106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sadvagabond
    ez mekkora,hogy pont most néztem meg a kaméleont. :)

kaméleon 7/10
    lehet,hogy csak így,munkahelyen ütött,de szerintem otthon,barátnővel is nézős lesz.végre már egy normális magyar film.és végre egy tisztességes magyar szexjelenet.azt sem tudtunk még eddig,meg humorkodni sem.
  • Rundstedt17
    running scared/halálos hajsza:összeségében elég jó volt bár az oleg nevű kölyök néha idegesített.

Montanosz,titkok könyvtára 3:komolytalan volt de annak ellenére mégis jó

Jó akciófilmet lehet ajánlani továbbra is.
  • Montanosz
    Ilsa-She Wolf Of The SS
    na ezt kerüljétek, vagy 10 percet bírtam belőle...
    Azt hittem valami jó háborús.....helyette valami foss horror.
    10/2
  • BaliBoy
    Jah..

Kaméleon: 6/10

Viszont a szöveg benne: "Az illúzió drága mulatság!" - 10/10
  • BaliBoy
    G.I Joe: 7/10

Star Trek: 8/10

D9: 8/10

Transformers 2 (ugyan anno moziban is láttam): 7/10
  • SötétBarom
    Star Trek

Szupcsi :D
    7 blasta
  • ba32107
    Már töltöm is. Kösz!
  • stargatelost
    Van folytatása is a Kidulthoodnak ugyazokkal a szereplőkkel. Címe: Adulthood. felirat is van, és van ugyanannyira jó ;)
  • ba32107
    Kidulthood

Huhh. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a bandázós / piálós / drogos / szexelő fiatalokról szóló filmeket. Akkora dráma nem volt a végén, mint amire számítottam, de nagyon jó volt. A nagyon durva brit akcentus és szleng miatt mindenképpen feliratosan kell nézni, én angol felirattal néztem, és még így is nehéz volt követni. Marhajó film!

8/10
  • Inquisitor
    Hát mondjuk nem is arra való film, hogy szórakoztassa a nézőt, inkább amolyan nekifutásból gyomron rúgja :D
    És hát arra tényleg jó. Engem a zenei világa tud kiűzni a világegyetemből.
  • Sephi
    A Clockwork Orange -

A problema az lehet, hogy ma lattam eloszor ezt a filmet. De ugye nem eppen mindenkinek jon be SK stilusa. Nem aludtam el rajta, de ahhoz kepes, hogy 71-es film hat bravo. Viszont meg veletlenul sem sorohalhatom a kedvenceim koze.
  • Totti5
    Ez a film nagyon tetszett, multkor ment a HBOn, pont sikerült elkapni.
  • viizo
    Levelek Ivo Dzsimáról

A testvérfilmjét, a Dicsőség Zászlaját, ami amerikai szemszögből mutatta be az Ivo Dzsima szigeteken lévő harcot, már pár hónapja láttam. Erre a japán szemszögűre viszont jobban kíváncsi voltam, csak egyszerűen sehonnan sem juttottam hozzá.

Bár önmagában igen jó háborús film, mégis pici csalódás a testvérfilmje után: lehet ettől valami nagy katarzist vártam, ám az elmaradt, sőt az igazat megvallva a hollywoodiasabb Ryan közlegény is jobban tetszett. A japán színészek kiválót nyújtanak, de sajnos a forgatókönyv rettenetesen kiszámítható, hogy melyik karakterrel mi fog történni.

Tisztes munka Clint Eastwoodtól, de nem kerül fel nálam legjobb háborús filmek listájára.

10/6
  • Rundstedt17
  • PetruZ
    Az idei termésből három nagyfilm beesett hozzám is, haladjunk a ranglista tetejéről lefelé:

District 9
    Moziban láttam tegnap este, hatalmas volt. Igazából nem is tudnék mit írni ellene, talán csak a rákokkal kapcsolatos logikai fehér foltokról, de igazából ez a film nem is róluk szól, hanem egy buzgó hivatalnokról. Egyébként meg ha az analógiákat tekintjük (és a film ezekre is rámutat), mindenki tudna mondani olyan népcsoportokat, akikról dettó nem tudjuk honnan jöttek, minek álltak meg itt,... és miért nem takarodnak már el? 9/10

G.I. Joe
    Nekem azért annyira nem jött be, többször süllyedt infantilis szintre, amit én nem bírok, de összességében azért nézhető. A CGI-t nem dícsérném, szerintem borzasztó volt, amit ügyetlenül próbáltak állandó blur-ral takargatni. 6/10

Transformers 2
    Amikor láttam itt a kommenteket róla, meg olvastam a kritikákat, meg voltam győződve róla, hogy ugyanaz a hiszti megy, mint az első résznél, tehát nyugodt voltam a tekintetben, hogy nekem azért tetszeni fog. Most nyilvánosan megkövetek mindenkit, akit gondolatban kiröhögtem, vagy elküldtem a fenébe a véleménye miatt: ez a film SZ*R! Nem "véleményem szerint", nem "úgy gondolom, hogy", hanem "EZ A" film.
    Az első részt imádtam, mai napig többször láttam és tetszik. Ez a folytatás is úgy indult a sanghai-i jelenetekkel, hogy okés lesz. De utána csak néztem ki a fejemből, hogy mik bukkannak fel. Néhány pozitívan értékelhető felvillanáson kívül érdektelen és totál idióta jelenetek és karakterek váltogatják egymást. Csak úgy ömlesztve, de azért még spoiler-ben, hátha nem látta még valaki:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Aki kitalálta, hogy kell egy fél-arab, konteós, "mulatságos" sidekick a sztoriba, azt egy székkel ütném, míg szét nem törik rajta. Utána minden egyes széklábbat is apró szilánkokra vernék rajta, és nem érdekel, hogy ez már hullagyalázás lenne.
    - A "nyúlfejű" autobot, a "két golyó", a "láb-b*szó" robot, és a többi ötlet elővezetőjével hasonmód kedvesen elbeszélgetnék, hogy úgy nemileg rendben van-e, egészséges hetero életmódot folytat-e, meg ilyesmik.
    - A campusos első napi beköltözős tipikus eseményeknek mindig, minden filmben meg kell történniük?
    - Miért van az, hogy egy srác, aki a világ megmentője, meg ilyesmi, több tonna ellenféllel küzdött már és megismerte, milyen kegyetlenek is tudnak lenni, a fejében van egy komplett (bár még zavaros) tudásanyag a Great Spark-ból, valamint aki korábbi geek-önmagához képest meghódította és megtartotta a világ egyik legszebb nőjét, besz*ri óvodásként magából teljesen kikelve sikoltozik, amikor meglátja a lánynak álcázott robot átalakulását?
    - Ugyanennél a jelenetnél a készítők célja nyilván a "szőke hülye plázap*csa"-kép erősítése volt, hiszen amikor a főhős és a lány smárolás közben lebuknak, és a lány gyakorlatilag nyeregben van (minden tekintetben), mert a főhősnek esélye sincs kimagyarázni magát,... a csaj-robotnak muszáj felfednie magát, hogy ezzel tökéletes alibit adjon és megoldja a helyzetet. :facepalm:
    - Az egyiptomi összecsapás szerintem gyenge volt. Több helyszín, több ellenfél, semmi egységes nézőkép. Egyedül a piramis környéki részek voltak jók. Ha már csata, akkor szerintem az erdei jelenet jobb volt, jobban meg volt "komponálva".

Ennek a filmnek olyannak kellett volna lennie, mint az Empire Strikes Back-nek: sötétnek, gonosznak, és kilátástalannak. "Meghal" Optimus, az autobotok egy részét kinyírják, egy hülye kormányzati miugrász ki akarja tiltani őket a Földről, egy rejtőző alien-es koppintás (de ez le van sz*rva) Prime valami külső holdon ül egy nyálkás robot-kaptár mélyén, és még Megatron-t is visszahozzák... Itt a Földet le kellett volna gyalulni, sz*rba verni, kétségbeesett küzdelmet folytató hadseregekkel, amikor Sam vergődve eljut Optimus a fészekben trófeaként kiállított testéhez és utolsó erejével még feltámasztja őt, Optimus szétveri a fészket, a Fallen elmenekül a Földre, és úgy kellett volna véget érnie, hogy a korábban elűzött autobotok üstökösként lépnek be a légkörbe, hogy megkezdődjön az utolsó összecsapás...

Úgy kábé ennyi jut eszembe most, ami nagyon felk*rta az agyamat. Olvastam, hogy Bay eleinte zokon vette a kritikákat, és nem is akarta a folytatást megcsinálni, de a legutóbbi hírek alapján van az a pénz, amiért előrébb veszi a listáján, hogy két év múlva be lehessen mutatni. Nem tudom, ígérte, hogy a harmadik más lesz, de most már nem bízok benne. Ahogy a Bad Boys 3-ban sem, attól félek az is valami hasonló baromkodás lesz.
    Ja, és az értékelés: 4/10
  • The Dealer
    Ha van köztetek is olyan, aki régebben imádta japán Godzilla filmeket, amikor gumiruhába bújtatott kis japó statiszták püfölték egymást, annak szívesen ajánlom az alábbi linket, ahol a sorozat első 10 részéről írtam pár sort.

Godzilla filmek - I. rész
  • tigeroo
    na holnap megsasolom énis ezt a gi joet
  • stonesour
    ez de durva lesz ecsém
  • Tyler1
    G.I. Joe
    Bazze ez az év franchise filmje sztem! Kitölti azt az űrt amit a TF2 és a T4 bennem hagyott. Nincs túl bonyolított történet, van viszont akció és CGI mint állat. Ja és persze néhány idétlen poén, amin még nevetni is lehet. Szombat estére kell más? Abszolút jó kikapcsolódás a film, és akárki akármit mond, sztem fasza lett :) Szőke buksza meg váoo, hát jobbra sikerült mint Megan Fox :D
    8/10
  • SötétBarom
    +1 :DD
  • [HUN]Crassus
    G.I. Joe
    6/10

a tengeralatti csata--> mintha a star wars-ot néztem volna.../még a bazinagy ágyu meg a generátor az áramkisülésekkel+ a fekete/fehér kardharc...ájjj ájjj/
  • Davidus
    nagyon várom:D
  • Sephi
    In The Loop -

Zsenialis! Egyszeruen zsenialis! Ovatosan, ez nem az a film ami akarkinek tetszett.

G.I. Joe -

Abszolut nezheto. Egyszer. Es igen, ha majd lesz masodik reszt azt is meg fogom nezni. De nem moziba :)
  • motyodlee
    "a második rész remélhetőleg még jobban büntetni fog."

hát nagyon remélem, hogy nem cseszik el egy folytatással. Jópár film volt már, ami akkora siker volt, hogy elszaladt vele a ló és mondhatni sorozatgyártás kezdődött - vesztükre. Ennek igen erős mondanivalója van, és ezt így kell hagyni.
    A másik meg az, hogy ahogy olvastam a kommenteket - mindenfelé - az jött le, az emberek min fele avval volt legjobban elfoglalva, hogy hú de széttrancsírozta a fejét, meg hogy megreptette a malacot. Nem ám az, hogy az emberi faj mennyire gyarló és önpusztító... Látvány legyen, fröccsögjön a vér aztán adok rá egy 9est, 10est
  • ProGabe #49645
    na ne! most komolyan! HD-ben néztem, és a látvánnyal tényleg nincs gond. leborulok az ILM előtt

de tényleg, kicsit konkrétabban pls, mert érdekel, hogy miben találtál hibát. persze a "vizuális szempontból" sok mindent takar, de szerintem a CGI tökéletes
  • Tikal #49644
    hát igen, a blog nevével problémák vannak...
  • Tikal #49643
    uristen, ez ez mi??? hogy sullyedhetett idáig a filmgyártás és miért van erre igény??? ...
  • Doddy a düdő
    "A blog nevének ötletét NEM a filmbuzi.hu inspirálta. (hanem TE)"

felnevettem
  • stonesour
    9/10
  • stonesour
    District 9
    kritikám
  • Panzermeyer
    Jaaaa igen... a hebrencs robotokon én is kiadatam, ilyen baromságot... A D9 nálam az idei év eddigi győztese volt, imádtam.
  • Tyler1
    hát a költségvetést nézve a CGI közel sem hibátlan. Én azt mondom az idei D9 elverte úgy ahogy van, pedig az kevesebb mint a tizedéből készült. Piramisos jelenet egyszerűen egy vicc vizuális szempontból. De nálam az abszolút biztosítékkibaszó az ötlettelen új autobotok. Ott az egész film elvesztette a komolyságát.
    nyúlfejű robotok? na mennyenek a faszba
  • Panzermeyer
    Ja, és habár nem vagyok a film készítői között, az alkotást a nézőtéren agyhalálban elhunyt moziba járók emlékének ajánlom
  • Panzermeyer
    Transformers 2

Rettentő látványos, akciódús, darálós, minden csillog-villog, de tényleg. Azonban... A sztorin dolgozhattak volna többet is, mert az egyáltalán nem fogott meg, olyan tákolmánynak tűnik, tipikus újabb rókabőr. Az első résznek csupán halovány árnyéka. Akinek mindegy mit néz, minden látványos filmen jól szórakozik, annak remek szórakozást fog nyújtani. Kiváló CGI ide, vagy oda, szőrös szívű leszek: 5 pont! Felső korhatár 12 év.

Emberi formát felvevő álca? Na neeee, ez már sok. Űrdongónak megint nincs hangja, pedig az első végén már volt. Sam a halálakor a fővezérekkel találkozik? Öcsém... A sivatagi nagy csatajelenetnél azt sem tudni ki kivel van, totál elvesztettem a fonalat, egészen Optimus feltámasztásáig.
  • SötétBarom
    Az mekkora cucc te jó ég.
  • SötétBarom
    LOL bazmeg az egész jelentet az Alone in the Darkból nyúlták :DDDD
  • ProGabe #49633
    na, még egy látványos SZAR :\

• WuFraZselic
    ez alapfilm teee, kár, hogy nem ősszel mutatják be... faszé' tolták el 2010 elejére... :S

témánál maradva

G.I. Joe: The rise of Cobra
    6-7/10, igazi popcorn movie, eyecandy végig, néhány igen szükségtelen és értelmetlen párbeszédtől eltekintve nem rossz! a történet hm elmegy, nem ezen van a hangsúly. a vége egyértelmű, lesz 2. rész is vélhetően... még mindig nem tudok dönteni... na jó, 6/10, az a korrekt :)
  • Tyler1
    ígéretesen indul a 2010-es év :P

Shutter Island trailer
  • SötétBarom
    Gyűrűk ura második részében pont jókor jöttek!!