106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
izlések és pofonok.. én anno 8at adtam rá, és most újra nézve sem adok kevesebbet. -
de abba még sosem kötöttem bele,ha valaki nem nagybetűzött.most meg a klisébe sem belekötöttem,csak rákérdeztem/még mielőtt/.
ott vannak az ikes igék,amiket rendre mindenki rosszúl használ,a ban-ben,amit sokan lefelejtenek,azokkal sem foglalkozom,megszokja az ember egy idő után.
-
The Lost King of Scotland
Nagyon tetszett, különleges és valós történeteken alapuló történet egy őrült diktátorról. Forest Whitaker nagyon jól játsza az őrült szerepét.
Baromi jó film, ajánlom mindenkinek.
9/10
-
de akkor miért várod el mástól ezeket apróságokat ,ha magad felől meg ignorálod ezeket?
-
nem csak az aláírásomban nem használok nagy betűket,kommenteknél sem,meg magánleveleknél sem.de ez lustaság kérdése,nem csavarásé.
-
te ilyen ideges típus lehetsz. -
engem meg az aláírásod zavar mert ha pontot raksz mondatként akkor nagybetűvel kezdd azokat -
Majd amikor en egy forumon arra fogok figyelni, hogy mindenkinek a kedve szerint irjak es fogalmazzak, akkro majd szolok. Addig is be kell erni ennyivel. -
off
már régóta meg akarom kérdezni,miért nem írod le simán,hogy klisé?magyarban így nem használjuk.nem kötekedek,csak mindig mikor leírod,úgy szúrja a szemem a magyartalansága. -
2012 - 5
Ehh. Hat alapbol ugy kell beulni, hogy semmit nem kell komolyan venni. Elvezni kell a latvanyvilagot. Ebben a filmben meglepoen keves cliche volt a tobbiekhez kepest es a katasztrofak nagyon jol neztek ki.
Abszolut egyszer nezos es leheoleg moziba. -
Taki29 #50705 FAQ About Time travel trailer - Minden, amit az időutazásról tudni kell
Szórakoztató délutánelűző filmecske nem tett rám mély hatást .
4/10 -
Taki29 #50704 Pandorum .
Most néztem meg . Rajongok a műfajért és ez a film nagyon tetszett . Ajánlom mindenkinek aki keres egy kis űrhajós borzongós filmet .
Én is adok rá 7 pontot . -
no én pont emiatt vártam még a képlettel..
ma kaptam meg menüs dvd-n magyar 5.1 szinkronnal.
még csak belelestem, de az már tuti, hogy nicholas cage szinkronhangja
a szokásos..
a többi filmjében is ez a hang társul hozzá..
szóval még ma nekiesek, majd meglátjuk volt-e értelme
-
hű de felspannoltál
ezek xerint alig jobb, mint a hasonló című "konkurencia"
-
jó, akkor erről ennyit... -
viizo #50700 ha ezt a Szomszédok epizódot idéző filmet 10/2-nél többre értékeled, akkor biztos nem -
"A két fiatal címszereplő között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon,"
ez jó...
egy filmet láttunk? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, valahogy elkellett érniük, hogy a film vége az legyen, ami
-
Pandorum 7/10
Nagyon jó ki Sci-fi tényleg évek óta az egyik legjobb volt a műfajban!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit vicces volt,hogy az a vagány alkarvédőre aplikált fegyver kb. 2x vagy 3x esett le a csávókám kezéről mielőtt lőhetett volna vele:P
Ami az üveget illeti,talán mégsem kellett volna betörnie ilyen gyorsan hiszen az az űrhajó vezérlőtermében volt az egyik fő gely ugye a hajón...az okés ,hogy felpattant egy vasdarab,de ekkora kárt nemkellett volna okoznia:P
Attól,hogy kikapcsolták a fém védőpajzsot maga az üveg is valószínűleg kurva kemény ugye,hiszen az űrben sem kell mindíg védőjazzsal menniük és egy "kavicsfelverődésre":P ne reagáljon így egy hyperszuper űrhajó legfontosabb részét védő "üveg" 2170-ben vagy mikor:D
-
Hát nálam is. Leszámítva az utolsó medencés jelenet, totál gáz a film, nem tudnának rávenni, hogy végig szenvedjem még 1x. -
The Goods - Live Hard, Sell Hard
az alapötlet tetszik, egy rohadt jó vígjáték lenne belőle, ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem akarnák a film közepétől "emberivé" tenni a főszereplőt
amúgy teljesen korrekt, nekem bejött, még ha volt benne néhány klisé is :D
6.5/10
Pandorum
na, ez nekem nagyon adta! fasza a hangulat, végig izgalmas, rég láttam ilyen jó sci-fit. a film védelmében pedig annyit, hogy Paul W.S. Anderson a saját rendezéseiből nyúlt, úgyhogy persze hogy hasonlít pár korábba filmre - mivel nagyrészében ő volt a producer.
SPOILER
az üveg pedig azért tört be, mert egy pajzs védte. szóval szerintem ebbe kár hibát keresni
SPOILER vége
amúgy kiváncsi vagyok, tényleg triológia lesz-e belőle ( => elbasszák-e ezt a jó kis filmet?)
nálam 7.5/10 -
Jah, kezd már unalmas lenni, Emmerich "katasztrófabuzisága"!
Kíváncsi leszek mi lesz következő témája, ahol kipusztul az emberiség.
Az ID4 anno nálam ütött, mert érdekes volt a története is, és ahogy olvastam ő jobban szereti elsősorban makettekkel megjeleníteni a dolgokat a CGI mellett, ami sikerült is.
A holnapután sem vágott hanyatt. A vizuális megjelenítésével, viszont a nagyok között van. -
viizo #50693 Engedj Be!
Nagyon messze elkerülős. Én balga beugrottam a hypenak, a fesztiváldíjaknak, a történet pár szavas (és ott tetszetős) leírásának.
A két fiatal címszereplő között semmilyen ábrázolni kívánt érzelem nem jelenik meg a vásznon, illetve egy, amivel az egész filmet jellemezni lehet: az üresség.
A film nemhogy művészi, de tv-filmes magasságokat ostromol (alulról), és remélem hogy csak valami rossz viccnek szánták a készítők. Kedvelem a különleges európai filmeket (pl. Ádám Almái) de ez úgy ahogy van, katasztrófa.
A filmeket mindig összetett szempontból értékelem (forgatókönyv, szereplők, filmzene, stb), és mindig kategórián belül, de ez sajnos minden téren csőd.
10/2
-
sandor8206 #50692 Hajsza a föld alatt
Nem egy nagy szám, a két sztár (Travolta, Washington) rutinból hozza a szerepét, nem akcióra számítottam DE sajnos nekem még a feszültség is hiányzott, nagyon sótlanra sikerült ez a film, olyan semmi extra. Pedig T. Scott ért hozzá, a tengeralattjárós filmjénél is csak úgy izzott a levegő.
SPOILER
Több olyan jelenet kellett volna, mint amikor vallomásra késztette Washingtont Travolta a vesztegetési ügyről, ott éreztem "drámát" és feszültséget, nagy jelenet.
+ végén is valami nagyobb durranásra számítottam, sztori szinten is (a meglépés Travoltáéknak eléggé egyszerű volt, csak simán kisétáltak egy alagúton + csavar se volt ami sztem ilyen filmeknél alap :-D) + Travoltát a végén tök egyszerűen elkapta Washington
SPOILER VÉGE
5/10
2012
Na ez nagyon s*ar film volt, Emmerichtől nem vártam "jó" filmet de kezdi alámúlni még saját magát is. Egyszerűen az a baj, hogy unalmas részek dögivel és egy-két adrenalin bombás pusztítás, túl hosszú a játékidő feleslegesen. A szereplők, karakterek hihetetlenül s*arok, J. Cusack (a főszereplő tök érdektelen, olyan semmilyen) és a legtöbb mellékszereplő meg fejlövést érdemelne elsőre (pl: oroszok) az egyetlen király karakter az idióta W. Harrelson ő pöpec lett. Nem értem ezt a digikamerás dolgot néha észre sem lehet venni , néha meg olyan érzésem volt mintha Isaurát néznék
+ a nagy rombolási jelenetek közül is csak
SPOILER
a szupervulkán tetszett az tényleg odabaszós + első család mentős rész a limuzinnal
DE pl: a film végi bárkás jelenetek sztem dög unalmasak voltak még látványba is
SPOILER vége
Szóval bocs ha túl sokszor használtam a s*ar szót, de ez van. És nem vagyok R.E. ellenes első filmjei klasszikusok a maguk műfajában Tökéletes katona, Csillagkapu, sőt az ilyen agyzsibbasztós filmjei is bejött némelyik pl. az ID4, Godzilla ezek mozikban nagyon ütöttek és még ennyi s*arság se volt bennük. Holnapután is simán vállalható, ehhez képest pedig remekmű.
3/10 -
Pandorum
A sztorit már ismeri, nagyjából akit érdekel ez a film. A színészek jók benne, és végig izgalmas a történet. Ha nem akció jelenetet látunk, akkor pszichológiai terror van a terítéken. De elmondom mi ez: A barlang c. film, csak sci-fi verzióban, mégis kicsit jobban sikerült. Nem alapfilm, de egynek jó volt.
6,5 / 10 -
Rundstedt17 #50690 A Cranket már láttam hát az inkább marhaság:D -
kb ugyanolyan kaliberű a Shoot 'Em Up. azt nagyon élveztem
durvább szinten meg Crank: High Voltage. bár az nagyon beteg film -
kivéve mikor a sample-ben olyan jelenetet mutatnak amiben nincs beszéd csak nehány háttérzaj amiből azt gondolod fasza aztán rájössz h hoppá... -
Ezért vannak általában a Sample-k az ilyen feltöltésekben.
Amiből azért már sok minden kiderül.
Eldönthető hogy kinek kinek mi az a minőség amiben már érdemes gondolkodnia.
Sokan nem nézik meg előtte, aztán jön a meglepetés.
Pedig az csak pár percet venne igénybe.
De ez már off kategória.
-
nem tudom miért mondják azt sokan, hogy a szövegre külön kell koncentrálni, vagy akkor csak azt nézi, nem látja a filmet... Én egyszerre látom a feliratot + feldolgozom, és még közben a filmet is látom, és az angolom is fejlődik, ha próbálom megérteni amit mondanak. -
kivéve ha a hang is pocsék mint az állat, recseg, visszhangzik, nem érhető és ráadásul a szinkron egy kalap kakit nem ér :)
mindenesetre én már csak a látvány miatt is várok egy nézhető verzióra, mert a kritikák alapján nem lett olyan jó h 2x is megnézzem ilyen rövid idő alatt :D -
Nem. Nem azt akarom mondani.
De én naiv úgy gondolom, ha már valaki a sok jó tanács ellenére mégis megnézi ezt a látványfilmet cam-os minőségben, akkor legalább már az olvasással nem akar újabb százalékokat elveszteni abból, amit úgy sem fog látni ilyen minőségben.
Aztán majd ha megjelenik DVD-n ill. Blue ray-ben akkor visszatérhetünk az eredeti nyelvre, hangra. -
takarodj már Buksi! reklám majd kapod a meglepit-.- -
ezt ugye viccnek szántad? -
"Valószínűleg azért nem találtál hozzá feliratot mert a cam verzió szinkronos."
Szóval azt akarod mondani, hogy a neten fellelhető CAM-es 2012 rippek mind egy szálig magyar szinkronosak???

-
Paranormal Activity
----------------------------
5/10
Blair Witch százszor nagyobbat ütött a maga idején, ez már csak egy másolat, egy koppintás, utánérzés és messze nem olyan parás számomra mint a Blair Witch volt. Azon felállt a szőr a hátamon, nameg ott még működött ez a "az egész valódi higgyétek el, tényleg valós felvételeket láthattok baze". Itt már rohattul nem működik, mindenki tudja, hogy rendezett filmről van szó, így a para is jóval enyhébb.
Shift+Del -
"a sima 2012-höz eddig nem.Melyik a "nagy" film a 3 közül és van-e hozzá felirat?"
Valószínűleg azért nem találtál hozzá feliratot mert a cam verzió szinkronos.
-
Ez az..
-
ezt az egyet vártam még 2009-től de ezt is átbaszták 2010-re -
így, így, ezt a filmet a látvány adja el, felesleges TS, CAM dolgokkal bajlódni, mert csak csalódás lesz még nagyobb