106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Azigen 

-
-
én szóba sem állok olyan nőkkel akiknek az Alkonyat tetszett, a rajongókat meg egyenesen utálom, akik sikítanak ha vki azt mondja új hold. Mondjuk pont ilyeneknek való film, mint ez a csaj xD majd pár év múlva talán felébred az álomból :D -
Jóféle. -
Én mondjuk utálom, amikor a mátrixba mindenféle über mondanivalót vízionálnak egyesek. Egy eszméletlenül korrekt akciófilm remek sztorival, semmi több. :]
Kicsit szégyenlem magam, de nekem tetszettek a folytatások is :D Egyben a három pedig remek élmény. -
Szívesen megnézném egymás után a normál és a sorbarakott verziót :D -
Elég húzós. :) -
remélem azért nem várod annyira az új részt mint ő :) -
xxxpaulxxx #49941 Ez a Memento ez milyen film?:) -
-
Nem olyan kusza a Memento. Kb. 3-szori nézés után azért összeáll:))
Egyébként dvd-n van egy olyan extra, hogy visszafelé, azaz pont időrendi sorrendbe tudod megnézni a jelenetek. Ezáltal sokkal érthetőbb lesz a sztori. -
Pedig igaza van. Ráadásul a csávót valószínűleg azért "nem érdekelte" a Mátrix története, mert egy kurva szót nem értett belőle. Mivel agyhalott. -
Szerintem meg próbáld elfogadni, hogy mindenkinek más az ízlése és ne egyböl leszólogass :) -
akkor kb. 5percet ha adtál neki:) -
Hehe, én már leírtam a véleményem a Harcosok Klubjáról (mondjuk én 2x láttam és nem azt mondtam, hogy "szar" hanem csak vannak benne hülyeségek és mondanivalót háttérbe szorítja a túlzott brutalitás).
Az Interjú a vámpírral szerintem semmi extra, korrekt kis vámpírfilm, sajnos mivel a legtöbb vámpírfilm igénytelen, ezért végülis rá lehet mondani, hogy kiemelkedő a maga kategóriájában. Nekem az 1992-es Coppola-féle Dracula jobban tetszett.
Memento: az elgondolás zseniális, de vannak benne fekete foltok, ezért nekem kicsit túl kusza volt. Lehet meg kéne nézni még1x vmikor (az a baj, hogy ahhoz viszont nem volt elég érdekes :)) -
na látod :D sztem nagyon jó film lett, én pl. azokat nem értem akiknek nem tetszett.
amúgy a Harcosok Klubbjával nekem a kedvenc gyökér közhelyeim h "értelmetlen verekedős", "ezt tanulják a fiatalok", "jó lett volna ha nem Brad Pitt a főszereplő és nem verekednének benne", "szar drogos film" :D:D:D:D:D na itt szokott nálam abszolút elcsattani a biztosíték és megfejelni az ilyen idióta buta embereket. -
Mondjuk valahol biztos én is tirpák vagyok, mivel a No Country for Old Men szerintem rémunalmas, és az egyetlen igazán jó jelent a benzinkutas pénzdobálás. -
Ezeket imádom :DDD A kedvenceim közé tartozik:
- Harcosok Klubjáról kimegy a teremből "mert szar"
- Interjú a vámpírral: "hülye véres ökörség"
- Memento: "semmi értelme annak a faszságnak"
Ezeket mind nekem mondták :DD Személyesen nem vagyok akkora paraszt, hogy az ilyet kommentáljam :DD -
"A mátrixon halálra untam magam, nem is érdekelt a története igazán, ennyi."
biztos mert egyszerű vagy mint egy kapa -
az oké h látványfilm, az első része is az volt, vagy G.I. Joe is az, de ebben a gyerekes ötletek, a rossz faviccek már élvezhetetlenné teszik. -
gyerekmese? hát ha én 6-7 évesen megnéztem volna hogy szétzúzzák a fél várost a robotok... inkább látványfilm -
lófaszt nem! szar gyerekmesét csináltak belőle -
az ilyenekhez kell egy kis fantázia:D nem kell rajta agyalni -
én meg szerencsésnek, hogy kurvára tudok élvezni egy agyatlan látványfilmet is -
minden filmnek van története, máskülönben nem szólna semmiről:D -
Erre az életrekelö jármüvekböl átalakuló robot dologra gondoltam, mert fogalmam sincs mi értelme... -
így van. attól hogy szerintem szar még bejöhet másnak. nem érzem magam keménynek attól hogy népszerű filmeket szarozok csak egyszerűen ez a véleményem és rákérdeztek:D -
Transformersnek van története? -
ilyenkor kicsit hülyének érzem magam, mert nekem kegyetlenül bejön mind2 rész:D
szóval ezt így el se tudom képzelnixD de végülis ízlés kérdése szal nem vitatkozom^^ -
Én még csak az 1et se néztem meg, alapból szar az egész "történet" -
deh..
tf2-t ott nyomtam ki amikor a kv főző meg mittomén milyen szar háztartási eszközök életre keltek és rakátét lődöztek'
-
Transformers első részét annyira szarnak találtam hogy a kettőt már meg se néztem:D -
nem jobb -
és akk TF2 -1?? mer annál biztos jobb... -
-
ott kapcsoltam ki ahol a jetpackes fehér ninja lábán lóg a fekete bőr ruhás maca.
-
annyira tényleg nem jó film... de mivel érdemelte ki a 0 -át, részleteznéd? :D -
dzsíájdzsó
a feléig se bírtam. aki jót akar magának az nem nézi meg
0/10 -
Rundstedt17 #49911 Szemléltetés
-
igaz, volt egy kis ellentmondás a kommentemben, mert a Matrix is kapott a hype-ból... Viszont Eidosnak igaza van, nem egy kategória