1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • AntiHero
    Paranormal Activity

whuuoow.....
    Most fejeztem be. Fel kell dolgoznom még az utolsó részét a filmnek másról írok előbb.

Aki szerette anno a Blarwitch Project 1-et. Annak ez is fog tetszeni. Mikor régen megnéztem azt a filmet sötétbe este alig tudtam aludni + még rosszat is álmodtam aznap este.

Aki nem hisz kicsit se a szellemekbe (földönkivüliekbe, lényekbe, stb..) vagy nem foglalkoztatta ez a téma, vagy nem történtek vele kiskorába furcsa, de utólag megmagyarázott dolgok (amit akkor is másnak hiszünk, hiába tudjuk mi volt) annak nem ajánlom a filmet. Annak se akik slash horror filmeket szereti.

Ez tipikus semmit nem mutatunk, csak érzékelünk horror. Ezek a jó horror filmek szerintem.

Térjünk ki a filmre:
    A film eleje nagyon lassan halad. A "nappali" jelenetek nem voltak olyan jók. Igaz ha azok nem lettek volna akkor nem értettük volna meg a dolgokat meg nem ismertük volna meg a szereplőket. De a vége fele már már időhúzásnak nézett ki a dolog. A film közepétől már csak az éjszakákat vártam mi fog történni. Az utolsó pár éjszaka amit látunk az meg mindent üt.

Az utolsó előtti éjszaka (AZ OLVASSA AKI LÁTTA A FILMET!):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor lehúzza az ágyról a nőt na az nagyon durván megvan csinálva. Annyira valóságosnak hat, hogy tényleg megrémültem mikor a lábát huzza. Annyiszor eljátszották előtte, hogy csak mászkál meg kopok az a valami, hogy erre nem számítottam.

A film feszült és izgalmas főleg az esti jelenetek. Ez kell egy jó horror filmhez.

9/10

Ja és nem kérünk 2. rész kedves Paramount.