106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rundstedt17 #50232 Public Enemies 5/10
uncsi volt röviden.
The thin red line(őrület határán) 2/10(the thin plot:D)
Először is túl hosszú volt mondhatni normális történet nélkül.Unalmas dialógusok,bőséges "költői" monológ vagy költőinek szánt okoskodás,ez NEM háborús film.A realitás is a nullához konvergál(tömegével magukat megadó japánok,parancsmegtagadó tiszt aki a katonái életért bármit megtenne aha,hagy ne soroljam tovább... LOL),tisztára kiszámítható történések(bár legtöbbször semmi sem történik)..unalmas karakterek....nem ajánlom senkinek,még öngyötrőknek sem.Jah a pozítivumot elfelejtettem megemlíteni szép sztár gárdát vonultat fel,kár hogy a film maga unalmas és hiteltelen is egyben
-
"A kockafejű öregember, a szinte kör alakú, guruló kövér kisgyerek, a 2szer akkora fejű, mint testű kutyák"
ebből csak a gyerekkel értek egyet, mert abba nem sikerült belecsempészni annyi egyediséget, mint minden másba. nekem külön tetszett, hogy minden ábrázolásnak volt mondanivalója. gyerekeknek készült, azért voltak ezek ennyire direktek. ja meg az is nagyon jó, hogy nem dolgoztak ki mindent, ezáltal sokkal művésziesebbnek hat a film: derékszögben vágott fülek, sok dolog egyszerű textúra, így rajznak hat, stb
a kutyák meg a legjobbak a kategóriában. tökéletes mozgás, testfelépítés, szőr, beszéd, kiejtés, szóhasználat...
egy pitbullnak meg mekkora feje legyen? nem értek a kutyákhoz, de úgy tudom ezek a tenyésztett fajták emberi segítség nélkül nem is tudnak szülni, mert túl nagy a fejük
-
Paranormal Activity
Tuti ez csak azért hoz a konyhára mert mindenki valami frankó dolgot vár tőle és sokan kíváncsiak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre kapunk egy kb 1 óráig nagy lószart abszolute semmit.Komolyan a bátyámmal már röhögtünk hogy áthivunk valakit azt kb ilyet mi is forgatunk néha megcincáljuk ajtot bemozgatjuk a csillárt.Szal első óra full gagyi báttyám már kaparta magát könyörgött hogy inkább majd egyedül nézzel ezt a szart.Egy jó volt benne amikor a csajt kihuzta a szellem az ágyból.Aztán utána megint vergődés előre hátra dülöngélés.Azt a rendőrök hálistennek véget vettettek neki!
3/10 jóindulattal. -
Rundstedt17 #50229 Így van,nem tudom mit várnak egyesek a MESÉKTŐL.... -
szerintem elsősorban gyerekeknek készült, nekik hidd el nincs bajuk a kockafejjel és a gömböcgyerekkel...rajzfilm, mese... -
State of play
Sokkal jobb lett mint vartam,Russel hozza amit kell,Rachel McAdams pedig meg mindig csinos es szeretgetnivalo.
7/10 -
Nagy hiba! Nagyon eros motivumokkal van tele es egyaltalan nem sablonos. Ne halgass a negativ kritikakra, nagyon gyenge erveket hozott fel. -
Miért nem akarsz második részt? Ha ez jól sikerült, lehet hogy összejön még egy ilyen. Gondolom a történet nem ugyanez lesz. -
Én úgy tüntetek ellene, hogy nem nézem meg moziban! -
viizo #50223 Fel - Up
A Pixar a szívem csücske, de ez a szinte mindenki, kritikusok és nézők által is istenített új mozijuk nem jött be.
Pont ugyanaz volt vele a legfőbb bajom, mint a nálam szintén mostohagyerek Hihetetlen Családdal: azok az idióta karakterábrázolások. A kockafejű öregember, a szinte kör alakú, guruló kövér kisgyerek, a 2szer akkora fejű, mint testű kutyák - egyedül a madár tetszett.
Sajnos ilyen sablonos történetet sem láttam még a pixartól, mint ez volt: különösebb agyalás nélkül is előre lehet látni a történéseket, mert a a fordulatok száma egészen pontosan nulla.
Ráadásul ez a drámába oltott, az eddigi legkevesebb poént tartalmazó Pixar film jóval inkább szól az idősebb korosztálynak, mint a fiatalabbnak - ami nem is lenne baj, sőt - de teljesen megrekedt a középszer szintjén.
Csalódás.
10/5 -
Bocs az esetleges elírásokért és a hosszúságért:) -
Paranormal Activity
whuuoow.....
Most fejeztem be. Fel kell dolgoznom még az utolsó részét a filmnek másról írok előbb.
Aki szerette anno a Blarwitch Project 1-et. Annak ez is fog tetszeni. Mikor régen megnéztem azt a filmet sötétbe este alig tudtam aludni + még rosszat is álmodtam aznap este.
Aki nem hisz kicsit se a szellemekbe (földönkivüliekbe, lényekbe, stb..) vagy nem foglalkoztatta ez a téma, vagy nem történtek vele kiskorába furcsa, de utólag megmagyarázott dolgok (amit akkor is másnak hiszünk, hiába tudjuk mi volt) annak nem ajánlom a filmet. Annak se akik slash horror filmeket szereti.
Ez tipikus semmit nem mutatunk, csak érzékelünk horror. Ezek a jó horror filmek szerintem.
Térjünk ki a filmre:
A film eleje nagyon lassan halad. A "nappali" jelenetek nem voltak olyan jók. Igaz ha azok nem lettek volna akkor nem értettük volna meg a dolgokat meg nem ismertük volna meg a szereplőket. De a vége fele már már időhúzásnak nézett ki a dolog. A film közepétől már csak az éjszakákat vártam mi fog történni. Az utolsó pár éjszaka amit látunk az meg mindent üt.
Az utolsó előtti éjszaka (AZ OLVASSA AKI LÁTTA A FILMET!):SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor lehúzza az ágyról a nőt na az nagyon durván megvan csinálva. Annyira valóságosnak hat, hogy tényleg megrémültem mikor a lábát huzza. Annyiszor eljátszották előtte, hogy csak mászkál meg kopok az a valami, hogy erre nem számítottam.
A film feszült és izgalmas főleg az esti jelenetek. Ez kell egy jó horror filmhez.
9/10
Ja és nem kérünk 2. rész kedves Paramount. -
Paranormal Activity
Váááo hát le a kalappal! A szarból lettek milliomosok, mindent egy egyszerű, de könnyen mevalósítható ötletnek. Mert hát horrort lehet fillérekből is készíteni tudjuk, sőt lehet sikeres is pl. Blair Witch, vagy éppen a szóban forgó film. Szóval kézbe a kamerát és járjuk párszor körbe a házat, lehetőleg használjunk pár okos trükköt és tádáám kész is a sikerfilm. Sajnos a füstje nagyobb mint a lángja az ilyeneknek, mert hát megint jött egy nagy hype, ami ha horrorról van szó simán agyánál fogva húzza az embert. Na de térjünk inkább a filmre, ami bőven szinten alul teljesített nálam. Maga az ötlet fasza volt, szellemek, démonok, paranormális dolgok az ütőkártyák, csak sajnos kevés az olyan film ami képes is kihasználni ezt. A történet egyszerű, szinte nulla, csak sajnos a nullával többet foglalkoznak mint a tényleges rémisztgetéssel. Na nem mondom az uccsó fél óra tetszett, ha olyan ütemben folyik végig a film, akk talán hibátlan is lehetett volna. Igy azonban maradt egy egyszerű Discovery-n már 1000x rekonstruált kopogószellem sztori. Pedig én mindent megtettem h ijesztő legyen, éjszaka néztem tök sötétbe, nagy hangerőn, de hamar kipukkadt a film, a vége meg annyira kiszámítható volt h 20 perc után a fél vagyonomat ráfogadtam volna. Talán a 3. részét lefoglalom, mert az ilyen csak hozza a lóvét, csörögni meg én is tudok egy rozsdás slaggal is. Összegezve talán csajokkal jó nézni, mer legalább poén ahogy sikítanak, amúgy meg néhány jó jeleneten kivül szinte semmi.
5/10 -
Daza500 #50219 Angyalok és Démonok (Angels & Demons)
Mindent összegezve: Nagyszerű. Így kell könyvből filmet csinálni.
7/10 -
moon
7/10 -
ba32107 #50217 Tényleg kamuszaga van a dolognak
-
nem tom, csak nem hiszem el.
-
ba32107 #50215 Hát ne hidd el. Mégis mi a francért hazudnék? -
Biztos elhiszem, hogy pont akkor nézted:)
De attól még tényleg csúnya spoiler volt. -
viizo #50213 Avatar - ez a trailer végre mutat valamit - és hihetetlen jó!
Need. Now.
:) -
Bár szerencsére nem olvastam végig az üzeneted, de így félig látatlanban is FU.
-
hosszú avatar trailer HD-ben, 9 új háttérkép, nagyfelbontású képek, és egy rövidre vágott HD trailer -
viizo #50210 b*mmeg a spoilered!

jó hogy ma akartam megnézni este, erre a végét lelövöd, köszi! -
ba32107 #50209 Izgalmasnak nem nevezném, de amúgy pár percre szüneteltetnem kellett a filmnézést, és addig SG, F5. De ez a lényegen mit sem változtat... -
jogos.
ez olyan mintha szeretett nődhöz tartanál és utad egy piroslámpás negyeden át vezetne... (és nem, nem azért mert kísértésbe esel, hanem mert ott találod a kolleganők között
)
-
ennyire izgalmas a film h a közepénél inkább fórumozol?? :D ráadásul pont a filmes topicban???? -
ba32107 #50205 Köszi a spoilert, a film közepén néztem be a topikba, és persze hogy egyből a szemembe ugrott a hsz-ed -.- -
Csak77 #50204 Én sem értettem a végét, nagyon összecsapták. -
de magának a filmnek is olyan feelingje van h közelébe nem fog érni az új. na meg Bánhidit nincs ember, aki überelni tudja :) -
Felirat van hozzá? -
Neem.. a régit néztem. Bírom ezt a fekete-fehéres feelinget. -
már majdnem aszittem kijött az új, de most néztem h az majd csak jövőre :) -
Tűskevár
A maga kategórájában a legjobb. Már többször láttam, most le is töltöttem és még mindig 10-es. -
Moon
Ha azt nézzük a történet aránylag 'egyszerű', egyszerű de semmiképp sem sablonos. A színészi játék olyan szintű pluszt hoz a filmnek, hogy az leírhatatlan. Kevés film tud ennyire megfogni, ezt meg kell emészteni és legfőképpen megérteni. Külön ki kell még emelnem a film zenéjét, talán az utóbbi évek legjobb OST-jét sikerült összehozni.
10/9 -
Cirque du Freak - Rémségek Cirkusza
Kár hogy olvastam a könyveket. Ha tök ismeretlenül ültem volna le elé, talán egy 4 blastát kaphatott volna, igy azonban egy darabb pontot sem ér meg.
saját vélemény.
-
-
viizo #50194 Rémségek Cirkusza
Egyszernézős, de annak viszont kellemes tinifilm.
Remélem elkészítik a többi részt is, mert kíváncsi vagyok a sztori végkifejletére.
10/6 -
Requiem for a dream
10/10
Keith
7/10
A kabala pasi
9/10 -
karajjj #50192 megnéztem...
hát nem egy egyszerű film, de minden elismerésem a készítőknek
azt kell, hogy mondjam, magyar film létére: 10/7 blasta -
Csak77 #50191 Entity (1981)
Megnéztem tegnap éjjel, és bár nem láttam vagy 15 éve, hatalmas élmény ez a film. Erre a filmre épít Paranormal Activity is. Jó lenne ha csinálnának valami új verziót ebből, mondjuk Megan Fox csajszival és super effektekkel. :) Remek parázós horror film. Nekem 9 pontot simán megér.