106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    te most negyed óra alatt megnéztél 3 filmet?? :D
  • Zephyr Retiring
    gabriel - a pokol angyala.
    az angyalok egy része fellázad a mennyben, és emberként lejön
    a földre, hogy szabad lehessen. persze gonosz lélekként nem
    jószándékkal.
    gabriel arkangyal is utánnuk jön, hogy rendet tegyen.
    modernkori mese. akinek tetszett a sin city, annak ez is fog.
    maradjunk egy erős 7-esnél..
  • Zephyr Retiring
    halloween. (wes craven filmje)
    az eredetit john carpentertől a 80-as években mutatták be a mozik
    akkor nagy sikerrel.
    mondjuk úgy, hogy ha ezt a verziót adták volna le akkoriban,
    nézettségi rekordokat döntött volna
    mivel mindkét verziót láttam, van összehasonlítási alapom.
    10/10. erről ne is vitázzunk
  • Zephyr Retiring
    ..közben beugrott az "eredeti" film is: a nő kétszer (gwyneth paltrow)
  • Sephi
    Hogy csinalnak masodik resz? Siman. A Demon atszal masra de itt mar sikerult legyozni. Ennyi.
  • Zephyr Retiring
    a nő másik arca.
    hmm..
    a kamerabeállítás egész érdekes. az alapötlet egy másik filmből származik (nem ugrik be a címe) mikor a csaj hazafelé lekési a metrót és nem ér haza hogy rajtakapja a fiúját egy másik csajjal,
    míg a másik képen azt láthatjuk, hogy eléri a metrót és a csákó lebukik.. na az 10/9, de ez a mostani koppintás csak 10/5
  • Zephyr Retiring
    ez a film nekem is nagy csalódás volt..
    annyival egészíteném ki, hogy akik nem hisznek a szellemvilágban,
    azoknak végig merő dögunalom lesz..

az ágyról lehúzós résznél már szabályosan röhögtem
    higgyen mindenki amit akar, az ő dolga, de ez kicsit tulzás volt..
    alig várom a 2. részt
    valszeg a srác és a csaj szelleme fog kísérteni..
  • BaliBoy
    "Ekkora égésre, az sem elég." xD
  • green6k
    Páros Mellékhatás 10/8
    Tegnap néztük meg a moziban.Nagyon jó volt.Iszonyat nagyokat röhögtünk és maga a türténet is tetszett.Ajánlani tudom midnenkinek!!!!Csajjal nézős film nagyon:)
  • Sephi
    500 Days of summer - 4B

Borzalmasan kellemetlen szineszek, nagyon lassu levezetes, tobb mint ketszer aludtunk bele, mig a kozepe fele feladtuk. Ez nem nekunk volt.

Four Christmases - 3B

Faraszto... unalmas es kifulladt. Neha van egy ket jo poen de nem ajanlom senkinek.
  • viizo
    Crank 2 - High Voltage

Mi kell a jó második részhez? Az, hogy pörgősebb, őrültebb, erőszakosabb legyen mint az első?

A Crank 2 esetében legalábbis mindenképpen ezt gondolták az alkotók. De míg az első résznél még egészen jól egyensúlyozott a film a vicces jelenetek és az őrült pörgés között, a második részre teljesen elvetették a sulykot a készítők: szinte a nézhetetlenséggel határos, videoklipszerű montázsokból álló debil filmet hoztak össze.

Néhány tényleg jó geg (pl. a lóversenypályás-bnős rész) kivételével teljesen süllyesztő.

10/3
  • Lipi1980
    Paranormal Activity - 6/10

Őszintén megmondva én többet vártam a filmtől. Lassan indul be, az első fele unalmas. Volt egy két olyan hanghatás, amikor majd hanyatt estem, de ennyi. a Befejezés várható volt. Hogy csinálnak ebből 2. részt???

A Blair Witch Project még 10 év távlatából is jobban tetszett...

De a hype az hype!
  • Lipi1980
    Én is kíváncsi vagyok erre a filmre!

Hogy mit tud az Avatar hozzátenni? Valahol azt olvastam, hogy (látvány tekintetében) ég és föld a kettő. Gondolom az Avatar javára :D

Látta már valaki moziban az Avatar 2. előzetestét?
  • Real13
    (500) Days of Summer
    /a szöveget eredetileg más fórumra írtam/

Addig-addig beszélgettünk itt Zoeey Deschanel-ről, míg muszáj volt megnéznem végre ezt a filmet, és szerencsére angol felirattal tökéletesen értettem. Egy valamit szögezzünk le:már megint egy olyan romantikus film, ami nem fog nagy figyelmet kapni hazánkban, de sokkal jobb, ötletesebb,eredetibb, igazabb, minőségibb mint a Bridget Jones és társai fémjelezte vonal. De legalább megvan a küldetésünk, és lehet terjeszteni hölgy ismerősöknek a filmet, hirdetni az igét, meg persze újranézni 1*2* sokszor (500)*? A leggyönyörűbb az egészben, hogy a történet alapvetően nem nagy kunszt, de olyan szépen töltik meg tartalommal a filmet az alkotók meg a két remeklő színész, hogy öröm nézni, átérezni, és nagyon nagy öröm lesz a DVD gyűjteményben tudni. Újabb esélyes az év filmje top10-es listába, de már most érzem, hogy nagyon nehéz lesz tíz filmet kiválasztani az ezévi felhozatalból, és ez nagyon jó!

Pontozás elsőre 9-es.
  • csabyy
    Infók a filmekről
  • csabyy
    Infók a filmről:
    http://mindenamifilm.blogspot.com/
  • Dynamic
    Karácsonyi ének(Christmas Carol)

Sok helyen lehúzták, de szerintem zseniális volt. Persze sokat hozzáadott az élményhez az IMAX. A látvány félelemetesen jó. Überelte a -látványban - agyon dícsért Derült égből fasírtot. A viktoriánus London amúgy is a gyengém, így különösen nagy élmény volt karácsony napján, a hófödte London fölött repkedni. A történet több helyen megindító, néha kicsit félelmetes, a színészek, a grimaszok, az animációk zseniálisak. Ezek után nem tudom az Avatar grafikailag majd milyen pluszt fog tudni nyújtani. Persze színes dzsungel világot, high-tech kütyüket, meg robbanásokat hálásabb dolog ábrázolni, de alapvetően abszolút nem látom, hogy az nagyságrendekkel jobb lenne.

8/10
  • Willenbrock
    Pár ázsiai horrort láttam már,nem rosszak általában de már azok is eléggé klisészerűek.Mindíg valami bosszúálló szellemről szólnak,aztán van mindíg bennük 1-2 lehetetlenül gusztustalan jelenet.
  • angelslie
    Train

Tulajdonképp úgy ültem le a film elé, hogy annyit tudtam: vonaton játszódik és horror.
    Nem gondoltam hogy ennyire durva lesz, kicsit már-már túlzottan véres volt helyenként, néhol már beteges (számomra legalábbis, lehet másnak ez meg se kottyan..).
    A történet szépen kibontakozik végig, megértjük hogy ez az egész miért is történik. Nem mintha túl bonyolult lenne a "sztori"...
    Annak ellenére, hogy nem bírom az ilyen véres dolgokat, tetszett.
    Annak aki szereti az ilyesmit annak tudom ajánlani :)

8/10
  • vegicsek
    V mint Vérbosszú / V for Vendetta

Engem tökéletesen a hatása alá vont az egész film.Nem igazán lepett meg a film a húzásaival, kiszámíthatóak voltak, de ez egyáltalán nem jelentős mértékű negatívum, valami aktuális dolog mindig kárpótolt érte: a mondanivaló, a zene, egy jól megalkotott szereplő, sat.,sat.
    Összeségében nem tudom hova tenni a filmet, valahogy mindent akart de így semmi nem lett igazán. Kevesebb hangsúly van az elnyomás érzékeltetésén, ak ilyenre vágyik annak ott az 1984. Küzdős jelenetek is elmaradnak pl. az equlibriumtól. A szerelmi szálat és a börtönös eseménysorozatot sem tartom a legjobban sikerültnek.
    Maga kategóriájában 8/10-et simán megér, de fenti skála alapján inkább 7/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tetszett, hogy gyakorlatilag 1 évet csak úgy átugrunk a cselekményben. Pár jelenettel ki lehetett volna szinesíteni.
    A főhős halálában alig volt drámaiság, mellesleg elég röhelyes megoldás volt, ahogyan kismillió akrobatika után összerogy

Elsőre hirtelen ennyi
  • Csacsi
    Gamer - Játék a végsőkig.

2/10, mert néhol feltűnnek normális női mellek. De azok is csak pár pillanatig, így inkább 1/10.
  • Bulykin
    fúú az tényleg nem az igazi, sokkal jobban meg lehetett volna csinálni
  • Panzermeyer
    Én is láttam azt hiszem angol szinkronnal a 13 Beloved c. thai filmet. Szintén nem jött át. Lefogadom, h eredetiben ütősebb volt.
  • karajjj
    a Shutternek láttam a japán vagy koreai vagy milyen eredetijét, nekem nem jött át, bár a vége az kétségtelenül ütős de valahogy a remake-re már nem is voltam kíváncsi
  • Panzermeyer
    Ha te szeretsz ijedezni, akkor ajánlom az Árnykép (Shutter) és az eredeti japán Átok (Ju-on) első két részét. Ezek az ázsiai horrorok teljesen máshogy ijesztgetnek, mint a megszokott amerikai filmek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Emlékszem, hogy valamelyik Ju-on-ban amikor Toshio az asztal alatt kuksol a vendéglőben, a meglepődöttségtől azt suttogtam, "a kurva anyád..." :D
  • Panzermeyer
    The Tournament

7 évente megrendezik a világ legjobb bérgyilkosainak bajnokságát. Mindenkinek megvan a saját indíttatása, hogy miért vesz részt rajta. Van aki bosszúra szomjas, van aki a kalandot keresi, van aki a gyilkos ösztöneit éli ki, és van akinek csak a pénz kell.
    A filmtől azt kaptam, amit vártam. Nem egy csúcskategóriás akciófilm, de jobb, mint egy Segal vagy Van Damme mozi. Valaki azt mondta, hogy nincsenek benne nagy nevek. Agyonfizetett szupersztárok tényleg nincsenek, de azért Robert Carlyle egy nagyon jó színész, bármit el tud játszani. Aztán ott van még Ving Rhames (Con Air, Sin City), és Ian Somerholder (Lost), meg egy eddig nekem ismeretlen csinoska ázsiai cica.

Egy hatost megér.
  • Zephyr Retiring
    akkor talán mégsem nézném meg az álom.net-et
  • Zephyr Retiring
    sokat megtudtunk a tartalmáról
  • SötétBarom
    Jó az, legalább nem sablonos. Bár meg kell hagyni, kicsit tényleg érdekes
  • autoszimulator
    Knowing 7/10

jó, érdekes sztori, de a film vége - szerintem - tragikus, kár volt vele elrontani.
  • Japep

Zombieland
    6/10
    Ez is csak Woody Harrelson alakítása miatt, ő ért valamit a filmben + a BM poén... :)
    Egy délutáni filmnek elmegy.

Minden héten háború
    8/10
    Nagyon jó kis amerikai focis film, ajánlom mindenkinek.
  • angelslie
    Meg is van mit nézek ma, köszi :)
  • Zoli007
    Knowing 7/10
    Crank 2 5/10
  • Willenbrock
    Ha olyan horrort akartok látni amitől lehet ijedezni akkor ajánlom a "The Haunting in Connecticut" c. filmet.Egyszer úgy megijesztettek egy snittel hogy a hideg végigfutott a hátamon.
  • SötétBarom
    Ez az, amiből már a trailer is kurva sok volt :D
  • karajjj
    egy gagyi svéd vagy norvég film, nem tudom, hogy mért van rácuppanva mindenki
  • Kmarha
    dead snow - zombi nácik

én tudom hogy poénnak készült a film, de még igy sem ér többet 1 blastánál. Legalább jó csajok lettek volna benne.. az első felét kész gyötrelem volt ébren végig birni, utána legalább van egy kis hentelés, meg pár poén féleség.
  • SötétBarom
    Mint zombie-fan, nem tehetek mást :D
  • jefferson83
    Nézd meg mindenképp, lehet nálad nem csapja ki a biztosítékot :D Lehet, hogy egy picit én reagálom túl a dolgokat.
  • SötétBarom
    Bazmeg, pedig ezt vártam :|