106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hát hogy istenfilm lesz azt erősen kétlem, ez a műfaj és képivilág nagyon sok embernek nem jön be(köztük nekem se annyira). viszont Ledgerrel a hátán, biztos sok plusz érdeklődőt szed össze, de nem hiszem h vmi rettentően nagy alkotás lesz ez. -
az egyik legjobban várt film részemről^^ -
jaja, posztumusz film? hátnemistudom, igen, eléggé haásvadásznak tűnik..
bár ha ennyi jó színészt megtudtak nyerni..csak jó lesz... -
Mit foglalkozol a jelenséggel? -
* ...erős "halott srácot magasztaljuk" faktora... -
Előre félek, ez lesz a következő Istenfilm, minden második komment erről fog szólni. Nem szeretek olyankor feljönni, amikor Avatar, TDK, vagy hasonló premierek vannak+3 hét.
Ráadásul ez "erős halottsrácot" magasztaljuk faktora van.
Most a jelenségről beszélek, nem a filmről. Az még lehet jó. -
első blikkre:
úristen miez a katyvasz :D -
Figyelmeteket erre vessétek. Érdekesnek ígérkezik. Speciel nekem a trailer alapján ez a fantázia világ jobban bejön mint az Avatar féle Pandora. Ez az előzetes Dali festményeire emlékeztet.
-
mikiking #52877 Kisértetjárás Connecticutban
Jó film,de többet vártam.Éjszaka azért párszor beszartam rajta :D
10/7 -
mikiking #52876 Hipervándor
No comment,hangulatos,jó történetü film,nagyon tetszett
10/8 -
Hova lettek Morganék?
Furcsa is lett volna ha elrontják a filmet a nagyszerű színészek ellenére.
Szerencsére nagyon élvezhető...
10/7 -
dettó, én is tegnap láttam, és kb ugyanez a véleményem. 6/10
Avatar 10/10, harmadszorra is qrva nagy élmény volt moziban -
Up in the air
egynek elment, tehát jó volt. több aktuális téma is akad benne (az egyértelműn kívül), de nem értem, ettől lesz az a tipikus Oscar-film, aminek sokan mondják?! nagyon egyben van a film, ez kétségtelen, de nincs benne semmi extra. olyannyira, hogy még a "sallangmentes" kifejezés sem illik rá
Clooney hozza a szokásos formáját, de már erre is csak azt tudom mondani, hogy "semmi extra"
nuff said, 7 pont -
luckyboi #52872 Angel Heart (1986?)
Na ez kimaradt, pedig voodoo cuccot tényleg nem sűrven látni, de ez eléggé adta. Kár ezért a Mickey gyerekért, hogy olyan sokáig "távol" maradt az ipartól. Igazán nem egy eget rengető a film, de ahogy az ékszíjat elkapja az elején az nagyon megy Alan Parker-nek, hidegrázósnak mai fiatalként már nem az, de befosnék egy ilyen csirkés áldozástól, az tuti. Csavaros volt egy picit, úgyhogy 2* nézős minimum! 10/8 és felcsúszhat még 9-re is! -
sőt akik pontozási listát akarnak azok kiszakadnak ebből a topikból és másik nemzeti-független filmes topikot hozznak létre))) -
na elöző évben nem jutott idő a Ponyvaregényre, pedig minden évben megnézem igy tegnap elött potóltam be.
ez nekem marad a 10 blasta akkor is ha már kivülről fujom a szövegét -
Mégis mennyi flame volt belőle. -
Kinek fájt már a pontozó lista? Oda volt írva, hogy "ajánljuk", vagyis csak egy javaslat, SEGÍTSÉG volt a pontozáshoz. Innentől kezdve marhaság az az érv, hogy minek van ott, ha sokan nem aszerint pontoznak. -
Rundstedt17 #52867 engem is nagyon idegesítet -
Már megnézte innen valaki a Halálkeringőt? -
pontozási lista nélkül meztelennek érzem magam)))
Az is igaz hogy néha viszont percekig rágodtam a pontozási kényszeresség miatt))) -
Jaj már ilyen hülyeségen veszekedni... nekem nem volt gondom a pontozólistával, és azt is el tudom fogadni, ha vki nem aszerint pontozott, mert saját izlése van. Vihar a biliben. -
ba32107 #52863 Engem speciel a "(jippikájé madafaka)" szöveg jobban idegesít, mint a táblázat ottléte vagy hiánya... -
Ja hogy ez szinkronos lesz, ó jajj! -
örvendek :)
na várjuk meg, amíg felkel az sg és lepontozzák a pontozást is :)
megyek Élet értelmét nézni a tevében:
"LÖRNIIIIiiiiIING dö PIIJÁÁNÓÓÓÓÓÓÓÚÚÚÚ?" :) -
ezért kell letisztázni.
a hangulat nálam azt jelenti, amiben egy Forrest Gump, Dark City vagy éppen egy Watchemn 10-es.
nem úgy értem, hogy milyen "jó lesz tőle a hangulatom" :) -
figy, nekem tök8 téleg:) nekem irományok kellenek :P! sőt, nem érdekel a pontozás-rendszer vita, kialakítom a saját értékelési rendemet! okés?:P lehet merítek a tiédből is :D!
#52856: besírtam!! midnen tiszteletem! én egyetemen oktatnám magam!
-
A Road-ot hogy értékelném hangulatilag?(most az a legfrissebb élmény, azért jövök mindig vele).
Mert durva hideg, kétségbeesett hangulatú, nyomasztó (2) de épp ettől nagyon jó(10)... (Én ahogy befejeztem, azonnal elindítottam egy American Dad-et, hogy oldjon kicsit.) -
Jó de tényleg csak ötlen szinten írtam ezt, ki lehet dolgozni komolyabban is, hogy mi mit jelent.
Amúgy nekem a tavalyi év filmje így néz ki:
Watchmen
Alakítás: 7
Story: 10
Mondanivaló: 10
Hangulat: 10
Megvalósítás: 10
Szavatosság 10
bizony 10 :) -
Tigeroo
Színészi játék: 9 (elhittük neki)
Történet: 5 (vótmá)
Mondanivaló: 2 (el is felejtettem)
Hangulat: 3 (Tigeroonak rossz hangulata van)
Megvalósítás: 7 (betüméret/sorközök szimpik, de nincs mondat elején nagybötű)
Szavatosság: 1 (leflémelik a kommentet 3 perc alatt a lap aljára)
Bocs ezt nem hagyhattam ki

-
"Hangulat: 2 Kétszer elaludtam."
Most ez egy kicsit off, és félve merem megemlíteni, de én minden vicc nélkül pont kétszer aludtam el rajta:D
Egyébként ez a 6 kategóriás értékelő rendszer nem olyan rossz 5let. (bár egy kicsit kötött, én maradok a "gondolatok szabadon szárnyalása" módszernél:)) -
faszom a flémbe.
én szvsz a velősebb kritikákat szeretem. arról elfelejtkeztek hogy lehet oltári blődségeket összepontozni, max nem fognak figyelni a tagra. higyjétek el nekem is megvannak már azok a topik látogatok akiknek szavára adok, és akiket ignorálok...(bár alapvetően mindenki véleményére adok).
aki benyögi a címet meg lök egy számot értékelésnek az jó hogy nem mérvadó nálam...
innentől kezdve kurvára mindegy hogy piros pontokkal, strigulákkal, vagy +/- anyámkínnya pontrendszerrel kontárkodik pár ember.... ENGEM CSAK AZ A KRITIKA ÉRDEKEL, AMI JÓL MEG VAN KOMPONÁLVA, S SZÖSSZENETKÉNT LE VAN ÍRVA.
ennyi voltam most, uff -
Ilyenek lennének:
"Lesz ez még így se"
Színészi játék: Utálom Javk Nicholsont, szar. Neo alig volt benne.1
Történet: Semmi sci-fi? 2
Mondanivaló: 2 Én egy szót nem értettem, most mi van?
Hangulat: 2 Kétszer elaludtam.
Megvalósítás: 2 Semmi CGI, a párizsi jelenet tök stúdió...
Szavatosság: 1 csajommal 2
Ez persze csak vicc, és az ötletet amúgy jónak tartom, csak lennének ilyen trollok. Ez az SG. -
Színészi játék: 8
Történet: 4
Mondanivaló: 8
Hangulat: 10
Megvalósítás: 10
Szavatosság: 7
8/10 nekem -
Tudom, hogy körülményes, de átlátható és meg lehet belőle tudni, milyen a film! -
kovi04 #52850 Avatar IMAX3D 10/10
Ezt nevezem XXI. századi moziélménynek. -
Sztem egy olyasmi rendszer kellene, mint ami a játékok kritikáinál szokott lenni.
pl.:
"Lesz ez még így se"
Színészi játék: 10
Történet: 7
Mondanivaló: 5
Hangulat: 8
Megvalósítás (egy vígjátéknál természetesen nem a speciális effekteket kell nézni - és fordítva): 9
Szavatosság: 9 (sokszornézős)
Összességében a film egy 9-es és ez nem a fenti pontok átlaga, hanem ez az a pont, amit a filmre adsz. -
Persze, nem lehet egyértelműen jó, aláírom.
De egy jobb megfogalmazással(ami nem a lazaságra megy rá)közelebb kerülhetünk egy közös hanghoz. És ki kell kötni, hogy minden a saját műfajában, az Avatar ne "versenyezzen" a Dan in real life-al.
-
Akik kritizálják a listát miért is nem írnak egy jobbat? -
Értelek én, de az előző üzim neked ment amúgy.
Ha ennyit írunk egy filmről, azért jó tudni, hogy az illető most a nagyon tetszett alatt 10/10-et ért-e vagy 7/10-et.