106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gondolom úgy értette, hogy nem bökdösnek percenként a szemedbe, mint sok más 3D filmnél. -
Az 1 szerintem bíztató volt (nekem), de a 2... az mintha nem is a Motelnek lett volna a folytatása. -
ha az amikor csehországban játszódik akkor szerintem gyenge, illetve kicsit gusztustalan és idegesítő.
azaz ez miatt én végig se néztem, de egy haveromnak tetszett. -
a MOTEL-rol mi a velemenyetek?erdemes megnezni? -
3d: nem a faszt volt kiélezve..:P amikor a fűszálak lengedeztek amikor landoltak a kis géppel jake eltűnése előtt akkor kajak éreztem a nyári fuvallatot a bőrömön...kemény volt átélni
nekem nagyon átjött az egész... -
xxxpaulxxx #52721 Avatar
Mindig is féltem a hype filmektől... hát itt komolyan rettegtem... úgy ültem be, hogy amit látni fogok az gyönyörű lesz, de a történet vacak lesz... hát nem... rosszul mondták nekem:)
Meseszép volt az egész film, főleg a táj... a történet pedig még ha nem is volt valami húúú de korszakalkotó (nem is ez volt a cél) de nagyon izgalmas volt. Ez a film tényleg fantasztikus, le a kalappal azok előtt, akik ezt összerakták:)
3Dben néztem, nem tudom miben lehet szebb az imax-os (miben?:D) de ez így is gyönyörű volt... tetszett, hogy nem a 3dre volt kiélezve a film, szóval nem voltak benne olyan jelenetek, hogy most húúúúú direkt kinyúlok és ez húúú de 3d... amolyan kis pluszként szolgált, ami ha nincs, attól függetlenül imádnivaló képi világot kaptunk volna:D
9/10 -
Kyrgyzstan: The Kidnapped Bride
Mióta kiderült hogy nem az indiánok meg japánok rokonai vagyunk hanem a kirgiz-kazah törzseké, némileg érdeklődéssel fordultam feléjük.
Ezért néztem ezt a filmet is, ami egy eskövői nőrabláson keresztül mutatja be a mai kirgiz életformát.
Hát mit mondjak, nem volt baj hogy nyugatabbra vonultunk)))
Azért ha valaki kíváncsi fáncsi itt megnézheti:
http://www.pbs.org/frontlineworld/stories/kyrgyzstan/thestory.html
Watch video linken. -
Jaja! És durván látványos is ahhoz képest, hogy majdnem 10 évvel idősebb a Star Wars-nál. Sztem méd jobb is! -
The Objective
Blair Witch Project rendezőjétől.
Nem rosz sci-fi, bár én többre számítottam, ahogy mondani szokás.
10/6 -
kovi04 #52717 2001: Űrodüsszeia 10/10
Ezt nevezem én FILMnek. Hiába a kissé vontatott tempó, még mindig többet ér bármelyik más sci-finél. -
Az ígéret szép szó
Folytatja a Macskajaj által bejárt utat....))
10/7
A Pacák
Steve Martin örök kedvencem.
10/8
-
Szerintem az alien 3 nem lett valami jo... Szamomra mar unalmas lett hogy megibt egy zart kozpssegbe cseppen ripley es tulajdonkeppen ugyanaz tortenik mint eddig, a feszultseg se jott mar at nekem annyira mint az elozo reszekben... Az elso ket resz a legjobb még akkor is ha mai szemmel nezve mar gyenge a latvany, mert mire megyunk ha tokeletesek a lenyek de szar a tortenet, lasd 4.resz. -
ird fel a kiprobálandók listájára ezt is: cccp -
ennyiannyi -
Kösz neked is, de mivel már megoldódott a probléma ezért nem próbálom ki. Biztos jó az is. Egyébként a K-lite codec pack-kel sincs semmi gond, ez volt az első, ez is csak azért mert túl régi verzió volt már. -
Igen, nekem nagyon régi volt, csoda hogy ismert az .mkv formátumot :)
Úgy nézem, most megy szépen a kép, nincs akadás, viszont a beállításaim elvesztek, nem engedte áthozni őket a régiből :(
De legalább automatikusan felismerte az audioeszközöket (a régin azokat is manuálisan kellett beállítani). -
mplayer
Mikor fogja mar fel a vilag, hogy az mplayer mindent lejatszik es nem kell idiota codek pack tomeget telepiteni a gepre?
En lassan 5 eve mplayer-ezek es SOHA nem volt olyan, hogy valamit ne jatszon le. -
NM!
jah..nekem régebbi van és simán megy vele -
Szia, köszönöm!
Ez biztos? A K-Lite Codec Pack 5.6.1 pl. megfelelő? -
frissítsd a codec packot és utána VLC player simán viszi...vagy a kmplayer -
Tudom, hogy kicsit nem ide való kérdés, de azért mégis megkérdezném:
Tud valaki .mkv kiterjesztésű videofile-hoz jó lejátszóprogramot? Egy régebbi k-lite codec pack-et használok, ezen megy, de néha igen zavaróan belassul.
A segítséget előre is köszönöm. -
én is akartam többet írni róla, de nehéz. nálam is 10/10 :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól emlékszem eltelt több évszázad mire felébredtek a hibernációból. Ennyi idő alatt simán alkalmazkodnak -
viizo #52703 The Ugly Truth / A Csúf Igazság
Pár hónapja valamelyik film előtt vetítették a bemutatóját, és az akkor határozottan tetszett, ám vmi miatt mégsem jutottunk el rá moziba. Most HD-ban pótoltuk, és azt kell mondjam, utólag már nem bánom hogy nem moziban nézős volt.
Nehezen indul be, a cselekmény teljesen kiszámítható, még az általam egyébként kedvelt Gerard Butler sem viszi el a hátán a filmet.
10/4 -
angelus #52702 (500) Days of Summer 10/10
1000-szer megtudnám nézni. Ilyen az Avatár és a Star Trek volt idén csak. -
Nem tudom miert de csak most jutott eszembe, hogy az avatar tele volt Jurassic Park hang effektekkel.
Konkreten a lovaknak egy az egyben ugyan az a hangjuk mint a velociraptorok pszurkolese a JP ben.
Vmelyik allatnak volt T rex hangja ( hienaknak talan? nem emlekszem) -
sokan fikazzak a 3. reszt pedig szvsz legalabb olyan jo mint az elso 2!
A 4. et megtobben fikazzak pedig szvsz az se olyan szar! Ezerszer jobb film mint a predator filmet vagy az AvP filmek.. szal szvsz minimum 7/10 ha le akarja valaki huzni. Mivel a Pandorumnal is jobb volt igy vagy a pandorumot kene lepontozni vagy az alien 4 et fel. -
Star Trek (2009)
jó kis sci-fi. bár valamivel többet vártam. szerintem kicsit rövid volt, lehetett volna hosszabb is, elnézegettem volna még egy ideig. látványvilágból csillagos ötös. történetben már nem annyira. szokásos fő gonosz aki el kell pusztítani kis csavarral csak. vártam a libabőrt, nem jött olyan jelenet. várom a folytatást
7,5/10
Rekviem egy álomért
dráma, de szerintem annak is gyenge. (amúgy sem szeretem a drámákat) története én számomra nulla. ilyet bárki ki tud találni. adott a drog ami "elpusztítja" az embereket, semmi extra. érzelmileg kicsit megérint és elgondolkodtat.
számomra csak:
5/10
Zombieland
csatlakozom az előttem íróhoz. jónak indult aztán egysíkú lett. rengeteg hibával.
6/10 jó szívvel -
Memento (2000)
Érdekes, kusza, de remek! IMDB-n nem véletlenül kapott 8 fölötti osztályzatot.
8/10 -
Pandorum
(spoileres)
Szörnyek nélkül nagyon tetszett volna. Márpedig ha jól értelmeztem a filmet tényleg valóságosak voltak, nem csak hallucináció (legtöbb esetben). Így pedig nem igazán tartom hihetőnek, hogy az alkalmazkodást serkentő anyagtól hirtelen zombivá válik mindenki:\
+
Ha főszereplőn kijött a pandorum mellékhatás, akkor a maradék ~1200 emberen is ki fog? Ráadásul ők is zombikká válnak a szer hatására? Szép jövő elé néz az emberiség akkor:)
Event Horizon életem egyik legborzalmasabb filmélményeként van számon tartva, Pandorum pedig mostantól Event Horizon második részeként.
Érdekes.. sci-fi egyik kedvenc műfajom, de ezek a horroros idiótaságok nagyon távol állnak tőlem:S -
xxxpaulxxx #52696 Majdnem híres
(Almost famous)
Tyűű! Ez igen! Most találtam itthon egy ilyet eredetiben:D Ez a tipikusan olyan film, amit, ha megnézek egyből jobb kedvem lesz.:)
Egy újabb remek zenés film, rock n rollal telítve... ezeket valahogy mindig eltalálják. A történet jól ki van találva és féltem, hogy a vége valami tragédia lesz (az újságíró srác elkezd drogozni, túllövi magát és meghal) de nem, végül mindenkinek összejött minden:D
9/10 -
Zombieland
Most fejeztem be pár perce. Hogy is mondjam? Igazából úgy ültem le elé, hogy egy tök jó hentelős, humorral megfűszerezett filmmel gazdagodhatok. Majdnem azt kaptam. De valahogy mégis hiányzott belőle valami, vagy éppen valami nem kellett volna bele. Az első része a filmnek hihetetlen jól indult (mondtam is magamban, h na végre egy értékes-vicces film), a szerep a színészekhez nagyon illett (bár mondjuk a kiscsaj hihetetlenül irritált), viszont a közepe fele, ill. a végén nagyon ellaposodott. Ezért úgy összegezném az egészet, mint egy jól induló humoros zombi-hent, de semmi több.
6/10 -
Pedig ez is elég gyenge grafika.
Egy sima játéknak jobb. -
Terribly Happy (2008, http://www.imdb.com/title/tt1087890/)
Az északiak mindig tudnak valami fura, de ugyanakkor érdekes és izgalmas dolgokat belevinni a jól ismert sémákba, így van ez ebben a dán krimiben is, ami inkább egyfajta dráma-krimi, de ez senkit ne riasszon el, a film kifejezetten jó.
Egy koppenhágai rendőrt valami zűrös ügy miatti idegösszeroppanás és gyógykezelés után áthelyeznek "pihenni" egy nagyon vidéki kisvárosba. A vidék teljesen sík, nincs más, csak sár, mocsár és láp, nem egy vendégmarasztaló hely, mégis, aki elvetődik ide, nehezen szabadul. Rendőrünk egy nő és durva férje miatt elég hamar a dolgok közepébe pottyan, és miután valaki meghal, pontosan tudja, hogy az elsőszámú gyanúsított nem lehet a gyilkos. De senkinek sem fűződik érdeke az igazság kiderítéséhez. A láp nagy és csendes... és amit egyszer megfogott, azt már nem ereszti el...
Aki szereti a váratlan fordulatokat és az abszolút nem a rendes kerékvágásban futó hmm... "krimiket", nem foghat mellé ezzel a filmmel. Nyolcpertíz.
Zombieland (2009)
Jó volt, csak valahogy rövidke volt, a végére meg kissé megzuhant a kezdeti lendület és a jó stílus, elmaradtak a szövegek. Woody nagyon kemény volt, tökéletesen illett rá ez a szerep, a sráccal sem volt bajom, meg a nagyobbik csaj is jó volt, csak a kisebbik idegesített néha, de kibírható. Valahogy igazából a zombis jelenetek mégis hiányoztak, ami volt, az sem volt túl sok. Azért tetszett, de messze van ez attól, hogy letaszítsa a Shaun-t a trónjáról. 7/10
-
Tulipanos Fanfan
Szerintem szorakoztato kis film,en mar 2szer neztem meg,semmi nagy extra vagy akarmi,jo kis delutani vagy esti film!
10/8 -
Delgo
Nagyon élveztem ezt a - inkább felnőtteknek szóló - mesét.
A látványtól még mindig leesik az állam, még az avatar után is))
Ha Kis Vuk-ot ilyen grafikával készítik el, talán nem bukott volna mint az a bizonyos ólajtó....
Delgo trailer -
Igen Alien 3 rendezőibe sok új jó jelenet van érdemes azt nézni! -
hát egen.... -
Még régebben láttam, de nem volt olyan rossz. Egyszer mindenképp megéri megnézni. Mondjuk a vége fele már nem annyira jött be a film...
6/10
Én is az elmúlt pár napban néztem meg 720p-ben az Alien mind a 4 részét.
Alien 1 - 7/10 (nehezen tudtam elvonatkoztatni az akkori csúcs technikától..)
Alien 2 - 10/10 (ha ezt megcsinálná Cameron mai technikál, akkor ismét Oscar-ra jelölnék)
Alien 3 - Nem a rendezői változatot néztem, így számomra az idétlen alien megjelenítés miatt csak 6/10 (Rendezői állítólag teljesen más, mert rengeteg kivágott jelentet mutat ez a változat)
Alien 4 - Szvsz ez nagyon jó rész volt! Végig izgalmas, végre az alienek vérengző fenevadaknak tűntek (ellentétben az 1-el). 8/10
Pengeélen (Sling Blade) - Szerintem hihetetlen jó volt! 9/10
Moon - Egy színész, 1 helyszín. Másfél óra. Alacsony költségvetés. 7/10
Klass - 9/10 (meg kell nézni!!!) -
Imádom a post apoc filmeket, de ebben gyerek van, meg család. Azt meg utálom. :DDDD