106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Ott a Ghostbusters játék, elvileg az a 3.
  • sandor8206
    sztem is jók, alig várom a 3. részt
  • Totti5
    Pedig alapmű mind a két rész.
  • kovi04
    Nekem mindkét Ghostbusters szerepel a kedvenc vígjátékaim között. Első 10/7, a második 10/6,5.
  • edios
    Ghostbusters

Alapvetően egy 5letes világot találtak ki, jó alaphelyzettel, de valahogy a poénok nem viccesek, a karakterek nincsenek kidolgozva, és egyszerűen nem lehet komolyan venni (mármint azokat a részeket sem, amiket komolynak szántak).

Régen valszeg más volt a mentalitás (bár Terminator, Alien1-2, Space Odyssey, BttF sem mai gyerek és kedvencek között vannak), valamint a szinkron se hiszem, hogy segített a helyzeten, de nem tudtam élvezni.

5/10
  • kovi04
    A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó 10/3,5

Hát ez szar volt. Kb az első rész színtjén van.
  • motyodlee
    óóóóóóóóóóó ez bizony igen jól hangzik :))))

Hercegnő és a béka

családi mozinak tökéletes, de a korábbi Disney filmek szereplő jellemei mindenütt ott vannnak 7/10
  • Bulykin
    Watchmen ultimate cut verziót látta már vki? +53 perc^^
  • sandor8206
    sajnos az a baj, hogy az Avatar folytatások előnyt élveznek ezt le is nyilatkozta valamikor ha jól emlékszem. Bár ki tudja, lehet az előkészületek, script stb. egyszerre is megy (sokan csinálják így( remélem hamar lesz valami a dologból.
    Bár akkor meg az lesz a gond a sok sznobnak, hogy feldolgozást csinál az öreg és nem eredeti.
  • Tyler1
    a jó munkához idő kell :) de remélem h nem keresztezi egymást a BA és az Avatar folytatás és egyszerre nem fogja tudni csinálni a kettőt.
  • sandor8206
    hát ja jöhetne már, remélem arra nem kell újabb 12 évet várni, remélem most már kicsit nagyobb fordulatszámba kapcsol az öreg, bár így lehet hogy újabb avatar részek jönnek, hogy siker a film kicsit csúszik a dolog, jó lenne ha úgy tudna dolgozni mint C. Nolan.
  • Tyler1
    kifog emlékezni az Avatarra ha megcsinálja a Battle Angelt? :) az lesz az új forradalom!
  • sandor8206
    amúgy nem tudom miért kell megvédeni azt aki annyira szánalmas, hogy ítélkezik a felett amit nem is látott, lényegtelen, hogy negatív vagy pozitív a véleménye.
  • sandor8206
    hát baz* meg, mint kb. minden 10000 filmből 1 forradalmi :-) ez legyen a legnagyobb gond egy filmmel.
  • Rundstedt17
    nem azt mondja hogy nem jó,csak nem forradalmi,kb az a filmvilágban ami a crysis volt anno a pc világában....
  • sandor8206
    szerencsére csak egy vagy kevesek közül aki úgy gondolja, hogy az avatar nem jó film.
  • Dynamic
    Végül is te meg "egy vagy azok közül akik meg istenítik". Értem, hogy mit akartál mondani, csak ebben a formában nem sok értelme van.
  • Real13
    Teljesen mások az elvárások egy karácsonyi romantikus filmmel kapcsolatban, meg egy hatalmas hype-ot kapott, állítólag forradalmi filmmel kapcsolatban. Ennyi az egész. Az Avatarban egyébként a sztori nem tud felnőni a látványhoz, és ez nálam elég érdekes kontrasztot hozott létre, nem tetszett a film.

De, amúgy, a Four Christmases nálam 0 pontos. Illetve 1-2 pont Witherspoon miatt, de semmi több...
  • sandor8206
    szerencsére csak egy vagy kevesek közül aki így gondolja
  • Atisz #52066
    Senki nem "fikázta" az Avatart. Én mondtam rá, hogy kihagyható, mivel gyakorlatilag nem más, mint egy tech-demó. Ha sosem jártam volna még IMAX-ben, akkor valószínűleg én is megnéztem volna.
  • edios
    Tegnap(/ma) szerencsém volt Avatarhoz, imax után végre realD 3d-ben is.
    Teljesen korrekt volt a látvány a kisebb vászon ellenére is, a 3d-s hatások nagyjából megegyeznek a két moziban. Ráadásul a feliratozás igényesebb a realD-s verzióban, és a hangerő sincs visszafogva annyira. Imax mellett egyedül a nagyobb vászon szól, de én mindenkinek azt tudom mondani, hogy a hozzá közelebbi mozit válassza, ha 3d-ről van szó, mert egyáltalán nem létszükség az imax.
  • tomcsa4
    Nekem edig egy magyar film tetszett, a Delta.

Illetve két magyar rendezésű film tetszett, első az Este (Koltai Lajos filmje, a máik pedig a Híd Terabithia földjére (Csupó Gábor filmje).

A Deltát egyszer érdemes megnézni, a másik kettő pedig zseniális. Ezeket többször is.
  • Lipi1980
    Poligamy

Egyre jobban tetszenek a magyar filmek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A film két érdekessége: Péterfy Bori, mint sztriptíztáncosnő felettéb érdekes látvány volt + Pokorny Liát is fel lehet fedzni :D

10/7
  • CSOCSO
    ma meglestunk ket romantikus vigjatekot a dragammal. Egyik a 4 christmases volt a masik pedig az accidental Husband.

Turhetoek voltak de ami igazan felotlott bennem, hogy ezeket a filmeket miert nem fikazza senki?
    az osszes romantikus drama tele van ugyan azokkal a sztorikkal klisekkel. mindenki tudja hogy ugyis minden rendben lesz hogy ugyis osszejonnek es ugyis gyerekuk lesz stb stb stb

Avatar ( semmi lenyegeset nem elarulo - uber pici) SPOILER!!!:

akkor az avatart miert kell fikazni? Most nem azert, de nem jobb igy a vege mintha mindenki elpusztult volna a film vegen?

Ha valaki csavart akar akkor nezze meg a Claymore Anime-t! Nah abban olyan fordulat volt hogy kopni nyelni nem tudtam!!!!
  • CSOCSO
    Imax 3d ben nagyon ott volt a szeren
  • chopin42
    2 film, az egyiket tegnap(moziban), a másikat 3 hete(otthon) néztem meg:
    Avatar:10/9 (de igazából 10 is lehetne)
    Megtorló-Háborús övezet:10/-1 (csak DVD-n jelent meg és csak most volt "szerencsém" látni...)
  • Bandee1987
    Másnaposok

8/10

Jó volt, végigröhögtem, feldobta az estémet :)
  • Zephyr Retiring
    a jézuska meghozta szinkronosan a kiképzést (végre)..
    a film maga, mint denzel washington filmjei általában: telitalálat egy ifjú nyomozót kell kiképeznie emberünknek az utcák bandái és a kábszer ellen egy nap alatt..nem mondom el, hogy sikerül, és mi lesz a nap vége, akit érdekel majd úgyis megnézi..
    viszont elmondom, hogy jobb szinkronhangokat nem is találhattak volna a szereplőkhöz..ganxta zoli és bach szilvia hangja is remekül passzol a karakterekhez. újabb pörgős és látványos akciófilmet izgulhatunk végig. megérte várnom a magyar szinkronra nincs mese ez is 10
  • Tyler1
    1-et érdemes lenne újraforgatni, mer 2-höz képest nulla sztem :) bár abban meg Norton nem vmi Hulkos, de azért viszi a film :D

ja ezek animációsak.
  • Bulykin
    tegnap néztem meg a Hulk 1,2 imádom mindkettőt:) lehet én is megnézem ezeket
    animációs filmek amúgy?
  • xxxpaulxxx
    XD

Polár Expressz

Erre kíváncsi voltam... többre számítottam, de végül is egy kellemes mese volt, sokszor látott mondanivalóval
    6.5/10
    Gyerekek tuti jobban értékelik:)
  • Seth
    Hulk vs Halálcsillag nincs ?
  • Sir Quno Jedi
    Hulk vs Wolverine 2008

Nem rossz. Nem olyan jó, mint a Hulk vs Thor, de egyáltalán nem rossz.
  • Shep
    Megnéztem a Radio Flyert egész jó volt, de nem fogott meg annyira, mint a Therabitiás :( Mondjuk a végére rájöttem ,hogy ha többet nem is, de a legvégét azt láttam már. :)
  • grebber
    Arra igen.Régen nem emlékszem hogy láttam volna ezért szedtem le de így sem rémlik.Mai szemmel irtam ezt a 3/10-et!
  • Shep
    Ezért "kell" minden szart letölteni :)
  • wesker24
    Te most a régi Ninja bosszujára gondolsz ?

Amelyikben a japán Sho Kosugi szerepel ? Szerintem annak idején az egy nagyon jó ninjas film volt ! Persze mai szemmel már teljesen más !
  • grebber
    Sajnos ~ 500db film lehet a gépemen tökmindegy mit nézek csak foggyon már el!
    Legalább tudok tanácsokat adni mit kerüljenek az emberek!
  • Shep
    Úgy látom, te most valami önkínzó módra kapcsoltál. Nézzél inkább jó filmeket.
  • grebber
    A ninja bosszúja:

Ha fenti szerint kell osztályozni akkor: 3/10 Az egy-két jó pillanata az az amikor vége van és a Shift+Del! A csaj melleit meg alig mutatják