106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Desigo szepen kiutotted a hszemet.....
Szucsy:
ha ennyire nem birod az ilyen filmeket minek ulsz neki?
tipikus olyan film amit az asszonnyal ulok le megnezni mert o elvezni fogja. Szoval az ilyeneket vegig kell neznem es el kell, hogy mondjam a tobbihez kepest nem rosszabb. Nem tartom nagyon jo filmnek de szvsz egyszer meg lehet nezni -
Megint 17
A történet még jó lenne de a megvalósítása gyenge.Szinte végig kiszámítható (pl pofonos jelenet) ezzel el is veszíti a humorát.
Thomas Lennon viszont jól alakította a szerepét.Rajta lehetett mosolyogni.
5/10
Gomorra
Nápoly és környéke,illegális szemétlerakás,drogkereskedelem.A film elején zavart,hogy a történetek nem kapcsolódnak össze de később inkább a sorsokat figyeltem.Szerencsétlen gyerekeknek nem sok választási lehetősége van,rendesen kihasználják őket.Kíváncsi lennék,hogy az 1-2 éves szemét botrány óta történt-e javulás?
7/10
Milk
Semmitmondó cím és nulla infóval ültem le megnézni.Egyedül a 2 Oscar ami mondott valamit.
Sean Penn hihetetlenül jól átadta a karaktert.Az idióta bájvigyortól kezdve a szónoklatokig mind hihető volt.Egész megható volt két dolgot leszámítva:Pár perc után már lelövik a poént emiatt nincs miért izgulni.
A másik meg a többször nem is kevés ideig csókolózó párok.Az cseppet undorító volt.
8/10
-
oroszul pampognak benne? -
Jah és Flash Gordon utánérzetem is volt! -
Обитаемый остров (Russia) The Inhabited Island
Обитаемый остров: Схватка (Russia) The Inhabited Island: Fight
Ez kérem Epic. Végre valami friss és más. A főszereplő idegesítő, de hozzá lehet szokni és végül is a szerepet jól hozza, a többiek meg fenomenálisan jó arcok! :D Főleg Gaj! Azon be lehet szarni.
Igazi mesteri sf a Sztrugackij fivérek 68'-as eredetijéből. Nyilván nem lehet egy ekkora terjedelmű és nézőpontú könyvet csak úgy filmre vinni, így van akik szerint ez nem is nagyon sikerült, de ettől függetlenül a mai hálivúdi nyáltakonyban ez egy igen üdítő színfolt!
A szereplők élőek, gyarlóak, valódiak, egyediek, a trükkök elmennek, a felvételek gyönyörűek, zene jó, operatőri munka néha mesteri, néha kaotikus, a mondanivaló pedig önmagáért beszél.
Párhuzamokat vélek felfedezni a következő filmekkel (téma, és/vagy hangulat): Equilibrium, IZO, Casshern, 1982, Brazil, Obi, Oba, A Sziget, Szárnyas Fejvadász stb.-stb. Nyilván még számos filmet ide lehetne sorolni.
8/10 a saját kategóriájában -
Into The Wild -
Szep volt, erdekes volt de nem hatott meg ugy, ahogy itt par embert. Nem egy maradando elmeny, es SPOILER a csavo sajat magaval baszott ki. -
egyik kedvenc filmem, pláne, hogy a valóságban is lejáétszódott eseményeket dolgoz fel... -
Futballmaffia
Rohadt beteg angol állatok! ennyit tudok mondani a filmről :D Carlton Leach története, aki fanatikus drukkerből lett egy igazi alvilági ikon Angliában. A foci igazából nem meghatározó szála a filmnek, de azért képet kapunk róla h ott milyen az igazi radikális huliganizmus. Viszont bunyóból, gyilokból, vérből nincs hiány. Kemény filmet vártam, de keményebbet kaptam. Érdemes megnézni! -
Dean Winchester #49821 de nem arról van szó ,hogy a sorozat témájához találó legyen :D
hanem ha odamégy egy emberhez és mondod neki,hogy nézd meg a 24et akkor megnézi-e vagy sem igy első hallásra :D
és sztm nem nézné meg..
Street of blood
val kilmer , 50cent főszereplésével készült film (igaz nem néztem még meg hanam most fogom :)
de igy első körben 10/8at várok a filmtől (a filmet am kilmer miatt nézem mert nagyon állat egy szereplő (legalábbis a az elítélt című film alapján .. -
Milk is eléggé semmitmondó cím
közben meg komoly dráma -
sztem a dirty dancing címmel semmi gond nincs! a 24 meg pont találós a sorozat témájához.
ilyen nullaértékű cím a lentebb leírt excsajok szelleme vagy nálam az abszolút kategória első cápasrác és lávalány, amelyek aztán tényleg totál semmi lényeggel nem rendelkeznek, de még egy normális hatásvadász címet sem tudnak neki adni, amitől talán eladható lenne. -
Csillagok háborúja
-
Dean Winchester #49817 dirty dancing
azt hittem,hogy mekkora egy szar film ,amellett,hogy régi meg csak a táncról szól na mondom ez tuti vmi gány film :D
erre nekikezdtem nézni és az elejétől kezdve megfogott.
10/8
igaz nem film hanem sorozat
24
a címe sokat sejtet? hát megmondom azt hittem erre is h egy szar sorozat közben meg nagyon is ütős :)
gyorsan ennyi jutott eszembe,de van sok olyan aminek a címére ránéztem és mondom ez szar lesz,aztán meg k**va jó film lett :)
majd írok még :D
-
példákat pls :) -
Football Faktor még jobb. -
Dean Winchester #49814 azért van mikor egy semmitmondó cím és közben egy fantasztikus filmet kapunk :) -
Ilyen címmel mit vártál? -
xxxpaulxxx #49812 Oo
És tényleg:D
Még a nők is tudnak jókat:D -
Excsajok szelleme
fél óra után abba kellett hagyjam mert borzadály...pedig általában amelyik filmet elkezdem azt végignézem. ezzel nem ment:S -
jefferson83 #49810 Nitro
Jó kis film volt. Néhol lassú, néhol pörgős, néhol romantikus, néhol drámai. Jól összegyúrták. A világot nem váltja meg, de lehet élvezni.
7/10 -
Green Street nagy király film 
"I'm forever blowing bubbleeees, pretty bubbleees in the aiir" :DDDD
Tudtad-e, hogy nő rendezte? -
Mi van már van Barlang 2 is ? Amugy a Wrong Turn 3-ra is kiváncsi leszek majd hogy milyen lett ? -
xxxpaulxxx #49807 Huligánok (Green Street hooligans)
Fasza film... egy olyan focis film, ami nem a fociról szól... hálistennek:D
Egy film a tiszteletről, brutalitásról, összetartásról, barátságról...
Nagyszerű alkotás, mindenkinek csak ajánlani tudom de nem szinkronosan:D 8/10
Barlang 2
Szarabb, mint az 1... pedig IMDB szerint jobb... átvertek... az egyben legalább emberSZERŰ szörnyek voltak de itt... mondjuk izgi volt, de horrornak nem adható el sztem
6/10 -
Na jó régen láttam már és nem ugrott be elsöre ! DE most hogy mondod ! -
Janiapek #49805 Into the wild (Út a vadonba) - erről van szó, elfelejtettem odaírni, ha valaki nem akar visszaolvasni -
Dean Winchester #49804 volt hát épp a bemutatót láttam :)
vagyis az előzetest na és ott beszélt 2 sort és bumm :d -
Janiapek #49803 #49772
Teljesen egyetértek, nagyon jó, érdemes mindenkinek megnézni :) -
A Koncz Gábort nehogymá' fel ne ismerd, még szövege is volt (úgy emlékszem). :) Egyébként nem csak ketten voltak, a bár-szauna jelenetben szinte mindenki magyar. :)
-
Most megy a Vörös Zsaru a Tv2-ön ! Érdemes nézni !
Növényi Norbert egyből feltünt ! De ugy tudom 2 magyar volt benne !
De a másik enm tudom ki volt ! -
hát én az elsőt nemláttam -
Engem mebaszott: lelkileg; kicsit. -
"Fuckin' 80's man, best shit ever! Then that Cobain pussy had to come around & ruin it all."
van hangulata a filmnek! -
viizo #49797 The Wrestler / A Pankrátor
Kiváló dráma, de csak ínyenceknek - kevésbé kitartóaknak könnyen megfekheti a gyomrát.
A film minden perce kiváló, Mickey Rourke az alakításáért megérdemelt volna egy szobrocskát.
10/8 -
G.I. Joe: The Rise of Cobra
gyenge effektek néha béna beszólások
mindenesetre unalmas nem volt
5/10 -
sandor8206 #49795 nem :-) -
Dean Winchester #49794 ezt nem nekem akartad irni ugye?:D
Seth: köszi ezaz ! -
sandor8206 #49793 nem emlékszem, hogy "berepültek" volna a tengeralatjárok a bázisra, hogy felrobbantsák az ágyút
A star wars meg tiszta Angliai csata, hisz sok kis vadászgép harcol egymással + vannak nagy repülők is (a bombázok), hát tiszta star wars. Kb. ennyi hasonlóság rengeteg filmben van
-
Holtidő ( Nick of Time ) Johnny Depp ("nem brad pitt de ilyen gombás hajfrizurával rendelkező pasas" XD ) meg Christopher Walken -
Az árva (Orphan)
Nekem nagyon tetszett a film azthittem elején valami ördög szálta meg a csajt a de végén kidetül hogy mi is a téma.
Ha a fentieket kell irni akkor 7 pontot adok rá! -
Dean Winchester #49790 már elég sok filmnél elkell vonatkoztatni hiszen ha valaki nemtudja ezt megtenni akkor az ne is nézzen filmet szerintem :)
öö egy kérdés.:
nemtudja valaki,hogy mi annak a filmnek a címe amiben (nem brad pitt de ilyen gombás hajfrizurával rendelkező pasas szerepel benne és egy ember miden lépését követi (közben beül egy cipőtiszitásra de a tisztítónak se szabadna beszélnie (de neki mondja)
valami idő a címe de nemjut eszembe sajnos (ja és kb 10 éves lehet :D