106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #51645 Jaja! én is régen láttam, de belefeledkeztem. :) -
viizo #51644 tegnap délután ment a tv2-n az Idétlen Időkig, pont elkaptam belőle pár percet
így kedvet kaptam hozzá este és megnéztem sokadjára :)
nagyon kult, 10/9, Punxsutawney rocks :)
-
Paranormal activity
Kíváncsi voltam rá, mert nagyon megoszlottak a vélemények erről a filmről. Én elég parázós vagyok, így volt néhány pillanata a filmnek, ami tetszett, de alapjában véve 4/10-nél többet nem ér. -
The Hurt Locker
Irakban követhetjük nyomon csapat munkáját, akik bombákat hatástalanítanak. A film elején új szakértőt kapnak, aki vakmerő magatartásával kivívja a többiek ellenszenvét, de ahogy a néző, úgy a tagok sem igazodnak ki igazán a tettein. Többet nem nagyon akarok mesélni, mert bár csavaroktól és mindenféle fennkölt baromságtól mentes a film, azért mégiscsak van története. Hasonló módon közelíti meg a háborút, mint a Stop Loss, de annál jóval kevesebbet moralizál, és egyáltalán nem akar a szánkra rágni semmit, ellenben látványos és egyes jeleneteiben hihetetlenül feszült!
Ráadásul okoz meglepetéseket is: néhány tényleg rövid mellékszerepben olyan színészeket fedezhetünk fel, mint Ralph Fiennes vagy David Morse.
Igazi élmény volt végigülni ezt a több, mint 2 órát úgy, hogy nem akarták kimosni az agyamat egyik irányból sem, és mégis láthattam egy szeletet Irakból. Hasonló élmény volt, mint a Generation Kill.
9|10 -
Lipi1980 #51641 28 days later
Nem azt kaptam amit vártam! Azt hittem, hogy valami agyatlan zimbes-zombis marhaság lesz, és (hál' Istennek) nem az lett belőle!
Nekem nagyon tetsztett!
Asszem' az ilyen filmekre mondják, hogy poszt-apokaliptikus...
7/10 -
Törvénytisztelő polgár
Hát ez valami hatalmasan jó film, utóbbi idők legjobb thrillere. Nagyszerű alakítás. Elgondolkodtató, izgalmas történet, végén apró csavarral.
9/10 -
Egyik legjobb jelenet ! XD
-
VHS-ről digitalizálták be és ugy rakták fel a netre !
Amugy a film 1990-es ! -
Rundstedt17 #51637 ki tudja lehet neked van igazad :D -
hát én láttam már pár olasz picsát, de 1 kezemen megszámolhatnám a csúnyákat :D bár lehet h csak a szépeket vettem észre XD -
mivel az eset után nem sokkal megnősültem, így a spanyol és az olasz nőkről nem tudok nyilatkozni
egyelőre
-
tán vhs-ről került elő 

..vagy azért annyira nem is régi
-
én még ennyit sem tudtam, de nekem is megért egy 8ast:D -
Rundstedt17 #51632 jah a német/osztrák nők ritka nagy kurvák és kevés a szép,legalábbis én is úgy hallottam,viszont nem kellene túloznod az olaszoknál és a spanyoloknál csak kicsit jobb a helyzet XD -
Star Trek (2009) 8/10...mondom ezt úgy, hogy Spock-on, Kirk kapitányon és az ominózus "Scotty, sugározz be!" mondaton kívül mást nem tudok az eredeti filmekről/sorozatokról. :) -
A Golyó/Riding the Bullet 7/10 -
ugyan ott nem a nyelvtudásoddal volt a gond :D az ilyen német-osztrák picsáknak csak behódolni lehet, irányítani sosem :D ezért nem állok én le német ajkú nőkkel, mert azokkal csak a gond van. Mellesleg 10-ből ha 2 jól néz ki akk az már rekord :D
ezzel szemben egy olasz vagy egy spanyol nő...
-
Vazzeg most találtam meg egy régi kedvenc vigjátékomat !
Ninja Akadémia ! Hogy én ezen mennyi röhögtem régebben ! xD
Főleg amit a pantomim bohóc alakit ! -
ez esetben a pasik felajánlhatják nyugodtan átültetésre az egyik golyójukat, a nők meg az egyik mellüket 
mert hogy: jut is marad is
most csak viccelsz ugye
-
nos a nyelvi korlátokról annyit, hogy egyszer ausztriában (üzleti úton) szobára vittem egy profi qrvát. németül annyit tudok, hogy guten tág oszt hali 
kézzel lábbal elmagyaráztam mit akarok, mire kikötözött, levetkőztetett, betömte a számat és úgy elvert, hogy a hawerok még hetekig ezen röhögtek
mint később kiderült, azt hitte mazohista vaok
egyébként nem buta nőt, hanem butácskát mondtam..
a kettő nem ugyanaz
a butácska tudja, hogy ugratod, de veled nevet, a buta meg észre sem veszi ha átvered
-
pár milla)))?
akkor jut is marad is... -
-az h tudjon magyarul nem fontos(én tök leszarnám ha egy tüzes spanyol csaj feküdne mellettem, a nyelvi korlátok meg áttörhetőek:D)
-az h legyen elég érett ebben az esetben akár fordított értelmű is lehet(mivel a tökéletes nőről beszélünk, sztem senki nem kislányokra gondol hanem tapasztalt de már-már kivéndhedt nőkre :D)
-az h nem baj ha buta, az átalad leírt indokkal KIVAN ZÁRVA(ugyanis a legbutább szőke cica is kiakadna ha úgy gondolnád jobb lenne vkivel megosztani az ágyat)
na és te érted?? :D -
előbb is szólhattál volna, hogy ilyen ötleteid vannak 
megspórolhattam volna pár millát..wazze
-
Tormented
szokásos tinihorror, huszonéves csini csajok tizenévesnek maszkírozva, némi visszatérő szellem, pajzánkodás, obszcenitás, efféle.
10/3 (ez is csak justine pofikájának meg az úszómedencés poénért)
Siyama
Nem hiszem hogy Thaiföld gazdagabb lenne hazánknál, mi mégis leáltunk az Egri csillagok után, ők viszont ontják a látványos történelmi filmeket.
10/7
Bang Rajan
Szintúgy thai 18.századi sztori csihi-puhival.
10/7
-
értem...aziné' hát egyszerűbb lett volna ha ledarabolod a fagyasztóládába...
Azt is megfilmesíthetnék))) -
neked nem is kell..elég, ha én teszem 
és hogy filmekről is beszéljünk, most láttam a szerelem hullámhosszánt..
na ez az, ami a valóságban sosem így történik
a romantikus vígjátékok egyik etalonja
sosem tudom megunni 10/10. -
egy jótanács (ha elfogadod)..
10 év házasság után megállapítottam, hogy jobb, ha nem okos a nő,
mert akkor váláskor te húzod a rövidebbet
gondolom világos, mi is a tanács
-
látom, nem érted..
pedig egyszerű:
-tudjon magyarul- ez azért fontos, hogy megértse mit kérsz vacsorára, ha hazaérsz..
-legyen elég érett- ahhoz, hogy ne csukjanak le miatta..
és -nem baj ha butácska- "szívem, sokkal jobb lesz neked is, ha ezt a szöszke kiscsajt még beengedjük ide az ágyba mellénk"
vágod
..tudom én, hogy vágod te
-
Rundstedt17 #51617 22 nél már rezeg a léc de még belefér XD -
Ja bocs nektek a friss a tini picsakat jelenti? Abbol mar kinottem nekem egy 22 eves is friss, a tobbit megtarthatjatok :)) -
Olyan sokra úgysem tud egyszerre figyelni :P -
Rundstedt17 #51614 jah jah,a friss fiatal :D -
Rundstedt17 #51613 baszd meg nehogy már neki add az összeset XD -

-
Akkor tiéd lehet a sok fogazós tinipicsa minden nyávogásukkal együtt :DA_:SD? -
2022 Tsunami
szerencsére a maják nem voltak jók matekból, így a 2012-t túléltük, de se baj itt a 2022 Tsunami....
10/4
-
csajokbol mindig a friss a jó :) -
Rundstedt17 #51608 jah de egy csaj évek múltán már csak rosszabb :DDD... -
abban igazad van hogy a jó film évekkel később is jó film, de a csajokkal nem vonnék párhuzamot :D -
butácska nővel nehéz lenne szellemi közösségben lenni, én inkább maradok az okosaknál)))