1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Meg kell jegyezni, hogy eredetileg nem ezt adták le a moziban... talán abból csinálnak 2.-résztXD:D

Nem tudom láttátok-e az alter befejezést:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az utolsó 4 perc ugyani más, tőgyöscsaj felkel az ágyból,órákat áll az ággyal szemben, lehúzza a takarót (a szemével) a csávóról, majd odamegy hozzá, áll felette egy picit és lemegy... felsikít, csávó utána, majd kuss... ugye mint abban, amit mi láttunk, majd jön fel a csaj és csak arra eszmélsz,hogy nekivágja a pasit a kamerának (ez látható a trailerben), a kamera feldől, féloldalasra vált:D a csaj odamegy a holttesthez, letérdel, majd belenéz a kamerába, belemosolyog és felordít (de így közelítve és elsötítve a kamerához... tipikus horror elem:S) aztán kiírják, hogy a holttestet megtalálták másnap a rendőrök, de a csajnak a holléte kérdéses

Nem tudom... szerintem ez nem illett a filmhez, ezért is jobb, hogy megcsinálták a másik befejezést... ami láttunk:)