106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rundstedt17 #50673 valóban semmi,már nem szokás akciófilmet készíteni,max scifis szarságokkal töltve..... -
idén a Taken-en kivül nem láttam normálisat én se :S ez az év is arról szólt h idióta CGI franchise-ok versenyeznek egymással, vagy a Pixar és társai kidobálják az újabb értelmetlen meséiket, de normális akció film egyre kevesebb van. -
gabesz012 #50671 Én már 2 napja nézem részletekben, de még mindig van belőle 10 perc. :)) Kíváncsi vagyok a végére, úgyhogy már végig szenvedem. Számomra a főszereplő srác karaktere kimondottan unszimpatikus, nem tudok vele azonosulni, idegesít. De az egész film hangulata nem tetszik, nem is értem, hogy került imdb top 250-be... Kevés film van, amit nem nézek végig, tehát azért annyira nem borzasztó, de nem erre számítottam. 4/10 Tudom, hogy nem teljesen jó az összehasonlítási példa, mert kicsit másabb film, de az Adventureland sokkal jobban tetszett, arra legalább egy 7-est adok.
Az előbbi film nézése közben elfogott unalom hatására belekezdtem a Bored to death c. sorozatba. Nekem Jason Schwartzman vmiért sosem volt szimpi, de ettől függetlenül tetszős a sorozat, asszem ledarálom a maradék 7 részt. :) -
Far Cry -
Van a neten 2012Doomsday(ez valami szar B kat.sci-fi)Aztán van egy 2012 Asteroids,meg van a sima 2012?Az előbbi 2-höz találtam feliratot a sima 2012-höz eddig nem.Melyik a "nagy" film a 3 közül és van-e hozzá felirat? -
2012
A vizuális megjelenítés és a hangok miatt egy közepes alá, egyébként egy fos.
Aki meg "lewarezolja", annak még szarabb lesz. -
Van mostanság valami normális akció film? -
a lényeg benne van..
-
500 days of summer
6/10
nem rossz,dem rossz,de nem lehet ráhangolódni a két szereplő közti szerelemre,vagy mi van közöttük.így súlytalan az egész film,a történések.a sok ugrálásban elveszett a lényeg,ne mvolt idő megismerni őket,vagy megkedvelni.pedig jó film is lehetne.
ennél sokkal jobb a before sunrise.azért azt mondom,mert sokszor beugrott valami miatt a film közben. -
Lipi1980 #50664 Hát a véres és ijesztő az nálam nem egy kategória...
Ijesztőnek elég ijesztő volt most legutóbb a Kísértetjárás Connecticutban.
Véresnek elég véres a Cannibal Holocaust. Bár ez annyira nem ijesztő, mint inkább felkavaró. Vagy pl. a Motel, vagy a Grotesque
De ami nekem az ijesztő és véres kategória az az Én pici szemem...
Ezekből csak tudsz választani -
Pandorum
7/10 - Jobbra számítottam a sok pozitív kritika után, de egy délutáni filmnek jó.
Huligánok
6/10 - Nekem nem jött be, lehet azért, mert West Ham... :S
Carter edző
8/10 - Ez viszont kellemes csalódás volt, Samuel L Jackson nagyot alakít benne. -
Sziasztok, tudtok mondani nekem valami nagyon durva véres vagy ijesztő horror filmet? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Több száz év űrutazás + bolygóra lezuhanás + 900évig óceán legalján fekvés után én azt is csodának tartom, h eddig nem tört be:P... -
Pandorum
Sci-fi, thriller, horror
A film témája igen érdekes; hamarosan kihal a Föld, mivel az emberek felélik a bolygó tartalékait. Ámde 2100as években kilőnek egy űrhajót a Taris bolygó felé(ami elvileg lakható), megpakolják 60k emberrel és uccu neki. Időközben viszont kisebb nagyobb elmebajok születnek az emberek fejében, ettől lesz fent említett műfajú film. összességében szerintem jó kis film, rokonfilmjeiből van szinte összeollózva: Alien, Even Horizon, Sushine. eredetiséget nem nyújtott, a lopások viszont nem szúrnak szemet, így adok rá gy 7est.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát itt is sikerült azt a cseszett üveget kitörni... nem lehet igaz,hogy egy 2100valahányas évben még mindig törhető egy űrhajó fedélzetének üvege...
-
Pedig szerintem tök jó, akciós, megható is, a történet se rossz. Nekem nagyon tetszett. -
Részletes a leírásod
-
pandorum
7/10 -
:( -
9
Egy poszt-apokaliptikus animációs film rongybabákkal a robotok ellen. Ennyi röviden a sztori. Eleje nincs, nem térnek ki lényeges dolgokra, csak folyik a hülyeség, az értelmetlen történet. Nem tetszett.
4/10 -
Jajj elnézést én most a 2012 - ha eljő a viágvégéről beszélek! Látom már volt erröl szó!
-
Megnéztem a 2012-t! Hát nekem nayg csalódás! A sztori ötletes, de a film maga pffff.... 3 pont -
Annyi jó film van most, csak kapkodom a fejem. A mostani film hullámot követem, csak egy régebbit néztem meg mostanában, méghozzá a Waking Life-ot 2001-ből. Richard Linklater szinten van az egész megvalósítása, az életről szól egy álomban. 9/10 -
Transformers 2 5+1/10 A ráadáspont az effektek és Megan Fox miatt. -
sztem Pillangó hatásból csak egy van! a többinek köze nincs már hozzá, címük is sértő az elsőre nézve. -
2 az fos, a 3-at még nem láttam, de állítólag hozza az első szintjét:) -
skygt90 #50648 hi ! :D pillangó hatás 2-3 ...érdemes őket megnézni ? :D vagy nagyon bénák ? -
ez volt az a csodás film életemben, amit megnéztem egyszer, de véletlenül - minő hiba - nem töröltem le. Kb két hét múlva ugyanúgy, hasonlóan csökkent érdeklődéssel végignéztem, és csak a végén esett le, megjött a kis dejavu érzés, hogy én bizony ezt már láttam!? -
Jövö hét kedden vagy szerdán jelenik meg a könyv :)
Lehet megveszem elöbb... de valószínübb, hogy inkább majd karácsonyra kérem :) -
Rundstedt17 #50645 vmi hasonló filmet ami szórakoztató? -
dennis p.
a közel 140 kg-os főhősünk, aki nem mellesleg gyémántszakértő is,
fülig belezúg egy prostiba.
a muff álma egy farm mexico-ban. mit is tehet mást dennisünk,
hogy valóra váltsa szíve hölgye álmát:
elköveti az évszázad bankrablását. minden sikerül, ki is jutnak
mexico-ba gazdagon és boldogan.
csakhogy a kiscsajszi elfelejtette közölni dennissel, hogy
neki már van egy pasija mexico-ban
..talán egy ötöst megér.. -
a könyvet én is nagyon várom, elég ritkán akadok fent ennyire filmeken, az utolsó hasonló élmény az Into the wild volt... -
The Tournament (2009)
szal van ez a kis öldöklős túlélős játék, ahol 30 bérgyilkosnak kell 24 órán belül kicsinálniuk egymást ahogy csak bírják. mindezt nyomkövetőkkel, hogy könnyebb legyen megtalálniuk egymást. egy ravasz játékos azonban kiszedi magából a kütyüt amit aztán egy alkoholista pap nyel le, puszta véletlenből. na a sztori kb ennyi.
ami viszont jó, hogy nem egy alacsony korhatáros akciófilm, így nem maradt ki semmi finomság: rengeteg vér, repkedő testrészek, levágott ujjak, stb
másfél órás szórakozás, nemkell annyira komolyan venni, így megvan a 8/10.
persze úgy FILMként 5/10 se lenne, de itt nem ez a lényeg. -
Tudom, utánolvastam már és alapból tudtam hogy mi van Eli-vel még mielött elkezdtem nézni. A könyvet is hamarosan megrendelem, mert ez tényleg nagyon megfogott. Több dolog miatt is :)
Arra céloztam a nincs túlbonyolítvával, hogy a filmben böven nem magyaráznak el mindent, meghagyva a nézöt hogy maga képzelje bele. -
meg van az jócskán bonyolítva, olvass kicsit utána...
pl
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eli valójában nem lány -
Cloudy with a chance of meatballs
technikailag köröket ver a legutóbbi pixar filmre (víz+egyéb anyagok megvalósítása), szép színes, vicces, kikapcsolt
8 pont -
Tekerd vissza, haver! (Be Kind Rewind)
Vígjátéknak túl komoly, drámának túl vérszegény. Őszintén szólva, ha az egészet együtt nézzük, nem tetszett. Volt 1-2 jó poén, főleg a Szellemirtók, és a Rush Hour 2 svédelésén, de semmi több. Fekete Jóska (Jack Black) hozta a formáját, de a gyengébbiket. Danny Gloverrel elégedett voltam, nagyon jól előadta az öregecske videotékás kisvállalkozót, de mindez nem illett egy vígjátékhoz.
4 / 10. De csakis a Szellemirtók miatt. -
Paranormal Activity
10/10
masterpiece
-
Engedj be (Let The Right One In)
Tegnap éjjel néztem, már kicsit fáradt voltam de megérte :)
A történet jó, persze nincs túlbonyolítva, de megható volt sok helyen és ez tetszik :)
Aki valami akciós vámpírfilmet akar annak nem tudom ajánlani, itt is van idönként egy kis "akció", de nem erröl szól föként..
Inkább a két föszereplö közötti dolgok a fontosabbak, és ez nagyon jól sikerült :)
Engem nagyon megragadott a film, beleéltem magam teljesen. Nagyon tetszett
10/10 -
A helyesírásomért elnézést kérek, de a többit komolyan gondoltam. -
karajjj #50634 Moon
Éjszaka megnéztem és írni akartam róla, de muszáj volt aludni rá egyet, mert ez valami, valami más mint a szokványos filmek, de nagyon átjött. Megmondom őszintén, nem akarom lepontozni, de túl magasat sem akarok neki adni, mert azért mégsem egy alapvető remekmű de mindenképpen megjegyezném, hogyy saját skálámon adnék neki 10-est! viszont, a bannerban írtakhoz igazodva:
7 vagy 8 blasta (valahol igazán a kettő között)