106866
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    hát hogy istenfilm lesz azt erősen kétlem, ez a műfaj és képivilág nagyon sok embernek nem jön be(köztük nekem se annyira). viszont Ledgerrel a hátán, biztos sok plusz érdeklődőt szed össze, de nem hiszem h vmi rettentően nagy alkotás lesz ez.
  • Bulykin
    az egyik legjobban várt film részemről^^
  • tigeroo
    jaja, posztumusz film? hátnemistudom, igen, eléggé haásvadásznak tűnik..

bár ha ennyi jó színészt megtudtak nyerni..csak jó lesz...
  • Bandew
    Mit foglalkozol a jelenséggel?
  • sadvagabond
    * ...erős "halott srácot magasztaljuk" faktora...
  • sadvagabond
    Előre félek, ez lesz a következő Istenfilm, minden második komment erről fog szólni. Nem szeretek olyankor feljönni, amikor Avatar, TDK, vagy hasonló premierek vannak+3 hét.
    Ráadásul ez "erős halottsrácot" magasztaljuk faktora van.
    Most a jelenségről beszélek, nem a filmről. Az még lehet jó.
  • tigeroo
    első blikkre:

úristen miez a katyvasz :D
  • BaliBoy
    Figyelmeteket erre vessétek. Érdekesnek ígérkezik. Speciel nekem a trailer alapján ez a fantázia világ jobban bejön mint az Avatar féle Pandora. Ez az előzetes Dali festményeire emlékeztet.

• mikiking
    Kisértetjárás Connecticutban

Jó film,de többet vártam.Éjszaka azért párszor beszartam rajta :D
    10/7
  • mikiking
    Hipervándor

No comment,hangulatos,jó történetü film,nagyon tetszett
    10/8
  • Montanosz
    Hova lettek Morganék?

Furcsa is lett volna ha elrontják a filmet a nagyszerű színészek ellenére.
    Szerencsére nagyon élvezhető...
    10/7
  • zaki
    dettó, én is tegnap láttam, és kb ugyanez a véleményem. 6/10
    Avatar 10/10, harmadszorra is qrva nagy élmény volt moziban
  • ProGabe #52873
    Up in the air

egynek elment, tehát jó volt. több aktuális téma is akad benne (az egyértelműn kívül), de nem értem, ettől lesz az a tipikus Oscar-film, aminek sokan mondják?! nagyon egyben van a film, ez kétségtelen, de nincs benne semmi extra. olyannyira, hogy még a "sallangmentes" kifejezés sem illik rá

Clooney hozza a szokásos formáját, de már erre is csak azt tudom mondani, hogy "semmi extra"

nuff said, 7 pont
  • luckyboi
    Angel Heart (1986?)

Na ez kimaradt, pedig voodoo cuccot tényleg nem sűrven látni, de ez eléggé adta. Kár ezért a Mickey gyerekért, hogy olyan sokáig "távol" maradt az ipartól. Igazán nem egy eget rengető a film, de ahogy az ékszíjat elkapja az elején az nagyon megy Alan Parker-nek, hidegrázósnak mai fiatalként már nem az, de befosnék egy ilyen csirkés áldozástól, az tuti. Csavaros volt egy picit, úgyhogy 2* nézős minimum! 10/8 és felcsúszhat még 9-re is!
  • Montanosz
    sőt akik pontozási listát akarnak azok kiszakadnak ebből a topikból és másik nemzeti-független filmes topikot hozznak létre)))
  • Kmarha
    na elöző évben nem jutott idő a Ponyvaregényre, pedig minden évben megnézem igy tegnap elött potóltam be.

ez nekem marad a 10 blasta akkor is ha már kivülről fujom a szövegét
  • Bandew
    Mégis mennyi flame volt belőle.
  • Dynamic
    Kinek fájt már a pontozó lista? Oda volt írva, hogy "ajánljuk", vagyis csak egy javaslat, SEGÍTSÉG volt a pontozáshoz. Innentől kezdve marhaság az az érv, hogy minek van ott, ha sokan nem aszerint pontoznak.
  • Rundstedt17
    engem is nagyon idegesítet
  • Jim Morrison
    Már megnézte innen valaki a Halálkeringőt?
  • Montanosz
    pontozási lista nélkül meztelennek érzem magam)))
    Az is igaz hogy néha viszont percekig rágodtam a pontozási kényszeresség miatt)))
  • Panzermeyer
    Jaj már ilyen hülyeségen veszekedni... nekem nem volt gondom a pontozólistával, és azt is el tudom fogadni, ha vki nem aszerint pontozott, mert saját izlése van. Vihar a biliben.
  • ba32107
    Engem speciel a "(jippikájé madafaka)" szöveg jobban idegesít, mint a táblázat ottléte vagy hiánya...
  • Kojiro
    Ja hogy ez szinkronos lesz, ó jajj!
  • Kojiro
    örvendek :)

na várjuk meg, amíg felkel az sg és lepontozzák a pontozást is :)

megyek Élet értelmét nézni a tevében:

"LÖRNIIIIiiiiIING dö PIIJÁÁNÓÓÓÓÓÓÓÚÚÚÚ?" :)
  • Kojiro
    ezért kell letisztázni.
    a hangulat nálam azt jelenti, amiben egy Forrest Gump, Dark City vagy éppen egy Watchemn 10-es.
    nem úgy értem, hogy milyen "jó lesz tőle a hangulatom" :)
  • tigeroo
    figy, nekem tök8 téleg:) nekem irományok kellenek :P! sőt, nem érdekel a pontozás-rendszer vita, kialakítom a saját értékelési rendemet! okés?:P lehet merítek a tiédből is :D!

#52856: besírtam!! midnen tiszteletem! én egyetemen oktatnám magam!
  • sadvagabond
    A Road-ot hogy értékelném hangulatilag?(most az a legfrissebb élmény, azért jövök mindig vele).
    Mert durva hideg, kétségbeesett hangulatú, nyomasztó (2) de épp ettől nagyon jó(10)... (Én ahogy befejeztem, azonnal elindítottam egy American Dad-et, hogy oldjon kicsit.)
  • Kojiro
    Jó de tényleg csak ötlen szinten írtam ezt, ki lehet dolgozni komolyabban is, hogy mi mit jelent.

Amúgy nekem a tavalyi év filmje így néz ki:

Watchmen

Alakítás: 7
    Story: 10
    Mondanivaló: 10
    Hangulat: 10
    Megvalósítás: 10
    Szavatosság 10

bizony 10 :)
  • Kojiro
    Tigeroo

Színészi játék: 9 (elhittük neki)
    Történet: 5 (vótmá)
    Mondanivaló: 2 (el is felejtettem)
    Hangulat: 3 (Tigeroonak rossz hangulata van)
    Megvalósítás: 7 (betüméret/sorközök szimpik, de nincs mondat elején nagybötű)
    Szavatosság: 1 (leflémelik a kommentet 3 perc alatt a lap aljára)

Bocs ezt nem hagyhattam ki
  • edios
    "Hangulat: 2 Kétszer elaludtam."

Most ez egy kicsit off, és félve merem megemlíteni, de én minden vicc nélkül pont kétszer aludtam el rajta:D

Egyébként ez a 6 kategóriás értékelő rendszer nem olyan rossz 5let. (bár egy kicsit kötött, én maradok a "gondolatok szabadon szárnyalása" módszernél:))
  • tigeroo
    faszom a flémbe.

én szvsz a velősebb kritikákat szeretem. arról elfelejtkeztek hogy lehet oltári blődségeket összepontozni, max nem fognak figyelni a tagra. higyjétek el nekem is megvannak már azok a topik látogatok akiknek szavára adok, és akiket ignorálok...(bár alapvetően mindenki véleményére adok).

aki benyögi a címet meg lök egy számot értékelésnek az jó hogy nem mérvadó nálam...
    innentől kezdve kurvára mindegy hogy piros pontokkal, strigulákkal, vagy +/- anyámkínnya pontrendszerrel kontárkodik pár ember.... ENGEM CSAK AZ A KRITIKA ÉRDEKEL, AMI JÓL MEG VAN KOMPONÁLVA, S SZÖSSZENETKÉNT LE VAN ÍRVA.

ennyi voltam most, uff
  • sadvagabond
    Ilyenek lennének:
    "Lesz ez még így se"

Színészi játék: Utálom Javk Nicholsont, szar. Neo alig volt benne.1
    Történet: Semmi sci-fi? 2
    Mondanivaló: 2 Én egy szót nem értettem, most mi van?
    Hangulat: 2 Kétszer elaludtam.
    Megvalósítás: 2 Semmi CGI, a párizsi jelenet tök stúdió...
    Szavatosság: 1 csajommal 2

Ez persze csak vicc, és az ötletet amúgy jónak tartom, csak lennének ilyen trollok. Ez az SG.
  • Kojiro

Színészi játék: 8
    Történet: 4
    Mondanivaló: 8
    Hangulat: 10
    Megvalósítás: 10
    Szavatosság: 7

8/10 nekem
  • Kojiro
    Tudom, hogy körülményes, de átlátható és meg lehet belőle tudni, milyen a film!
  • kovi04

Ezt nevezem XXI. századi moziélménynek.
  • Kojiro
    Sztem egy olyasmi rendszer kellene, mint ami a játékok kritikáinál szokott lenni.

pl.:
    "Lesz ez még így se"

Színészi játék: 10
    Történet: 7
    Mondanivaló: 5
    Hangulat: 8
    Megvalósítás (egy vígjátéknál természetesen nem a speciális effekteket kell nézni - és fordítva): 9
    Szavatosság: 9 (sokszornézős)

Összességében a film egy 9-es és ez nem a fenti pontok átlaga, hanem ez az a pont, amit a filmre adsz.
  • sadvagabond
    Persze, nem lehet egyértelműen jó, aláírom.
    De egy jobb megfogalmazással(ami nem a lazaságra megy rá)közelebb kerülhetünk egy közös hanghoz. És ki kell kötni, hogy minden a saját műfajában, az Avatar ne "versenyezzen" a Dan in real life-al.
  • desigo
    Akik kritizálják a listát miért is nem írnak egy jobbat?
  • Kojiro
    Értelek én, de az előző üzim neked ment amúgy.
    Ha ennyit írunk egy filmről, azért jó tudni, hogy az illető most a nagyon tetszett alatt 10/10-et ért-e vagy 7/10-et.