106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát nem a legjobbak a piacon, de azért bőven a használható kategória -
Csak tudnám mi a bajod Megan Fox melleivel:P -
pár lépés a menyország.
kenau reeves-től nem éppen a megszokott adaptáció..
egy leszerelt katonát alakít, aki nem találja a helyét,
nem szereti a feleségét, és keresi az élet értelmét.
s a keresgélés közben belebotlik egy mexikói lányba..
az élete kezd értelmet nyerni: segíteni a lánynak, s kiállni
mellete az apjával szemben..
a romantikusabb lelküeknek ajánlom. egy erős hatos.
bővebben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=1979 -
Jennifers Body
Nem tudok mit mondani, önkínzásra nagyszerű, se nem horror, se nem vígjáték. Fenti pontozást használva:
1 azaz egy pont.
-
Haunting in Connecticut az eredeti címe,feliratot ezen a címen lehet hozzá találni.Elég meredek film,be**aratós! -
Magyarul vagy felirattal nézted? Privátban adhatnál egy linket, én nem találtam :S -
Lipi1980 #50546 Kísértetjárás Connecticutban
Na ez fasza volt! Pont az ilyen filmeket szeretem!
7,5/10 -
megnézed és megtudod... -
Én se mondtam, hogy nem tetszett :) Csak nem volt durva.. -

és az pontosan mit is takar
-
(500) Days of Summer
Zoeey Deschanel már nem kicsit "érettebb" mint eddig. Annyira most nem tetszett a játéka mint eddig. Yes man-ba pl jobban játszott.
Ettől függetlenül jó kis "love" story "dráma". A zenék pedig nagyon jók benne.
10/8 -
Csak77 #50541 Pandorum
Hűű, ez jó szar film volt. Unalmas, szokványos mutánsok, űrhajó, jó csaj, kemény főhős. Gagyi.
3 pont -
nem újraforgatják, hanem svédelik... :) -
viizo #50539 Tekerd Vissza Haver (Be Kind Rewind)
A vicces alapötlet tetszett, miszerint megsemmisültek egy videótéka filmjei, ahol Jack Black és a haverja dolgozik, így újraforgatják azokat.
Sajnos azonban bármennyire is humorosak az újraforgatási részek, ettől eltekintve a film összességében inkább valahol mégis egy dráma, így érdekes egyveleget kapunk viccces, majd drámaibb jelenetekkel.
Jack Black alakításával nincs gond, Danny Glovert is jó volt látni, de a többiek sajnos elég halványak.
A film humoros jelenetei nagyon rendben vannak, a Szellemirtók újraforgatása mindent visz. :D
A drámai vonulat nekem személy szerint nem tetszett - bár kedves kis történet, de túl nagy a kontraszt az újraforgatás hangulatával.
10/5 (a vicces részek 10/8) -
semmi gond..
estefelé majd nézek egy másikat
most olyat próbálok keresni, ami rajtunk kívül másoknak is tetszik
de most indulok a reggeli sétámra. ki kell szellőztetnem a tegnapi filmeket és söröket a fejemből, hogy 10-re újra fitt legyek
-
Na Zephyr kollega !
Jól le szavaztak.
Vigasztaljon hogy nekem nagyon tetszett.
Úgy jó fél évvel ezelőtt amikor a HQ-n ajánlottam.
-
tényleg nem olyan nagy szám -
Lipi1980 #50535 500 Days Of Summer
Nagyon jó kis film. Hát nem az a csöpögős lávsztori, inkább erősen életszagú!
8/10 -
Kb. 1 hete néztem. -
Taki29 #50533 Hát én is láttam ezt a filmet (az utolsó ház balra) szerintem nem éri meg a 10 pontot . ha a fenti listából kellene választanom akkor 5-6 körül adnék .
-
ugyanarról a filmről beszélünk 
most naon felbaxxtad az agyamat
..mérgemben mindjárt megnézek egy 6.filmet is még ma
-
"a gyengébb idegzetűek feltétlen hagyják ki"
Kb. 3 komolyabb jelenet volt benne. Végig nyugis volt szinte. Ne reklámozd túl... -
no akkó: az utolsó ház balra. a film, amit most láttam 
wes craven mester most is kitett magáért.
nyugalmas, szinte vidám képsorokkal indul a sztori. a doki, a felesége és a 17 éves leányuk hétvégére kiruccan a tavi nyaralójukba, ami az utolsó ház az erdőn túl, balra..
a lány a barátnőjéhez indul, megismernek egy srácot is, aki fűvel kínálja őket..
nem kellett volna elfogadniuk, mert hazajön a srác kis családja..
van itt minden: nemi erőszak, síma erőszak, gyilkosság késsel, gyilkosság pisztollyal, és egyéb nyalánkságok
az adrenalin mindvégig lüktet az ereinkben, míg tart a rémálom..
a gyengébb idegzetűek feltétlen hagyják ki
de a legjobb, a vége:
mikor már a csónak távolodik a háztól, s te azt hiszed végre
kicsit megnyugodhatsz, a pokol csak ekkor szabadul el:
megmutatja a doki, mit érdemel az a bűnös, aki baxakodik a családjával
10/10. igazi mestermű
-
pandorum
jóféle? -
Up 4/10
Borzalmassan szar volt. -
A mozis változat az amit leírtál spoilerben. AZ eredeti ,amit 2007-ben már vmi fesztiválon lejátszottak pedig az a befejezés amit valszeg mindenki látott aki letöltötte. Nekem az eredeti 2007-es jobban bejött, nem olyan klisés mint az új mozis változat (méghogy Spielberg hagyta jóvá, kamu szöveg tuti vagy hülye már az öreg XD) -
xxxpaulxxx #50526 Meg kell jegyezni, hogy eredetileg nem ezt adták le a moziban... talán abból csinálnak 2.-résztXD:D
Nem tudom láttátok-e az alter befejezést:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utolsó 4 perc ugyani más, tőgyöscsaj felkel az ágyból,órákat áll az ággyal szemben, lehúzza a takarót (a szemével) a csávóról, majd odamegy hozzá, áll felette egy picit és lemegy... felsikít, csávó utána, majd kuss... ugye mint abban, amit mi láttunk, majd jön fel a csaj és csak arra eszmélsz,hogy nekivágja a pasit a kamerának (ez látható a trailerben), a kamera feldől, féloldalasra vált:D a csaj odamegy a holttesthez, letérdel, majd belenéz a kamerába, belemosolyog és felordít (de így közelítve és elsötítve a kamerához... tipikus horror elem:S) aztán kiírják, hogy a holttestet megtalálták másnap a rendőrök, de a csajnak a holléte kérdéses
Nem tudom... szerintem ez nem illett a filmhez, ezért is jobb, hogy megcsinálták a másik befejezést... ami láttunk:) -
értem hát..
de most megyek a házhoz...
tudod..balra
-
akkor végülis majdnem egyet értünk
-
én is néztem már több filmet egymás után, csak azt leírtam egy postba :D és ezért tűnt úgy mintha te negyed óra alatt néztél volna meg 3mat, mert külön írtad:D na érted nem?? -
Real13 #50522 Nem azt mondtam, hogy minden esetben jobb az eredeti, mint a remake, de a Halloween-nál biztosan jobb az eredeti, mint a Zombie féle őrület, amely kb. kiölt mindent a 78-as Halloweenból, amiért azt szeretni lehet./BTW, a szülős példa marhaság, de amúgy lejött, mit akarsz mondani)
Amúgy a jó-rossz feldolgozás aránya 10 filmből kb. 2-8 nálam. -
bocs, igazad van: az utolsó ház balra a wes craven-é
egyébként gondold át mégegyszer ezt a remake dolgot, mert ha a dolgok mélyére ásol, rájössz, hogy te magad is csak egy remake vagy (átvitt értelemben), hisz az "eredeti" az mindíg a szülő
..és ha innen nézzük a dolgot, akkor a te felfogásod xerint:
te nem lehetsz jobb, mint a szüleid..
de visszatérve: jó volt az eredeti halloween is, naon jó,
de koránt sem volt annyira látványosan elkészítve és megvágva,
mint a rob zombie-s feldolgozás..
ha te is láttad mindkét verziót, akkor tudod miről beszélek.
de tudnék még más eseteket is sorolni a mozi világából,
amikor a "tanítvány fölözte mesterét", vagyis a feldolgozás jobban sikerült mint az eredeti..
nem meggyőzni akarlak, csak elmondtam a véleményemet.
ha te továbbra is úgy gondolod, hogy minden esetben jobb az eredeti, mint a remake, akkor áldásom rá. legyen neked..
attól én még kíváncsi vaok a remake-ekre is
-
Ip Man 2
nem is tudtam h készül -
Real13 #50519 Rob Zombie rendezte a filmet, de amúgy is felháborító számomra, hogy valaki jobbnak tartja a remake-t, mint az eredetit.:) -
speciális vágott verziót néztem
..csak a lényeg volt benne, az unalmas részeket kivágtam
most komolyan. nincs róla szabálykönyv, hogy egymás után nem nézhetsz meg több filmet, és ha megnézted őket, akkor nem írhatod le egymás után a véleményed
..vagy tévednék
no mindegy. most ha nem haraxol, mék, mert vár az utolsó ház balra
jah, és csak a te kedvedért:
ha végignéztem, átgondolom hogyan is véleményezzem, és még
mielőtt belevágnék a következő moziba, jelentkezem
nem venném a szívemre, ha legközelebb megint 4, vagy akár csak 2 filmet véleményeznék egyszerre egy negyed óra leforgása alatt
-
hát 14:43kor írtad a nő másik arcát 59kor meg a gabrielt :D az durván 15 perc :D -
Fel!(up)
hát ez téll naon jólett.aranyos poénok,remek szereplők,filmbeillő megható story.kisebb gyerekek télleg nem fogják érteni a lényegét...nembaj ottvan nekik kevin:D és sztem jobb mint a wall-e
9/10
-
dehogynem, csak beragadt
-
ha jobban utána számolsz, 4 az a 3
mellesleg kajálok és jön a következő: az utolsó ház balra..
mellesleg honnét szedted a negyed órát
mondjuk kb. 15 perce végeztem az utsóval
kétségtelen: a rekordot ma én tartom
van egy daewoo hordozható dvd lejátszóm, ennyi a titok..
utazáshoz nélkülözhetetlen
-
Es nem mukodik neki a Shift billentyuje :D