaki egy szál telibekúrt űrhajóval megteszi ugyanezt
biztos nem lesz a Földön 23254242343-ben egy tetves űrhajó, vagy ágyú sem, amivel szétlőnék. valószínű, hogy nem fog bolygó körüli pályán ott csövezni egy-két felsőbb osztályú hajó, pusztán a bolygó védelméért, igaz?!
istenem b+, ez az orci-kurcman páros remélem egyszer csak eltűnik majd egy fekete lyukban
amúgy nem volt rossz, mert ezen kívül az oltári nagy plot-hole-on kívül egyéb kivetnivalót nem igen találtam. kb. ilyennek kell lennie egy sci-finek 2009-ben
ja de, van még valami: az egész sztorit egy Voyager dupla részből nyúlták :S -
jefferson83 #49562 Semmi baj, nekem is vannak olyan apró problémáim amik csak engem érdekelnek :) -
hol látsz kivonást?
10/6 semmiképp sem jelenti hogy 6 out of 10, vagy hogy 60%
de mindegy, csak most jutottam el arra a pontra hogy kikívánkozott belőlem
brékesség -
hja, olyan 7 blasta-t adnék rá :) -
Hivatlan vendég - The uninvited
Amolyan horror-thriller fajta, 1 év múlva már nem fogok rá valószínüleg emlékezni, de most nagyon bejött. És elég fáradt voltam ahoz hogy ne jöjjek rá egész a végéig hogy valójában miről is van szó.
tetszett -
viizo #49558 nézd, én kb ezermillió kis kritikát írtam filmekről ide és (házi)mozis fórumokra, és mindig ezt az értékelést használtam ;-)
tehát ahogy Kandurex is lejegyezte #49554 -ben:
10/6, azaz: 10-ből ért 6-ot a film. :)
nekem a 6/10 látványa lenne baromi szokatlan... -
Inquisitor #49557 Under the Mountain trailer
-
matrix, alien, gyűrűk ura, sötét lovag, piszkos harry, indiana jones, terminator, harcosok klubja, csillagok háborúja, keresztapa
szerintem -
ba32107 #49555 A bannerben milyen filmek vannak pontosan?
Mátrix, ?, Gyűrűk ura, Joker, ? (Sin City?), ? (Indiana Jones?), Terminátor, ? (Bradd Pitt, de melyik?), SW, Keresztapa. -
Miért is bassza? Műszakisként osztás használsz kivonáskor? (pl: tízből hat pontot ért, nem pedig 10/6 = 1.6) -
Nezd csak meg a #49550 min akadt ki :DDDD -
Probaltam felhivni a figyelmet erre. Nekem is felhivtak es azota kerulom, tudod ezek a hozzaszolasok azok melyek spam-et indithatnak es szeretnek elekrulni. -
Melyik Polanski filmben csalódtál ekkorát? -
nézd, örülök hogy kritikát írsz, és hagyom is hogy befejezd, de a 10/6 az azt jelenti hogy 6ból 10es (ami kb. 166.666666%)
erre figyeljetek már oda, mert műszakisként kicsit bassza a szemem :D