106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nincs új a nap alatt....
akinek újdonság kell az üljön be egy ilyen absztrakt előadásra
-
A zigazság önmagáért ÜVÖLT! De mégiscsak szép így nem?! -
-
Nem derül ki józanul sem. Összehajtják a várost, meg vonattal mennek az utcán, egy hangyányit elszálltnak néz ki. :DDDdd -
vmi az emberi elmével kapcsolatos lesz, ilyen mátrix szerű, sok nem derül ki a trailerből. -
kicsit off,de OMFG!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YBu1cZm4Gqg&feature=player_embedded -
En masnaposan sasoltam meg a trailert de nem ertettem mirol szol. Lehet meg kene majd nezni megint. -
Az csak Angliára vonatkozott nem? -
Egy milliárd dollár felett az Avatar
pár napja még arról cikkeztek ugyanitt hogy lenyomta az alvin és a mókusok az egyik hétvégén... -
viizo #52355 Made in Hungária
Az ismerőseim többségének bejött, és az előzetes is egészen jóra sikerült.
A filmet nézve viszont nagyon sokszor volt az az érzésem, hogy a készítők nem tudják eldönteni, mit is csináljanak: táncos-zenés filmet, vagy vmiféle korrajzos drámát. Emiatt a film különböző részei között igen nagy a kontraszt: hol mesébe illő, táncos, megkoreografált dalokra perdülnek táncra a fiatalok, hol épp véresre vernek a rendőrök valakit.
Egyszeri megnézésre összességében a retro fíling miatt nem volt rossz szórakozás, azonban ez is vastagon a 'kihagyott ziccer' kategória.
10/6
A legjobb, fiatalokról szóló magyar retro film nálam továbbra is a Moszkva tér. -
Semmi spoileres dolog nincs benne. Semmi részletet nem árultam el a filmről. -
ssssztapicsa mekkora film lesz C.Nolan(Sötét Lovag) új sci-fi műve az Inception :O arról nem is beszélve h DiCaprio egyik favorit színészem, úgyhogy jelenleg a legvárósabb múvi 2010-ben.
-
És még mik vannak benne:DDDD mindennel lehet írtan amit a plázában talál az ember.
Dead Rising 2ben személyes kedvencem lesz eme kis eszköz, de a videókban látott partvis két végére felszigetelőszalagozott láncfűrész sem lesz piskóta:D:D
-
"Ja és a Dead Rising nem volt vicces szerintem annyira."
De, fűnyíróval hentelni a zombikat igen is vicces :)
-
Megnéztem a kívűlálló (outlander) című filmet. Eléggé ZS kategóriának tartottam az alapsztori elolvasása után, de megkockáztattam, és nagyon kellemes meglepetés ért. Akinek bejött a 13. harcos, annak ez is nagyon tetszeni fog, 8/10 -et simán megérdemel. Aki teheti, nézze meg. -
"Az megvan ha visszafele nézitek meg a Cápa című ókori klasszikust akkor annyi a lényege, hogy annyi embert hány ki az a szerencsétlen állat hogy megnyitják a strandokat?"
:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem nem úgy tűnt hogy üres a város, márpedig a vidámpark ott volt a városban, akkor miért is gondolták hogy zombi mentes a vidámpark? aztán meg felmenekülnek a katapultra :) hogy élték ezek eddig túl? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát akkor nemtom mit nézhettél, mert kb 50x elmondták, hogy azért mennek a vidámparkba, mert azt hitték, hogy az egy zombimentes rész, ahol csak emberek élnek :) -
Ha Dead Rising-ra gondolsz akkor annak van filmje. (vagyis a játék készült a film alapján). A Zombieland eredetileg sorozat lett volna azért olyan amilyen. Ja és a Dead Rising nem volt vicces szerintem annyira.
-
Én is a héten láttam, nekem hatalmas élmény volt, köpni nyelni nem tudtam. Először voltam imax3d-ben.
A vége fele már elfáradt a szemem, kicsit megfájdult a fejem is.
Dupla szemüveggel néztem de nem volt zavaró egyáltalán.
A sztori miatt: 9/10 -
Zombieland
SPOILER
volt egy játék xbox360-ra, valami zombikat kellett gyilkolászni egy mall-ban... a játék hangulatát vártam a filmtől is, de nem kaptam meg, pedig viccesen indult, aztán unalmas lett majd bugyuta... bugyuta mert miért is mentek a vidámparkba? meghalni? értelmetlen volt... kevés volt a poén a filmben ha vigjátéknak szánták, szerintem háromszor ha hangosan felnevettem, nagyon sok ziccert kihagytak a filmből... a konzol játék viccesebb volt..
5pont -
Moon
Elgondolkoztató egy film.Szívesen néztem volna még egy órát belőle.
A végét túl gyorsan lezárták.
9/10 -
Julie & Julia -
Nagyon aranyos film es Streep remisztoen jol jatszotta a szerepet. Film utan youtube-on megneztuk Julia Child musorait es valoban ilyen volt :) -
Igy van :D en is ketszer lattam a mozikban.
A tesodnak meg mond meg, hogy meg kene talnulni 3d filmet nezni....
A titka pedig egyszeru. Azt kell nezni amire a kamera fokuszal. Ha mast nezelodsz ( hatteret vagy barmi mast ami homalyos) akkor hanyingered vagy fejfajasod lesz. -
technopeter #52340 A legnagyobb!!:D -
Ezt mondjuk lehetett volna szépen spoilerbe rakni. Nemde?
ON: The Lovely Bones. Kitűnő, Peter Jackson az isten, megint megcsinálta. Nekem a vége túl összekúrt volt, mégpedig: SPOILER ALERT!!!!!!! A szomszéd eléggé hihetetlen módon döglött meg... :D SPOILER OFF!!!!!! -
Nem gyenge szereposztás.
Szégyenfolt a magyar címe. -
The Human Stain
9/10
Nagy alakítások vannak benne, kötelező darab mindenkinek, aki szereti a filmeket. -
Aztaqrva. Szóhoz sem jutok komolyan mondom. Most jöttem az Arénából haza, de már azon gondolkozom mikor veszem meg a következő jegyet... :D
Egyszer még megnézem 3D-ben az biztos, és "simában" is, kiváncsi vagyok a különbségre :) Tökéletes szórakozás volt, ezért érdemes moziba járni. Amúgy a tesóm nem bírta, 10 perc után hányingere volt, rosszul lett, levette a szemüveget és nem is nézte a filmet :c
9.5/10 -
Where the wild things are
Nem igazán tetszett. Nem tudtam beleélni magam. Egy skizofrén kisfiúról szól, aki tele van pszichológiai problémákkal (agresszió, szorongás, depresszió... stb.) És ezeket jeleníti meg magának a vadak képében. Inkább orvoshoz vitték volna minthogy filmet forgattak róla. :D
Egyébiránt tuti oscar esélyes. Az utóbbi időben az ilyen beteg filmeket szokták díjazni.
5/10 -
Tegnap megnéztem én is... nem tudtam hogy eastwood rendezte, bár a film felénél elkapott egy érzés hogy lehet köze van hozzá... nagyon ért a hangulat teremtéshez, és mindig jók a történetei...
8pont simán -
Aha.
/pat -
-
Igazán nem értem mi bajod van...ez egy forum, majd ha nem tetszik a moderátornak amit irok akkor majd befogom, addig is elmondhatom a véleményem, és te is... most én kérdem, miért fáj ez neked? Én elhiszem hogy neked se jött be a keresztapa, de engedd már meg hogy megjegyezzem ha valami érdekeset látok, még pedig azt hogy csupa "10 pontos" film között ott szerepel egy kommersz popcorn mozi... senki nem mondta hogy szar a csávo, vagy hogy ez nekem uu de nagyon fáj, meg kösse fel magát mert tetszett neki a gi joe, csupán nem értem és kíváncsi lettem volna hogy mit mond...nem kell megvédened, majd jön és elmondja mi van...
ha meg az ellen vagy hogy elmondjuk a véleményünket akkor neked se kellett volna megszólalnod, nem hiszem hogy rontottam a fórum minőségét, egyébként sincs itt már mit rontani, ez az sg :) ... és mint látod nem csak nekem tünt fel ez a furcsaság... -
jó szórakozást hozzá.. -
Le kene szokni errol a stilusrol es lehet javulna a forum minosege. -
nem fogsz csalódni benne
-
Hypervándor ( HBO )
egyszer elment, de semmi extra 5/10
Szakíts ha tudsz ( HBO )
azt hittem valami jó kis vígjáték lesz, még anno bemutatót láttam róla és annak tünt, de vicces jelenet nemigen volt benne, így az egész egy nagy wtf volt... 4/10
Titokzatos folyó ( tegnap RTL )
Eastwood a legnagyobb! csavaros sztori, amit a legvégéig sem lehetett tudni, vagyis sejtettem valamit, de végül más lett. Ütős kis film, remek színészekkel és jó játékkal, végig izgalmas, de szomorú történettel. Ujranézős eredeti nyelven majd dvdn.
10/10 -
Where the Wild Things Are
Nem igazán tudom hova rakni ezt a filmet, számomra elég elvont, bár mondanivalója az éppen van, csak elég beteges a megvalósítása számomra. Mondjuk már az elején érdekesen néztem a psziho kölyök láttán.
4/10 -
viizo #52325 K-Pax
Kedves, lassú folyású film a remek Kevin Spacey-vel, aki egy másik bolygóról jött, és megváltoztatja a vele kapcsolatba kerülő emberek életét.
10/8
Dorian Gray (2009)
Dorian Gray az az ember, aki nem öregszik, csupán a róla festett kép csúful. A történetet ismertem régebben is, érdekesnek is tartottam, ellenben a film teljesen személytelen lett, semmi nem fogott meg benne. A korabeli London egész jó ábrázolásán és a kosztümökön kívül minden téren gyenge film.
10/3