106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • báttyó02
    :A_SDAS
  • viizo
    Pandorum

Bár tény hogy egyetlen eredeti perce sincs, és jobbára innen-onnan összelopkodott alkotás, de mégis egészen élvezhető ez a sci-fi horror. Aki szintén nem veti meg 'az űrben csak magadra számíthatsz' stílusú, nyomasztó, hentelős sci-fiket, annak jó időtöltés lehet.

10/7
  • zaki
    az BLURAY
    a blueray meg ez->
  • Montanosz
    2012
    mivel már van R5 verzió én is meglestem.
    hát a szinkron szokás szerint rosz, a látvány amikor kell lenyűgöző.
    amúgy a többiekkel értek egyet.
  • fifi
    maga a vámpírrá válás okaként valóban nem, de hogy Eli/as/ kasztrált, az igen...
    Mégpedig ahogy a kisfiú meglesi amikor öltözik...
  • mflex #51400
    Ez a film valamennyire csak a látvánnyal adja el magát, a történet fos kategória, nagyon remélem, hogy Cameron Avatar-ja nem ilyen lesz, bár én még az "öregtől" nem láttam szar filmet, igaz, hogy kb 10 évente kell neki felkelni jobb lábbal, hogy neki álljon egy új projektnek, de akkor általában megmutatja, hogy jelenleg mi az aktuális mérce. :DD

Mindenesetre kíváncsi leszek rá, mert január 7-11-ig Londonban leszek, és az ottani IMAX-ben nézem meg, a maga csekély 30 méteres vászonján.
  • Pipör
  • Tyler1
    hát mindenkinek máshogy jön át, én szeretem a katasztrófa filmeket, de ez számomra az év átverése volt.
  • Taki29
    Egyet értek az előttem szólókkal , ha valamit nem mutatnak be egy filmben az szerintem nem a néző hibája .

Ha tudtam volna, hogy utána kell olvasnom , hogy megértsem a történetet , akkor megteszem , és nem halok meg hülyén . De akkor viszont mért filmesítenek meg valamit amit nem tudnak teljes valójában megmutatni , illetve mért kell nekem mögöttes tartalom után keresgélni másodlagos forrásokból ?

Gondoltam ez egy kerek film amit ha megnéz az ember akkor akkor tisztában lesz azzal , hogy mit is akartak nekem mutatni .

Egyébként ízlések és pofonok kinek mi teszik , de ezt nem fogom ajánlani senkinek .

Ja : díj eső .... Hát mióta Oszkárt nyert két meleg cowboy története azóta nem igazán tudom értékelni mások véleményét . (tudom , hogy "csak " BAFTA és GOLDEN-GLOBE -t kapott mint legjobb film )
  • hapi
    Pont ezt akartam mondani, hogy háttér információ nélkül ez az egész nem jön le a filmből, és a lány csak azért nem lány mert vámpír.
  • zsutyesz
    lehet, h lemaradtam vmiről, de ez a kasztrálós dolog nem derült ki a filmből...
  • Darkerboy
    Ohh köszönöm, azt hiszem ez volt. Örök hála! Nagy örömet szereztél most... :)
  • Mr Csé
    Legend a cime
  • Mr Csé
    tom kruzos film
  • Darkerboy
    Sziasztok!
    Szeretném a segítségetek kérni. Körülbelül hat éves koromban láttam egy filmet, amitől akkoriban nagyon be voltam tojva és most gondoltam rákeresek. Igen ám, de nem tudom a címét. Szóval a segítségetek szeretném kérni, aki tudja miről beszélek az kap tőlem egy virtuális sört. Azért ide rakom fel a kérdésemet mert úgy gondolom sok "filmőrült" van itt. Természetesen imdb kulcsszó kereséssel próbálkoztam, kevés sikerrel.
    No tehát annyira emlékszem, hogy nagyon sötét atmoszférájú volt, egy sötét erdőben játszódott az egész (?). Volt benne egy csomó különleges lény, egyszarvútól kezdve a boszorkányon át a törpékig minden. Eléggé félelmetes volt. Ennyi infót tudtam adni, remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm és...
    Sorry az offért!
  • SötétBarom
    :○
  • kaposi1
    Nem túl jó előjelek.
    Ma készülök megnézni.
  • kaposi1
    BlueRay volt, még is töröltem.
  • I.C.ram
    Hajsza a föld alatt:

Ekkora egy eseménytelen fost... Történet abszolút faszság volt. akció szinte semmi.

3/10
  • Zephyr Retiring
    idiocracy..tartalom, pontozás itt :)
  • xxxpaulxxx
    Pokolba Taszítva

Vááááá! Mekkora kész filmXD Szakadtam a röhögéstől... amikor már próbálna ijeszteni vagy komolykodni akkor jön egy iszonyat idétlen és poén jelenet, figyelmeztetve, hogy ne felejtsem el, hogy ki is a rendező:D
    Evil Dead 4nek is elmehetne lazán:D
    7/10
  • Tyler1
    2012(a mozis franchise)
    Hát huuu...több dolog jutott eszembe a film közben, az elsők között az volt h vmi vígjátékot nézek, vagy inkább ilyen katasztrófafilm paródiát, aztán meg h egy jól megcsinált Aslyum produkciót. Mert ekkora baromságot az ember ritkán lát. Ennyi filmes kliusét még nem is láttam egy filmben, már röhögtem kínomban, h ezek tényleg nem viccnek szánták. Maga a történet is nevetséges, kb. 100000 teória van egy eljövendő világvégével kapcsolatban, aminek 10% talán még hihető is, erre a legszarabb, leghihetetlenebb dolgot rakják bele. És persze éltek a bőség zavarával, és a hülyeség hegyeket egymásra halmozták. Megkell említeni h a főszereplő és kedves családja h menekült meg, mert talán nem is meglepő egy ilyen filmben, de azért az ember várt volna némi realitást a dologban, ahogy pár rendező meg is próbált erre törekedni az elmúlt évek katasztrófa filmjeiben. De neeem. Itt nem ez a helyzet, mert itt egy Scooby Doo-s menekülést meghazudtoló módon jutnak el a főhőseink a megadott helyszínekre. És ha még nem fogná az ember a fejét, akk a végén, abszolút mértékben megteheti. Szóval gratulálok, nem egy sima filmet állítottak össze, hanem a világ legszarabb, legértelmetlenebb, full of Cliché katasztrófafilmjét, némi látvánnyal. Ja a látvány kimaradt, nos sokan mondták h a látvány fantasztikus, sztem SZAR!!!! sikerült null fizika nélkül olyan dolgokat ábrázolni, amit mesékbe látni kb. Úgyhogy köszönöm a remek estét legközelebb ezt a filmet 3122-ben fogom megnézni.
    Persze a látványbuziknak, akik a HD-re verik és tökéletesen érdektelen számukra egy történet, vagy mondanivaló egy filmnek, biztos tetszeni fog :)
    2-3 között valahol/10
  • Willenbrock
    Az érzelgősséggel kapcsolatban az jut megintcsak eszembe hogy tulajdonképpen a vámpírcsaj főhős tul.képpen egy negatív hős kellene hogy legyen mert élete során több 10 ezer embert fogyaszt el,és nem mindre igaz hogy megérdemelték.A vámpír öregasszony lett hős mert inkább lett öngyilkos minthogy kivégezzen ennyi embert.
  • PetruZ
    Castaway On The Moon (a.k.a. Kim's Island; http://www.imdb.com/title/tt1499666/): Egy férfi áll egy forgalmas hídon, telefonján még nyugtázza az óriási hiteladósságáról szóló figyelmeztetést, aztán a vízbe veti magát. Mikor magához tér, egy szigeten találja magát, szemközt a távolban nyüzsgő nagyvárossal. Mivel úszni nem tud és más szabadulási kísérletei is csődöt mondanak, a szigeten ragad, és rá kell jönnie, mindenért meg kell küzdenie, hogy életben maradjon. Nem is sejti, hogy még egy nála is különösebb lény figyeli minden mozdulatát a távolból...
    Dél-koreai dráma, pici szürrealizmussal, kis humorral, nem szájbarágós képi allegóriákkal elsősorban a reményről, de mégis kellemes végignézni. Csak a stílus kedvelőinek! 7/10
  • viizo
    9 (Nine)

Számomra magasan az év legjobb animációs filmje, de a filmek összkínálatából is az év legkiválóbbjai között van. Kiváló történet és hangulat, monumentális soundtrack, tökéletesen kivitelezett látvány.

Általában véve nem rajongok a szürreális látványvilágért, de a 9-ben annyira jól elkészítették a világ ábrázolását és a karaktereket, hogy teljesen magával ragadott.

10/9

Az már csak hab a tortán, hogy 1080p-ben szinte lefolyik a képernyőről - és persze alap hogy kizárólag eredeti nyelven javallott.
  • viizo
    az egyik legszebb (szerelmes)film, itt nyugszik eredetiben a polcon :)

10/9
  • tigeroo
    áh én ki nem állhattam azt a filmet. utána csúfoltam a csajokat rendesen hogy rávettek...
    a nő full balfasz benne. nemtud dönteni, szánalmas ahogy "vergődik" és már megint miről szól? hogy a főhős egész életében a nőre várt (míg annak családja lett...)
  • kaposi1
    Végleg le is húzhatná a rolót a retekklub ha megtenné.
  • desigo
    Szerelmünk lapjai (The Notebook)

Szép szerelmi történet.
    Két órás a film de a végén azt éreztem,hogy rövid volt.
    Barátnővel ajánlott nézni...

8/10
  • Tyler1
    én is azt hittem, de úgy beharangozták mintha a mozis 2012-t adnák le
  • angelslie
    Ez egy másik 2012. Az angol címe 2012: Doomsday.
    Elég silány...
  • Coco
    :| , az a másik 2012
  • szucsy89
    most láttam rtl klub reklámban hogy holnap adják a 2012-t??ez mi?:D így készült? mert azt nem írták oda, de egy moziban még vetítés alatt lévő filmet nem hiszem h adnának...
  • Montanosz
    Űrkadétok
    10/5

Űrkamionosok
    10/5

• Zephyr Retiring
    feladom...te mocsok

nincs címe wazze eznem más, mint a cím nélküli film..
  • Montanosz
    hát gondolom a díjeső mond azért valamit...)))
    de gonndolj bele a pikantériába, kevesen mernek két kisfiú egymázközti szerelmét ábrázolni egy filmen még a mai modern korunkban is.
    Mert tudni illik a film kapcsán hogy a vámpír csajszi mondja is egy jelenetben hogy ő nem lány. Nos nem arra gondol hogy vámpír hanem hogy fiú.
    Ugyanis a történethez tudni kell hogy ő fiú volt csak egy rosszul sikerült kasztrálás során fertőződött meg egy szekta keretein belül vámpír vérrel.
    Nos ez a mélyebb tartalma a filmnek amit nem értettél meg, így lepontoztad a sokak által méltatott filmet.
    - természetesen a filmben lány játszott a vámpír szerepét -
    amúgy pontozásodhoz nem szólnék, neked nem jött be.
    Nekem is van a watchman hogy 10/5, másnak meg nagy film....
  • edios
    Imagine Me & You

Tipikus amcsi romantikus vígjáték két dolgot leszámítva: nem amcsi, hanem angol, és a két egymásba szerelmes főszereplő két nő. Innentől kezdve én el is vesztettem az objektív megítélés képességét a filmmel szemben
  • Pretorian
    Cop Land - régi, de nagyon fasza kis film 8/10

Inglorious Basterds - 9/10
  • Taki29
    Tudom mint kívülálló ugatok bele , de meg szeretném kérdezni , hogy neked mit jelentett ez a film . Milyen gondolatok fordultak meg benned , a megnézése után .

Én is láttam a filmet , szerintem sem az a nagy puki ,de egyszer meg lehet nézni .
    Lehet rossz hangulatban voltam ,ezért ez az " átlagos" vélemény .
  • Tyler1
    "ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy egyáltalán nem unalmas"

ezt hogy kell értelmezni??? egy filmnek elsőre van benyomása, és ha az a benyomás szar, unalmas filmet jelent akk mit kell rajta gondolkodni?? ilyen alapon a Barátok Közt is lehetne Emmy-díjas sorozat, csak senki nem gondolkodik el a mélyebb tartalmában...