106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mentol
    Jaja! én is régen láttam, de belefeledkeztem. :)
  • viizo
    tegnap délután ment a tv2-n az Idétlen Időkig, pont elkaptam belőle pár percet

így kedvet kaptam hozzá este és megnéztem sokadjára :)

nagyon kult, 10/9, Punxsutawney rocks :)
  • zsutyesz
    Paranormal activity

Kíváncsi voltam rá, mert nagyon megoszlottak a vélemények erről a filmről. Én elég parázós vagyok, így volt néhány pillanata a filmnek, ami tetszett, de alapjában véve 4/10-nél többet nem ér.
  • Riddick21
    The Hurt Locker
    Irakban követhetjük nyomon csapat munkáját, akik bombákat hatástalanítanak. A film elején új szakértőt kapnak, aki vakmerő magatartásával kivívja a többiek ellenszenvét, de ahogy a néző, úgy a tagok sem igazodnak ki igazán a tettein. Többet nem nagyon akarok mesélni, mert bár csavaroktól és mindenféle fennkölt baromságtól mentes a film, azért mégiscsak van története. Hasonló módon közelíti meg a háborút, mint a Stop Loss, de annál jóval kevesebbet moralizál, és egyáltalán nem akar a szánkra rágni semmit, ellenben látványos és egyes jeleneteiben hihetetlenül feszült!
    Ráadásul okoz meglepetéseket is: néhány tényleg rövid mellékszerepben olyan színészeket fedezhetünk fel, mint Ralph Fiennes vagy David Morse.
    Igazi élmény volt végigülni ezt a több, mint 2 órát úgy, hogy nem akarták kimosni az agyamat egyik irányból sem, és mégis láthattam egy szeletet Irakból. Hasonló élmény volt, mint a Generation Kill.
    9|10
  • Lipi1980
    28 days later

Nem azt kaptam amit vártam! Azt hittem, hogy valami agyatlan zimbes-zombis marhaság lesz, és (hál' Istennek) nem az lett belőle!

Nekem nagyon tetsztett!

Asszem' az ilyen filmekre mondják, hogy poszt-apokaliptikus...

7/10
  • Shep
    Törvénytisztelő polgár

Hát ez valami hatalmasan jó film, utóbbi idők legjobb thrillere. Nagyszerű alakítás. Elgondolkodtató, izgalmas történet, végén apró csavarral.

9/10
  • wesker24
    Egyik legjobb jelenet ! XD

• wesker24
    VHS-ről digitalizálták be és ugy rakták fel a netre !

Amugy a film 1990-es !
  • Rundstedt17
    ki tudja lehet neked van igazad :D
  • Tyler1
    hát én láttam már pár olasz picsát, de 1 kezemen megszámolhatnám a csúnyákat :D bár lehet h csak a szépeket vettem észre XD
  • Zephyr Retiring
    mivel az eset után nem sokkal megnősültem, így a spanyol és az olasz nőkről nem tudok nyilatkozni egyelőre
  • Zephyr Retiring
    tán vhs-ről került elő
    ..vagy azért annyira nem is régi
  • szucsy89
    én még ennyit sem tudtam, de nekem is megért egy 8ast:D
  • Rundstedt17
    jah a német/osztrák nők ritka nagy kurvák és kevés a szép,legalábbis én is úgy hallottam,viszont nem kellene túloznod az olaszoknál és a spanyoloknál csak kicsit jobb a helyzet XD
  • n000rbi
    Star Trek (2009) 8/10...mondom ezt úgy, hogy Spock-on, Kirk kapitányon és az ominózus "Scotty, sugározz be!" mondaton kívül mást nem tudok az eredeti filmekről/sorozatokról. :)
  • Willenbrock
    A Golyó/Riding the Bullet 7/10
  • Tyler1
    ugyan ott nem a nyelvtudásoddal volt a gond :D az ilyen német-osztrák picsáknak csak behódolni lehet, irányítani sosem :D ezért nem állok én le német ajkú nőkkel, mert azokkal csak a gond van. Mellesleg 10-ből ha 2 jól néz ki akk az már rekord :D

ezzel szemben egy olasz vagy egy spanyol nő...
  • wesker24
    Vazzeg most találtam meg egy régi kedvenc vigjátékomat !

Ninja Akadémia ! Hogy én ezen mennyi röhögtem régebben ! xD

Főleg amit a pantomim bohóc alakit !
  • Zephyr Retiring
    ez esetben a pasik felajánlhatják nyugodtan átültetésre az egyik golyójukat, a nők meg az egyik mellüket
    mert hogy: jut is marad is most csak viccelsz ugye
  • Zephyr Retiring
    nos a nyelvi korlátokról annyit, hogy egyszer ausztriában (üzleti úton) szobára vittem egy profi qrvát. németül annyit tudok, hogy guten tág oszt hali
    kézzel lábbal elmagyaráztam mit akarok, mire kikötözött, levetkőztetett, betömte a számat és úgy elvert, hogy a hawerok még hetekig ezen röhögtek
    mint később kiderült, azt hitte mazohista vaok

egyébként nem buta nőt, hanem butácskát mondtam..
    a kettő nem ugyanaz a butácska tudja, hogy ugratod, de veled nevet, a buta meg észre sem veszi ha átvered
  • Montanosz
    pár milla)))?
    akkor jut is marad is...
  • Tyler1
    -az h tudjon magyarul nem fontos(én tök leszarnám ha egy tüzes spanyol csaj feküdne mellettem, a nyelvi korlátok meg áttörhetőek:D)
    -az h legyen elég érett ebben az esetben akár fordított értelmű is lehet(mivel a tökéletes nőről beszélünk, sztem senki nem kislányokra gondol hanem tapasztalt de már-már kivéndhedt nőkre :D)
    -az h nem baj ha buta, az átalad leírt indokkal KIVAN ZÁRVA(ugyanis a legbutább szőke cica is kiakadna ha úgy gondolnád jobb lenne vkivel megosztani az ágyat)

na és te érted?? :D
  • Zephyr Retiring
    előbb is szólhattál volna, hogy ilyen ötleteid vannak
    megspórolhattam volna pár millát..wazze
  • Montanosz
    Tormented
    szokásos tinihorror, huszonéves csini csajok tizenévesnek maszkírozva, némi visszatérő szellem, pajzánkodás, obszcenitás, efféle.
    10/3 (ez is csak justine pofikájának meg az úszómedencés poénért)

Siyama
    Nem hiszem hogy Thaiföld gazdagabb lenne hazánknál, mi mégis leáltunk az Egri csillagok után, ők viszont ontják a látványos történelmi filmeket.
    10/7

Bang Rajan
    Szintúgy thai 18.századi sztori csihi-puhival.
    10/7

• Montanosz
    értem...aziné' hát egyszerűbb lett volna ha ledarabolod a fagyasztóládába...
    Azt is megfilmesíthetnék)))
  • Zephyr Retiring
    neked nem is kell..elég, ha én teszem

és hogy filmekről is beszéljünk, most láttam a szerelem hullámhosszánt..
    na ez az, ami a valóságban sosem így történik
    a romantikus vígjátékok egyik etalonja
    sosem tudom megunni 10/10.
  • Zephyr Retiring
    egy jótanács (ha elfogadod)..
    10 év házasság után megállapítottam, hogy jobb, ha nem okos a nő,
    mert akkor váláskor te húzod a rövidebbet
    gondolom világos, mi is a tanács
  • Zephyr Retiring
    látom, nem érted.. pedig egyszerű:
    -tudjon magyarul- ez azért fontos, hogy megértse mit kérsz vacsorára, ha hazaérsz..
    -legyen elég érett- ahhoz, hogy ne csukjanak le miatta..
    és -nem baj ha butácska- "szívem, sokkal jobb lesz neked is, ha ezt a szöszke kiscsajt még beengedjük ide az ágyba mellénk"

vágod ..tudom én, hogy vágod te
  • Rundstedt17
    22 nél már rezeg a léc de még belefér XD
  • Tikal #51616
    Ja bocs nektek a friss a tini picsakat jelenti? Abbol mar kinottem nekem egy 22 eves is friss, a tobbit megtarthatjatok :))
  • SötétBarom
    Olyan sokra úgysem tud egyszerre figyelni :P
  • Rundstedt17
    jah jah,a friss fiatal :D
  • Rundstedt17
    baszd meg nehogy már neki add az összeset XD
  • ProGabe #51612

• SötétBarom
    Akkor tiéd lehet a sok fogazós tinipicsa minden nyávogásukkal együtt :DA_:SD?
  • Montanosz
    2022 Tsunami
    szerencsére a maják nem voltak jók matekból, így a 2012-t túléltük, de se baj itt a 2022 Tsunami....
    10/4

• Tikal #51609
    csajokbol mindig a friss a jó :)
  • Rundstedt17
    jah de egy csaj évek múltán már csak rosszabb :DDD...
  • Tikal #51607
    abban igazad van hogy a jó film évekkel később is jó film, de a csajokkal nem vonnék párhuzamot :D
  • Montanosz
    butácska nővel nehéz lenne szellemi közösségben lenni, én inkább maradok az okosaknál)))