1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Ledaráltam pár régi filmet mostanában

Csupasz pisztoly trilógia, minden része fenomenális. A legjobban az tetszik benne, hogy nem filmek paródiája (pl: Nagy Durranás, AirPlane), hanem "egyedi" jelenetek vannak benne. Leslie Nielsen itt még nézhető kategória volt. Nálam minden rész kategóriájában 10/10, egyszerűen nem tudok nem röhögni pl: az első rész végén a Baseball-meccses finálénál vagy a 3. rész Oscar-díjátadóján. Hatalmas.

Nincs bocsánat

Western-műfajt imádom, ez meg a korona ékköve, nagyon-nagy film! Nem is tudok mit írni róla, tökéletes, a film végi leszámolásnál és a film végi dumánál Eastwood-tól (a visszatérek-rész) szó szerint beleborzongok :-) és ez a film mindenhol 10/10

Utolsó esély

Remek tengeralattjárós-film, feszültséggel, remek színészekkel. Hiányolom az ilyen filmeket mostani termésből. Remek zene, hangulat és karakterek (G. Hackman odabs*). 8/10

Időzített bomba

Ez is elég régi film, T. Lee Jones remek mint mindig. J. Bridges hozza a kötelezőt. Kicsit lightosra sikeredett "akció" film, kora nagyágyúit nem közelíti, bár egy robbantgatós-filmtől nem is kell várni McLaine darát. DE jó volt megnézni újra 6/10

Szökevény

90-es években még tudták, hogy kell sztorit és karaktert írni és castingolni, hogy az ember tényleg "drukkoljon" a főszereplőnek és "bírja" az üldözőjét is. H. Ford és T.L. jones tökéletes, ahogy a film is. 9/10 csak az elején nem tetszett a kapkodós felvezetés, csak bevágások a múltról.

Célkeresztben

Eastwood "kiégett" titkosügynököt játszik, akinek meg kell védenie az elnököt. Semmi extra, de J. Malkowich pöpec gonosz, Eastwood pedig mit mindig rendben van, jó. Olyan 7/10, kicsit pörgősebb is lehetett volna.

Valami újabb is :-)

District 9

Valahogy első nézésre nem jött be annyira, mondjuk csak társaságban nézegettem kártyázás közben :-) most megnéztem rendesen. Remek ötlet, pedig nem bírom a kézi kamerás filmeket (pl: Cloverfield stb.), a végén a zúzás rendben van, gettó díszlet is dob a hangulaton, CG ok DE a legjobban a főszereplő jött be, ahogy csicskából bedurvul, ahogy végén "Fuck"-ozik, én is felpörögtem. Bár lehet, tényleg sok helyről lopkodott, nem vagyok egy gamer, de a HAlf life-ot még is kipipáltam, hogy ez onnan van, ez meg máshonnan DE ahogy az Avatarnál is, itt is az a lényeg, hogy egyedit kevert az összetevőkből és jó helyről "lopott". 8/10, mert az elején van egy-két rész amit másodszori (harmadszori :-D) nézésre sztem már pörgetném.