106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    ja még egy "bosszú" film:

Dead Man's Shoes
  • stargatelost
    Seraphim Falls
  • hapi
    Ja és ezeket kihagytam:
    Holló
    Death Sentence(2007, Kevin Bacon) (már keresem is mert nem láttam.)
  • hapi
    Összefoglalva ezeket "bosszú" filmeket ajánlottátok eddig:

Taken
    Revans
    Megtorló 1
    Payback
    The brave one
    Interceptor
    Bosszúvágy

Köszönöm mindenkinek és várom a további ötleteket mert ezt mind láttam. Az interceptor különösen tetszett gyerekként ezért most nem merem újra nézni.
  • Zephyr Retiring
    ez gondolom a visszavágó lenne..
  • artschi2
    Payback Mel Gibsonnal.
  • I.C.ram
    Nagyon összehányt munka volt ez a film.
  • Tyler1
    az hagyján de volt benne alig 20 éves épület is :D
  • I.C.ram
    Ja meg, ha már így belejöttem a fikacunamiba, akkor ami még feltűnt a filmmel kapcsolatban, hogy tele volt nem korhű autókkal. 1933-ban játszódott, és felfedeztem benne nem egy 1935 utáni autót. Főleg a válság idején szinte nem is volt az egész filmben 30 előtti autó, ami meglepő, hiszen akkoriban egy autó nem 4-5 évig futott. Erre is figyelhettek volna kicsit.
  • Zephyr Retiring
    sorry..ez már a fáradtság jele..nálad a labdamáskor is jártam már így. mint pl. a múltkor is, mikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    filmnézés közben gyorsan le akartam zavarni egy menetet, mire közölte az asszony: egy lyukkal odébb :)

ilyen az, ha nem figyel az ember
  • I.C.ram
    Nekem pl a Tom Hanks-féle Kárhozat útja (Road to Perdition) ezerszer jobban bejött.
  • I.C.ram
    Szerintem nagyon nem illett a HD kamera ehhez a filmhez. Nem is értem, mit akartak volna ezzel elérni. Olyan volt kicsit, mintha lenne egy láthatatlan társuk, aki a jövőből szerzett egy ilyen kézikamerát, és veszi fel az egész eseménysorozatot. Elhiszem, hogy most nagy divatja van ennek, de ehhez a filmhez nagyon ócska választás volt.
  • SötétBarom
    :D
  • I.C.ram
    Hát volt a filmben egy csomó rész, amikor egyszerűen lemaradt a zene, pedig nagyon, de nagyon kellett volna. Sok volt az ismétlés is a zenei aláfestésben. Szerintem kifejezetten gyenge munka volt.
  • xxxpaulxxx
    picit olyan Midnight Riders-es nem?:D
  • xxxpaulxxx
    mindenki csak fikázza ezt a filmet?:D
    Sztem tök kira volt:D:D:D

Amúgy...
    Harry Potter 6...
    jó volt, kiváncsi vagyok már a végére
    (igen, nem olvastam és nem is fogom:D)
  • ProGabe #51469
    én is ezt néztem tegnap. nekem már a Collateralban is bejött ez a HD kamera, főleg este jó a képe, mert mindent látni. persze ehhez hozzátartozik, hogy HD-ban néztem. igaz, most csak monitor jutott, de ez legalább 22-es, és közel ülök :)

a film meg, hát, erre számítottam. amikor egy ilyen megtörtént eseményeken alapuló gengszterfilmet nézek, mindig arra számítok, hogy lassan fog hömpölyögni a sztori, nagyon lassan. viszont ebben az esetben szerintem ez nem volt igaz, mindig történt valami, érezhetően telt az idő a filmben, egyik fordulat jött a másik után.

szerintem a színészek is hozták, amit kellett, főleg a mellékszereplők. az atmoszféra is nagyon jól meg volt teremtve, mondjuk én szeretem ezt a korszakot, el tudom nézni mindenféle eksön nélkül is (lsd. Changeling)

ennyit a pozitívumokról, a legnagyobb negaítvum meg az, hogy ez egy sablon-film. ezzel talán mindent el is mondtam róla...

elengedhetetlenül össze kell hasonlítanom az Untouchables-szel, ami a kategóriájában (akció gengszter film; megtörtént; "1 v 1" (Capone v Malone, Dillinger v Purves); különleges osztag; tommy gun :D) talán a legjobb, és ez jócskán le van maradva tőle

7 pont
  • SötétBarom
    Zene halvány ?!?!!?!??!
  • Rundstedt17
    énis kinlódtam alatta,a végét már tekertem :D
  • zsutyesz
    én bealudtam rajta
    de ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy nekirugaszkodjak-e újra...
  • dartonita
    En sem tudtam vegignezni,pedig imadom a klasszikusokat(keresztapa,kaszino,szemtol szemben stb),es Johnny Depp-et is :|
  • viizo
    Eden Lake

Elég komoly drámába oltott thriller, ami nem szűkölködik erőszakos képekben. A sztori szerint egy fiatal pár piknikezni indul egy tóhoz, de lent találkoznak egy csapat erőszakos 14-15 évessel, és elfajulnak a dolgok.

Sokkoló, de kliséktől nagyrészt mentes - kifejezetten jó film.

10/8

The Tournament

A B filmes klisék nagyrészét sikerült összeszedni a készítőknek, de legalább valamennyire szórakoztató formában. A világ legjobb bérgyilkosai, 24 óra határidő, győzzön a legjobb, rengeteg fegyverdörrenés - még a végkifejlet is teljesen kiszámítható.

Ha Kelly Hu és a mindig megbízható Robert Carlyle nem szerepelne a filmben, nem sok fabatkát érne, ők viszont szórakoztatóak, így a verdikt:

10/6
  • Sir Quno Jedi
    Node Ujjasnak volt a vásznon valaha is kivitelezett legolcsóbb szuperképessége! :DDD
  • zsutyesz
    abszolút egyetértek, nekem már egy kicsit sok volt a szuperképesség :)
  • Sir Quno Jedi
    Én csak coop-ban nézném őket, úgy ütősek lennének. Brúsz a szellőzőkben, Csákk meg a pörgőforgóagyhelyenrúgásban, hááát! 12/10
  • Sir Quno Jedi
    PUSH (energijá)

Egyszerznézős, szuperképességes, jövőbelátós, osztagos, kínais, lehetetlen módon látótkijátszós izé. Nekem tetszett azé, csak többet is ki lehetett vón ebből hozni, szvsz. kicsit gyerekes, főleg, mikor a végén átmennek jedi academy-be! :DDD

Esti szórakozásnak kiváló, moziba nagyon nem való.
  • zsutyesz
    Green Street Hooligans - hétvégén láttam, tetszett 8/10
  • I.C.ram
    örihari?
  • böröczk

nézzé bruszvilisz vs csáknoriszt
  • I.C.ram
    Public Enemiest elkezdtem nézni, de egyszerűen nem bírom egyhuzamban végignézni. Iszonyat unalmas... A kép is tök idegesító. Olyanok a színek mint egy brazil szappanoperában. Színészek gagyik, le se szarják a szerepüket. Zene is tök halovány, amikor kéne zene, akkor nincs... Nagyon gyenge film.
  • SötétBarom
    Law Abiding Citizen

W T F
  • Willenbrock
    konfliktus van
  • xxxpaulxxx
    Holló:)
  • mflex #51452
    Hát én is leszarom, hogy milyen régi fosokat nézel és ajánlgatsz, de mielőtt válaszolsz, előtte nézd meg mire reagáltam.

• fifi
    Law abiding citizen

hűha, ez kurva kemény film volt...

10/10
  • I.C.ram
    Red
  • Zephyr Retiring
    ráhibáztál baxxki..életcélomnak tekintem, hogy megtaláljam azt a retro filmet, amire még te is azt mondod: "erről lemaradtam wazze."
    és nem mondod, mert a büszkeséged nem engedi, de azt gondolod majd: "tök jó, hogy ma is benéztem"
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    leszarom, hogy más látta-é már :) hapika kért valamit, én meg reagáltam. ennyi a történet. amúgy kapásból vagy 100 olyan "retro" filmet
    tudnék most kinyögni,amit valszeg nem láttál még :) mondjuk egy csemege a 80-as évek végéről: az acél fiai..
  • Dynamic
    Death Sentence(2007, Kevin Bacon)
  • Zephyr Retiring
    xerintem nem..bár nézőpont kérdése
  • mflex #51446
    Bakker, Te olyan vagy itt, mint egy "retrofilmbuziértékelő" , szerintem ez a filmet (is) már mindenki látta.