106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Where the Wild Things Are

Nem igazán tudom hova rakni ezt a filmet, számomra elég elvont, bár mondanivalója az éppen van, csak elég beteges a megvalósítása számomra. Mondjuk már az elején érdekesen néztem a psziho kölyök láttán.

4/10
  • viizo
    K-Pax

Kedves, lassú folyású film a remek Kevin Spacey-vel, aki egy másik bolygóról jött, és megváltoztatja a vele kapcsolatba kerülő emberek életét.

10/8

Dorian Gray (2009)

Dorian Gray az az ember, aki nem öregszik, csupán a róla festett kép csúful. A történetet ismertem régebben is, érdekesnek is tartottam, ellenben a film teljesen személytelen lett, semmi nem fogott meg benne. A korabeli London egész jó ábrázolásán és a kosztümökön kívül minden téren gyenge film.

10/3
  • Montanosz
    ha a Holt költők társasága tetszett nézd meg a Császárok klubját-is)))
  • Montanosz
    küldtem privátot)))
  • fifi
    magyarul sz@r az életem, ha az Avatar teljesen hidegen hagy...

jól van!
  • Real13
    Ez most fájt.
  • hapi
    10/10

Most néztem meg én is IMAX-ban 8. sorból :). Üzenem mindenkinek aki fanyalgott meg lehúzta ezt a filmet, hogy kapja be! A saját életében keresse a problémát ha ez nem volt neki elég jó...
  • Prof William
    a Kezdőjelenetébe még mindig beleborzongok. Jól meg van csinálva...
  • Tyler1
    nem az idegen bolygó megszállós dologra gondoltam, hanem az ellenségből bajtárs dolog, és az irónikus végkifejlet vmelyik fél részélőr. ez sok film alapja, kezdődve a régi történelmi filmekkel, westernekkel, aztán kicsúcsosodva a star trek, csillagkapu és hasonló sorozatokkal. én sokkal több fantáziát vittem volna a történetbe, egy sima leigázós drámás klisénél.
  • dragon11
    Az agyamra mészt meg fogom nézni..:)
  • joebacsi
    "bár a sztori nagyon koptatott már"

Tudsz még más filmet is ezen, és az Avataron kívül, ami hasonló témát dolgoz fel?
  • desigo
    Berlin Calling

Egy német dj (Paul Kalkbrenner) vonaglása a drog és az új albuma között.
    Ideggyógyintézetben köt ki és a viselkedése már a barátnőjének(félig magyar Rita Lengyel) sem tetszik.
    A film összes zenéjét Kalkbrenner maga írta.
    Aki szereti az elektronikus zenét annak ajánlom mindenképp.

9/10

filmből részletek...

• Zephyr Retiring
    ma este két klasszikust választottam..
    agyamra mész. xerintem a jó öreg bundyt a rém rendes családból senkinek sem kell bemutatni ebben a filmben, ha nem is bundyt magát alakítja, de mindenképpen hasonló szerepet formál meg. nem is vártam mást tőle, mint hogy egy alig serdülőkorba lépő srác totál kikészítse egy könnyed kis mozi humorral, és tele emberi érzelmekkel
    utánna régi kedvencemet néztem: a sztárom a párom-at. hugh grant mindíg meglep, mert minden filmjében más, de mégis ugyanaz marad
    julia roberts meg egyszerre szexi és elbűvölő. jó volt látni, hogy a szerelem ilyen is lehet..
  • Tikal #52314
    Akkor most mindketten elmondtuk a velemenyunket...
  • xxxpaulxxx
    Alvilági játékok
    Aztaqrva... én erről eddig miért nem hallottam:O Mai napon rájöttem, hogy a kedvenceim ezek a jól kitervelt bosszúállós filmek.... hát ez valami fantasztikus volt. Csavaros, izgalmas, kellően homályos és kusza... a végén meg féltem hogy megint sokat kell majd gondolkodni a film után, mint a Mementonál, de szerencsére ez nem így voltXD
    9/10

Holt költők társasága
    De rég láttam már utoljára... remek film, típikus oscardíjat érdemlő alkotás:)
    8/10

Ráadás: megnéztem a szilveszteri Irigy hónaljmirigyet is... hát... reménykedtem, hogy most jót alkotnak... poén témák: Benkő, csillag születik, hal a tortán...stb...
    hát... nem csalódtam... ezek már jópár éve ilyen lapos fosokat gyártanak... jópofa témák tele ötlettel... erre kevés zene és még a poénok is szarok... hát ez van:D
  • Bmx01
    Ma néztem a Paranormal Activity azta mekkora jó film ez, van benne 1 jó pár parás jelenet, ilyen olcsó költségvetésű de sztem megállja a helyét a jobban beharangozottaknál. Csak ajánlani tudom.
  • Bulykin
  • Sephi
    Mit ne kezdjunk? En konkretan belealudtam a keresztapa trilogiaba, es csomo ismerosom is igy erez. Persze van akinek tetszik.

Megsem szurom ki senkinek a szemet, hogy megis hogy emlithet egy posztba ket filmet.

• Tikal #52309
    Szerintem itt senki nem mondta hogy szar az akinek tetszik a gi joe...nem erről van szó...
  • kovi04
    Mindkettő popcornfilm, amelyet a szórakoztatásért csinálnak, nem azért, hogy maradandót alkossanak, ezért sokan akasztják rájuk a szar jelzőt. Nem azt mondom, hogy minden popcornfilm agyatlan, hiszen mindig vannak ellenpéldák, például idén az Avatar és a Star Trek. A Transformers2 és a G.I.Joe nálam az egyszer nézős, agyeldobós filmek kategóriájába tartozik, amely forgatókönyvét egy gimis diák is megírhatta volna egy nap alatt. Szarnak mégsem nevezem őket, hiszen nekik is megvan a szerepük a filmiparban.
  • bency
    a Transformers 2 nekem is tetszett nagyon!!! a G.I.Joe-nal pedig csak sok volt a vegen a lehetetlen...de az is latvanyos film volt
  • Bulykin
    szerintem a G.I Joe és a Transformers 2 is kúrvajóak... akkor ezek szerint én szar vagyok
  • Tikal #52305
    Lehet év elején elővette a listát és végignézte... aztán év végén még megnézte az avatart és a gi joe-t és nyilván nagy hatással volt rá mindkettő ezért kerültek előre...
  • bency
    LOL.....
  • kovi04
    IMDb toplista másolat az első kettő kivételével. Lista fail
  • Shep
    Lehet kapott x dvd-t amin válogatott jó filmek vannak :) Egyébként nem tök mindegy? :)
  • Tyler1
    ugyanmár ez nem a középkor :D itt ha még valaki így tekint a filmekre vagy a tv-re azt valószínüleg gyógyszerrel kezelik egy intézetben :D

de ha még igaz is lenne h eddig nem nézhetett tv-t akk pont olyan filmeket fog megnézni mint a Casablanca vagy a Schindler listája, miközben az első két helyen az Avatar és a G.I. Joe szerepel?
    csak én látok itt hatalmas szakadékot??? :D
  • tigeroo
    élte az életét?

vagy, van az a vicc is... "4óráig néztem a tv-t..aztán bekapcsoltam"
  • Shep
    De lehet, hogy pl. a szülei tiltották a TV-től, mozitól mert az az ördög műve és mostanában kezdett el filmeket nézni :) vagy akármi. Nincs ezzel semmi gond szerintem, ha most látta őket, most látta.
  • bency
    G.I.Joe-nal en sokkal jobbra szamitottam.....:(
  • desigo
    De az egész más ha kimaradt egy-két film mint az,hogy az összes top filmet nem látja valaki...
    G.I. Joe is felfér a listára valahova 3483-ik hely köré...
  • Shep
    Most miért én pl. még a mai napig nem láttam se a Keresztapa trilógiát (nem szeretem az ilyen lakkcipős gengszteres korszakot és a filmeket) se a Titanicot se a Harcosok Klubját és még biztos lehetne sorolni ellenben láttam egy csomó minden mást amik meg nem annyira népszerűek. Valamint az is lehet, hogy egész egyszerűen csak fiatal még és ezért nem látta eddig ezeket :)

Nekem 2009-es év legnagyobb (azt hiszem az eddigi legnagyobb is) filmes élményem a Híd Terabíthia földjére c. filmhez kötődik, soha egyetlen film nem érintett még eddig úgy, mint ahogyan az.
  • Tikal #52295
    ezt már nem is emlitettem, nekem is feltünt... persze lehet ez az oka hogy a gi joe is felkerült...
  • Tyler1
    nekem inkább az a kérdésem h ha ezeket az alapfilmeket 2009-ben látta akk eddig mit nézett???????????????????????????????????????????????
  • Tikal #52293
    jaj, ezt ne kezdjük már.. Megjegyeztem, hogy szerintem nem említhető egy lapon néhány film amit felsorolt...ha ez neked fáj inkább tartsd magadban, kösz :)
  • Real13
    Az első kettő kivételével másolja az IMDB top 250 listát:))))

• Sephi
    Ha neki tetszett az neked miert is faj?
  • Shep
    Benjamin Button ...

Hát nem tudom, nekem kicsit hosszúnak és néhol elég vontatottnak tűnt az egész, persze azért annyira nem volt rossz, csak valahogy "izgalmasabbat" vártam.

7/10
  • Tikal #52289
    keresztapa vagy a szál a kakukk fészkére alkotásokkal egy lapon említeni?
  • tigeroo
    a gi joe pedig nekem is bejött, nem egy összetett film, de a "filmes " kikapcsolódáshoz tökéletes...