1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    2012(a mozis franchise)
    Hát huuu...több dolog jutott eszembe a film közben, az elsők között az volt h vmi vígjátékot nézek, vagy inkább ilyen katasztrófafilm paródiát, aztán meg h egy jól megcsinált Aslyum produkciót. Mert ekkora baromságot az ember ritkán lát. Ennyi filmes kliusét még nem is láttam egy filmben, már röhögtem kínomban, h ezek tényleg nem viccnek szánták. Maga a történet is nevetséges, kb. 100000 teória van egy eljövendő világvégével kapcsolatban, aminek 10% talán még hihető is, erre a legszarabb, leghihetetlenebb dolgot rakják bele. És persze éltek a bőség zavarával, és a hülyeség hegyeket egymásra halmozták. Megkell említeni h a főszereplő és kedves családja h menekült meg, mert talán nem is meglepő egy ilyen filmben, de azért az ember várt volna némi realitást a dologban, ahogy pár rendező meg is próbált erre törekedni az elmúlt évek katasztrófa filmjeiben. De neeem. Itt nem ez a helyzet, mert itt egy Scooby Doo-s menekülést meghazudtoló módon jutnak el a főhőseink a megadott helyszínekre. És ha még nem fogná az ember a fejét, akk a végén, abszolút mértékben megteheti. Szóval gratulálok, nem egy sima filmet állítottak össze, hanem a világ legszarabb, legértelmetlenebb, full of Cliché katasztrófafilmjét, némi látvánnyal. Ja a látvány kimaradt, nos sokan mondták h a látvány fantasztikus, sztem SZAR!!!! sikerült null fizika nélkül olyan dolgokat ábrázolni, amit mesékbe látni kb. Úgyhogy köszönöm a remek estét legközelebb ezt a filmet 3122-ben fogom megnézni.
    Persze a látványbuziknak, akik a HD-re verik és tökéletesen érdektelen számukra egy történet, vagy mondanivaló egy filmnek, biztos tetszeni fog :)
    2-3 között valahol/10