106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Inglourious Basterds

Ez az a film amit akkor sem talalnatok meg ha a kereso mukodne mivel mind a ket szo hibasan van irva, hogy miert nem tudom!

Tehat Inglorious Bastards helyett az Inglourious Basterds nem is olyan rossz film. Nekem a legelso jelenet tetszett az SS tiszttel, a kocsmas resz is jo volt. De a vegkifejlet se volt gyenge. Mindenesetre tobbszor ereztem, hogy Tarantino neha kiprobalhatna vmi ujat mert az osszes filmje ugyanugy van felepitve ugyan azokkal a zenekkel stb. Oke egy John Woo filmrol is messzirol meg lehetne mondani, hogy az Woo film de valahogy ez a tarantinos dolog nem jon be annyira. Kill Bill nekem pl meg tetszett ezekkel a chapteres dolgokkal es bar az alkonyadtol pirkadatigot is lattam de nem emlekszem hogy annyira tarantinos lenne. ( most nezem imdb en hogy az alkonyadtol pirkadatig es a desperados-t sem tarantino irta sem rendezte hanem Robert Rodriguez volt.)

Az alap sztori tetszett, a szineszek jok voltak es bar brad pitt jol jatszott de eszmeletlen nehez volt megertenem pedig szerintem tobb nigga beszedet meg redneck akcentust hallottam mint az egesz forum egyuttveve.... de azert 7/10 est meger minimum
  • CSOCSO
    ezen az oldalon is irtak rola.. ha jol emlekszem az elozon meg en irtam.

Amit belinkeltel kepet azon ket olyan jelenet is van aminek SEMMI koze a filmhez. Egyedul a sotet kep a rothado borrel kapcsolatos a filmmel. lol!

a film hatalmas alien es event horizon koppintas. nem volt rossz.
  • Zephyr Retiring
    én még nem..
    de most néztem meg újra a birkanyírást. a borbélyüzlet már 40 éve az üzletvezető feka családjáé. de nyakig van az adósságban, így kénytelen uzsoráshoz fordulni. közben megiszik valaki egy almalét, ami nem a sajátja (aki látta már, az tudja mi ebben a vicces) a szomszédból elrabolnak egy bankautómatát, amit végigcipelnek a filmben közben végig repkednek a poénok.. klasszikus ice cube produkció vígjáték fronton a listák alapján 8-as..
    most nézem a hálózaton a részeges kungfu mestert '79-ből..
    ha vége, visszatérek
  • kaposi1
    Elnézést de a kereső semmit se ér.
    Látta már valaki ezt a filmet?
  • Montanosz
    Tartozkódó érzelem
    Kiváncsi lennék egyszer ha kiderülni ki találja ki ezeket a magyar filmcímeket. Abban biztos vagyok hogy gyerekkorában valamely közeli rokona szexuálisan zaklatta. Legalábbis nem tudom hogy másképp hogy talál ki ennyire taszító filmcímet.
    szerencsére a szinkron elmegy, a film meg véggképp.
    10/5

Odusszeia
    Jó))
    10/6

Transsiberian
    Kerülni((( Vagy csak nem voltam rá hangolódva...
    10/5

OSS 117
    Már két része van.
    Azoknak akik kedvelik a régi vágású/humoros francia filmeket
    10/6

Carriers
    szokásos "itt_a_világ_vége" film.
    10/5

AA Dekhen Zara
    Véletlenül jó hindi scifi.
    Az elmaradhatatlan táncika is élvezhető/fülbemászó dallam.
    Ha film alapján ítélünk már indiában is magasabb életszinvonalon élnek az átlag emberek mint én/mi.

• PJack
    9 (2009)

kb ilyesmire számítottam, semmivel se több, mint amilyennek elsőre kinéz. vizuálisan szinte teljesen rendbenvan, a háborús/földig rombolt város szféráját és hangulatát sztem hó eltalálták, a karakterek meg a szörnyek is tetszettek, de valahogy mégsem áll össze az egész. kevés vagy nemtudom. (hát igen, elég rövid is volt)

6.5/10
  • Zephyr Retiring
    ..vagy esetleg egyéb, más böngészőkkel is akár..
  • Zephyr Retiring
    ez a daniel csak neked ismerős én ugyan most hallok róla először..de ettől függetlenül megdumáltál: megnézem én is ezt a filmet
  • ProGabe #51196
    legújabb IE-vel próbálkozz
  • viizo
    Brüno

A film szinte mindenben a Borat struktúráját másolja (bemutatkozás, magyarázat hogy hősünk miért megy Hamburgerföldére, nélkülözhetetlen segítő, segítő othagyja, lelki összeomlás, stb...). Ez a kiszámíthatóság nem válik különösebben a hátrányára, de azért jobb lett volna, ha nem copy-paste a forgatókönyv.

Akadnak jópofa poénok, Cohen is jól megragadta a figurát, de a Borat nagyobb durranás volt.

10/6
  • SötétBarom
    Van már kultúrverzió?
  • Taki29
    UPSSSZ Besültem .. Ott a pont ...
  • Lipi1980
    X-Men kezdetek: Farkas
    Bár az alapfilmek nem tettek rám nagy benyomást, de ez az (előzmény)rész tetszett. Irigylem Logan izmos testét :D Ja és feltűnt a filmben 2 pillantra a pókervilág egyik legismertebb arca, Daniel Negreanu is.
    7/10
  • CSOCSO
    ha jol emlekszem mar leirtam, hogy olyan sok filmet latott mar mindenki, hogy eszmeletlen nehez barmi ujat osszehozni. talan az utobbi idokkben szamomra ket ilyen film volt.... cloverfield es a disrtict 9

lattunk mar alienes, szornyes, godzillas filmet eleget. de ez a ketto megis mas lett.

szvsz a pandorum 15-20 evvel ezelott sokkal jobb pontokat kapott volna a sztorijaval es a fordulataival.
  • Hamed
    Pandorum 5/10

De inkabb csak urhajos sci-fi fanoknak. Latvany rendben van, a sztoribol viszont tobbet is ki lehetett volna hozni. Ezen kivul a szokasos szitu: vegy x embert, szigeteld el oket, es indul a porges. Ha egy jobb felvezetessel meg tudtak volna alapozni a hangulatot sokkal elvezetesebb lett volna.

Moon 5/10

Ez meg epp az ellenkezoje. Latvany nem sok (amugy itt mellekes is) de a tortenete tetszett. Inkabb elgondolkodtato drama mint scifi, hullafaradtan nem ajanlott.
  • autoszimulator
    mert ahogy szép lassan, elmesélésekből visszatérnek az emlékek, az viszont tök jó
  • krisz940122
    csősztök.még annyi kellene hogy miért nem indítja el az élő adást? rákattintok hogy indítsa el és semmi.mintha rá sem kattintottam volna.csak kiírja hogy kész a wmp.előre is köszi
  • Dynamic
    Szívesen részt vennél egy olyan bulin, amire utána egyáltalán nem emlékszel? Az miért jó?
  • krisz940122
    nagyon köszi :)
  • Tyler1
    Sim City vs. Sin City

nem mind1...
  • Taki29
    A négy szoba négy történetet ad elő négy ember rendezésében természetes , hogy csak egy negyed film jut .

Vérfagyasztó , hát forgatókönyvírót szerintem nem szoktak később odaírni . Ez lesz a következő film amit meg nézek , mert ezt be kell valljam nem láttam még .

Motel hát az executive producer munkáját még a wikipédia is elég homályosan fogalmazza meg ,de azért csak köze van a filmhez .

Alkonyattól hát úgy látom nem csak szerepel .

Egyébként úgy emlékszem , hogy valamely filmben rendezett még pár percet , KB húszan rendezték , csak nem találom a filmet . (nem a Sim City )

Hogy ne csak off legyen :

Négy szoba : 5/10
    Motel : 7/10
    Alkonyattól pirkadatig : 8,5/10
    Sim city : 9/10

Ja és egy filmnek sem adnék 10 pontot abból amit életemben láttam . (a fenti táblázat alapján )

Bocs az off-ért
  • Tyler1
    jah télleg, azt nem is láttam sry :D
  • balee4
    Zombieland

Nem rossz, tulajdonképpen a története nulla, ki sem derül mi történt, de annak ellenére, hogy jóformán semmirõl nem szól, egészen szórakoztató... :D, bár a Columbus poénkodásai, meg hülye szövege idegesített egy kicsit.

7/10

Másnaposok

Baromi nagy az egész, mint ne mondjak azért szívesen részt vennék egy ilyen mélységű bulin. :D

9/10

• Lipi1980
    Én említettem. A tetszettek között :D
  • Lipi1980
    Én azok közül a filmek közül szemezgettem, amelyeket vagy ő rendezte, vagy ő írta, vagy ő volt a producer. Ergó köze volt hozzá. Szerintem.
  • ProGabe #51179
    KATT
  • ProGabe #51178
    " De szerinted ha valaki megírja , fogatókönyvet ír , illetve ha producer az statiszta szerep akkor legyen igazad . "

ha ezek megteszi, akkor tényleg elmondható, hogy (részben) az ő filmjeiről van szó

de ilyen vérfagyasztó, meg motel című szutykokhoz tényleg semmi köze. már régen kész voltak ezek a filmek, amikor odabiggyesztették QT nevét a plakátra

4 szoba: csak az egyik részt rendezte (az utolsót). Alkonyattól Pirkadatig-ban csak szerepel

amúgy még ott van a Sin City, amiben rendezett is egy 10 perces jelenetet, mégsem köti össze vele senki
  • Taki29
    Na azért azokban a filmekben nem csak felbukkan QT , hanem igencsak köze van hozzá . De szerinted ha valaki megírja , fogatókönyvet ír , illetve ha producer az statiszta szerep akkor legyen igazad .

De nem vitát akarok kezdeni , csak arra akarok rávilágítani , hogy Quentin azért már megválogatja , hogy mihez adja a nevét .
  • krisz940122
    csősztök.kéne egy kis help. neten lehet a TV2-t nézni ÉLŐBE? ha igen tudnátok címet adni? előre is köszi
  • Shep
    Ninja (2009)

Régi idők akciófilmjeit idézi a történet és az akciók is, annyi különbséggel ,hogy utóbbi részek elég jól ki vannak dolgozva, látványosak és nem gagyik. Színészi játék szinte nulla itt eléggé érződik, hogy nem egy magas költségvetésű mozifilm, hanem csak egy egyszerű DVD-re szánt alkotás, viszont az akciók nagy része ahogy már írtam ennek szöges ellentéte. Mindenkinek ajánlom aki szerette/szereti a ninjas régi akciókat, mert a ninjas dolgok elég jók benne, a szerkók igényesek, a fegyverekből is elég sokat felvonultat a film, meg a szokásos ninja trükkök (füst bombás eltűnés, szöges csapda stb.)

7/10
  • Davidus
    :DDD
  • BaliBoy
    Papírkutyák:
    6/10

Made in Hungáriánál még ez is jobb volt.
  • Willenbrock
    Azért a farkasemberekre is buknak!:D
  • desigo
    Kínzó közelség

nem túl pörgős majdnem unalmas film
    viszont Samuel L. Jackson jó volt benne nagyon

5/10
  • kaposi1
    Erre én is kíváncsi lennék.
  • Montanosz
    nem emlékszik valaki arra a film címre ami a vízözönről készült, de afféle humoros módon.Volt példa egy jelenet amikor egy vízibiciklizős árussal találkoztak amikor hajókáztak, meg naponta tonnányi trágyát kellett a hajóbol kilapátolni,satöbbi...
    Help?
  • Tyler1
    Jackie Brown-t senki nem említette, pedig az is hatalmas film QT-tól :)
  • Bandew
    Miért, ha egy film jelenetében azt látom, hogy felbukkan Quentin arca a kirakat mögött, akkor az már QT film?
  • Montanosz
    Holdhercegnő
    Szép mese és kész.
    10/6

• Montanosz
    nem amerikai hanem skandináv, de készül az amcsi remake.
    (de ha érdekel mostanában néztem pár északi horrort, nézd meg érdemes:sauna,skjult)