106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    Azigen
  • mflex #49948
  • Tyler1
    én szóba sem állok olyan nőkkel akiknek az Alkonyat tetszett, a rajongókat meg egyenesen utálom, akik sikítanak ha vki azt mondja új hold. Mondjuk pont ilyeneknek való film, mint ez a csaj xD majd pár év múlva talán felébred az álomból :D
  • Jim Morrison
    Jóféle.
  • SötétBarom
    Én mondjuk utálom, amikor a mátrixba mindenféle über mondanivalót vízionálnak egyesek. Egy eszméletlenül korrekt akciófilm remek sztorival, semmi több. :]

Kicsit szégyenlem magam, de nekem tetszettek a folytatások is :D Egyben a három pedig remek élmény.
  • SötétBarom
    Szívesen megnézném egymás után a normál és a sorbarakott verziót :D
  • SötétBarom
    Elég húzós. :)
  • Tikal #49942
    remélem azért nem várod annyira az új részt mint ő :)
  • xxxpaulxxx
    Ez a Memento ez milyen film?:)
  • Bulykin
  • Dynamic
    Nem olyan kusza a Memento. Kb. 3-szori nézés után azért összeáll:))
    Egyébként dvd-n van egy olyan extra, hogy visszafelé, azaz pont időrendi sorrendbe tudod megnézni a jelenetek. Ezáltal sokkal érthetőbb lesz a sztori.
  • Riddick21
    Pedig igaza van. Ráadásul a csávót valószínűleg azért "nem érdekelte" a Mátrix története, mert egy kurva szót nem értett belőle. Mivel agyhalott.
  • Heffi
    Szerintem meg próbáld elfogadni, hogy mindenkinek más az ízlése és ne egyböl leszólogass :)
  • szucsy89
    akkor kb. 5percet ha adtál neki:)
  • Atisz #49935
    Hehe, én már leírtam a véleményem a Harcosok Klubjáról (mondjuk én 2x láttam és nem azt mondtam, hogy "szar" hanem csak vannak benne hülyeségek és mondanivalót háttérbe szorítja a túlzott brutalitás).

Az Interjú a vámpírral szerintem semmi extra, korrekt kis vámpírfilm, sajnos mivel a legtöbb vámpírfilm igénytelen, ezért végülis rá lehet mondani, hogy kiemelkedő a maga kategóriájában. Nekem az 1992-es Coppola-féle Dracula jobban tetszett.

Memento: az elgondolás zseniális, de vannak benne fekete foltok, ezért nekem kicsit túl kusza volt. Lehet meg kéne nézni még1x vmikor (az a baj, hogy ahhoz viszont nem volt elég érdekes :))
  • Tyler1
    na látod :D sztem nagyon jó film lett, én pl. azokat nem értem akiknek nem tetszett.
    amúgy a Harcosok Klubbjával nekem a kedvenc gyökér közhelyeim h "értelmetlen verekedős", "ezt tanulják a fiatalok", "jó lett volna ha nem Brad Pitt a főszereplő és nem verekednének benne", "szar drogos film" :D:D:D:D:D na itt szokott nálam abszolút elcsattani a biztosíték és megfejelni az ilyen idióta buta embereket.
  • SötétBarom
    Mondjuk valahol biztos én is tirpák vagyok, mivel a No Country for Old Men szerintem rémunalmas, és az egyetlen igazán jó jelent a benzinkutas pénzdobálás.
  • SötétBarom
    Ezeket imádom :DDD A kedvenceim közé tartozik:

- Harcosok Klubjáról kimegy a teremből "mert szar"
    - Interjú a vámpírral: "hülye véres ökörség"
    - Memento: "semmi értelme annak a faszságnak"

Ezeket mind nekem mondták :DD Személyesen nem vagyok akkora paraszt, hogy az ilyet kommentáljam :DD
  • Blasta
    "A mátrixon halálra untam magam, nem is érdekelt a története igazán, ennyi."

biztos mert egyszerű vagy mint egy kapa
  • Tyler1
    az oké h látványfilm, az első része is az volt, vagy G.I. Joe is az, de ebben a gyerekes ötletek, a rossz faviccek már élvezhetetlenné teszik.
  • Bulykin
    gyerekmese? hát ha én 6-7 évesen megnéztem volna hogy szétzúzzák a fél várost a robotok... inkább látványfilm
  • Tyler1
    lófaszt nem! szar gyerekmesét csináltak belőle
  • Bulykin
    az ilyenekhez kell egy kis fantázia:D nem kell rajta agyalni
  • Doddy a düdő
    én meg szerencsésnek, hogy kurvára tudok élvezni egy agyatlan látványfilmet is
  • Bulykin
    minden filmnek van története, máskülönben nem szólna semmiről:D
  • Heffi
    Erre az életrekelö jármüvekböl átalakuló robot dologra gondoltam, mert fogalmam sincs mi értelme...
  • Davidus
    így van. attól hogy szerintem szar még bejöhet másnak. nem érzem magam keménynek attól hogy népszerű filmeket szarozok csak egyszerűen ez a véleményem és rákérdeztek:D
  • ForzaInter
    Transformersnek van története?
  • Bulykin
    ilyenkor kicsit hülyének érzem magam, mert nekem kegyetlenül bejön mind2 rész:D
    szóval ezt így el se tudom képzelnixD de végülis ízlés kérdése szal nem vitatkozom^^
  • Heffi
    Én még csak az 1et se néztem meg, alapból szar az egész "történet"
  • tigeroo
    deh..

tf2-t ott nyomtam ki amikor a kv főző meg mittomén milyen szar háztartási eszközök életre keltek és rakátét lődöztek'

• Davidus
    Transformers első részét annyira szarnak találtam hogy a kettőt már meg se néztem:D
  • Doddy a düdő
    nem jobb
  • Tyler1
    és akk TF2 -1?? mer annál biztos jobb...
  • SötétBarom
  • Davidus
    ott kapcsoltam ki ahol a jetpackes fehér ninja lábán lóg a fekete bőr ruhás maca.
  • precision
    annyira tényleg nem jó film... de mivel érdemelte ki a 0 -át, részleteznéd? :D
  • Davidus
    dzsíájdzsó
    a feléig se bírtam. aki jót akar magának az nem nézi meg
    0/10
  • Rundstedt17
    Szemléltetés
  • motyodlee
    igaz, volt egy kis ellentmondás a kommentemben, mert a Matrix is kapott a hype-ból... Viszont Eidosnak igaza van, nem egy kategória