106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szerintem meg izgalmas volt végig az egész.
megkéne nézni már a 2. részét -
Nem volt az azért annyira rossz, sőt. -
Csak77 #51523 Halloween II
Katasztrófa a film, az év csalódása. Végig vonyítól hisztis csaj, iszonyat idegesítő. A nagy Michael még mindig kemény, az jó volt amikor ő volt a képernyőn. A kicsi Michael nulla, a régi színész gyerek sokkal jobb volt.
2 pont -
Elhagyott Szoba 1
Hát ez a film No komment 10/1 -
The Twilight Saga: New Moon
hát van olyan jó mint az előző.
10/7 (bár inkább tiniknek)
The tribe
(fanyalog)
10/5 (de ez a 5 pont is csak a hogyishívják színésznő miatt a serenityből)
vörös vihar
Jó WWII háborús/kémes/menekülős film
10/7
Allen Quaterman
koppintás de meglepően szórakoztató volt..
10/7
-
Zseniális ahogy Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland játszik. Főleg Sutherland durva, nem hittem volna, hogy ő tud ilyen hülye szerepeket is játszani... "már megint ezek a negatív hullámok" 
És érdemes szinkronnal nézni, mert nagyon jó. -
Én ezt a filmet lezártam, annyira untam. -
Alakítása? Inkább szerepe, és szerintem remek színész lesz majd belőle, legalábbis abból, amit a Világok harcában produkál, már eleve ez szűrhető le. És ott még rohadtul rajta van a tojáshéj a seggén. -
Lipi1980 #51517 Megnézve a előzetest, egész jónak tűnik :D -
Lipi1980 #51516 Létezik olyan film, amiben Dakota Fanning alakítása nem idegesítő nyávogó picsogó nyafka???
Már csak ezért is megnézem :D -
The Proposal (Nász-ajánlat)
The accidental husband (Férj és feleség)
Ezeket láttam mostanában, mindkettő nagyon bejött, mondjuk már csak a szereplőgárda miatt is.
-
Juno meg a Prime nálam tarolt a témában, én ezt ajánlom vagy amiről írtam a Winter passing-ot -
Az Ugly Truth szerintem nem rossz. Nekem személyes kedvenceim a 'Miről álmodik a lány?' és az 'Azt beszélik.'
Egyik sem új, de jók :) -
ba32107 #51512 Tudtok javasolni ilyen könnyed, lájtos "romantikus" vígjátékokat? Újabbakra gondolok, amiket még nem láthattam. Olyasmikre gondolok, mint pl. az Ugly Truth, vagy a My Best Friend's Girl. -
A Fülke sztem is 8/10-es minimum. -
Hagyjatok mar bcrics-t,van amikor egyszeruen az ember nincs ott agyilag egy filmnezesnel es nem vagja az osszefuggeseket.
Neked pedig javaslom h qrvagyorsan potold a Kelly Hoseit,nagyon nagy film :)
Es ha mar :
Fulke
Egyik nagy kedvencem volt mar a megjelenes utan azonnal,teljesen lenyugozott az amugy nem tul bonyolult sztori ilyen egyszeru de teljes feszultsegben telo megjelenitese,CF pedig eleg jo szinesz sztem.
8.2/10 -
mamutvadasz #51509 Az energia - Push
közepes történet, sok különleges erővel, kicsit heroes-os :D
Dakota Fanning alakítása tetszik benne.
olyan 6.5-7-et adnék rá a 10-ből... -
The Last King of Scotland
Forest Whitaker kibaszott nagy színész. de még így is csak
7/10
A Fülke
a végeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem kicsit erőltetettnek tűnt de még így ismikor megjelenik az igazi lövész
8/10
Shake Hands with the Devil
na ezt kéne mutogatni az iskolában nem a Schindler listáját.
9/10 -
még nem láttam, de ha télleg ennyire jó, akkor csak meg kéne nézni
-
-Mit csinálsz?
-Sajtot eszem, bort iszom!
-
Szerinted mi a retkes faszt csinált 10 évig Butler a filmben látom figyeltél, pedig ez nem egy összetett film volt, de neked inkább ajánlanám a G.I.Joe-t vagy a Transformers-t.
Amúgy 7/10 ennyit szerintem is megérdemel a film. -
Igazságosztós filmeket említettetek, így tehát éppen a The Brave One-t nézem (A másik ÉN) Jodie Foster-rel. Durva.
Ajánlom. :D -
Kelly hősei
Nagyon régen láttam, nem is emlékeztem, hogy ennyire jó 2. vh-s film, minden tekintetben zseniális. A történet, a tálalás, a karakterek, akiket olyan neves színészek alakítanak, mint Donald Sutherland, Clint Eastwood vagy Telly Savalas) a poénok, és az egész hangulat nagyon "ottvan".
10/10 -
ez most nem volt komoly ugye? :D -
A méhek titkos élete
Nagyon érzelemdús film,család, szeretett......
Karácsony előtt kötelező))
10/8
Piszkos tizenkettő 1
Nem is vitás 10/9
Piszkos tizenkettő 2
Ez mégolyabb silány és gyatra...
10/3
a film készítői szerint '44 novemberében még Franciahon német megszállás alatt volt. hitler vidám és szemmel láthatóan kövér volt)) (pedig vega), meg a ide-oda repked vadászkiséret nélkül.
a német egyenruhába bujtatott néger fickórol nem is beszélve)))
satöbbi..oltári csalódás...
Piszkos tizenkettő 3-4
Jó szórakozás.
10/6
-
Alapmű -
Halálsoron
Ez 20.szor is megnézve 10/10-es! Ritka azok a filmek, melyek megbirnak könnyeztetni. Ennek többször is sikerül, minden alkalommal. -
:D:_A?SD_A:?SD -
úristen b+!
olvass Dörmögő Dömötört inkább! -
bcrics #51496 de ki a rák segített a fószernak.pl a temetős jelenetnél? -
hapi #51495 Én is másképpen fejeztem volna be. Nálam mindenkit kinyírt volna és az utolsó nagy robbanásba mondjuk önként bele sétál. -
Ölve vagy halva!!4444 Mekkora váá :DDD -
Alapvetően ott vérzik el szerintem a film, hogy ha beszarok se az a csirke ügyész lesz a szimpatikus karaktaer.. Innentől kezdve meg nem működik sehogy sem az utolsó 15 perc.. -
Törvénytisztelő Polgár
Nos nekem tök más kép alakult ki a filmmel kapcsolatban, mikor láttam a tv promot, szóval egyrészt kicsit csalódott voltam, h nem azt kaptam amire számítottam, másrészt viszont pozitív csalódás volt, mert jól megcsinálták az egészet. Bár sztem a sztori már kicsit túlölelte magát, és kissé kezdett kiszakadni a normális kerékvágásból. Gerard Butler megint faszát nyom a filmben, nem egy félelmetesen nagy színész de valahogy mindig tudnak rászabott karaktereket adni(Gamert kivéve). Jamie Foxx-tól viszont többet vártam, nem állt jól neki ez a hivatalnokból kemény legény figura.
Hiányoltam viszont a mindenhol leírt pörgős részeket, inkább volt sok üresjárat és krimijelenet. De korrekt akció jelenetek voltak. Szóval jó volt az alapötlet, de nem volt tere a filmnek ami sokatt rontott rajta. A vége pedig abszolút kiszámítható és elcsépelten unalmas klisé.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyira uncsi h a végére persze rájönnek a dolgokra és az utolsó pillanatban kapják el... Kezdett feledésbe merülni az ilyen tipikus végjáték, amit előszeretettel használtak Rex felügyelőkben és Cobra 11-ekben, számomra ez volt a mélypontja a filmnek
Öröm az ürömben h nem folyik le a teljes klisémártás, mondhatjuk h "viisszanyal a fagyi" ami feldobja a végét az egésznek.
Összegezve annyit tudok írni róla mint a fenti táblázatban is van: pár hibát leszámítva, ez egy jó film.
7/10 -
Az akár nagyon jó film is lehetett volna. Kár, hogy alacsony költségvetésű film volt. Ha vmelyik nagy stúdió adott volna rá megbízást, ki tudja mi sülhetett volna ki belőle. Mondjuk így sem olyan rossz. -
20 bosszú film -
V for Vendetta
Sin City -
Angel of Death is bosszú film ! -
A Hard Candy is az. -
kill bill?