106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ja szóval az a lényeg h neked királyság legyen-.-
kezd nagyon összemlani az SG jogrendszere... -
Élő példáját tapasztaljuk annak, hogy a demokrácia szar:D
Sokan ragaszkodnak egy marhasághoz, de nincs beleszólásuk!
SG > politika
-
Nincs épkézláb oka, h fent maradjon, csak zavart okoz, semmilyen mankóként nem használható, ha egyszer így, egyszer úgy pontoztok. Már döntöttem, ebbe a formába nem kerül vissza. -
nem értem mit kavarsz itt napok óta. hadd döntse már el a házigazda, hogy ki akarja-e venni, vagy sem. -
az csak egy segítség volt h ha nem tudod eldönteni h mennyit adj rá, akk legyen egy támpont. amúgy meg mindenki a saját maga ízlése alapján pontoz, ha vki a Far Cry-ra 10-et ad, vagy a Remény rabjaira 4-et, akk lelke rajta, ízlések és pofonok. -
megtévesztő, felesleges -
na most ez a magánakció mire jó?
attól hogy van mankóként szolgáló pontozás még a saját ízlése szerint fogja blasztázni... -
Akkor nincs értelme. -
Eredeti banner kép:
http://www.gz-photo.hu/tenp/filmek.jpg -
morsan verzió minden torrent oldalon fenn van. -
Bmx01 #52796 hatalmas gondba vagyok remélem ti tudtok rá + oldást
kellene nekem 1 film de sehol nem találom
erről lenne szó
aki tud valami megoldást írjon már
előre is kösssz -
Fűrész 6
Tudom, hogy sokan unják már, másoknak a könyökén jön ki... Persze, az első részt überelni nem lehet, egyértelmű. Nekem ez mégis bejött a végén a csattanó miatt. Sok visszautalás van a korábbi részekre, megtudhatunk ismét 1-2 érdekes részletet. Vajon mit láthatunk majd a 7-ik részben? Az lesz az utolsó? Azért el kell ismerni, ennyi folytatás után soha nem volt még olyan film, ami ha nem is érte el azt a szintet, mint az induló epizód, de majdnem a közelében tudott maradni. Szerintem jó volt! Egy magabiztos 7 pontot adok rá. -
Billy Eliot
Épp most értem a végére, lelkendezéstől alig jutok szóhoz, ill. billentyűzethez.
Mindenkinek látnia kell aki szereti a jó sztorival rendelkező drámát.
Röviden: hogyan lesz valaki egy konzervatív bányásztelepen leendő bokszolóból inkább a balett táncosa.
Rég éreztem hogy ennyire hasson rám egy film! Best movie)))
10/9
-
Plane dead
- Hát mi van ha egy repülőn elszabadulnak a zombik...
10/5
Rawhead
- Egy múlt homályából kitört démon elszabadul....
10/6
Elkülönítve
- Hát mi van ha a birkák után a tehenek is gyilkolnak)))
Illetve alien koppincs))
10/6
-
Amikor berakták a banner-be emléxem h volt egy pár oldalas kis flém, hogy van-e értelme. (nincs
)
És az lett végül a "megállapodás", hogy aki akarja figyelembe veszi, aki nem, az nem.
(és itt vesztette el a maradék kis értelmét is teljesen) -
mikiking #52791 cseppet offolok,bocsi előre is,de megtudná nekem valaki mondani melyik filmből való ez a gif ?
-
az itteni pontozás alapján, ha pedig ez nem él, akkor dobjuk ki, mert használhatatlan és megtévesztő -
Nem tudni. A 4. rész első pletykáiban még az szerepelt, hogy a fia, aki szintén rendőr lett, fog szerepelni az apjával, de végül teljesen más lett a történet, és a filmekből sem derült ki semmi, hogy mi lett vele. Talán majd a DH5-ben. :)
-
Ezt a klippet találtam a filmről:Amerika -
xxxpaulxxx #52787 írj privátot, hogy ne felejtsem el és holnap utána nézek:D -
Ja ez egy dráma én is láttam nem rossz,de ez a műfaj a lányoknak jön be leginkább azt hiszem.
Viszont egyszer láttam egy Cseh filmet aminek Amerika a címe(1994)Ez meg egy F.Kafka novellából készült:csávó elhatározza hogy kivándorol a lehetőségek hazájába és ott megkeresi gazdag nagybácsikáját.A lényeg hogy hatalmas csalódásokkal zárul a kaland-illetve a végén természetesen a szerelem felold minden komor dolgot,de a a filmnek az atmoszférája valami fantasztikus,meg a karakterek is.Nem tudja valaki honnan lehet "beszerezni" ezt a filmet,én sehol nem találtam,mondjuk elég alternatív film. -
LOL :)
bullshit! mennyit ittál apja? :_
télleg, kérek beszámolót a bassgitár topikba!:P:P -
xxxpaulxxx #52784 Amerikában
Sosem hallotam erről a filmről... m1re véletlenül odakapcsoltam... ez is szökőévente történik meg... semmi különösről nem szólt... egy ír család amerikába költözik... elvesztették a fiukat 1 éve az apja meg nem tudja ezt megemészteni és egyre stresszesebb... aztán találkoznak egy négerrel aki valamiért nagyon bús és magábafordult... kiderül később, hogy halálos beteg... az ír anya-apa meg csinálnak egy gyereket... akörül is problémák lesznek... nah de nem szpojlerkedek... leírva unalmasnak hat... de megnézve:O:O:O
Csodálatos!!!!
9/10 -
Plaga zombie: mutante zone
Hát csak elkötelezett Feast rajongóknak, én most csalódtam a spanyolokban(((
10/4 -
Azonosság amire gondolsz szerintem. Nem egy rossz film -
Public Enemies
Sokan írták, hogy uncsi, meg gyenge akciójelenetek, stb... Sztem egy nagyon korrekt film volt. Fényképezés pazar, nem tudom milyen kamerával vették fel a filmet, de qrva jól mutatott rajta a 30as évek Amerikája. Izgalmas volt, remek színészekkel, és az utolsó fél óra qrva jó volt.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mozis jelenet, dillinger lekapcsolása, zárójelenet a börtönben a barátnőjével. Bye-bye blackbird
8/10 -
sandor8206 #52780 Ledaráltam pár régi filmet mostanában
Csupasz pisztoly trilógia, minden része fenomenális. A legjobban az tetszik benne, hogy nem filmek paródiája (pl: Nagy Durranás, AirPlane), hanem "egyedi" jelenetek vannak benne. Leslie Nielsen itt még nézhető kategória volt. Nálam minden rész kategóriájában 10/10, egyszerűen nem tudok nem röhögni pl: az első rész végén a Baseball-meccses finálénál vagy a 3. rész Oscar-díjátadóján. Hatalmas.
Nincs bocsánat
Western-műfajt imádom, ez meg a korona ékköve, nagyon-nagy film! Nem is tudok mit írni róla, tökéletes, a film végi leszámolásnál és a film végi dumánál Eastwood-tól (a visszatérek-rész) szó szerint beleborzongok :-) és ez a film mindenhol 10/10
Utolsó esély
Remek tengeralattjárós-film, feszültséggel, remek színészekkel. Hiányolom az ilyen filmeket mostani termésből. Remek zene, hangulat és karakterek (G. Hackman odabs*). 8/10
Időzített bomba
Ez is elég régi film, T. Lee Jones remek mint mindig. J. Bridges hozza a kötelezőt. Kicsit lightosra sikeredett "akció" film, kora nagyágyúit nem közelíti, bár egy robbantgatós-filmtől nem is kell várni McLaine darát. DE jó volt megnézni újra 6/10
Szökevény
90-es években még tudták, hogy kell sztorit és karaktert írni és castingolni, hogy az ember tényleg "drukkoljon" a főszereplőnek és "bírja" az üldözőjét is. H. Ford és T.L. jones tökéletes, ahogy a film is. 9/10 csak az elején nem tetszett a kapkodós felvezetés, csak bevágások a múltról.
Célkeresztben
Eastwood "kiégett" titkosügynököt játszik, akinek meg kell védenie az elnököt. Semmi extra, de J. Malkowich pöpec gonosz, Eastwood pedig mit mindig rendben van, jó. Olyan 7/10, kicsit pörgősebb is lehetett volna.
Valami újabb is :-)
District 9
Valahogy első nézésre nem jött be annyira, mondjuk csak társaságban nézegettem kártyázás közben :-) most megnéztem rendesen. Remek ötlet, pedig nem bírom a kézi kamerás filmeket (pl: Cloverfield stb.), a végén a zúzás rendben van, gettó díszlet is dob a hangulaton, CG ok DE a legjobban a főszereplő jött be, ahogy csicskából bedurvul, ahogy végén "Fuck"-ozik, én is felpörögtem. Bár lehet, tényleg sok helyről lopkodott, nem vagyok egy gamer, de a HAlf life-ot még is kipipáltam, hogy ez onnan van, ez meg máshonnan DE ahogy az Avatarnál is, itt is az a lényeg, hogy egyedit kevert az összetevőkből és jó helyről "lopott". 8/10, mert az elején van egy-két rész amit másodszori (harmadszori :-D) nézésre sztem már pörgetném. -
MOTEL
En teljesen masra szamitottam,semmi de semmi ilyestes vagy felelmetes resz nem volt benne,csak ver,mondjuk en szeretem az ilyen veres filmeket...de ez egy atlagos veres horror.....semmi extra 6/10 -
"House of the Devil 5/10,azt hittem ez egy új film aztán kb 80'as évekbeli."
csak úgy van tálalva, 2009-es. -
House of the Devil 5/10,azt hittem ez egy új film aztán kb 80'as évekbeli.
An American Haunting 7/10 Nem rossz,de szerintem lehetne félelmetesebb is.
Dark City 7/10 Érdekes fantasy-sci-fi élősködő idegenekről és manipulált földlakókról
The Shortcut 5/10 Gyenge B kategóriás horror. -
Még jó hogy a válasszal lelövi az ember a poént, úgyhogy csak spoilerben :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Identity , magyar címe Azonosság -
Sziasztok! Légyszíves segítsetek!
Melyik az a film, ami egy ember skizofréniájáról szól. a történet valami olyasmi, hogy egy motelba kerül kb 10 ember és elkezdenek meghalni, majd a végén derül ki, hogy az egész csak egy muksó képzeletében volt... -
volt.
ezt a filmet én inkább nem pontozom -
az ember nem a véleménye szerint kell hogy pontozzon? azt meg te honnan tudod hogy hogy érez ő a filmmel kapcsolatban? -
És ki mondta hogy az szerint kell szavazni ami a topikban van? -
Mert szar a pontozási rendszer, ha valakinek maximálisan tetszik akkor miért nem lehet 10/10? -
zoli800301 #52770 Hali mindenkinek! Die Hard rajongók figyelmébe egy kérdés:az elsőbe még szerepel Mc Clane fia pár pillanatra, de a többi részben én nem emlékszem, h láttam volna. Mi van vele? -
mar csak szupereso hianyzik xD -
Szuperhideg levegő volt már?
2012-ben meg szupervulkán volt.
-
Holnap után
Hát ezt egyre kevésbé birom idegileg. Most csapott le a tornádo a Hollywood feliratra! Aztán a hires repteret támadja 2 széltölcsér hiper szuper nagy tornádóvá egyesülve.. meg gondolom most végig megy a film a világ majd minden hires építményén, amire a gonosz természet lecsap.
Erősen gondolkodom azon hogy tényleg végig akarom e nézni ezt a filmet :D